bugün
- akrabalarımı yükseltmek inancım gereğidir6
- iyi futbol oynar mısınız9
- kemal kılıçdaroğlu16
- filistin in ermeni soykırımını tanıması39
- yengeç burcu erkekleri ölsün kampanyası10
- spor yapmayan erkek6
- gerizekalı yazarlar zirvesi7
- matematikte en büyük ve en küçük sayının olmaması3
- matrix'deki zencinin torbacı olması6
- mustafa kemal atatürk13
- amsızlık4
- tebrikler 2026'nın ilk 6 ayını boşa harcadınız2
- sözlükte siyaset tartısmak2
- dünyanın en ünlü dört keli3
- israil de haredi krizi büyüyor2
- devlet4
- samuel chukwueze'nin trabzonspor'a transferi4
- ankara'nın nato zirvesi hazırlıkları3
- nutuk4
- pasif agresif yönetici2
- en son ne aldınız3
- atatürk'ü sevmemek8
- pandela24
- saraca finch house9
- burçlar hakkında bilgi sahibi olan erkek2
- ona bir şey söyle11
- birazdan temmuza giriyoruz14
- aktrollerin ibb davasını takip etmeyi bırakması21
- türkçülük4
- meksika7
- gece gece aniden gelen 1 buçuk adana yeme isteği3
- nickini değiştiren yazarlar3
- en son seviştiğin zaman3
- 1 temmuz 2026 fransa isveç maçı12
- devlet bahçeli4
- yazarların akıl hocaları9
- yengeç burcu zamanında olmamız8
- rabia naz vatan3
- tai lung17
- futbol34
- 0 0 717
- 2026 dünya kupası39
- iktidar değişince aktroller ne olacak sorunsalı15
- 30 haziran 2026 fildişi sahili norveç maçı10
- avrupa klima krizi2
- dünya17
- sevişirken yapılması gerekenler8
- velvet52
- israil12
- hoşgörü dini islam12
entry'ler (1578)
isimlerini sol frame'de görünce irkilmeme sebep olan ikili. kabus geri döndü sandım. evet heyecan yaptım. medya böyledir güntekin, kullanır kullanır eskitince çöpe atar. ne sandın yapraam?
ek geliri olan asgari ücretlidir. ek geliri olmasa binemez o arabayı. hayır yani depoyu dolduramaz, bırakın ferrari almayı da.
hayvanın acı çekmesi karşısında kahkaha atan öküz oğlu öküzler. öküz mü dedim? öküz bu denli hayvanlaşamaz.
galatasaray'a nereden saldıracağını şaşıran ergenin önerme diye sunduğu saçma başlık.
(bkz: geldi yine kodumun liselisi)
(bkz: geldi yine kodumun liselisi)
galatasaray'ın tatsız tuzsuz bir futbol oynadığı maç. 0-0 bitecek gibi duruyor maç. kazım 8 kişiyi çalımlayarak gol atmak için çabalıyor.
stancu'nun galatasaray'a bilendiğini gösteren maç.
halka yansıyıp yansımayacağı merak edilen bir kaldırma eylemi. hemen sevinmemek lazım sonuçta bir kaldırma olayı var ortada.
tabulara kıyamayan adamdır.
tam olarak budur:
http://videonuz.ensonhabe...i-yayinda-evlilik-teklifi
http://videonuz.ensonhabe...i-yayinda-evlilik-teklifi
kaçarken bile erkekliğe leke sürdürmemek için kasan amerikalıların başkanlarının söylediği cümle.
ikisini toplasan bir messi etmezler.
en çok şakirtleri sevindirir.
an itibariyle her adımda karşıma çıkan reklamdır. reno reklam ücretini biraz fazla kaçırmış olabilir.
sevişme sırasında kontrolden çıkacağı için pek sıkıntı olmaz.
benim komşum olur kendisi. "ne buluyorsun şu sigarada" diye sordum bir keresinde "oov öyle deme bunu bulandan allah razı olsun" dedi.
birçok kez kızkardeşimle kavga etme nedenim olmuştur. bi çözemedik şu sorunu.
her seferinde "şu lanet olası aleti öğleden sonra açsanız olmaz mı, bi pazar günü uyuyacağız onu da zehir ediyorsunuz" diye sorarım oda "öğleden sonra burculara gideceğim beyefendi senin keyfine göre mi hareket edeceğiz" diyerek kendini savunur. ayrı eve taşınma vakti geldi. aslında süpürgenin içine tuğla atsam belki dağılır da kurtulurum.
her seferinde "şu lanet olası aleti öğleden sonra açsanız olmaz mı, bi pazar günü uyuyacağız onu da zehir ediyorsunuz" diye sorarım oda "öğleden sonra burculara gideceğim beyefendi senin keyfine göre mi hareket edeceğiz" diyerek kendini savunur. ayrı eve taşınma vakti geldi. aslında süpürgenin içine tuğla atsam belki dağılır da kurtulurum.
sözlüğün hemen solunda-bana göreyse sağda duran bir buton. sözlüğe giriş yapınca kayboluyor.
gayet saçma bir davranıştır. adam evinin içinde istediği gibi yere tükürebilir, üstüne de yatabilir, bu onun en doğal hakkıdır. sokağa çıktığında bunu yapıyorsa işte o zaman sikerün.