/887
görsel
Çok büyük bir aşk: “ ya ben ya Galatasaray? “ sorusuna “ Elbette Galatasaray ! O daha vefalı ! “ yanıtını verdiren… Canın sağolsun !
Bu hagi 2004-05 gibi Petra bratu vs 4-5 tane rumen'i kitlemişti gassaraya. Adam aynısını bu sezon yine yaptı lol. 25 milyon öro. Valla güzel para kanka (şafak sezer mode on). Jet Fadıl mısın be..

2035 gibi hagi'den aynı hamleyi 3. Kez bekliyorum. Görelim bakalım.
terim sporcu taraftarın kendı ellerıyle bitirdi takım
şimdi gidin statta bagırın emi ımPARAtor fatıh terım dıye 4 senedır torrent oynatamıyor takımı bu hallere getırdı terımınız gelcek kurtarcak..
ilk yarı harika bir oyun oynadık. ikinci yarı trabzon oyunun hakimi olsa da yine de golü yemedik. Ama bireysel hatadan iki gol hediye ettik trabzona. Trabzon sen beceremedin al bizden sana hediye ediyoruz dedik.

Yazık oldu oyuna.
Bayır aşağı gidişi hala devam etmekte olan takım.
Ee noldu düşüyor muyuz şimdi?

Torrentle morentle olacak iş değil bu aga. Harcarlar burada bu adamları. Çare öncelikle burak elmas vasıfsızının olağanüstü genel kurula gidip istifa etmesi, sonra da ligi tanıyan bi hocayla yola devam edilip (okan buruk gibi) ligde kalma çarelerinin aranması. Zira bu oyunla gelen geçen şamaroğlanı eder bizi. Alanya maçını falan düşünemiyorum. Herifler bizim dört yediğimiz hatayı altıladılar.
yar saçların lüle lüle, cincon sana güle güle...
Ptt ligi'ne;

görsel
Kendisine s... git diyenlere 2 avrupa kupası ile, 16 şampiyonlar ligi macerası ile, 22 şampiyonluğu ile ve kazandığı onca resmi kupasıyla "1 ölür 1000 diriliriz" diyecek taraftarları mevcuttur.
fenerin ölüsü bile galatasaydan daha iyidir. galatasaray kümeye.Torrentden indirdiğin hocayla başarı gelmez.
umarım daha beter olursunuz dediğim takım.
daha beter olsa bile uzak ara en çok şampiyon olan takımdır.

bu farkı kapatması en muhtemel takımın 9 senedir şampiyon olamadığını varsayarsak daha çok kudurtacak takım.

bu sene olmasa da seneye.
Şu aralar çok kötü bir dönem geçiren bir takımdır zamanında fatih terimle yaşadığı anlaşmazlıklar anlık torrent kararı onları daha da geriye götürmektedir bir futbolsever olarak konuşmak gerekirse burak elmas kesinlikle bu görevi bırakmalıdır ama bir taraftar olarak konuşmak gerekirse bizim için hava hoş burak elmas sonuna kadar bu görevde kalabilir seneye tff 1. Ligde oynayan takımın başkanı olur.
malum kişi ve müritleri oldukça bir sikim olmaz bu takımdan.
Ulan gittikçe Fenerbahçeleşiyoruz ya hadi hayırlısı. Önce Burak elmas vasıfsızının ali koç'u bire bir taklit etmesi, sonra futbol takımının Fenerbahçe'nin dört yıl önceki hali gibi kümeye oynaması, yapılan tonla başarısız transfer ve son olarak Luis campos diye bir adamın danışman olması bana ali Koç'un ilk dönemlerindeki terraneo hamlesini hatırlattı.

Sanki Fenerbahçe'nin başarısız girişimlerinin dört yıl geriden gelen bir taklidi gibiyiz.

Torrent önümüzdeki Ağustos'u göremez bu arada. Dilerim burak elmas da göremez.
kalbim kırık.
erkek basketbol takımında 8 kişinin covid-19 testinin pozitif çıktığı spor kulübü. 2 karşılaşma ertelenmiştir.
ali sami yen, galatasarayın kuruluş felsefesini şöyle açıklamıştır. -maksadımız ingilizler gibi toplu halde oynamak, bir renge ve isme malik olmak, ve türk olmayan takımları yenmektir.- galatasaray ın bu felsefesi, vizyonu ve misyonu kendisine milyonlarca kişiyi aşık ettirmiştir. galatasarayın bu felsefesi, inandırdığı bu dava desteklenmeye değer.
kendimi bildim bileli tuttuğum ve desteklediğim takım yanlız bu aralar işi baya zor ve sıkıntılı.takımı bu hale getirenler utansın ne diyeyim.
hamdolsun bu yıl kümeye düşme şerefine nail olacak takım.

gerçekten çok yazık..
En büyük takı.
görsel
küme düşsede üzülünmemesi gereken kulüp bu iş böyle olmaz zaten herkez kendine çekidüzen vermeli.
görsel
© copyright 2005 - 2026