bugün
- gelmiş geçmiş en depresif şarkı21
- 1968 türkiyesi ve demirel12
- filistinlilerin türkiyeye yerleşmesi13
- arkadaşlar depremzedeler için yardım eder misiniz31
- cemal engiyurt'un fırıldaktan hızlı dönmesi9
- beklenen büyük istanbul depremi27
- istisna özellikleriniz13
- sözlük yazarlarının maaşı14
- sözlükte her şeyini anlatan tip8
- aykolik ikarus'a hiç bindi mi sorunsalı15
- lamartin8
- 6 şubat 2023 depreminden akılda kalanlar29
- gratis alışverişi 4 dakika süren erkek8
- herhangi bir ibneliğiniz var mı12
- cafede size bakarak gülümseyen genç kız13
- yunana verdiğim ayar8
- mustafa kemalin askerleriyiz sözünden ötürü ihraç32
- kadınların poposuna neden bakılır22
- gay biri cennete gidebilir mi8
- anın görüntüsü12
- ponçik yazarlar listesi9
- ibne11
- bir yeteneğiniz var mı9
- kezoyu tavlama usulleri9
- devlet bahçeli'nin durumuna kimsenin üzülmemesi9
- ak parti bitti13
- özgür özelin erdoğana allahın cahili demesi23
- abdülkerim bardakçı33
- 1 şubat 2025 akdeniz depremleri18
- niye uyumuyorsunuz arkadaşlar11
- ak parti'nin gücünü hafife alıyorsunuz18
- bana senden başkası haram diyen erkek10
- bir ilişkiyi kurtarmak9
- eskiden olup şimdi olmayan şeyler11
- depremi fazla önemsemek13
- masklavi devlet memuruysa niye her an burada24
- namaz sonrası akp'nin yıkılması için dua etmek14
- türkiyede gıdanın aşırı kalitesiz ve pahalı olması8
- 3 şubat 2025 gaziantep fk galatasaray maçı14
- ebru gündeş'i dinlemek için 100 bin tl verirmsiniz13
- turabi tarzı erkeklerden hoşlanmak8
- galatasaraylıların tutuşması18
- akıllı telefona en fazla ne kadar para verirsiniz8
- bir yazarla buluşmak için 2 5 saat yol gitmek9
- istanbulda ayı yağı satmaya gelmek16
- türkiye'nin en kötü şarkıları14
- giresun'dan adana'ya gidip kız kaçırmak12
- götten hiç yemeyip gayliğe karşı olmak15
- sik beni tonu14
- balıkçı klitoris11

entry'ler (232)
bıyığına kurban denilesi oyuncu.
kendisini behzat ç.'de görmek istiyoruzdur mutlaka. çok yakışacağını düşünüyorum. suskunlar'a da yakışmakta fakat bir gün mutlaka konuk oyuncu olarak falan girmesi gerek behzat ç.'ye.
ayriyeten; mahir çayan'a da benzetmekteyim kendisini. belki bıyıklardan ötürü. evet evet bıyıklı haliyle andırıyor mahir'i. inanç konukçu'ya da benzemekte. sanırım ben bu tip erkeklerden hoşlanmaktayım. saygılar.
kendisini behzat ç.'de görmek istiyoruzdur mutlaka. çok yakışacağını düşünüyorum. suskunlar'a da yakışmakta fakat bir gün mutlaka konuk oyuncu olarak falan girmesi gerek behzat ç.'ye.
ayriyeten; mahir çayan'a da benzetmekteyim kendisini. belki bıyıklardan ötürü. evet evet bıyıklı haliyle andırıyor mahir'i. inanç konukçu'ya da benzemekte. sanırım ben bu tip erkeklerden hoşlanmaktayım. saygılar.
zodyakın en sevilmeyen iki burcundan biri. diğeri için;
(bkz: akrep burcu kadını) *
bunlar birlikte olsa ya!
(bkz: akrep burcu kadını) *
bunlar birlikte olsa ya!
bölgede güçlenecem diye bir tarafını yırt, aşağıda bir avuç rum kesimi bir avuç kalmaya devam etsin, heralde uğraşacak adamlar, devlet olma politikasıdır bu.
çaka beyliğine karşı, bizansla işbirliğine giren, soydaşı, anadolu selçuklu sultanı birinci kılıçarslan'ın çaka bey'in şerefine verdiği göstermelik bir ziyafet sırasında katledilmiştir. kılıçarslan, bizans'ın bildiğin kışkırtmasına yem olmuş ve kendi soydaşını, sırf geniş topraklarına sahip olabilmek adına katletmiştir.
hiç sempati duyamadığım bir isimdi (zaten).
her şeyi ben bilirim havasında, kameralara, insanlara höyküre höyküre konuşup duran, agresifliği tavan yapmış, itici bir kadın. Son hareketiyle de insanlığının niteliğini belli ederek, hakettiği muameleyi fazlasıyla gördü.
her şeyi ben bilirim havasında, kameralara, insanlara höyküre höyküre konuşup duran, agresifliği tavan yapmış, itici bir kadın. Son hareketiyle de insanlığının niteliğini belli ederek, hakettiği muameleyi fazlasıyla gördü.
insanlıktan nasipsizlerin kampanyasıdır.*
bir babanın acısından dolayı sarfettiği sözcüklere bile tahhammül gösterilemediğinin kanıtı. başbakanın onuru her şeye bedel!
güya siyah bantla çıkılacağı söylenen maçtı. evet hepsinde de siyah bant var, dikkatli bakılınca anlaşılıyor. ama siyah formanın üstüne siyah bant ne alaka! gözükmeyince ne anlamı kaldı.
her kadın yazarın kendi burcunu yazdığı başlık. ben akrebim. benden ideal eş falan olmaz! *
12 eylül sonrasında devrimci hareket içinde yer alan gençleri anlatan, 2011'de vizyona giren, f. serkan acar filmi.
--spoiler--
20li yaşların başında henüz yeni tanıştığı ve kavramaya başladığı sosyalist sistemin yıkılışına tanık olan kemal, siyasi mücadelesine devam eder, bir yandanda yoldaşı leylaya platonik bir aşk beslemektedir, diğer yandan artık silahlı bir militan olarak illegal kanada geçme zamanının geldiğini düşünmektedir.
--spoiler--
--spoiler--
20li yaşların başında henüz yeni tanıştığı ve kavramaya başladığı sosyalist sistemin yıkılışına tanık olan kemal, siyasi mücadelesine devam eder, bir yandanda yoldaşı leylaya platonik bir aşk beslemektedir, diğer yandan artık silahlı bir militan olarak illegal kanada geçme zamanının geldiğini düşünmektedir.
--spoiler--
4 Aralik 1945 gununun, antidemokratik ogrenci hareketidir.
zekeriya sertel ve sabiha sertel'in sahibi oldugu tan gazetesi'nin sol goruslu yayin ilkesi, bir takim parali provakatorlerin onderliginde, islamci ve milliyetci universite ogrencileri tarafindan yagmalanmistir.
necip fazil'in, vakit gazetesi balkonundan, eyleme giden bu kalabaligi alkisladigi soylenir.
eyleme katilan universite ogrencileri arasinda suleyman demirel, ilhan selcuk ve adi aklima gelmeyen cok onemli isimler vardir.
zekeriya sertel ve sabiha sertel'in sahibi oldugu tan gazetesi'nin sol goruslu yayin ilkesi, bir takim parali provakatorlerin onderliginde, islamci ve milliyetci universite ogrencileri tarafindan yagmalanmistir.
necip fazil'in, vakit gazetesi balkonundan, eyleme giden bu kalabaligi alkisladigi soylenir.
eyleme katilan universite ogrencileri arasinda suleyman demirel, ilhan selcuk ve adi aklima gelmeyen cok onemli isimler vardir.
Ermeni'yi, "tuyler urpertici" tabiriyle, insan disi bir yaratikmiscasina betimleyen bunyelerin akil sir erdiremedigi olay olsa gerektir.
Kafalarla ve kendini ne hissettiginle degil de, kanla, soyla, sulaleyle ilgilendigimiz icin kafalarimiz hep baska turlu calisti bizim. makale konusu kalmamisti yazilacak!
Kafalarla ve kendini ne hissettiginle degil de, kanla, soyla, sulaleyle ilgilendigimiz icin kafalarimiz hep baska turlu calisti bizim. makale konusu kalmamisti yazilacak!
Ulkede ve dunyada her sey gelisir, degisir ama sapka, hep basbakan olarak kalir'in aynasidir.
asil ismi "demirbas" olan Fikret kizilok taslamasi.
asil ismi "demirbas" olan Fikret kizilok taslamasi.
ntv karasalindan yayin yapacak olan tven, reyting siralamasinda yer almayacagi icin, rahat rahat, reyting kaygisi olmadan izleyecegimiz dizidir.
bir röportajından;
benim kilometre taşım şu: bir gün oturup neyi sevip, neyi sevmediğimi alt alta yazdım. sevdiklerim şunlardı: gitar, müzik, dans, plajlar, güzel kızlar, voleybol, mimari, resim, sinema, hollywood, para kazanmak, lüks, güzel arabalar, güzel kitaplar... ben bunları hayatımda istiyorum dedim. topladım, iki nokta üst üste koydum, sonuçta çıkan şuydu: kapitalizm..
bireyciliğin, liboşluğun, kapitalizmin dibine vuran adam. sanatçı dediğin örnek alınacak biri olmalıydı, biz böyle öğrenmiştik!
benim kilometre taşım şu: bir gün oturup neyi sevip, neyi sevmediğimi alt alta yazdım. sevdiklerim şunlardı: gitar, müzik, dans, plajlar, güzel kızlar, voleybol, mimari, resim, sinema, hollywood, para kazanmak, lüks, güzel arabalar, güzel kitaplar... ben bunları hayatımda istiyorum dedim. topladım, iki nokta üst üste koydum, sonuçta çıkan şuydu: kapitalizm..
bireyciliğin, liboşluğun, kapitalizmin dibine vuran adam. sanatçı dediğin örnek alınacak biri olmalıydı, biz böyle öğrenmiştik!
hacı bektas veli, yunus emre, kaygusuz abdal, nesimi gibi isimlerden etkilenmiş, ama daha çok bektaşilik yolunda olan bir halk ozanı.
--spoiler--
muhyiddin abdal, 16. yüzyılda yaşamış kalenderî-bektaşî-hurûfî kontekstinde şiirler söylemiş / yazmış şâirlerimizdendir. şâirin yaşadığı dönem, kalenderîlikden bektaşîliğe geçişin tam netleşmediği ve hurûfîliğin de kalenderî-bektaşî zümreler içinde etkili olmaya başladığı bir geçiş dönemidir.
şiirlerinde, hallâc-ı mansûr, seyyid nesimî, fazlullah, hacı bektaş velî, otman baba, şahkulu, kumral baba, akyazılı gibi kalenderîlerin ve bektaşîlerin ulu saydıkları kimselerden bahsetmektedir.
--spoiler--
(bkz: insan insan)
(bkz: zahit bizi tan eyleme)
--spoiler--
muhyiddin abdal, 16. yüzyılda yaşamış kalenderî-bektaşî-hurûfî kontekstinde şiirler söylemiş / yazmış şâirlerimizdendir. şâirin yaşadığı dönem, kalenderîlikden bektaşîliğe geçişin tam netleşmediği ve hurûfîliğin de kalenderî-bektaşî zümreler içinde etkili olmaya başladığı bir geçiş dönemidir.
şiirlerinde, hallâc-ı mansûr, seyyid nesimî, fazlullah, hacı bektaş velî, otman baba, şahkulu, kumral baba, akyazılı gibi kalenderîlerin ve bektaşîlerin ulu saydıkları kimselerden bahsetmektedir.
--spoiler--
(bkz: insan insan)
(bkz: zahit bizi tan eyleme)
"biz hayy isek siz de hayysınız, siz hû iseniz biz de hûyuz. hayydan gelen hûya gider."
13 eylül 1992 tarihli yazısında haklı bir yargısını dile getirmiştir;
"21inci yüzyıla 8 kala anadoluda kürtçülük de türkçülük de dışlanmalıdır. barış içinde, bir arada, demokratik düzende, kardeşçe yaşamanın bir başka yolu da yok..."
"21inci yüzyıla 8 kala anadoluda kürtçülük de türkçülük de dışlanmalıdır. barış içinde, bir arada, demokratik düzende, kardeşçe yaşamanın bir başka yolu da yok..."