entry'ler (6539)

20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı

Yıllar önce söylemiştik. Çok yazık çok.
(#47063490)

profil gizleme özelliği

Ayda yılda bir sutolka geliyorduk oldu mu şimdi bu? Neyse ki gammazım. Neyse hoçça ğalın yine ğidiyom ben.

yürüyen köşk

görsel
Tam zamanında geldik tam!

anın görüntüsü

görsel
Köpek balığısı görmeye geldik.

sahurdayız uludağ sözlük

Çok değil birkaç ramazan önce ne sohbet çevirirdik burada, dm’de sohbetleşmeler falan. Adettendir yazalım, “nerede o eski ramazanlar”

Hayırlı sahurlar sözlük, geçerken öyle bir uğradım.

anın görüntüsü

görsel
Herkese mutlu yıllar…

tatlı güven

Sütlü nuriye’nin mücidi, izmitli tatlıcı. Efsane bir lezzet. Yolunuz düşerse mutlaka uğrayın.

görsel

anın görüntüsü

görsel
Karamürsel ereğli’de balık sonrası sahil yürüyüşü yaptık. Her şeyiyle çok güzel bir gece oluyor.

14 ekim 2025 türkiye gürcistan maçı

Plakayı yazdık çok şükür. Ses tellerimi tribüncülüğe feda ettim ama atmosfere değerdi.

14 ekim 2025 türkiye gürcistan maçı

görsel
Mabedde yerimizi aldık.

kocaeli kitap fuarı

Şehir trafiğinin ırzına geçmiş fuardır. 15 dakikalık yolu 1 saatte gidemiyorsunuz an itibariyle. Bu şehrin kitap ve sanat aşkına inanmak istiyorum ama hala inanamıyorum.
Tiyatro biletleri 5 dakikada bitiyor, kitap fuarı trafiği kilitliyor, piyano resitali kapalı gişe… olacak iş değil.

sözlük yazarlarına gelen son mesaj

görsel
Retro metro bi şeyler mi var yine aw şansını deneyen deneyene.

tekin ezgütekin

27. Afife tiyatro ödüllerinde yardımcı rolde yılın erkek oyuncusu seçilmiş kocaeli şehir tiyatroları oyuncusudur.
Kendisini yıllar evvel guguk kuşu oyununda izlemiştim. Tikli, akli melekeleri zayıf bir karakteri canlandırıyordu. Ve o kadar başarılıydı ki oyun sonunda seyirciyi selamlarken rol yaptığını anlayabilmiştim. Etrafımdaki herkese de çok yetenekli bir oyuncu olduğundan bahsetmiştim.
Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.

anın görüntüsü

Otobüsle yolculuk etmeyip otobüs yıkanmasını izlemek kadar keyif verici bir şey yok şu an benim için.
görsel
Düzce türsan tesisleri.

hayat kısa anı yaşa

Maalesef hayatın kısa olduğu çok doğru. Gencecik kuzen vefat etti dün gece. Konduramıyor insan ama ölümün yaş gibi bir kriteri yok. 30’una varmadan da gelebiliyor aniden.
4’erden 8 saat yol yaptım, kafam allak bullak. Ölen ölüyor bir şekilde ama kalanların hali başımı ağrıtıyor. Neyse.

seni uyutmayan ne

Yine bir gece yarısı ölüm haberi. Üstelik çok çok genç birinin ölüm haberi. Allah rahmetiyle muamele etsin diyoruz ancak, elden başka ne gelir ki. Şimdi annemin panikatağını savuşturmak için acildeyim. Tansiyon/nabız düzelince eve dönüp belki uyuyabilirim. Şimdilik uykusuzluk nedenim bu.

görsel

evlilik yasaklansın

faceslap’li, dt’li, rimming’li, punish’li rough seksleşmek olmayacaksa bence de yasaklanmalı. imza atınca fantazi dünyası kapkaranlık olacaksa derhal yasaklanmalı, mevcut evlilikler düşmeli, dileyen tekrar evlenebilmelidir.
Nacizane benim kıstaslarım bunlardır.
isteyen anatolian villager position’dan devam edebilir. Ama ben edemem.
Ayrıca Evliliği cinsellikten ibaret sanıyorum evet.

anın görüntüsü

görsel
Yine bir eyşan vakası. Bugün de sana yakıyoruz emmoğlu.

senin olmaya geldim diyen kız

Bırakın gelsin, gel hele gel gel.

deprem

kocaeli’de hissettim.
zaten van’da deprem olsa burada hissediliyor. neredeyse her gün her yerdeki depremi hissediyorum. sismik götlü olmak bunu gerektirir.
© copyright 2005 - 2026