bugün
- bik bik'in mutfağına konuk olmak22
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye10
- yolda namaz kılan davarlar22
- zina çoğalınca deprem olur32
- erdoğan ikinci atatürk tür11
- ermeni soykırımı için özür dileyelim kampanyası23
- 27 nisan 2025 eyüpspor galatasaray maçı18
- cuma gitmeyen erkeğe kadınların bakışı9
- nervio'nun evleneceği adam18
- anın görüntüsü17
- allah ı niçin göremiyoruz9
- kisinin 17 yasina verecegi ogut8
- v a m p i r o v8
- aykolik yetkili olsun kampanyası20
- imansız japonya da derpremde kimseinin ölmemesi31
- anamızın rahmine düşmeden önce neredeydik21
- allah'ın fazla acımasız olması42
- akp düşerse filistin düşer kudüs düşer29
- türk milleti tv seyrede seyrede terbiyesiz oldu17
- köpeğe dokunanlar değdiği kısmı 7 kez yıkamalıdır28
- kanal istanbul8
- 26 nisan 2025 gaziantep fk fenerbahçe maçı12
- fay hatlarını çimentoyla doldurursak deprem olmaz33
- mesajlaşma adabı9
- tombik kadın mutluluğu15
- beklenen büyük istanbul depremi19
- true nun çaylak olması8
- ali koç8
- aykolikin sözlüğe kattığı şeyler13
- ibb de 50 iski çalışanının adliyeye sevk edilmesi13
- maymunlar evrimden sonra nasıl yeniden var oldular9
- 4 hak mezhep10
- uludağ sözlük soruşturması8
- ekrem imamoğlu43
- şener üşümezsoy8
- sözlüğün en güzel kızını seçiyoruz18
- düğünde ne giyeceğim derdi12
- rock müzik geri gelsin kampanyası10
- kabataş yalanı16
- 26 yıldır yürüyen adam16
- 3 mart 1924 halifeliğin kaldırılması14
- sözlükte sizi en çok etkileyen yazarlar8
- claudia s cloud8
- meriçinizi banyoda yıkar mısınız8
- arkadaşlar sözlük kasıyor pkklılar çıkabilir mi18
- akp liyim sorularınızı alayım8
- parasıyla hava atan erkek11
- sözlüğe nude atmak9

entry'ler (1694)
Saçmalıktır, bir şey anlaşılamamıştır.
Kısa sürdü, işin içine hack girdi zaten update'ler vs çok geç kaldı oyun popüler olup söndü bile.
Arada can sıkılırsa parkta bahçede açıp yakalanır. O kadar.
Arada can sıkılırsa parkta bahçede açıp yakalanır. O kadar.
Kadıköy'den mi, aziz başkandan mı bilinmez, fenerbahçe bildiğin cumhuriyetçi laik ve asi bi takım haline geldi.
Futbolda başarısızlıkları göz ardı edebildim, çok mantıklı çünkü, beşiktaş'ın stadı yapılıyor tüm bjk yönetimi sayın cumhurbaşkanım da sayın cumhurbaşkanım. Gs yönetimine bişey demiyorum zaten allah ıslah etsin.
Aziz Yıldırım'ın bu denli gaza gelip de direnmesi vs fenerbahçe'ye yeni bi kimlik, yeni bi duruş getirdi, taraftarın büyük çoğunluğu da buna dahil oldu.
Galatasaraylı arkadaşlarım nolucak cemaate yandaş olduysak bak 4 yıldızımız var diyor, ben diyemiyorum artık, baya bildiğin erdemli taraftar olduk napıyım ben öyle şampiyonluğu diyorum.
işte aziz yıldırım yalaka olsa biz şuan bu duruşta olamaz, kadıköy'e, formaya, stada, boklu dereye, takımın felesefesine ve kimliğine bu kadar bağlı olamazdık.
Futbolda başarısızlıkları göz ardı edebildim, çok mantıklı çünkü, beşiktaş'ın stadı yapılıyor tüm bjk yönetimi sayın cumhurbaşkanım da sayın cumhurbaşkanım. Gs yönetimine bişey demiyorum zaten allah ıslah etsin.
Aziz Yıldırım'ın bu denli gaza gelip de direnmesi vs fenerbahçe'ye yeni bi kimlik, yeni bi duruş getirdi, taraftarın büyük çoğunluğu da buna dahil oldu.
Galatasaraylı arkadaşlarım nolucak cemaate yandaş olduysak bak 4 yıldızımız var diyor, ben diyemiyorum artık, baya bildiğin erdemli taraftar olduk napıyım ben öyle şampiyonluğu diyorum.
işte aziz yıldırım yalaka olsa biz şuan bu duruşta olamaz, kadıköy'e, formaya, stada, boklu dereye, takımın felesefesine ve kimliğine bu kadar bağlı olamazdık.
Hayranı olan çok arkadaşım vardı, ben de arada karşıma çıkarsa dinler idim. Hafiften sever hoşlanır idim ama pek hayranı değilim.
Ama şimdi gaza geldim hayranıyım. Adam gibi adam sıla.
Böyle kendi düşüncesi, kendi aklı fikri var da rol yapmıyor şov yapmıyor gibi geldi, tepki koymayı yerinde bilen, bilinç sahibi bir sanatçı sanki.
Alışık değildik emin olamadım. Bildiğin sanatçı çıktı.
Ama şimdi gaza geldim hayranıyım. Adam gibi adam sıla.
Böyle kendi düşüncesi, kendi aklı fikri var da rol yapmıyor şov yapmıyor gibi geldi, tepki koymayı yerinde bilen, bilinç sahibi bir sanatçı sanki.
Alışık değildik emin olamadım. Bildiğin sanatçı çıktı.
Kapitalizm bebek.
Yenilen yemekle gelme olasılığı artabilen istektir.
Mesela kebapta gelir acısıyla tatlısıyla, mcdonalds vari fast food'ları saymıyorum bile.
Mesela kebapta gelir acısıyla tatlısıyla, mcdonalds vari fast food'ları saymıyorum bile.
Tıp fakültesinin sağlam işler yaptığını ileri süren bir öğrenci arkadaşım var idi.
Pek bahsetti yaptıkları çalışmalardan ve ellerindeki mikroskopvari cihazlardan.
Çok sallayan bir tipe benzemiyor o yüzden kesin sallamıştır. Öyle olsa duyardık diye konuyu kapatıyorum.
Gitmeyi düşünen varsa bu entry pek iyi bir referans değil, gülüp geçin.
Pek bahsetti yaptıkları çalışmalardan ve ellerindeki mikroskopvari cihazlardan.
Çok sallayan bir tipe benzemiyor o yüzden kesin sallamıştır. Öyle olsa duyardık diye konuyu kapatıyorum.
Gitmeyi düşünen varsa bu entry pek iyi bir referans değil, gülüp geçin.
Bence bin atatürkçü laik on bin fetöşçüyü yok eder.
Herkes ayağını denk alsın yeani.
Herkes ayağını denk alsın yeani.
eleştirilen konu 3. dalga kahveciler ise eleştiri anlamsızlaşır.
konu starbucks gibi tasarıma, ambiansa odaklanmış kafeler ise o zaman da anlamsızlaşır, anlamadığın veya anlamak istemediğin şeye bok atmak diye adlandırılabilir.
3. dalga kahvede para verdiğin olay o kahveyi nescafe'nin getirmekle uğraşmayacağı ülkelerden getirilmesi, paketlemeye uymayacağı şekilde kavrulması ve evde beceremeyeceğin veya üşeneceğin şekilde demlenmesidir.
starbucks gibi 1. veya ikinci dalga (nero, carribou vs) onlarda ve benzeri henüz markalaşmamış kafelerde para istenen konu mekanın ambiansı, servisi ve internet, müzik gibi detaylarıdır. evde kupaya koyduğun nescafe'yi orda da verse üstüne koyacağı para bunlara karşılık olarak koyulur, ödeyen de bunu öder. ki genelde böyle yerlerde de evde içeceğin nescafeyi vermezler, yine kahve çekirdekleri nescafe kadar endüstriyel değildir. ha ona da biraz verirsin.
ha ben anlamam öyle ambians falan saçmalık bu diyorsan adamlar da marka kimliklerini onlardan anlayan adamlar için tasarlamışlar zaten pek üzülmezler.
tamam gereksiz şov yapan kafeler yok değil, onlar da zaten gereksiz insanları hedef almış zaten onlardan olma *mk.
konu starbucks gibi tasarıma, ambiansa odaklanmış kafeler ise o zaman da anlamsızlaşır, anlamadığın veya anlamak istemediğin şeye bok atmak diye adlandırılabilir.
3. dalga kahvede para verdiğin olay o kahveyi nescafe'nin getirmekle uğraşmayacağı ülkelerden getirilmesi, paketlemeye uymayacağı şekilde kavrulması ve evde beceremeyeceğin veya üşeneceğin şekilde demlenmesidir.
starbucks gibi 1. veya ikinci dalga (nero, carribou vs) onlarda ve benzeri henüz markalaşmamış kafelerde para istenen konu mekanın ambiansı, servisi ve internet, müzik gibi detaylarıdır. evde kupaya koyduğun nescafe'yi orda da verse üstüne koyacağı para bunlara karşılık olarak koyulur, ödeyen de bunu öder. ki genelde böyle yerlerde de evde içeceğin nescafeyi vermezler, yine kahve çekirdekleri nescafe kadar endüstriyel değildir. ha ona da biraz verirsin.
ha ben anlamam öyle ambians falan saçmalık bu diyorsan adamlar da marka kimliklerini onlardan anlayan adamlar için tasarlamışlar zaten pek üzülmezler.
tamam gereksiz şov yapan kafeler yok değil, onlar da zaten gereksiz insanları hedef almış zaten onlardan olma *mk.
instagramcılık ya net.
bi gün herkes ölmüş kedi resmi koysa emin ol düşünürsün iki güne ben nerden bulurum ölmüş kedi diye.
örnek için üzgünüm, yaşasın kediler ama anla yani bok olsa herkes paylaşıyor diye sen de paylaşırsın.
aslında işin sosyolojik boyutu (akademik olmadan, beynimce), herkes yapıyor diye bi şeyin yapılması yani özentilik kendini var edemeyende mevcut ki bu da genelde her şeye özenmekle sonuçlanabiliyor. pokemon'dan tut da kerimcan durmaz'ın gözlüğüne kadar.
kendini bi şeyle var edersen na ben bunu yaparım ve buyum veya bu olurum, o zaman da özenme yüzden azalıyor gibi sanki, zaten senin yaptığın iş duruşunu dikleştiriyor, ordan istersen burnunda kırmızı bi mandalla gez o zaten yaptığın işin destekçisi herkesçe de kabul gören huaa adam şu la zaten bunu yapıyorsa bi bildiği vardır; ya da kanye west'in ayakkabısına bakıp öha ne kadar havalı dersin ama orda olayı havalı kılan kanye west'in güzel ya da değil müziği, kimseyi takmadan hareket etme özgürlüğü ve güvenidir (evet bu bi döngü). o yüzden çıkıp da ayak bileklerine kadar uzanan tshirt'ü giyince kimse napıyosun y*rrr***m demez, hemen biz de giyelim der h and m'e koşar.
başlıkla alakası azaldı ama iç döktüm, eyv gençler.
tshirt'e kafa yoranlar için:
görsel
bi gün herkes ölmüş kedi resmi koysa emin ol düşünürsün iki güne ben nerden bulurum ölmüş kedi diye.
örnek için üzgünüm, yaşasın kediler ama anla yani bok olsa herkes paylaşıyor diye sen de paylaşırsın.
aslında işin sosyolojik boyutu (akademik olmadan, beynimce), herkes yapıyor diye bi şeyin yapılması yani özentilik kendini var edemeyende mevcut ki bu da genelde her şeye özenmekle sonuçlanabiliyor. pokemon'dan tut da kerimcan durmaz'ın gözlüğüne kadar.
kendini bi şeyle var edersen na ben bunu yaparım ve buyum veya bu olurum, o zaman da özenme yüzden azalıyor gibi sanki, zaten senin yaptığın iş duruşunu dikleştiriyor, ordan istersen burnunda kırmızı bi mandalla gez o zaten yaptığın işin destekçisi herkesçe de kabul gören huaa adam şu la zaten bunu yapıyorsa bi bildiği vardır; ya da kanye west'in ayakkabısına bakıp öha ne kadar havalı dersin ama orda olayı havalı kılan kanye west'in güzel ya da değil müziği, kimseyi takmadan hareket etme özgürlüğü ve güvenidir (evet bu bi döngü). o yüzden çıkıp da ayak bileklerine kadar uzanan tshirt'ü giyince kimse napıyosun y*rrr***m demez, hemen biz de giyelim der h and m'e koşar.
başlıkla alakası azaldı ama iç döktüm, eyv gençler.
tshirt'e kafa yoranlar için:
görsel
Sprey boya.
Yıllar sonra app'ten entry'i giriyorum, blackberry browser'dan entry kastığım günleri hatırlarım, duygusalım.
Baya baya entryler gidiyor ama içi hala bug dolu. Sevmiyoruz seni zall <3
Baya baya entryler gidiyor ama içi hala bug dolu. Sevmiyoruz seni zall <3
Adam gelmiş iphone veya samsung'uyla entry giriyor Batıh bizih yıkamadıh diye.
La niye yıksın, ne güzel para dökülmüşsün, adamlar senden 65 zilyon yıl öne geçmiş, sen kendini "bizih yıkamadılaaah" diye kandırıp da mutlu oluyosun.
La batı daha ne istesin.
Bi s*kim üretmeden batının altında kalkamazsın, zaten batı da bi s*kim yapmana izin vermez. Baksana olm baştaki tiplere.
La niye yıksın, ne güzel para dökülmüşsün, adamlar senden 65 zilyon yıl öne geçmiş, sen kendini "bizih yıkamadılaaah" diye kandırıp da mutlu oluyosun.
La batı daha ne istesin.
Bi s*kim üretmeden batının altında kalkamazsın, zaten batı da bi s*kim yapmana izin vermez. Baksana olm baştaki tiplere.
Sen at da uyu. Ne kaybedicen.
Kaybetmişsin olm zaten.
Kaybetmişsin olm zaten.
Kendisini sting'ten central park'ta dinlemişliğim var.
Daha da bu başlığa bi şey yazmayın.
Daha da bu başlığa bi şey yazmayın.
Denedim, olmuyor.
Önce oluyor gibi oluyor, sonra iki hafta sonra yine olmadığı anlaşılıyor.
Önce oluyor gibi oluyor, sonra iki hafta sonra yine olmadığı anlaşılıyor.