bugün

fc schalke 04

galatasaray'ı çatır çatır eleyip bir üst tura çıkacak takım. En has galatasaraylıyım fanatiğim ancak kendi çapımıza bakmadan yok sneijder yok drogba geldi soktuk mu? koyduk mu? tarzında daha maç oynanmadan havalara girdik. Daha ilk baştan yok liginde böyle kötü yok adamlarda eksik var. Lan adamlar takım oyunu oynuyor ya sen?

Galatasaray'ın defansı kan ağlıyor bunu sadece ben değil Türkiye'nin %90'ı görüyor ancak gel gelelim hala şansımız var. Lan var da defansa baksana gençlerbirliği'ne, eskişehir'e yol geçen hanı olmuş sen neyin lamini cimini yapıyorsun. Salak saçma eleştirmeden taraftarlık olmaz. Bu takım takım oyununu ancak gaza geldiğinde oynuyor. Örneğin; ordu maçı o maçtaki hırsı schalke'ye yansıtsınlar değil schalke real madrid'e kafa tutar da gel gelelim takım oyunu "0".

Defans'da dany ile solda sol bek olmadan yapılan hattan kusura bakmayın ama bakü-ceyhan boru hattını götümüze döşerler. Galatasaray ilk maçta ve ligde birçok maçta olduğu gibi pres ve baskı yapıldığında topu sahasından düzgün çıkartamayan ve hep şişirme top oynayan bir takım halinde. istiyor ki kimse basmasın biz paslı paslı güzel güzel gidelim. Oldu amk dünyada böyle bir futbol kalmadı. Eğer bu mantalite 12 mart'ta değişmezse yenileceğimiz aşikar. Hele ki "Son direk bükücü" hamit gibi bir adamınız varsa yakaladığınız fırsatlarda kuş gibi elinizden uçar gider.

En has galatasaraylı olarak dileğim bu yazdıklarımın ve gördüklerimin tam tersi olması ve bu lafları takımımın götümde patlatmasıdır. Yalnız perşembenin gelişi çarşambadan bellidir. Benim gördüklerimi hoca göremiyor ve bir önlem aldırmazsa vay halimize. ŞL hayalde kalır.
güncel Önemli Başlıklar