bugün
- gecenin şarkısı8
- en son ne yediniz19
- şaka maka 2025 yılında hala komünist olması9
- altay cem meriç11
- lgbt denilen sapkınlık vahim boyutlara ulaştı11
- taşak traşı olmak20
- shawarma8
- keyfi verilebilen çaylaklık süresi sorunsalı9
- her şeye amk diyen tip14
- 23 mayıs 2025 fenerbahçe beko panathinaikos maçı14
- yaz geliyor heyoo8
- kitap okumak11
- 3 polis şehit eden teröristin serbest kalması8
- anın görüntüsü11
- sözlüğün aptalları sıralı tam liste12
- rus kızlarına ilgisi olmayan türk erkeği19
- yapılacak tek şey siyonistleri tek tek öldürmek9
- kadınınız mini etek giyebilir mi8
- makarnayı bir üst noktaya taşıyan küçük detaylar11
- asgari ücret 52bine çıksa kiralar da 15 bine çıkar16
- her entrynin sonuna evet yazan yazar11
- israil'e en çok mal satan beş ülke9
- günün yorgunluğunu alan şeyler10
- aydinoglu bombala'nın sözlüğe vedası28
- sevismek10
- evlenmemek için nedenler11
- filistinlilerin dedeleri topraklarını sattı8
- göte epilasyon yaptırmak16
- yunan halkına düşman değilim10
- töre dizileri12
- ülke ekonomisinin rezilliği15
- kaldırımdaki taşa tecavüz eden adam21
- evlenilecek adam modeli8
- ne işim var şan benim burada denilen yerler15
- waffle yapabilen erkek15
- batman vs superman14
- bir yazarın zekasından şüphe duymak9
- askim orasi degil diyen kadin8
- alkol dostunuzdur9
- sözlükte bilgisiz yazarların çok olması13
- kaç yaşındasın18
- sevgilisi olmayan sözlük kızları tam liste15
- allah ın ahirette baldırını göstermesi8
- bu kötü gidişe son vermek için akp14
- uludağ sözlük kızlı erkekli yaz kampı15
- kedi besleyen insan evi13

entry'ler (19)
Şiddet faili iğrenç adam. Hala ekranlarda olması bunun yanında olanların alnında kara bir leke.
Böyle sığır sığır konuşabildiğine göre ülken afganistan falan herhalde.
Erkekler aşırı ezik varlıklar oldukları için genelde aldatma eylemine ortak oldukları kadınları da böyle nitelendiriyorlar. Kendileri genelde pek işe yaramadıkları için toplumun kendilerine bahşettiği kutsallığı gerçek sanmak zorundalar, üzücü.
Yemin ederim bir araya gelip taşak geçiyorlar milletle.
bir başka şekilde soracak olursak: Ne kadar kerizsin?
Bugün tacizcileri serbest bırakacaksınız, yarın o yavşakların her biri bir kadını hayattan koparacak.
Bu coğrafyada yaşamak bu cümlelerin altında art niyet aratıyor insana.
Kızın kafasını kesip intihar eden genç değil, iki genç kızı öldürüp birinin bedenini parçalara ayırdıktan sonra intihar eden katil diyeceksiniz, o yanlışı düzeltelim.
Üzerinden geçmemiş her bir trafik ferdi ayıp etmiştir.
Tatsız bir dizi olmuş. Pavyonların gözümüze gözümüze sokulduğu, topluma yanlış sirayet etmeye ya da zaten olan yanlışları ayyuka çıkarmaya hizmet eden, etmeye müsait olan tek bir yapıma daha tahammülümüz kalmamıştır.
Artık kimsenin böyle şaşırması rezaleti diyorum sadece, gerçek bir ceza alda tuhaf gelirdi hepimize
O kadar uzakta nasıl alışır insan?
sözlükçe çok rahatladık. tüm merak ettiğimiz buydu. teşekkürler şarapçı koala.
etrafımdaki herkesin hayatının yolunda gittiği ve yalnızca benim süründüğüm düşüncesi/izlenimi canımı çok sıkıyor. mutlu olan tüm arkadaşlarım ağlarken boğulsun istiyorum, sefilliğimi daha fazla görmek istemiyorum. oh be! söyledim rahatladım işte.
yaş aldıkça daha da güzelleşen, entellektüel birikimi yüksek, konuşurken kendini masal gibi dinleten hoş kadın. son günlerde YouTube'de Pelin Batu ile her şeyin kökeni serisine inanılmaz takılmış durumdayım. Keşke sonsuza kadar devam etse.
olayları değerlendirme biçimini sevmekle birlikte yer yer jargonu nedeniyle tarafında olmak istemediğim YouTube içerik üreticisi. yine de bu platformda olması keyif veriyor, umarım kitlesi daha çok büyür.
Normaldir çünkü zaten Tarkan kişisi çok ünlüdür. Bu ülkede az bulunan çok kıymetli sanatçılardan biridir.
Tamamen ücretsiz olmaktan ziyade belli bir limite kadar ücretsiz olması gerektiğine inandığım şeyler var. Örneğin her insan ayda 2 defa ücretsiz tiyatro izlesin, kitap edinebilsin, herhangi bir spor dalında tamamen ücretsiz profesyonel eğitim alabilsin. Ya da tıpkı birtakım ilaçlar gibi prezervatiflere de ücretsiz ya da kısmi ücretle ulaşılabilsin. Bunlar önemli.
insanın içini coşturan, gözlerini dolduran marşımızdır. Dinledikçe gurur duyulur, yaşanılan toprakların kıymeti daha bir derinden hissedilir.