bugün

/887
--spoiler--
Bu ne ya 6s ye sürekli 4.yıldızı takıyorlar
--spoiler--

acaip güldüm.
güldüren takım.

görsel
acilen daha dibe vurması gereken takımım. bu camianın huyu dibe vurmadan o şaşalı dönemlerine gelemiyor. hatırlayın 2010'u ve 2011'i dibe vurup bu günlere gelmemiş miydi takım. o terim'le başlayan ve geçen sezonun sonuna kadar devam eden süreç bitti. yeniden inip çıkmamız gerekiyor. bu alp yalman başkanla olabilir. duygun yarsuvat ile olmaz.
Cefası da bizim sefası da.
borç içerisinde geçirdiği 1998 - 1999 ve 2005 - 2006 sezonlarını şampiyon olarak tamamlamış kulüp. içinde bulunduğu şartlarda kendisini başarıdan sadece kafası karışık teknik direktörü, ruhsuz, heyecansız futbolcuları ve saha içi istikrarsızlığı uzaklaştıracaktır.
Öyle fb, bjk gitmesin, ben bedavaya konup direk katılayım diye binbir alavere dalavereyle, katakuliyle cl'ye gidersen, böyle 4er 5er 6şar sallayıp alırlar aklını arkadaş. Takım cl'ye gitti gideeğine pişman oldu resmen.

Yatıp kalkıp arsenale dua etmesi gerekir bu takımın. Son dakikada 2 golü enderlete atmasalardı, 3lük bile bir hayaldi. Hani puanları eşit olsa bile rezalete bak. Resmen averaj takımın oldu bu takım.
uefa kupası olan kulüptür. taraftarlarınca avrupanın büyük kulüplerinden olduğu iddia edilir. ben hiç real madrid taraftarının ''olm bizim 10 tane şampiyonlar ligi kupamız var'' dediğini işitmedim.

aynı bizim milletin ''bözöm öcdödömöz öç kötöyö hökmöttö'' dediği gibi. geçmiş geçmişte kalmıştır. önemli olan süregelen başarıdır. şu anlık galatasaray şampiyonlar ligini bırak avrupa ligi standartlarında bir takım bile değildir.
aslında sportif anlamda çok kritik ve aşırı başarısız bir durumu olmamakla beraber, belli yönetimsel hamlelerle içine girdiği rüzgar tersine bir anda çevrilebilir.

ama bunu yapacak cesur insanlar lazım. cumartesi gününden sonra o insanları görür müyüz, görmez miyiz anlayacağız.

yapılacak şeyler belli.

sneijder'in hemen mukavelesi uzatılıp kaptan yapılmalı,

selçuk ve burak hemen kadro dışı bırakılıp ocak'ta gönderilmeli,

prandelli'ye de teşekkür edip yerine yılmaz vural, ertuğrul sağlam, en bilemedin tolunay kafkas getirilmeli.

ama tabi bunlar yapalım demekle yapılacak şeyler değil, bunları yapacak göt sahibi adam lazım.

bu konuda umutlandırabilecek camiada bir tek adam var, o da ali dürüst. ama onun da napacağı belli değil.

hakkımızda hayırlısı. bir mağlubiyet, sadece bir mağlubiyettir.

500 milyon euroluk takımda mağlup olur, biz de. bunu kafaya takmak yerine radikal olmak lazım.
söyleyecek çok şey olmasına rağmen, susup yine içimize attıran takımdır. *
Başarılar gelir geçer.
Asaletin bize yeter.

Dün de fener galibiyetin de de Yanındaydık.
Bugün 4 yedi yanındayız.
Yarın ilk idman da yine yanındayız.

Skor taraftarları lütfen defolup gitsinler.
Asaleti tarihinden gelen takım.
aç köpekler tarafından tutarsızca eleştirilen takımım. yok beşiktaş'ın hakkını yemişiz yok averaj takımı olmuşuz. lan biz en boktan dönemimizde bile sizin elinize verecek güçteyiz. siz ki cl de sıfır çeken, sekiz tane gol yiyen takımların taraftarlarısınız. sizin haddiniz mi lan bizi eziklemek?
kuruluş hedefi türk olmayan takımları yenmek olan kulüp.nokta!
http://abcspor.com/index.php/ozunu-inkar-etmek/
kuruluş hedeflerinden biri de türk olan takımları uefa ya şikayet etmek ve ceza almasını sağlamak olan takımdır.nokta!
en geç seneye yine toparlanıp avrupa'da finallere yürÜyecektir.
bu sene yoluna avrupa liginde devam edecek ve kendi ayarındaki takımlara karşı, en azından böyle kepaze olmayacak olan takım.
en kötü dönemindeki dortmunda bir gol atamayarak beni 219 tl den eden ciğerimi solduran takımım. tamam yenileceksin biliyorum ama bir gol atsaydın bari. olmaz lan olmaz bu kadar. bu kaçıncı yakışınız lan beni.
fransız yosması başlığına tıklayınca açılan başlıktır.
Ülke puanının amına koyan takım.
problemlerinin ne olduğunu gerçekten anlamıyorum. iyi bir takım olabilmek için ellerinde her türlü materyal, potansiyel vs herşey var. ama bir ruhsuzluk mu desem, sistemsizlik mi desem ne olduğu anlaşılamayan bir şekilde bu takım sürekli kötüye gidiyor.
bu ruhsuzluk ve sistemsizlik içinde belki de çok büyük futbolcular olacak oyuncular da eriyip gidiyorlar. alex telles ve bruma bence bunun en güzel örneği. geldiklerindeki hallerini hatırlayın bu adamların, özellikle telles'in. genç yaşına rağmen hem savunmada hem de ofansta iyi işler çıkarıyordu. ama nasıl olduysa eridi gitti.
aynı şekilde bruma geldiğinde henüz 20 yaşında olmasına rağmen inanılmaz bir gelecek vaat ediyordu. kendisine ödenen bonservis de bunun kanıtı zaten bence. ama şimdi bruma'nın nasıl oynadığını dahi bilmiyoruz çünkü kadroda dahi yok.
galatasaray bu ruhsuzluk sorununu çözmediği sürece potansiyeli olan oyuncular erimeye devam edecek ve takım büyük bir mali krize girecektir.
artık klasik türk takımına büründü, içerde dişarda dört beş altı ne varsa aliyor.
ş. liginde üç maç sonunda elinde 1 puanı olan takımımız.

yine de biraz kassa rahat üçüncü olur.
çok ilginç bir yapıda olan kulüptür. yeni bir takım kurduklarını söylerler, ama hemen hemen tüm galibiyetlerinde futbolcular inanılmaz rehavete kapılırlar. yeni olan futbolcuların rehavete kapılmasına nasıl müsaade edersiniz onu anlamam. ayrıca eğer bu takım bu şekilde lise takımı gibi davranacaksa, etkileyeceği tek şey liseli kızlardır. zaten futbolcuları twitter'dan para bizde istediğimizi yaparız havasında yaşayan insanlarsa işin futbol anlamında beklenilecek başarısı da anlamsız bir düşüncedir.

http://www.cumhuriyet.com...al_medyada_olay_oldu.html
avrupa'nın averaj takımıdır son yıllarda. biz avrupaya gidiyoruz diye övünüp bir sik yapmamak nedir aq. zaten ligde bi fener bi galatasaray var ilk 2de. beşiktaş şaha kalktı ama yine 3. görebilir sezon sonunu. bununla övünüp fenerbahçenin cezasından dolayı avrupa'ya biz gidiyoz siz daha ona gidemiyosunuz demek aptallık. ee her gelenden 4 er 5 er yiyosun. 6 yiyosun. komik olmayın.
bir beşiktaşlı olarak cl grubunda puan toplamasını istediğim kulüp.
çünkü şampiyon olsak bile(bakın kesin şampiyonuz demiyorum) cl'ye ön eleme oynayarak katılmak istemeyiz. yunanistan'ı geçip 12. olmamız gerekiyor.
2000 lerin avrupa fatihi. 2010 larin ise avrupa şamar oğlani. Gercekler acidir.
© copyright 2005 - 2026