bugün
- laik teyzelerin fenotipi34
- akp oyları yüzde 10'un üzerinde10
- kendi aralarında anket yapıp iktidar olma heyecanı3
- beton kemalist olmak5
- arkadaşlar kararsız kaldım hangisini alayım18
- inci sözlük is dead2
- ilk tek tanrılı kutsal kitap4
- bir insanı hayatının merkezine koymak5
- mansur yavaş9
- gurbetçi yazarlar2
- türkiyede genç siyasetçi olmaması6
- yeni parti8
- nuh ve tufan hikayesinin tora daki kıssası6
- iyi parti zafer partisi ittifakı6
- tayyip erdoğan'a oy vermeye karar vermek8
- aklınıza gelen şarkı sözü2
- anahtar partisi büyük birlik partisi ittifakı7
- sevmeden okunan kitaplar2
- sarapci koala8
- nervio varıdı nerede o13
- kadın poposunun müthiş hipnoz etkisi2
- windows 84
- ibrahim peygamberin tora daki kıssası4
- ak partililerin apo sevdası6
- gömlek değiştirir gibi ideoloji değiştiren tip5
- ellerim bos gonlum hos12
- zengin bir erkekle evlenmek isteyen kadınlar4
- mister bomba bomba erecto2
- hukuk okuyan tiplerin biraz ezik olması9
- geekyapar3
- sözlüğün en güzel kız yazarı8
- evler neden 200 bin tl den 6 milyona çıktı2
- hande erçel'in giydiği beyaz elbise5
- islam barış dinidir11
- radikalkemalist3
- yazarların favori oyun karakteri15
- giriş yapınca sözlüğün kalitesini yükselten yuzır2
- duş almak3
- 1948 arap israil savaşı12
- bir seri katilin tarzını taklit eden katil6
- defne isimli kadınlar2
- vaat edilen topraklar2
- gürcistan5
- vücut ölçüleri ile nick almak2
- tavuk şiş4
- osuruktan şiirler89
- mason greenwood5
- kadınların şiirden anlamaması5
- madencilerin beştepe'ye yürüyeceğiz demesi5
- pozcu3
taraftarının yarısının futbol uleması olduğu kulüp.
ben bunlara şımarık taraftarlar diyorum. başarı odaklı, vizyon denen şeyden bir haber, sadece şampiyonluk kupası görmek isteyen, pahalı transferler isteyen ve sürekli mızmızlanan, çocuk gibi olan şımarık taraftarlar, egosu yüksek olan taraftarlar.
türk taraftarlarının çoğu böyle ancak galatasaray taraftarının büyük çoğunluğu diğer kulüplere göre daha başarıya odaklı maalesef.
feldkamp, gerets, lucescu, mancini ve son olarak prandelli. hepsinin başını yediler. bu adamların ne teknik direktörlüğü kaldı nede adamlığı. hepsi bu şımarık taraftarlara göre futbol cahili idi, takım yönetmesini bilmiyordu hatta bu isimlerden daha iyi yöneteceklerini iddia ediyordu bu şımarık taraftarlar.
işin ilginci bu isimler takımın başında fatih terim olduğu zaman sesini bile çıkarmıyor ya da çıkaramıyor. terim' in yaptığı saçma transferler, yediği paralar, attığı kazıklar hiç birinden bahsetmiyorlar.
ama yabancı olunca iş değişiyor nasıl olsa gavur diyor vurun kahpeye diyor. bu teknik direktörler oyuncusuna bir şey söylese gene olay oluyor. işin daha da kötü tarafı bu şımarıkları dinleyen yönetimler oluyor hep galatasaray' da. şimdiki gelecek olan yönetimde büyük ihtimalle prandelli' nin başını yiyecek ve gene örümcek kafalı bir zihniyeti takımın başına geçirecek.
düşünün daha taraflı basından ve taraflı tff' den, fenerbahçe güdümündeki futbol düzeninden, siyasetin yönettiği futbol düzeninden bahsetmedim bile. bu saydığım etkenlere karşı çıkacak gerektiğinde kendi taraftarına bile karşı çıkacak bir yönetim gelmediği sürece bu takım hiçbir zaman bir avrupa kulübü olamaz.
bu yüzden derwall' e müthiş saygı duyuyorum. şartların dahada beter olduğu zamanda muazzam başarılara imza atmış ve resmen galatasaray' ın seyrini değiştirmiş, devrim yapmış. ruhu şad olsun.
ben bunlara şımarık taraftarlar diyorum. başarı odaklı, vizyon denen şeyden bir haber, sadece şampiyonluk kupası görmek isteyen, pahalı transferler isteyen ve sürekli mızmızlanan, çocuk gibi olan şımarık taraftarlar, egosu yüksek olan taraftarlar.
türk taraftarlarının çoğu böyle ancak galatasaray taraftarının büyük çoğunluğu diğer kulüplere göre daha başarıya odaklı maalesef.
feldkamp, gerets, lucescu, mancini ve son olarak prandelli. hepsinin başını yediler. bu adamların ne teknik direktörlüğü kaldı nede adamlığı. hepsi bu şımarık taraftarlara göre futbol cahili idi, takım yönetmesini bilmiyordu hatta bu isimlerden daha iyi yöneteceklerini iddia ediyordu bu şımarık taraftarlar.
işin ilginci bu isimler takımın başında fatih terim olduğu zaman sesini bile çıkarmıyor ya da çıkaramıyor. terim' in yaptığı saçma transferler, yediği paralar, attığı kazıklar hiç birinden bahsetmiyorlar.
ama yabancı olunca iş değişiyor nasıl olsa gavur diyor vurun kahpeye diyor. bu teknik direktörler oyuncusuna bir şey söylese gene olay oluyor. işin daha da kötü tarafı bu şımarıkları dinleyen yönetimler oluyor hep galatasaray' da. şimdiki gelecek olan yönetimde büyük ihtimalle prandelli' nin başını yiyecek ve gene örümcek kafalı bir zihniyeti takımın başına geçirecek.
düşünün daha taraflı basından ve taraflı tff' den, fenerbahçe güdümündeki futbol düzeninden, siyasetin yönettiği futbol düzeninden bahsetmedim bile. bu saydığım etkenlere karşı çıkacak gerektiğinde kendi taraftarına bile karşı çıkacak bir yönetim gelmediği sürece bu takım hiçbir zaman bir avrupa kulübü olamaz.
bu yüzden derwall' e müthiş saygı duyuyorum. şartların dahada beter olduğu zamanda muazzam başarılara imza atmış ve resmen galatasaray' ın seyrini değiştirmiş, devrim yapmış. ruhu şad olsun.
2000 zamanı galatasaray'ından eser kalmamıştır. burada kastım hagi, popescu, tugay gibi isimlerin dahil olduğu kadro değil kesinlikle. taraftarlarının götü fazla kalkık 2000 dönemi taraftarına göre. o zamanın taraftarıyla gerçekten bütünleşmişti tüm türkiye. farklı bayraklarla sokaklara dökülmüştü herkes uefa zaferini kutlamak için. e şimdi bakıyorum; her ne olursa olsun avrupa'da türk takımlarını destekleyen ben bile yalnızca galatasaray'a mahsus olmak üzere avrupa maçlarında hep rakip takımı destekliyorum. çünkü galatasaray taraftarı cılkını çıkardı işin. bizim uefa kupamız var demelerine sözüm yok, haklılar. ama 6alatasaray yazısını görünce kuduranların 8taş, tinerciler eheheh geyiği yapmalarına ne demeli? yani bunun gibi bir çok eleştirilebilecek noktası var galatasaray taraftarının. ek olarak şu melo'yu savunmaları beni benden alıyor. azıcık insaf ulan. o anasına bacısına giydirdiğiniz fenerli çirkef oyunculardan ne farkı var melo'nun?
prandellinin elinde rezil olan takımdır.
Gün gelir lig düşer 11 amatör topçu oynar ilk 11 inde yine oturur aynı heyecanla izlerim
Ne yapayım amk tek mutluluğum bu yok başka keyif veren bir şey bunu anlamak için maç izlemeniz veya herhangi bir takımın taraftarı olmanız yetmez Galatasaraylı olmalısınız.
Ne yapayım amk tek mutluluğum bu yok başka keyif veren bir şey bunu anlamak için maç izlemeniz veya herhangi bir takımın taraftarı olmanız yetmez Galatasaraylı olmalısınız.
amatör kümede bile oynamayı hak etmeyen burak yılmaz gibi futbolcumsu oyuncusu olan silik takım..
avrupadakk en iyi spor klubü.
bu sezona kadar yıllardır hep avrupa'da başarılı olsun da ligi boşver dediğim takımdı. ama bu sezon farklı. hem dördüncü yıldız için , hem ligde ki bütün takımların bizden fazla da bir artıları olmadığı için. hem de galatasaray'ın bu sezon avrupa kupaları için yeterli kadrosu ve teknik ekibi olmadığı için. bütün bunları bir araya getirirsek bu takım bir an önce şampiyonlar liginden elensin abi. zaten orası bizim ligimiz. bir şekilde gideriz yine.
turkiyenin en temiz,en ahlaklı takımıdır.
türkiye'nin gururudur.
hem seyircide, hem saha içi başarıda, hem de sosyal iletişim ağlarında açık ara lider olan kulüp.
http://abcspor.com/index....twitterda-da-galatasaray/
http://abcspor.com/index....twitterda-da-galatasaray/
adam gibi adam takım diğer tüm takımlarla dost olan, sadece fenerbahçeliler tarafından nefret edilen, türkiyenin gururu takım.
önce tuttuğum takım, sonra okuduğum okul, sonra oturduğum semt derken hayatımda bayağı bayağı yer kaplayan kavram.
bu sene yalandır.
sahipsiz kalan takımım,ulan bi arap milyarder gelsede satın alsa şu kulübü.
sahadan kaçmayı alışkanlık haline getiren kulüp.
http://www.milliyet.com.t...ahce-1952832-skorerhaber/
http://www.milliyet.com.t...ahce-1952832-skorerhaber/
tbf'den sonra kürek federasyonu da bir uyarıyı hakedip almış galatasaray'dan...
tam hırsızlar kulübü olmuş. artık kendilerinden çalıyorlar.
http://spor.haberturk.com...34-tum-calisanlar-kovuldu
ulan vergi ödemiyorsunuz, stadı zaten devlet yaptı anahtarı teslim etti. bu açlık nedir anlamadım arkadaş.
http://spor.haberturk.com...34-tum-calisanlar-kovuldu
ulan vergi ödemiyorsunuz, stadı zaten devlet yaptı anahtarı teslim etti. bu açlık nedir anlamadım arkadaş.
D-Smart ile olan UEFA ve Özel maçların yayınlanması anlaşmasını tek taraflı olarak feshetti. Geri kalan Şampiyonlar Ligi maçları sadece STAR TV'den naklen yayınlanacakmış.
https://pbs.twimg.com/media/BzwIYfjCUAIBzOb.png
https://pbs.twimg.com/media/BzwIYfjCUAIBzOb.png
bugün 109 yaşına basan türkiye'nin sportif açıdan en başarılı kulübü.
olası fenerbahçe ve dortmund mağlubiyetleri ile çöküşe geçecektir. eğer bu maçlardan mağlup ayrılırsak takım sezon sonunu getiremeyecektir. ince bir ip üzerinde şu an galatasaray. tekrar yükselmesi için tekrar dibi görmesi lazım. yoksa kendine asla gelemiyor. karakteri bu kulübün.
bayan basket takımı bile önce küme düşüp, sonra avrupa şampiyonu olmuştur.
bayan basket takımı bile önce küme düşüp, sonra avrupa şampiyonu olmuştur.
ligde 3-4 maçlık mağlubiyet serisi yaşamadıkça okka altına gitmeyecek takım. zaten şu an spor üstü durumlar yaşanıyor. önce başkanın belli olması lazım.
öte yandan dortmund maçından iyi sonuç beklemek insafsızlıktır.
he galatasaray bu, yine şapkadan tavşanı çıkarabilir bir şekilde. ama bizim ülkecek galatasaray'dan bir şeyler beklememiz haramdır.
en iyi olduğu günlerde kimse arkasında durmadı, şu anda da galatasaray niye dortmund'a yeniliyor diyemez.
birisi çıkar, sen önce letonya'yı yenicek kadar bir futbol sistemi kur dürrük diyiverir adama.
öte yandan dortmund maçından iyi sonuç beklemek insafsızlıktır.
he galatasaray bu, yine şapkadan tavşanı çıkarabilir bir şekilde. ama bizim ülkecek galatasaray'dan bir şeyler beklememiz haramdır.
en iyi olduğu günlerde kimse arkasında durmadı, şu anda da galatasaray niye dortmund'a yeniliyor diyemez.
birisi çıkar, sen önce letonya'yı yenicek kadar bir futbol sistemi kur dürrük diyiverir adama.
maalesef çok doğru bir yazı. bu gidişle 1-2 seneye batacak olan 40 senelik kulübüm.
http://abcspor.com/index.php/sarayda-kazan-kayniyor/
http://abcspor.com/index.php/sarayda-kazan-kayniyor/
vergi kaçakçısı, fransız mason yönetime sahip
otoparkta sex yapan davar taraftara sahip fransız spor kulübü.
otoparkta sex yapan davar taraftara sahip fransız spor kulübü.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar