bugün
- queen ravenna adlı yazarı kurt ısırması11
- hiç edirne ciğer tavası yediniz mi12
- boşanmaların artma sebebi4
- ciğer yiyen midesizler7
- yulaf yiyen insan5
- ciğer vs kokoreç5
- nervio için ciğer yemekten vazgeçmek5
- yüz görünümlüğü6
- nervio benimle evlenir misin5
- gönlü götü geniş sözlük yazarı8
- ismet gürbüz'ü çarmıha germek3
- dinci ahlaksızlığı20
- nazım hikmet ruzi nazar görüşmesi3
- yarın yataktan kalkamayacak yazar4
- yunan adalarına gitmek20
- linç yiyeceğin bir şey söyle7
- rüyada nervio yu görmek9
- israil satanist bir devlettir2
- ismet gürbüz'ü denize atmak3
- yunan aşığı tip15
- bir sözlük kızını sözlükten çekip çıkartmak16
- truesuz sözlük11
- nervio yu ciğer tavasına atmak3
- zengin koca bulup evinin hanımı olmak15
- ciğer sevmemek cahillik mi3
- insanlar size bakınca ilk ne ilgilerini çeker5
- cadı büyücü tipli kadınlar2
- sözlük yazarlarının ruh hali9
- korkulan ölüm şekli5
- en lezzetli balık6
- ırakın bir bölümünün türkiyeye katılması14
- ölmeyecek gibi yaşıyor millet5
- sexting4
- arjantinli erkekler6
- turşu suyu içen bayan4
- allahın yabancı kadınlara torpilli davranması3
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi24
- rujlu erkekle öpüşmek14
- yakınım nasıl ama2
- kışın duş alırken üşümemek için öneriler14
- antipanik5
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- takıntılı olduğunuz hareketler4
- evlenilecek erkek bulmanın gittikçe zorlaşması17
- ucu nereye giderse gitsin5
- albea var mı abi düşük kilometreli11
- zengin kadın bulup evinin erkeği olmak5
- elisa3
- fon vurgunu sonrası akepeye desteği sürdürmek7
- günün recep tayyip erdoğan repliği8
Yılmaz Erdoğan’ın yeni dizisinin adı.
başlayamadı gitti dedirten dizidir. tanıtımları kasım ayından beri yapılıyor, hazar ergüçlü'nün pavyon dansı akım oldu dizi hala başlamadı.
fragmandan anladığımız kadarıyla, baş karakterin adının azem olması yılmaz güney'in arkadaş filmini, çocuklarını araması detayı yılmaz güney'in baba filmini anımsattı. sanırım eşini çok seven, öldürmediği halde cinayetle suçlanan bir adamı izleyeceğiz. bu da esaretin bedeli'ni anımsattı. tabii bunlar henüz fragman.
yılmaz erdoğan gibi değerli bir sanatçının uzun zaman sonra televizyona iş yapması güzel oldu. ortalık leş gibi dizilerle doluyken. umarım kaliteli bir iş olmuştur.
fragmandan anladığımız kadarıyla, baş karakterin adının azem olması yılmaz güney'in arkadaş filmini, çocuklarını araması detayı yılmaz güney'in baba filmini anımsattı. sanırım eşini çok seven, öldürmediği halde cinayetle suçlanan bir adamı izleyeceğiz. bu da esaretin bedeli'ni anımsattı. tabii bunlar henüz fragman.
yılmaz erdoğan gibi değerli bir sanatçının uzun zaman sonra televizyona iş yapması güzel oldu. ortalık leş gibi dizilerle doluyken. umarım kaliteli bir iş olmuştur.
inci Taneleri dizisinde Dilber karakterini canlandıran Hazar Ergüçlü, bölüm başı 850 bin lira alacak. (Müge Dağıstanlı)
"artık o tarlayı satan dayı modeli bitti.." *
Buraya Temiz giren temiz çıkar derken..
Buraya Temiz giren temiz çıkar derken..
Ekşide görüp katılayım dedim.
(bkz: borderline ve bipolar kadınların çok çekici olması)
Şu kızın yüz ifadeleri, mimikleri..
(bkz: borderline ve bipolar kadınların çok çekici olması)
Şu kızın yüz ifadeleri, mimikleri..
"her dünya savaşında bir isviçre'ye ihtiyaç vardır" cümlesinin geçtiği dizi.
Ben beğendim.
Ben beğendim.
"Sen kendine benziyorsun"
Yine yaptin yapacağıni yılmaz. Erdoğan
Yine yaptin yapacağıni yılmaz. Erdoğan
Yılmaz Erdoğan 30 senedir ta Mükremin çıtırdan beri hep aynı cümle yapısını kullanıyor. Uzayan cümleler sıkıyor.
On dakika dayanabildiğim dizi.
Süslü laflar, full ajitasyon, libido killer hatunlar.
Yaşama sevinci emici bok gibi bir dizi.
Süslü laflar, full ajitasyon, libido killer hatunlar.
Yaşama sevinci emici bok gibi bir dizi.
Azem karakterinin özel ders için gittiği evde, ev sahibi kadının (adını anımsayamıyorum) ofisini “insanlar için bir akvaryum”a benzetmesi, kadının “bunu iltifat olarak alıyorum” dedikten sonra azem karakterinin sessizce “en azından balıklar için öyle” demesi, akşam aile yemeğinde sofrada kavga çıkması ve sahnenin sonunda kameranın sofradaki balığa odaklanıp bitmesi detayı tipik bir yılmaz erdoğan kalem klasiği. “Bu şatafatlı akvaryumda ölü bir balıktan farksızsınız” mesajını ince bir işçilikle vermiş yazar.
Yılmaz erdoğan’ın kalemini her zaman beğenmişimdir. Bunda bir demet tiyatro’larla, otogargara’larla, bana bir şeyhler oluyor’larla büyümüş olmamın etkisi olabilir. Sen yaz biz izleyelim üstad.
Yılmaz erdoğan’ın kalemini her zaman beğenmişimdir. Bunda bir demet tiyatro’larla, otogargara’larla, bana bir şeyhler oluyor’larla büyümüş olmamın etkisi olabilir. Sen yaz biz izleyelim üstad.
Muhteşem hayat dersleri veren bir senaryo. Yılmaz Erdoğan kalemi, hayatta kaybolmaya yüz tutmuş erdemleri bize hatırlatan bir kalem. Eline sağlık ..
Tam yılmaz erdoğan senaryosu yalnız…espriler, diyaloglar falan birebir.
Arka sokaklardan sonra izlediğim ikinci dizi oldu.
ilk başlarda ilgimi çekti güzeldi fakat pavyon sahneleri yüzünden ailece izlenemeyecek dizler kategorisinde olduğu için kapattım. ikinci fragmanı iyice bozmuş ama. Azem, dilbere babalık yapması gerekirdi.
Tatsız bir dizi olmuş. Pavyonların gözümüze gözümüze sokulduğu, topluma yanlış sirayet etmeye ya da zaten olan yanlışları ayyuka çıkarmaya hizmet eden, etmeye müsait olan tek bir yapıma daha tahammülümüz kalmamıştır.
Paçoz ve maganda dizisi.
varoş leş çöplük müzikleri yengeç gibi oynamaları bir haltmış gibi satan boş beleş bir kaç sene sonra kimsenin hatırlamayacağı boktan diziler çöplüğünden bir örnek.
Yılmaz kekosunun pavyon karısı fantezilerini dizi yapmışlar. Pu amk.
Çogzel bir dizi.
Dilber güzel ve-veya seksi değil bence arkadaşlar. Bir de bu dizi tuttu ya. Benzerleri patır patır dökülür gari. Nefesten sonra asker dizi filmleri, dirilişten sonra tarih dizileri sökün ettiği gibi.
Gönül yarası filminden araklama bir dizi olduğu su götürmez kesinlikle şüphesiz.. Dizinin çekildiği otel bile aynı aq bari farklı bir otelde çekseydiniz..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar