bugün
- aynaya bakıp kendine sen çok güzelsin diyen kadın5
- ısparta6
- gogol bordello2
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı19
- haşemayla site havuzuna alınmayan kadının isyanı6
- teen slasher film klişeleri5
- balıkesir denince akla ilk gelenler9
- baklavanın hiçbir içeceğe uyum sağlamaması4
- peugeot 4052
- en son aldığınız iltifat7
- barış manço2
- antalya yolu üzerindeki dandik şehirler2
- ruh halini tek cümlede anlatmak9
- çay koymak mı katmak mı8
- sersem herif2
- havalı2
- kemal kılıçdaroğlu15
- mony tontana4
- evcil robot için isim önerileri2
- karımla evlendiğime bin pişmanım6
- arkadaşlar falıma bi bakar mısınız6
- sevgilinin film izlerken kucağınızda uyuyakalması3
- 35 yaşından sonra aşık olmanın imkansızlaşması8
- irmik helvası6
- egay sucukcu9
- i know what you did last summer3
- 35d2
- öbür sözlükten hep erkek yazar gelmesi7
- evde tekken yan odadan gelen kılıçdaroğlu sesi3
- erkeklerin 35 yaşından sonra dedeye dönüşmesi2
- sudekiray hariç sözlükte güzel kız olmaması2
- en köylü özelliğiniz3
- tomris uyar'ın üç şairi topaca çevirmesi7
- milli maç izlemekten keyif almamak2
- sedat pekmez bey birader2
- arkadaşlar ben saksı değilim5
- via port2
- 19 haziran 2026 istanbul da metro kazası2
- tbmm de akp tarafından 76 sahte oy kullanılması2
- arkadaşlar beni özlediniz mi5
- imama geçen yaz ne yaptığını biliyorum demek3
- uyku ilacı içmeden uyuyamamak11
- cehaletln cazibesi11
- antik mezar kazıp kötü güçleri uyandırmak3
- yippee ki yay motherfucker2
- hangi sözlük yazarı hangi the boyz karakteri olur3
- freddy krueger2
- karton toplayan gocu3
- amfetamin3
- süper kahramanların şehri korurken yıkması2
(bkz: google adsense)
facebooktan sıkılanlar için google menşeili sosyal paylaşım rere rörö .
davetiye ile içeri alıyorlarmış, fazla davetiyesi olan varsa o davetiyeye talibim.
google wave ile karıştırılmaması lazım. google wave ortak bir çalışma yürütmenize yarayan hoş bir platform.
plus ise apayrı bir olay. tam manası ile facebook un karşısında dikilebilecek bir platform olmuş.
chat özelliği zaten gmail de kullanılan kameralı chat in aynısı.
photos ve videos özelliği de google profiles ın aynısı. zaten google bu servisleri youtube ve picasa adı altında daha önce ayrı ayrı veriyordu. tasarımı bile google profiles a benziyor.
bunun haricinde +1 özelliği zaten var ve yeni çıktı.
ilave olarka ne gelmiş?
facebook / twitter gibi birilerini ekleyip onlara yazı resim vs paylaşabiliyorsunuz.
bunu yaparken de aslında tam benim facebook da neden böyle değil dediğim şekilde yani sadece belli bir arakdaş grubunuz ile paylaşabiliyorsunuz. yani ailenizi bir gruba okul arkadaşlarınız bir gruba alırsanız sadece ailenizin veya okul arkadaşlarınızın görebileceği paylaşımlar yapabiliyorsunuz. (facebook da böyle bişi varsa biri beni uyarsın)
bunun haricinde google talk altyapısı ile görüntülü konusma ve konferans konusma özellikleri gelmiş ki facebook un üstünden geçer.
benim fikrim facebook dan cok daha taze ve cok daha kullanışlı bir yapı omuş.
zaten kullanmadığım oyun, aptalca gerizekalıca sayfalardan arındılılmış,
facebook un yıllardır kullanıcılarına vermemekte direndiği profilinizi tam olarak istediğiniz gizlilikte kullanma seçeneğini size sonuna kadar sunmuş bir yapı olmuş.
google ın hali hazırda ayrı ayrı kullandığım şahane servislerini tek çatı altında kullanmak gayet güzel olcak.
ilk izlenimlerim harika.
ayrıca wave bir başarısızlık değildi. google ondan pek çok şey öğrendi ve çoğu kişinin dediği gibi zamanının çok ilerisinde bir proje idi. yapılan bir hata varsa pazarlama başarısızlığıydı.
plus ise apayrı bir olay. tam manası ile facebook un karşısında dikilebilecek bir platform olmuş.
chat özelliği zaten gmail de kullanılan kameralı chat in aynısı.
photos ve videos özelliği de google profiles ın aynısı. zaten google bu servisleri youtube ve picasa adı altında daha önce ayrı ayrı veriyordu. tasarımı bile google profiles a benziyor.
bunun haricinde +1 özelliği zaten var ve yeni çıktı.
ilave olarka ne gelmiş?
facebook / twitter gibi birilerini ekleyip onlara yazı resim vs paylaşabiliyorsunuz.
bunu yaparken de aslında tam benim facebook da neden böyle değil dediğim şekilde yani sadece belli bir arakdaş grubunuz ile paylaşabiliyorsunuz. yani ailenizi bir gruba okul arkadaşlarınız bir gruba alırsanız sadece ailenizin veya okul arkadaşlarınızın görebileceği paylaşımlar yapabiliyorsunuz. (facebook da böyle bişi varsa biri beni uyarsın)
bunun haricinde google talk altyapısı ile görüntülü konusma ve konferans konusma özellikleri gelmiş ki facebook un üstünden geçer.
benim fikrim facebook dan cok daha taze ve cok daha kullanışlı bir yapı omuş.
zaten kullanmadığım oyun, aptalca gerizekalıca sayfalardan arındılılmış,
facebook un yıllardır kullanıcılarına vermemekte direndiği profilinizi tam olarak istediğiniz gizlilikte kullanma seçeneğini size sonuna kadar sunmuş bir yapı olmuş.
google ın hali hazırda ayrı ayrı kullandığım şahane servislerini tek çatı altında kullanmak gayet güzel olcak.
ilk izlenimlerim harika.
ayrıca wave bir başarısızlık değildi. google ondan pek çok şey öğrendi ve çoğu kişinin dediği gibi zamanının çok ilerisinde bir proje idi. yapılan bir hata varsa pazarlama başarısızlığıydı.
google wave de çuvallayan google dehası birkez değil 10 kez daha çuvallamayı kaldıracak kadar gelişmiş durumda fakat heryerde ilk ve tek olmalarına rağmen facebook'a alternatif getirememiş olmaları ve facebook un da ne kullanıcı bilgilerini ne kullanıcı eğilimlerini google la paylaşmaması tekrar tekrar girişimde bulunmalarına neden olmakta. ilk gösterilenlere göre de çığır açacak bir şey sunmuyor kullanıcılara google plus.
genel olarak iyi düşünülmüş bir projeye benzer. google'dan kötü mal çıkmaz psikolojisi içinde (ben dahil) saldıracak insan sayısı çoktur.
daha çok msn yerine gtalk kullanan kitleye hitap etmektedir. kısa sürede popüler hale gelecektir.
arama motorunun arkadaş motoru ya da motor arkadaş sitesi kurması bir acayip durumdur.
türkiyede her 3 kişiden 3 ünde açılış sayfası google.com oldugu için eger google kayıtlı sayfaların üst köşesinde -- xx arkadasın seni dürttü, yy arkadasın yorum yaptı -- gibi ufak bir bölüm yaparlarsa ;
şekil bir A.
l....** 3 yeni mesaj................l
l________________________l
kesinlikle daha kolay ulaşılacagı için daha cok populer olacaktır.
-_ tüm haklarım saklıdır_-
edit: beni duydular * siz kaçın
şekil bir A.
l....** 3 yeni mesaj................l
l________________________l
kesinlikle daha kolay ulaşılacagı için daha cok populer olacaktır.
-_ tüm haklarım saklıdır_-
edit: beni duydular * siz kaçın
nasıl bir şey olacağını merakla beklediğim feyse rakip google ın sosyal paylaşım şeysi. düşünceme göre ne kadar mükemmel olursa olsun feysbuk kadar popisi yükselemeyecektir zira alışkanlıklar kolay kolay bırakılamıyor. ama feys çok bozdu öyle böyle değil daha ne kadar bozabilir dedim yine bozdu diyen insanlar için iyi bir alternatif olacağa benziyor.
(bkz: bir alex değil)
(bkz: lost çok bozdu)
edit:facebook'cu justin bieber'cı emo ergenler mi eksiliyor anlam veremedim.
(bkz: bir alex değil)
(bkz: lost çok bozdu)
edit:facebook'cu justin bieber'cı emo ergenler mi eksiliyor anlam veremedim.
henüz bir düşüncem olmasa da bu proje için, çıkarsa bakarız.
şuan sadece az sayıda insanın üye olabildiği ve bu projenin onlar üstünde denendiği facebook'umsu sitedir. sanırım kaliteli bir sosyal ağ sitesi olacak. facebook bozdu diye artık sadece 2 ayda 1 giren benim gibi arkadaşlara göre gibi duruyor.
facebook'u aylar önce bıraktıktan sonra sadece google servislerine alışkanlıkları olan bir kullanıcı için güzel bir hizmet. yeni bir alışkanlık lazımdı...
wave bombayı patlatacak dedim elimde kaldı, tırsıyorum.
google virüs yapsa indiririm. şu ana kadar bazı başarısız projeleri olsa bile google plus dışardan güzel gibi gözüküyor.
facebook a büyük rakip çıkmıştır arkadaşlar, daha da geliştirilirse süper bişey olacaktır.
sosyal bir platform olacağa benzer. facebook ve twitter kokusu vermektedir. video, fotoğraf, dosya paylaş falan.
yeni trend sosyal paylaşım şeysi olabilecek sitedir.
(bkz: reserved)
(bkz: reserved)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar