bugün

/887
12 mart 2013 schalke 04 galatasaray maçında götü ucuz kurtaran takımımız. son saniye golü ile +1milyon euroda kasasına gelmiştir.
-spoiler-

seni sevmeyen ölsün...

-spoiler-
yıne bır " laylaylaylaylaylaylaylaaaayyy oooo cımbom boooommmm!"
nıdasını hak etmıs, helal olsun takımıdır.
aslandır, başka söze ne hacet.
avrupa fatihidir galatasaray.

ve cimbom bitti demeden hiçbir şey bitmez.
türkiye'nin gelmiş geçmiş en başarılı futbol takımına sahip spor kulübü. net.
soktumun hayatında beni mutluluktan ağlatabilen tek varlık. tek his , tek aşk. Schalke'yi 3-2 ile eleyip çeyrek finale çıkan takım.
Aslan parçalarının olduğu biricik takım.
Renklerinin asaleti yeter.
götü boklu schalke 04'ü eledi diye şampiyonlar ligi şampiyonu havasına giren taraftarlara sahip olan kulüp. türkiye'nin en ezik kulübü, net.
sayesinde sevinçten ağlamak diye bir şey var..

görsel
öncelikle unutmadan, tanım: mutluluktur galatasaray.

kendisi hakkında ilk "ama bizim uefa kupamız var" geyiği yapacak fenerli arkadaş merakla beklenmektedir.
gurur duydugumuz.
(bkz: seni seviyorum)
sadece schalke'ye koymamistir. baska kimlere koydugu malumunuz. ahahahaha.

gurur kaynagimizsin cim bom. helal olsun.
not: fenerbahçeliyim

birlikte izlediğim galatasaraylı arkadaşlarım her ne kadar bir türlü memnun olamadılarsa da, mükemmel bir futbolla turu atlamış türk takımı. fenerbahçe formasıyla maçı izlemek, burak'a küfretmek veya fatih terim'in tavırlarına gülmek maç öncesinde buralarda borulu morulu konuşan arkadaşlara şiddetle tavsiye edilebilecek şeyler. futbolun güzelliği halen duruyor, geç olmadan ucundan yakalamak lazım.

tebrikler aslanlar, darısı fenerbahçemizin de başına..
sonra dedim ki iyi ki galatasarayliyim..not: hayatimin anlami takimim.
(#18953930) şu entry imi bana ağız tadıyla götümde patlatan takım. Allah hepinizden razı olsun. Siz böyle oynayın turu alın geçin bütün dediklerim götüme girsin fark yapmaz. Helal olsun aslanım. Ayrıca milliyetçiyim diye geçinip vatan, millet, sakarya takılan tüm çakma schalkeliler gol yedikçe seviniyordu ya onlara son sözü de söyleyen takım. "koyduk mu"
12-13 sampiyonlar ligi turnuvasinda muhtemel rakipleri;

http://www.cnnturk.com/20...artta/699064.0/index.html

ne gördük? sayet arsenal elemeleri gecerse, galatasaray-arsenal eslesebilir, bu da hic yabanci gelmez bize.. bakiniz; galatasaray-arsenal 99 uefa final maci..

adettendir: besiktasli olmak ayricakliktir..*
2012-2013 cl sezonunda çeyrek finale yükselen takım. o zaman ne diyoruz! ;

"Kümede kal Galatasaray"**
1905 yılında kurulan, renkleri sarı kırmızı olan, hayatımdaki en güzel, en mutlu, en spesifik, en özel, en heyecanlı anları dakikaları ve saniyeleri yaşatan varlık, simge, sembol, örgüt, kurum ya da kuruluş. ne derseniz deyin.
Tartışmasız turkiyenin en büyük kulübüdür.
Türkün gururudur galatasaray.
başarısı göz dolduran sarı-kırmızı renklere sahip türk takımı.
Bir beşiktaşlı olarak son dönemde izlediğim en güzel maçı sergileyen takımdır.

Tebrikler galatasaray.
bu başlık altında neler yazılmaz ki.
kısa ve net
en büyük aşk.
© copyright 2005 - 2026