bugün
- 2 nisan 2023 fenerbahçe beşiktaş maçı11
- erdoğan'ın diploması yok27
- chp uzaya çıkmamıza engel oluyor14
- kızların hoşlanma belirtileri28
- yazarların özel bir sempati beslediği şehir19
- sadettin tantan10
- israil'deki protestoların arkasında abd var8
- adam kazandı diyerek konuyu kapatan tip11
- 20138
- doğu perinçek11
- iftarda tıka basa yeyip fakirin halinden anlamak10
- kafir yazarlar11
- sözlük yazarlarının aylık telefon faturaları8
- tayyibe merve çakar17
- 22 mart 2023 cb adayları imza kampanyası21
- en güçlü müslüman ülke11
- sözlük erkekleri toplatılsın kampanyası10
- sinan oğan51
- bir baltaya sap olamadim11
- akp'nin kızılelma sı vs chp'nin çeşme açılışı19
- hatay yeni devlet hastanesi temelinin kaldırılması14
- recep tayyip erdoğan26
- en çok göze çarpan yazarlar12
- anın görüntüsü23
- israil de başlayan gezi olayları21
- hz muhammed8
- uludağ sözlük olarak erdoğanı destekleyelim76
- seçim öncesi bütün kurumların memur alması9
- ekşi sözlük10
- akp'nin yunan bağımsızlık gününü kutlaması21
- eve hırsız girdiğinde yapılacaklar15
- 21 yaşında hiç kadın vajinası görmemiş erkek13
- allah çelişkili kitap gönderir mi16
- kemal kılıçdaroğlu10
- muharrem ince33
- muharrem ince'nin atatürkçü olması10
- çocukken çok isteyip de aldırılamayan oyuncaklar22
- kemalizmin tek tipleştirme anti demokratikliği9
- fatih erbakan'ın ilginç açıklaması25
- chp döneminde hiç köprü yapılmaması9
- köksal engür14
- hepimiz hrantız hepimiz ermeniyiz15
- habakkuk9
- bulgarca afişlere ses etmeyen türkçü10
- geceye gerçek bir atatürkçü bırak22
- bir insan için 100 milyar galaksi yaratmak14
- chp lilere büyük müjde demokratik özerklik geliyor18
- şanlıurfa'yı yine selin vurması10
- tarlasına traktörle rte akp yazan köylü32
- sahurdayız uludağ sözlük43

entry'ler (1765)
şarkının bestesi fuat güner'e ait, şarkı yapıldığında mfö henüz kurulmamış. mazhar 81'de oyunu izlerken bu şarkının reaksiyon aldığını görüp ele güne karşı şarkısının sözlerini yazıyor hazır olan beste üzerine. olay bundan ibaret.
akp'yi destekleyecekler yazarlardır aslında. muharrem ince'ye oy vermek akp'ye oy vermekle aynı olarak görüyorum.
isim olarak güzel buluyorum markayı.
gelecekce yok mu olur yoksa kalıcı mı olur bilmiyorum. ama tam elektrikli araba olması ve suv modelinde olması sebebiyle şansı yüksek görüyorum ben.
devletin kontrolü ne kadar az olursa başarı oranı o kadar artacaklar. çünkü togg'un ortağı olan şirketler iş yapmayı para kazanmayı marka yaratmayı ve sürdürmeyi bilen şirketler.
gelecekce yok mu olur yoksa kalıcı mı olur bilmiyorum. ama tam elektrikli araba olması ve suv modelinde olması sebebiyle şansı yüksek görüyorum ben.
devletin kontrolü ne kadar az olursa başarı oranı o kadar artacaklar. çünkü togg'un ortağı olan şirketler iş yapmayı para kazanmayı marka yaratmayı ve sürdürmeyi bilen şirketler.
HDP'nin yerine seçime girecek parti olacağı söyleniyor. hdp'nin akp-mhp tarafından ilerletilen kapatma davası devam ediyor. seçimlere yakın parti kapatma ihtimaline karşı başka bir parti ile seçime gitmek mantıklı gibi duruyor.
orta doğuda sıradan bir gün.
orta doğuda sıradan bir gün.
kemal sunal'a en iyi eşlik eden 2 oyuncudan biridir.
yapılan bir operasyon varsa, iran'ın halkına yaptığı operasyondur o. iran mollalar tarafından yönetilen bir diktatör rejimi. halkının kaynakları ile semiren yöneticilerin yönettiği lanet olası bir rejim.
Muharrem ince kazanamaz. Sadece oyları böler. 2018 kendisine oy verenlere ihanet ettiğini düşünüyorum.
her geçen gün ne kadar büyük bir adam olduğunu türkiye ve bütün dünya anlıyor. fikirleri her gün daha iyi anlaşılan adam bence.
dünyaya hatalı ve tehlikeli pislik fikirlerini hatıra bırakarak gitmiştir. fikirleri hatalı ve tehlikeli olmasa bile o fikirleri okuyan insanlar onu tehlikeli hale getirmiştir.
sonuna kadar desteklediğim türkiye'nin ihtiyacı olan ekonomi yöneticisidir.
şu an 6lı masanın en temel öğelerinden bir tanesi oldu.
şu an 6lı masanın en temel öğelerinden bir tanesi oldu.
karma puanı hesaplamada değişiklik yapmadım. ama verilen oylamaların kayıtlarında eksiklik olduğunu görüyorum.
kendime özel bişey yapmadım tabi ki.
kendime özel bişey yapmadım tabi ki.
bu güncelleme ile sözlüğün oylama kayıtlarında eksik olduğu görüldü. sözlük bildiğiniz gibi 1 ay önce disk sorunu yaşamış ve 3 gün boyunca kapalı kalmıştı. o esnada sözlüğün oylama kayıtlarında kayıp olduğu görülüyor. karma güncellenmesi tekrar edilince bu hata görülmüş oldu.
bi 15 dakikalığına kapatmam gereken sözlük. karmalardaki hatalarla da alalakalı bir durum. eğer düzelirse karmalar gene yarın sabaha düzelir. ama benim 15 dakika bir düzeltme yapmam lazım.
kapatıp açtıktan sonra gelen edit: karma puanları bu şekilde hesaplanmış. karmaların eksik hesaplanmasının bir sebebi 1 ay önce bildiğiniz gibi sözlük 3 günlüğüne kapanmıştı. o esnada oylama kayıtlarında oluşan veri kaybı olduğunu düşünüyorum. çünkü oylama verileri aşırı büyük miktarda yer kaplıyor. 45 milyon. normalde 106 milyon olması lazım. yani o esnada yarı yarıya oylama bilgilerinin kaybolduğu görülüyor.
bu hata ilk olarak karma puanlarının tekrar hesaplandığı dün görüldü.
kapatıp açtıktan sonra gelen edit: karma puanları bu şekilde hesaplanmış. karmaların eksik hesaplanmasının bir sebebi 1 ay önce bildiğiniz gibi sözlük 3 günlüğüne kapanmıştı. o esnada oylama kayıtlarında oluşan veri kaybı olduğunu düşünüyorum. çünkü oylama verileri aşırı büyük miktarda yer kaplıyor. 45 milyon. normalde 106 milyon olması lazım. yani o esnada yarı yarıya oylama bilgilerinin kaybolduğu görülüyor.
bu hata ilk olarak karma puanlarının tekrar hesaplandığı dün görüldü.
bir hata tespit ettim. sözlüğü 15 dakikalığına kapatmam lazım.
karmalarda hata varsa gene yarın sabaha doğru düzelir. ama benim şimdi bu hatayı düzeltmek için kapatmam lazım.
bir hata var. hatanın sebebi oylama verilerinin sözlüğün disk sorunu yaşadığı gün kaybolması. 105 milyon oylamanın 45 milyonu kalmış durumda.
karmalarda hata varsa gene yarın sabaha doğru düzelir. ama benim şimdi bu hatayı düzeltmek için kapatmam lazım.
bir hata var. hatanın sebebi oylama verilerinin sözlüğün disk sorunu yaşadığı gün kaybolması. 105 milyon oylamanın 45 milyonu kalmış durumda.
2018 yılında chp'den milletvekili adayı seçildikten sonra bugün 2018'deki rakibi olan sayın erdoğan'a yarayacak şekilde cumhurbaşkanı adayı olarak seçime girmesini ben vicdanıma yediremiyorum.
sosyal medyada kendisine yapılan gizli akp'li gazıyla bu kadar kendini kaybetmesi şaşılacak bir durum. demek ki bu adam eskaza cumhurbaşkanı seçilse ülkeyi başka türlü bir uçuruma götürecekmiş.
bir an önce kendine gelmeli ve 2018'de kendisine oy veren kişilerin oylarına sahip çıkmalıdır.
sosyal medyada kendisine yapılan gizli akp'li gazıyla bu kadar kendini kaybetmesi şaşılacak bir durum. demek ki bu adam eskaza cumhurbaşkanı seçilse ülkeyi başka türlü bir uçuruma götürecekmiş.
bir an önce kendine gelmeli ve 2018'de kendisine oy veren kişilerin oylarına sahip çıkmalıdır.
bir hata vardı. düzeldi şimdi normal şekilde devam ediyor.
karma hesaplamada değişen bir yöntem olmadı. neden düştü araştırıyorum. ama şimdilik bir sebep bulamadım. karma hesaplama yönteminde en ufak değişiklik olmadı.
sadece 15 gündür çalışmıyordu tekrar çalışmaya başladı.
sadece 15 gündür çalışmıyordu tekrar çalışmaya başladı.
aslında karma hesaplama yönteminde bir değişiklik olmadı. neden böyle oldu araştırıyorum. ama karma hesaplanın yönteminde bir değişiklik olmadı. ilk gözatmalarımda bir gariplik göremedim. eski dönemdeki karma gibi çalışmış.
son 15 gündür çalışmıyordu. çok fazla biriken hesaplanması gereken oylama vardı onla alakalıdır diycem ama onun da etkilediği bir durum yok.
özet olarak değişen herhangi bir yöntem olmadı.
son 15 gündür çalışmıyordu. çok fazla biriken hesaplanması gereken oylama vardı onla alakalıdır diycem ama onun da etkilediği bir durum yok.
özet olarak değişen herhangi bir yöntem olmadı.
https://incisozluk.co/ adresinden devam etmektedir.