bugün
- kemal kılıçdaroğlu17
- 3 tane karısı olan sözlük yetkilisi10
- anın görüntüsü34
- insanlardan soğumak12
- asla değişmeyecek fikirleriniz10
- ben uyuyorum sözlük bir şey diyor musun12
- iremga'nın kaldıran fotoğrafı11
- saraca12
- sözlükteki erkek rolü yapan kadınları ifşalıyoruz16
- 4 haziran 2023 galatasaray fenerbahçe maçı14
- nazım hikmet9
- yazmayan erkek9
- avrupa seks şampiyonası20
- ev işi yapan erkek ibnedir20
- aldığınız en güzel iltifat36
- sözlükteki teyzeler28
- sevilmeyen yazarın kellesini koparıp duvara asmak9
- sözlük yazarlarının en sevdiği spor branşları11
- 6 senede 40 kişi toplayan peygamber21
- din bir zehirdir11
- 3 haziran 2023 kasımpaşa beşiktaş maçı10
- kan tutan kasap yanımda sorularınız14
- advntst vs frank lucas16
- recep tayyip erdoğan efsanesi23
- mezuza11
- kocanıza mini şort giydirir misiniz10
- üniversitelerdeki yoklama saçmalığı21
- chpnin hiç bir başarısı olmaması8
- gerçekte isa'ya incil diye bir kitap inmemesi15
- kızların gizli gerçekleri16
- kıskanmayan erkek9
- 1 kişi karar verecekse milletvekiline ne gerek var17
- erkekle kadın arasında kaç yaş olmalı sorunsalı13
- frank lucas nickli yazar16
- herkesle iyi geçinen insan14
- göbeği açık dolaşan kızlar11
- hayvanlarla konuşmak14
- aslan burcu19
- sevildiğini anlamayan erkek27
- akp'ye yüzde 71 oy çıkan ilçede protesto16
- dirty talk sırasında dikkat edilecek hususlar11
- sözlüğün sarmaması8
- 3 tane karısı olan refah partili milletvekili47
- gecenin şarkısı9
- her gün içmek istemek9
- hayvanlara insanlardan çok güvenmek10
- bireysel silahlanma8
- mezuza'nın ölmesi19
- soylu'nun şarkı söylediği mahallenin yıkılması16
- mehmet şimşek halkbank'ı dolandırmaya çalışıyordu21
bir ağrı kesici. *
antibiyotiktir aynı zamanda. dolayısıyla kullanım sırasında antibiyotik kullanımına göre davranmak gerekir. genellikle soğukalgınlığı, grip ve ateşli hastalıklarda kullanılır.
baş ağrısını anında kesen etkili ağrı kesici.
(bkz: parasetamol)
piyasadaki tipik agri kesicilerde oldugu gibi yapısında parasetamol bulunduran analjezik ilaç. aynı zamanda Antipiretik etkisi de vardir.
(bkz: parole)
drog maddesi parasetamol içeren ağrı kesici. genellikle 500 mg içerir. migren gibi ağır ve sürekli baş ağrılarında başarı düzeyi düşüktür. bağımlılık yapmaz.
ağrı kesici, ateş düşürücü.
ağrı kesmekte değil de soğuk algınlıklarında görülen hafif ateşli kırgınlıklarda daha etkilidir.
uyku yapar.
ağrı kesmekte değil de soğuk algınlıklarında görülen hafif ateşli kırgınlıklarda daha etkilidir.
uyku yapar.
yüksek ateşi anında düşüren mucizevi ilaç.
ateşe ve kırgınlığa iyi gelmesini umduğum ilaç, lakin evde üzerinde tek ateş düşürücü yazan ilaçtı bu yüzden kralın savaştan önce şarabını yudumlarcasına artistik bir havayla içtim.
Evde yaklasik 10 kutu bulunan, haftada 3 defa icilmesi bunyem icin zorunlu ilactir. Tamol ile hemen hemen ayni etkiye sahip ilactir ayrica.
Piyasadan toplatılmaktadır.
--spoiler--
ilgi web duyurusu ile "Parol Tablet" adlı müstahzarın 3131 (S.K.T.: 01.2016) serisine 15 Ağustos 1986 tarih ve 19196 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Farmasötik ve Tıbbi Müstahzar, Madde, Malzeme ve Terkipleri ile Bitkisel Preparatların Geri Çekilmesi ve Toplatılması Hakkında Yönetmeliğe göre 2. sınıf B seviyesinde (eczane, ecza deposu, hastane, v.b.) geri çekme işlemi uygulandığı bildirilmiştir.
Bilginizi ve gereğini arz ederim.
--spoiler--
http://www.asm.gov.tr/haberdetay/6009.rdx
--spoiler--
ilgi web duyurusu ile "Parol Tablet" adlı müstahzarın 3131 (S.K.T.: 01.2016) serisine 15 Ağustos 1986 tarih ve 19196 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Farmasötik ve Tıbbi Müstahzar, Madde, Malzeme ve Terkipleri ile Bitkisel Preparatların Geri Çekilmesi ve Toplatılması Hakkında Yönetmeliğe göre 2. sınıf B seviyesinde (eczane, ecza deposu, hastane, v.b.) geri çekme işlemi uygulandığı bildirilmiştir.
Bilginizi ve gereğini arz ederim.
--spoiler--
http://www.asm.gov.tr/haberdetay/6009.rdx
kas ağrısı nedeniyle kullanmaya başladığım ilaç.
hafif bir etkisi olduğu için genelde hamile kadınlara verilen ağrı kesici.
her türlü aağrıyı ne hikmetse anında kesmekte.
mide rahatsızlığımdan dolayı majeziki bırakıp az önce kullanmaya başladığım ağrı kesici.ama kesmiyor işte ağrıyı.
genelde yaşlılara ve çocuklara tavsiye edilen ağrı kesici, ateş düşürücüdür. ama apranax, majezik gibi ağrı kesicilere alışık bünyelere leblebi etkisi yapan ilaçtır.
sanırım formülü değiştirilen ağrı kesici. zira benim başağrısı krizlerime 2 tane parol yetmezdi. benim ilacım advil ya da apranaxtır. fakat bu gece uzun bir süre sonra mecburiyetten parol almak zorunda kaldım ve 20 dakika içinde ağrı kalmadı.
ağrı kesiciymiş. majezik ararken buldum. umarım iyi gelir dişime. rakı da yok ki anasını satayım.
çok hafif olan bir ağrı kesicidir. dişte meydana gelen şiddetli ağrıya malesef ki iyi gelmez. o kadar hafif bir ağrı kesicidir ki mide rahatsızlığı olanların kullanmasına en uygun ağrı kesicilerden biridir.
20 dakika önce içmiş bulunduğum ve ağrıyı kesti mi diye denemek için yattığım yerden bir anda sıçrayarak kalktığım ve ağrımı geçirdiğini anladığım ilaç. Teşekkürler parol, hayır ağlamıyorum gözüme soğan kaçtı.
ortodontik tedavide diş ağrısını kesmek için kullanılan hafif bir ağrı kesicidir. etkisini hemen gösterdiği için hep tercih ederim. bir de karaciğer enzimlerini yükseltmiyor. o açıdan çok iyi.
ağrıyı vahşice katleden em.
hiçbir ilaç dindirmedi dişimin feryadını senin dindirdiğin kadar varol parol.
hiçbir ilaç dindirmedi dişimin feryadını senin dindirdiğin kadar varol parol.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar