bugün
- velvet'in silver'a benzemesi7
- kabataş olayı görüntüleri7
- sözlük kızlarının gelinlikleri7
- etin üzerine tereyağı dökmek3
- true denen hadsiz namussuz karaktersiz9
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler6
- tövbe etmenin felsefi anlamsızlığı3
- mason greenwood59
- bir insana akpliliği üzerinden saldırmak29
- süleyman soylu14
- kangal sucuk 1000 lira13
- anayasa değişmeli mi5
- stalker'ı olan yazarlar2
- kızlara açılmanın yolları3
- elmas bey birader yazıyor mu sorusu2
- insan olmaya ceyrek kala23
- arapların hain olması2
- fetö nün siyasi ayağı9
- erdoğan için ölmeye hazırım3
- ellerim bos gonlum hos4
- bu boktan hayatı neden yaşıyoruz4
- tank egzozuna tişört tıkamak4
- spor yapan sözlük erkeği8
- kadınlar neden bu kadar şirin ve bıcırık sorusu8
- 15 temmuz 2026 rb salzburg başakşehir maçı2
- hazret ktc8
- kezo erkeklerin ortak özellikleri15
- bir sözlük kızıyla saatlerce sevişmek6
- aygün attar2
- dalga sesi2
- burçlara inanan erkek5
- kelli goss3
- 14 temmuz 2026 fransa ispanya maçı27
- mason greenwood ile ilgili yapılabilecek espriler2
- doktora yapmak2
- çomartokrasi2
- saç boyama perileri2
- 15 temmuzda çalışan yazarlar10
- nurculuk5
- erdoğan'ı babadan daha çok sevmek3
- kız olup erkek rolü oynayan yazarlar2
- karımı sevmiyorum2
- pakistan2
- uludağ sözlük bitti mi2
- atletle tank durdurmak3
- yufkacimuammer3
- erdoğan dan sonra gelecek başkan2
- 15 temmuz 2016 darbe girişimi9
- aşk hayatı2
- birtakım fotoğraflar17
entry'ler (6539)
Yıllar önce söylemiştik. Çok yazık çok.
(#47063490)
(#47063490)
Ayda yılda bir sutolka geliyorduk oldu mu şimdi bu? Neyse ki gammazım. Neyse hoçça ğalın yine ğidiyom ben.
görsel
Tam zamanında geldik tam!
Tam zamanında geldik tam!
görsel
Köpek balığısı görmeye geldik.
Köpek balığısı görmeye geldik.
Çok değil birkaç ramazan önce ne sohbet çevirirdik burada, dm’de sohbetleşmeler falan. Adettendir yazalım, “nerede o eski ramazanlar”
Hayırlı sahurlar sözlük, geçerken öyle bir uğradım.
Hayırlı sahurlar sözlük, geçerken öyle bir uğradım.
görsel
Herkese mutlu yıllar…
Herkese mutlu yıllar…
Sütlü nuriye’nin mücidi, izmitli tatlıcı. Efsane bir lezzet. Yolunuz düşerse mutlaka uğrayın.
görsel
görsel
görsel
Karamürsel ereğli’de balık sonrası sahil yürüyüşü yaptık. Her şeyiyle çok güzel bir gece oluyor.
Karamürsel ereğli’de balık sonrası sahil yürüyüşü yaptık. Her şeyiyle çok güzel bir gece oluyor.
Plakayı yazdık çok şükür. Ses tellerimi tribüncülüğe feda ettim ama atmosfere değerdi.
görsel
Mabedde yerimizi aldık.
Mabedde yerimizi aldık.
Şehir trafiğinin ırzına geçmiş fuardır. 15 dakikalık yolu 1 saatte gidemiyorsunuz an itibariyle. Bu şehrin kitap ve sanat aşkına inanmak istiyorum ama hala inanamıyorum.
Tiyatro biletleri 5 dakikada bitiyor, kitap fuarı trafiği kilitliyor, piyano resitali kapalı gişe… olacak iş değil.
Tiyatro biletleri 5 dakikada bitiyor, kitap fuarı trafiği kilitliyor, piyano resitali kapalı gişe… olacak iş değil.
görsel
Retro metro bi şeyler mi var yine aw şansını deneyen deneyene.
Retro metro bi şeyler mi var yine aw şansını deneyen deneyene.
27. Afife tiyatro ödüllerinde yardımcı rolde yılın erkek oyuncusu seçilmiş kocaeli şehir tiyatroları oyuncusudur.
Kendisini yıllar evvel guguk kuşu oyununda izlemiştim. Tikli, akli melekeleri zayıf bir karakteri canlandırıyordu. Ve o kadar başarılıydı ki oyun sonunda seyirciyi selamlarken rol yaptığını anlayabilmiştim. Etrafımdaki herkese de çok yetenekli bir oyuncu olduğundan bahsetmiştim.
Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.
Kendisini yıllar evvel guguk kuşu oyununda izlemiştim. Tikli, akli melekeleri zayıf bir karakteri canlandırıyordu. Ve o kadar başarılıydı ki oyun sonunda seyirciyi selamlarken rol yaptığını anlayabilmiştim. Etrafımdaki herkese de çok yetenekli bir oyuncu olduğundan bahsetmiştim.
Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.
Otobüsle yolculuk etmeyip otobüs yıkanmasını izlemek kadar keyif verici bir şey yok şu an benim için.
görsel
Düzce türsan tesisleri.
görsel
Düzce türsan tesisleri.
Maalesef hayatın kısa olduğu çok doğru. Gencecik kuzen vefat etti dün gece. Konduramıyor insan ama ölümün yaş gibi bir kriteri yok. 30’una varmadan da gelebiliyor aniden.
4’erden 8 saat yol yaptım, kafam allak bullak. Ölen ölüyor bir şekilde ama kalanların hali başımı ağrıtıyor. Neyse.
4’erden 8 saat yol yaptım, kafam allak bullak. Ölen ölüyor bir şekilde ama kalanların hali başımı ağrıtıyor. Neyse.
Yine bir gece yarısı ölüm haberi. Üstelik çok çok genç birinin ölüm haberi. Allah rahmetiyle muamele etsin diyoruz ancak, elden başka ne gelir ki. Şimdi annemin panikatağını savuşturmak için acildeyim. Tansiyon/nabız düzelince eve dönüp belki uyuyabilirim. Şimdilik uykusuzluk nedenim bu.
görsel
görsel
faceslap’li, dt’li, rimming’li, punish’li rough seksleşmek olmayacaksa bence de yasaklanmalı. imza atınca fantazi dünyası kapkaranlık olacaksa derhal yasaklanmalı, mevcut evlilikler düşmeli, dileyen tekrar evlenebilmelidir.
Nacizane benim kıstaslarım bunlardır.
isteyen anatolian villager position’dan devam edebilir. Ama ben edemem.
Ayrıca Evliliği cinsellikten ibaret sanıyorum evet.
Nacizane benim kıstaslarım bunlardır.
isteyen anatolian villager position’dan devam edebilir. Ama ben edemem.
Ayrıca Evliliği cinsellikten ibaret sanıyorum evet.
görsel
Yine bir eyşan vakası. Bugün de sana yakıyoruz emmoğlu.
Yine bir eyşan vakası. Bugün de sana yakıyoruz emmoğlu.
Bırakın gelsin, gel hele gel gel.
kocaeli’de hissettim.
zaten van’da deprem olsa burada hissediliyor. neredeyse her gün her yerdeki depremi hissediyorum. sismik götlü olmak bunu gerektirir.
zaten van’da deprem olsa burada hissediliyor. neredeyse her gün her yerdeki depremi hissediyorum. sismik götlü olmak bunu gerektirir.