bugün
- tecrübe edilen en korkunç şey6
- eski sevgilinin aylar sonra yazması17
- beni kaybettin diyen erkek14
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- arkadaşlar yeni işe başladım16
- yazarların yapmayı düşündükleri çocuk sayısı15
- bir sevgiliden beklenen şeyler11
- sevilen hitap şekilleri3
- ekşiye gidiyorum ben10
- mia khalifa denince akla gelen ilk şey3
- iç sıkıntısı5
- witcher 32
- arkadaşlar bir şey danışacağım10
- mazotun litresi 101 lira36
- sadece filistin'i önemsemek15
- ekonomi iyiken de akpye oy vermeyenler26
- 17 eylül 2026 beşiktaş marsilya maçı12
- kahvaltıda kaç zeytin yersiniz16
- kahve falı bakabilen muhteşem fevkalade yazarlar8
- sevgiliyi kediye onaylatmak7
- kıbrıs barış harekatını ecevit'e mal etmek21
- bir erkeğin wp aile grubuna alınma kriterleri6
- gocu38
- güne almanca bir cümle bırak3
- çanakkale kumandanı mustafa kemal paşa7
- gecenin korkunç yaratıkları3
- iblis'in sesini duymak11
- sözlükteki kaliteli yazarlar41
- 28 bine çalışmak8
- aslan burcu3
- hangi şehrin erkeği meşhurdur5
- kadikoy psikolog4
- beşiktaş'ın marsilya'yı gol manyağı yapması5
- kürdü sevin10
- israil11
- avrupa'nın en ucuz akaryakıt fiyatları34
- bir erkeğe objektif bakma yetisini kaybetmek5
- tavuk kanadı ne işe yarıyor sorunsalı7
- yaşlılığı kabullenemeyen insan10
- arkadaşlar bir şey soracağım13
- anın görüntüsü24
- öcalan'ın kira vermeden villada oturması12
- saddam hüseyin3
- 2019 da doğmak nedir4
- ona bir şarkı gönder4
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz45
- cb külliyesinde türk bayrağı olmaması3
- g i l d e d l i l y27
- kanadalı ünlüler3
- allah6
Yılmaz Erdoğan’ın yeni dizisinin adı.
başlayamadı gitti dedirten dizidir. tanıtımları kasım ayından beri yapılıyor, hazar ergüçlü'nün pavyon dansı akım oldu dizi hala başlamadı.
fragmandan anladığımız kadarıyla, baş karakterin adının azem olması yılmaz güney'in arkadaş filmini, çocuklarını araması detayı yılmaz güney'in baba filmini anımsattı. sanırım eşini çok seven, öldürmediği halde cinayetle suçlanan bir adamı izleyeceğiz. bu da esaretin bedeli'ni anımsattı. tabii bunlar henüz fragman.
yılmaz erdoğan gibi değerli bir sanatçının uzun zaman sonra televizyona iş yapması güzel oldu. ortalık leş gibi dizilerle doluyken. umarım kaliteli bir iş olmuştur.
fragmandan anladığımız kadarıyla, baş karakterin adının azem olması yılmaz güney'in arkadaş filmini, çocuklarını araması detayı yılmaz güney'in baba filmini anımsattı. sanırım eşini çok seven, öldürmediği halde cinayetle suçlanan bir adamı izleyeceğiz. bu da esaretin bedeli'ni anımsattı. tabii bunlar henüz fragman.
yılmaz erdoğan gibi değerli bir sanatçının uzun zaman sonra televizyona iş yapması güzel oldu. ortalık leş gibi dizilerle doluyken. umarım kaliteli bir iş olmuştur.
inci Taneleri dizisinde Dilber karakterini canlandıran Hazar Ergüçlü, bölüm başı 850 bin lira alacak. (Müge Dağıstanlı)
"artık o tarlayı satan dayı modeli bitti.." *
Buraya Temiz giren temiz çıkar derken..
Buraya Temiz giren temiz çıkar derken..
Ekşide görüp katılayım dedim.
(bkz: borderline ve bipolar kadınların çok çekici olması)
Şu kızın yüz ifadeleri, mimikleri..
(bkz: borderline ve bipolar kadınların çok çekici olması)
Şu kızın yüz ifadeleri, mimikleri..
"her dünya savaşında bir isviçre'ye ihtiyaç vardır" cümlesinin geçtiği dizi.
Ben beğendim.
Ben beğendim.
"Sen kendine benziyorsun"
Yine yaptin yapacağıni yılmaz. Erdoğan
Yine yaptin yapacağıni yılmaz. Erdoğan
Yılmaz Erdoğan 30 senedir ta Mükremin çıtırdan beri hep aynı cümle yapısını kullanıyor. Uzayan cümleler sıkıyor.
On dakika dayanabildiğim dizi.
Süslü laflar, full ajitasyon, libido killer hatunlar.
Yaşama sevinci emici bok gibi bir dizi.
Süslü laflar, full ajitasyon, libido killer hatunlar.
Yaşama sevinci emici bok gibi bir dizi.
Azem karakterinin özel ders için gittiği evde, ev sahibi kadının (adını anımsayamıyorum) ofisini “insanlar için bir akvaryum”a benzetmesi, kadının “bunu iltifat olarak alıyorum” dedikten sonra azem karakterinin sessizce “en azından balıklar için öyle” demesi, akşam aile yemeğinde sofrada kavga çıkması ve sahnenin sonunda kameranın sofradaki balığa odaklanıp bitmesi detayı tipik bir yılmaz erdoğan kalem klasiği. “Bu şatafatlı akvaryumda ölü bir balıktan farksızsınız” mesajını ince bir işçilikle vermiş yazar.
Yılmaz erdoğan’ın kalemini her zaman beğenmişimdir. Bunda bir demet tiyatro’larla, otogargara’larla, bana bir şeyhler oluyor’larla büyümüş olmamın etkisi olabilir. Sen yaz biz izleyelim üstad.
Yılmaz erdoğan’ın kalemini her zaman beğenmişimdir. Bunda bir demet tiyatro’larla, otogargara’larla, bana bir şeyhler oluyor’larla büyümüş olmamın etkisi olabilir. Sen yaz biz izleyelim üstad.
Muhteşem hayat dersleri veren bir senaryo. Yılmaz Erdoğan kalemi, hayatta kaybolmaya yüz tutmuş erdemleri bize hatırlatan bir kalem. Eline sağlık ..
Tam yılmaz erdoğan senaryosu yalnız…espriler, diyaloglar falan birebir.
Arka sokaklardan sonra izlediğim ikinci dizi oldu.
ilk başlarda ilgimi çekti güzeldi fakat pavyon sahneleri yüzünden ailece izlenemeyecek dizler kategorisinde olduğu için kapattım. ikinci fragmanı iyice bozmuş ama. Azem, dilbere babalık yapması gerekirdi.
Tatsız bir dizi olmuş. Pavyonların gözümüze gözümüze sokulduğu, topluma yanlış sirayet etmeye ya da zaten olan yanlışları ayyuka çıkarmaya hizmet eden, etmeye müsait olan tek bir yapıma daha tahammülümüz kalmamıştır.
Paçoz ve maganda dizisi.
varoş leş çöplük müzikleri yengeç gibi oynamaları bir haltmış gibi satan boş beleş bir kaç sene sonra kimsenin hatırlamayacağı boktan diziler çöplüğünden bir örnek.
Yılmaz kekosunun pavyon karısı fantezilerini dizi yapmışlar. Pu amk.
Çogzel bir dizi.
Dilber güzel ve-veya seksi değil bence arkadaşlar. Bir de bu dizi tuttu ya. Benzerleri patır patır dökülür gari. Nefesten sonra asker dizi filmleri, dirilişten sonra tarih dizileri sökün ettiği gibi.
Gönül yarası filminden araklama bir dizi olduğu su götürmez kesinlikle şüphesiz.. Dizinin çekildiği otel bile aynı aq bari farklı bir otelde çekseydiniz..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar