bugün
- ekrem imamoğlu ile kafayı bozan ak partililer20
- yeni akit'in yılın haber sitesi seçilmesi10
- ekrem imamoğlu'nun hain olması15
- türkler ve araplar aynı ırktandır9
- chplilerin din düşmanlığı10
- sadece reis de liderlik vasfı olmaması8
- latife makbule veya zübeyde isminin azlığı9
- psikiyatri servisinde tanışılan kız11
- 15 temmuz da hz muhammed istanbul daydı8
- dördüncü murad9
- v a m p i r o v9
- true nun çaylak olması14
- batının türkiye hayranlığı12
- şeriatçı olduğunu kimseye söyleyemeyenler23
- erdoğanın 300 milyar dolar serveti olması13
- chp liler neden ingiliz düşmanı değil46
- ekrem imamoğlu'nun bir sevgilisi olduğu iddiası30
- sırrı süreyya önder35
- aşık olmanın avantajları14
- üstad kadir mısıroğlu14
- arda güler12
- tayyip erdoğan ın artık kabak tadı vermesi10
- chp nin olmazsa olmazı9
- evli erkek9
- evli erkeklerle ilişkiye giren kadınlar8
- fotokopici bi erkek9
- osmanlı yı yeniden kuracağız21
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler18
- bir evlilik ne zaman bitmeli10
- uyudun mu yazan kız15
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması21
- hıdırellez9
- iyi geceler15
- depresyondan kurtulamamak10
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı38
- silivri'deki yapraklar alkışlıyor mu15
- gerçeği aramak10
- şeytan13
- bir sonra ki halife kim olacak14
- hırsız vaaaaaaaaaar12
- hiçbir bant o yolsuzluk dosyasını kapatamaz13
- özgür özel'e atılan osmanlı tokadı16
- o kadın polisimiz başörtülüydü20
- kader doğuştan yazılı bir şey midir12
- ali koç11
- ramadan fahriden8
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti8

entry'ler (19)
Şiddet faili iğrenç adam. Hala ekranlarda olması bunun yanında olanların alnında kara bir leke.
Böyle sığır sığır konuşabildiğine göre ülken afganistan falan herhalde.
Erkekler aşırı ezik varlıklar oldukları için genelde aldatma eylemine ortak oldukları kadınları da böyle nitelendiriyorlar. Kendileri genelde pek işe yaramadıkları için toplumun kendilerine bahşettiği kutsallığı gerçek sanmak zorundalar, üzücü.
Yemin ederim bir araya gelip taşak geçiyorlar milletle.
bir başka şekilde soracak olursak: Ne kadar kerizsin?
Bugün tacizcileri serbest bırakacaksınız, yarın o yavşakların her biri bir kadını hayattan koparacak.
Bu coğrafyada yaşamak bu cümlelerin altında art niyet aratıyor insana.
Kızın kafasını kesip intihar eden genç değil, iki genç kızı öldürüp birinin bedenini parçalara ayırdıktan sonra intihar eden katil diyeceksiniz, o yanlışı düzeltelim.
Üzerinden geçmemiş her bir trafik ferdi ayıp etmiştir.
Tatsız bir dizi olmuş. Pavyonların gözümüze gözümüze sokulduğu, topluma yanlış sirayet etmeye ya da zaten olan yanlışları ayyuka çıkarmaya hizmet eden, etmeye müsait olan tek bir yapıma daha tahammülümüz kalmamıştır.
Artık kimsenin böyle şaşırması rezaleti diyorum sadece, gerçek bir ceza alda tuhaf gelirdi hepimize
O kadar uzakta nasıl alışır insan?
sözlükçe çok rahatladık. tüm merak ettiğimiz buydu. teşekkürler şarapçı koala.
etrafımdaki herkesin hayatının yolunda gittiği ve yalnızca benim süründüğüm düşüncesi/izlenimi canımı çok sıkıyor. mutlu olan tüm arkadaşlarım ağlarken boğulsun istiyorum, sefilliğimi daha fazla görmek istemiyorum. oh be! söyledim rahatladım işte.
yaş aldıkça daha da güzelleşen, entellektüel birikimi yüksek, konuşurken kendini masal gibi dinleten hoş kadın. son günlerde YouTube'de Pelin Batu ile her şeyin kökeni serisine inanılmaz takılmış durumdayım. Keşke sonsuza kadar devam etse.
olayları değerlendirme biçimini sevmekle birlikte yer yer jargonu nedeniyle tarafında olmak istemediğim YouTube içerik üreticisi. yine de bu platformda olması keyif veriyor, umarım kitlesi daha çok büyür.
Normaldir çünkü zaten Tarkan kişisi çok ünlüdür. Bu ülkede az bulunan çok kıymetli sanatçılardan biridir.
Tamamen ücretsiz olmaktan ziyade belli bir limite kadar ücretsiz olması gerektiğine inandığım şeyler var. Örneğin her insan ayda 2 defa ücretsiz tiyatro izlesin, kitap edinebilsin, herhangi bir spor dalında tamamen ücretsiz profesyonel eğitim alabilsin. Ya da tıpkı birtakım ilaçlar gibi prezervatiflere de ücretsiz ya da kısmi ücretle ulaşılabilsin. Bunlar önemli.
insanın içini coşturan, gözlerini dolduran marşımızdır. Dinledikçe gurur duyulur, yaşanılan toprakların kıymeti daha bir derinden hissedilir.