/886
görsel
küme düşsede üzülünmemesi gereken kulüp bu iş böyle olmaz zaten herkez kendine çekidüzen vermeli.
görsel
Futbolcuları artık düşmeyi kabullenmiş kulüp. Yapacak bir şey kalmadı, çatır çutur düşüyoruz işte.
görsel
26 şut çekmiş 6 tanesi isabetli. Topla oynama %63. En az 7-8 pozisyona giriyorsun ama gol atamıyorsun. Rakip takımın kalecisi panter kesiliyor. Kesinlikle beraberliği haketmedik. Fark atacağımız bir oyundu.

Şansımızı sikeyim.
çoğu kişi için '' sessiz ve kederli yürüyerek '' kalbini verdiği ama bu sezon onları çok üzmüş tek aşk.
öyle bir aşk ki hem aşkının maçını hem de antalyaspor, rizespor,altay ve malatyaspor'un maçını takip ediyorsun kalbin küt küt atarak.
nice güzel kadın terk etti seni, o terk etmiyor, bitmez bu aşk. bal'a düşse bile kalbinin bir yerinde sızlar durur.
2022-2023 ptt 1. lig açılış maçı saat 13:30'da.

Ümraniyespor-Galatasaray arasında oynanacaktır.
son zamanlarda kötü günler geçiren güzide Türk futbol takımı.
3 maç seri yapsa uefa potasına girer.
kötü bir sezon geçirse bile hala dünyanın en büyük 25 kulübü arasında yer alan türkiyenin en büyük camiası. bu kötü sezonda bile uefa da son 16 ya namağlup lider olarak kalabilmiştir.
fatih terim in bıraktığı enkaz yığını ile boğuşuyor.
öylesine cenabet ki yakında barcelonayla maçı olacak.

biz gs liler için tek diyebileceğim geçmiş olsun.
instagramda 11 milyon, facebookta 12 milyon, twitterde 10 milyon, youtube de ise 2 milyon, toplamda ise 35 milyon takipçiyle türkiye de en çok takip edilen spor kulübüdür. dünya da en çok takip edilen 15 popüler kulüp arasında yerini almaktadır.
görsel
Morutan'ı kadroya almayan kulüp. Kafayı yediler aq.
Uefa kupası gibi tırt bir organizasyonda ne yapıp edip ilk turda lazio ve marsilyayı, ikinci turda ise Barcelonayı karşısında bulma cenabetliğini gösteren takımım.
Bazıları bittiğini sanarken ayağa kalkıp pençe savuran kulüp.
Penaltı icat edilmeseydi 17. sırada olurdu dediğim takım.
kümeye .
görsel
ilginç bir taraftarı vardır. Fatih terim diye tuttururlar geldikten sonra adamın burnundan getirip etmedik küfür bırakmazlar rezil rüsva edip gönderirler sonra tekrar çağırıp aynısını yaparlar. Sonsuza kadar sürer bunlar. Türk futbolu boktan 10 senedir takip edesim gene gelmiyor. Ben deivid in intere attığı golden sonra zevk alamadım hiç.
bu gece çok değişiklik şeyler yaşaması muhtemel olan takım.
Bu gece leğen olacak takım.
tartışmasız bir şekilde türkiye'nin avrupa çapındaki tek kulübü. avrupa kupalarındaki yüzakı...

takım ligde düşmemeye oynuyor, ama avrupa'da camp nou da barcelona'yı elinden kaçırıyor 1 puan alıyor ve buna üzülüyoruz.

işte bu galatasaray'ın genetiğine işlemiş bir şey artık.
bu kulüp şartları ne olursa olsun, durumu ne olursa olsun avrupa'da başka oynuyor. avrupa'nın her kulubü ile başabaş mücadele edebiliyor.

bugün barca'dan alınan beraberlik de kulübün genetik özelliğinin bir yansıması.
ben şahsen üzülüyorum neden yenemedik diye.

teşekkürler galatasaray...

not: bursasapor.
© copyright 2005 - 2026