bugün
- dinlerin yalan olması11
- sarapci koala75
- anayasa değişikliği4
- sözlükteki linç kültürü3
- türkiye savaşa girecek3
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı14
- birader yazarlar2
- türk ten kürt'ü ayırırsan türk kalmaz6
- ilkay gündoğan5
- katatespizartmasi7
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası6
- acı kıyaslamak5
- muslettin amca3
- dudağın içinde çıkan beyaz yaralar5
- çiğ köfte2
- dinsizlik modası3
- soğan yiyen kız6
- nervio5
- motor yağı6
- 30 ağustos zafer bayramı17
- zengin olsanız ne yaparsınız3
- incil vahiy9
- pazar akşamları2
- futbol10
- tüm gün sözlükte ırkçılık yapan yazarlar3
- süper lig6
- türklerin türkiye de asimile olması8
- 30 ağustos 2026 eyüpspor alanyaspor maçı2
- üç nokta yerine dört nokta kullanan insan4
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı28
- 30 ağustos 2026 samsunspor fenerbahçe maçı9
- pekmez bey birader dönsün kampanyası2
- üç harflilerin size gösterdiği vizyonlar6
- tai lung44
- iq testi yaptırmış sözlük yazarları11
- chp değişecek mi3
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- çanta6
- nervio hamferdi11
- ismet gurbuz 2024 mübarek bir zattır3
- gs'ye yapılan torpillere söylenmek10
- rafael leao34
- seri eksici ezik3
- 0 0 713
- seri eksiciyi tenhada yakalamak2
- erecto bay birader bey yazar2
- kötüyü beteriyle aklama çabası2
- trt türkü2
- galatasaray11
- anın görüntüsü20
bugünkü kura çekiminde başarılar dilediğim rakibimiz.
ayrıca umarım barcelona ile eşleşmezler.
http://inciswf.com/barcacekme.swf
ayrıca umarım barcelona ile eşleşmezler.
http://inciswf.com/barcacekme.swf
umut kelimesinin diğer adı.
real madrid ile eşlenen takım.
UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Almanya takımı Schalke 04'ü 1-1 ve 2-3'lük skorlarla eleyerek çeyrek finale yükselmeyi başaran temsilcimiz Galatasaray'ın yeni rakibi Real Madrid oldu.
çeyrek finalde real madrid ile eşleşen takımım. artık bir daha ballı demezsiniz bu takıma herhalde.
yaptıkları yapacaklarının teminatıdır.
madrid ile eşleştiği için üzülmemesi gereken takımdır.
kim ne derse desin, gs yense de yenilse de real madrid gibi bir dünya deviyle oynamak büyük başarıdır.
avrupa kupalarının güzelliği bu, saçma sapan takımlarla oynayacağına adam akıllı rakiplerle oynayarak gücünü test etmelisin...
kim ne derse desin, gs yense de yenilse de real madrid gibi bir dünya deviyle oynamak büyük başarıdır.
avrupa kupalarının güzelliği bu, saçma sapan takımlarla oynayacağına adam akıllı rakiplerle oynayarak gücünü test etmelisin...
real madrid ile eşleşen klüp. o değil jose mourinho'nun tt araneya gelip daşaklarını gere gere oturmasını düşünüyorum da.. bir galatasaray'lı olarak o daşşaklara hazır değilim amk. inş elinde patlarlarlar.
amen.
amen.
Galatasaray ın deplasmanda oynaması avantaj mı yoksa dezavantaj mı bilemedim. Deplasman fatihi real madrid önünde zor ama direkler muslera ve semih falan coşarsa belki 2-1 veya 3-1 gibi yenilgiler bence avantajlı gibi gözüküyor. Hiç olmazsa burada alacağınız 1-0 veya 2-0 lık galibiyetler sizi vir yere götürebilir.
rakiplerince real madrid ile eşleştikleri için dalga geçilen spor kulübüdür.
rakipleri bir an durup düşünseler "ulan adamlar şampiyonlar liginde çeyrek final oynuyorlar ve rakipleri real madrid".
rakipleri bir an durup düşünseler "ulan adamlar şampiyonlar liginde çeyrek final oynuyorlar ve rakipleri real madrid".
çeyrek finalde real madrid in çıkması sebebiyle sevinenlere neyin ne olduğunu gösterecek takımdır.
türkiye'de futbol seviyesini yükselten takım. önce eski şehirli oldunuz sonra schalkeli şimdi real madridli.
başkalarına nedense daha çok dert olan takım. son 8'e kalmış tabi büyük takımlarla oynayacak sizinle mi oynayacak lavuklar.
Çeyrek finali geçsin burdaki butun galatasarylilara çeyrek takacagim takim.
bazıları yazar, bazıları okur
galatasaray yazar, gerzekler okur...
galatasaray yazar, gerzekler okur...
Çeyrek finalde Real Madrid'i geçmesi durumunda finale kadar çıkacağını düşündüğüm takımım. Ancak real madrid'i geçme işi o kadar kolay olmayacaktır. Benim için düşük bir ihtimal.
Bu arada Galatasaray resmi müsabakalarda real madrid'le bugüne kadar 3 kez karşılaştı ve 2 galibiyet 1 mağlubiyet aldı. Hatırlatalım ki, real madrid'in o zamanlardaki kadrosu uzay kadrosuydu. Aynı bugün ki gibi... Yani olmayacak iş değil. Hayırlısı diyelim.
Bu arada Galatasaray resmi müsabakalarda real madrid'le bugüne kadar 3 kez karşılaştı ve 2 galibiyet 1 mağlubiyet aldı. Hatırlatalım ki, real madrid'in o zamanlardaki kadrosu uzay kadrosuydu. Aynı bugün ki gibi... Yani olmayacak iş değil. Hayırlısı diyelim.
köpeklerin istemesiyle bükülmeyecek olan çınar..
avrupa'da nasıl göründüğü önemli değildir.
o amına koduklarımın zamanında 1'e 250 veriyordu...
bir de şu var, galatasaray'a bile o gözle bakıyorlar, ya başka bir türk takımına kim bilir neler yaparlardı...
yani anlayacağınız, bu herhangi bir türk takımını destekleyen bir insan için taşak malzemesi yapılması aptallıktan başka hiçbir şey değil.
ha bir de bir italyan'ın şöyle bir görüşü de olmuştu geçen yıl...
(bkz: juve real madrid dortmund ajax galatasaray 5 lisi)
o amına koduklarımın zamanında 1'e 250 veriyordu...
bir de şu var, galatasaray'a bile o gözle bakıyorlar, ya başka bir türk takımına kim bilir neler yaparlardı...
yani anlayacağınız, bu herhangi bir türk takımını destekleyen bir insan için taşak malzemesi yapılması aptallıktan başka hiçbir şey değil.
ha bir de bir italyan'ın şöyle bir görüşü de olmuştu geçen yıl...
(bkz: juve real madrid dortmund ajax galatasaray 5 lisi)
Galatasaray Real Madrid ile değil. Real Madrid Galatasaray ile eşleşti, şimdi onlar düşünsün! Turu atlamak zor değil, haydi aslanlarım!
real madrid'i de inşallah geçecek kulüptür. oraya odaklanıp ligi biraz sallasalar da fena olmaz hani. ne kadar iyi oynarsan oyna puan farkı mevcut sonuçta.
şu sıralar da türk futbolunun kalitesini yükseltirken, bazı sik kafalılar hâlâ "ehe mehe 6-0 amaa" diye facebook'un sikindirik sayfalarında ağlasın.
sneijder gelmez dediler, göt ettiler. drogba gelmez dediler, göt ettiler. schalke'yi yenemez dediler, göt ettiler adamı. umarım real madrid maçında da göt eder bazı götleri. yensin de yine bazı piçler çekemesin, ak göt-kara göt belli oluyor çünkü.
tanım:bir beşiktaşlı olarak saygı ve gurur duyduğum, tebrik ettiğim takım/takımımız.
sneijder gelmez dediler, göt ettiler. drogba gelmez dediler, göt ettiler. schalke'yi yenemez dediler, göt ettiler adamı. umarım real madrid maçında da göt eder bazı götleri. yensin de yine bazı piçler çekemesin, ak göt-kara göt belli oluyor çünkü.
tanım:bir beşiktaşlı olarak saygı ve gurur duyduğum, tebrik ettiğim takım/takımımız.
öncelikle tanım: şampiyonlar ligi'nde çeyrek finale kaldığı için deli gibi mutlu olduğum takımım.
real madrid ile de eşleştik, ilk maçı dışarıda ikincisini içeride oynayacağız. bir hafta ara ile oynanacak maçlar.
o aradaki süper lig maçına mutlak suretle yedek kadro ile çıkılması gerektiğini düşünüyorum. imparator, aksini yapar bundan da eminim maalesef. ama keşke dinlendirse en azından üç beş as oyuncuyu.
onun dışında ilk maçın dışarıda olması avantaj. eğer ki ilk maç, çok zor olsa da; 1-1 ve üstü beraberlikle biterse turu geçtik diyebiliriz. tabi ikinci maça kadar o sahanın patates kıvamına getirilmesi lazım.
onun dışında zaten tüm küçükler kurada büyüklere yedirildi, gerek yok üzülmeye. bence bayern ve barcelona olası kötü durumda iltimas göstermezdi bize ama mourinho 4 golden sonra çeker takımı geri terim'in hatırına herhalde diyorum. tabi bu kadar ezik oynayacağımızı düşünmüyorum. ama kalite farkı da ortada. kör olmamak lazım. şansımız yok değil ama çok az.
taktiksel açıdan ne yapılabilir sorusunu cevaplamaya çalışırsak. bence real madridden bu yıl ligde puan almış takımlar irdelenmeli önce sonrada dortmund maçları analiz edilmeli gibi düşünüyorum. dortmund maçlarından benim gördüğüm, dortmund fizik gücü ve hızlı top çevirme ile galip çıktı real madrid'e karşı. ikisinde de real madrid üstün duruyor. geriye yaslansak atarlar. atak yapsak, çok iyi kontraya çıkıyorlar. sıkıntı üstü sıkıntı. ama aslanlar gibi çıkıp oynayacak bir takım, zor da olsa umarım daha da ileri gideriz. çünkü 10 sakat futbolcu varken almanya'yı milli takımla yenmeye cüret etmiş bir teknik direktörümüz ve de hırs küpü hasan şaşımız var kenarda. elersek de finale yürüyelim istiyorum.
son söz: eğer ki elersek de finale çıkamazsak çok üzülürüm.
not: path den haberim yok, kazanan hangi maçın galibi ile oynayacak bilmiyorum.
real madrid ile de eşleştik, ilk maçı dışarıda ikincisini içeride oynayacağız. bir hafta ara ile oynanacak maçlar.
o aradaki süper lig maçına mutlak suretle yedek kadro ile çıkılması gerektiğini düşünüyorum. imparator, aksini yapar bundan da eminim maalesef. ama keşke dinlendirse en azından üç beş as oyuncuyu.
onun dışında ilk maçın dışarıda olması avantaj. eğer ki ilk maç, çok zor olsa da; 1-1 ve üstü beraberlikle biterse turu geçtik diyebiliriz. tabi ikinci maça kadar o sahanın patates kıvamına getirilmesi lazım.
onun dışında zaten tüm küçükler kurada büyüklere yedirildi, gerek yok üzülmeye. bence bayern ve barcelona olası kötü durumda iltimas göstermezdi bize ama mourinho 4 golden sonra çeker takımı geri terim'in hatırına herhalde diyorum. tabi bu kadar ezik oynayacağımızı düşünmüyorum. ama kalite farkı da ortada. kör olmamak lazım. şansımız yok değil ama çok az.
taktiksel açıdan ne yapılabilir sorusunu cevaplamaya çalışırsak. bence real madridden bu yıl ligde puan almış takımlar irdelenmeli önce sonrada dortmund maçları analiz edilmeli gibi düşünüyorum. dortmund maçlarından benim gördüğüm, dortmund fizik gücü ve hızlı top çevirme ile galip çıktı real madrid'e karşı. ikisinde de real madrid üstün duruyor. geriye yaslansak atarlar. atak yapsak, çok iyi kontraya çıkıyorlar. sıkıntı üstü sıkıntı. ama aslanlar gibi çıkıp oynayacak bir takım, zor da olsa umarım daha da ileri gideriz. çünkü 10 sakat futbolcu varken almanya'yı milli takımla yenmeye cüret etmiş bir teknik direktörümüz ve de hırs küpü hasan şaşımız var kenarda. elersek de finale yürüyelim istiyorum.
son söz: eğer ki elersek de finale çıkamazsak çok üzülürüm.
not: path den haberim yok, kazanan hangi maçın galibi ile oynayacak bilmiyorum.
real madrid ile eşleşmesine üzülmediğim takımım. tamam, şu raddede artık güçsüz takım kalmadı. fakat malaga ile diğer takımları kıyasladığımızda arada fark var. o yüzden en azından elensek bile şampiyonlar ligi'nin favorilerinden birine, dünyanın en iyi iki takımından birine elenmiş olacağız. fakat şu var: cluj maçından sonra da söylemiştim. galatasaray'ın karakterinde pes etmek yoktur. bilhassa avrupa maçlarına apayrı bir motive ile çıkarlar. ekonomik olarak, kadro kalitesi olarak real madrid ile boy ölçüşecek pozisyonda değiliz. ancak mental olarak en az onlar kadar hazır olacağımıza ve kazanmak için herkesin elinden gelenin en iyisini yapacağına eminiz taraftar olarak. o yüzden son derece rahatım ve mutluyum kendi adıma.
sakatlıklarla başı derde girmezse real karşısında en iyi oyununu ortaya koyacağından emin olduğum takımım. tıpkı ilk Manchester maçı gibi yeniledebilir bu oyuna rağmen ama bi sikten çakmayan fenerlilerin iddia ettiği gibi bir hezimet yaşanmayacaktır. sahayı gururla terkedeceklerdir. ancak fenerliler kazansalar bile bu ülkeye utanç getirmeye devam edeceklerdir.
bkz: la Gazette Della Sport: Şike kulübü Fenerbahçe, Lazio ile oynayacak.
bkz: la Gazette Della Sport: Şike kulübü Fenerbahçe, Lazio ile oynayacak.
ülke sporuna vizyon nedir öğretmiş camia
hala madrid geyiği yapılıyor. ulan siz destursuz avrupaya çıkamazken bu takım şampiyonlar liginin eski formatında yarı final oynadı. ülke futboluna çağ atlatıp diğer türk takımlarına 'avrupada bizde bir şeyler yapabilirriz' i öğretti
yemişim madridi. kimseden korkacak kadar aciz olmamış ve olmayacak olanların tutması gereken takımdır galatasaray
şüphesi olanlara takım çok, buyrun..
hala madrid geyiği yapılıyor. ulan siz destursuz avrupaya çıkamazken bu takım şampiyonlar liginin eski formatında yarı final oynadı. ülke futboluna çağ atlatıp diğer türk takımlarına 'avrupada bizde bir şeyler yapabilirriz' i öğretti
yemişim madridi. kimseden korkacak kadar aciz olmamış ve olmayacak olanların tutması gereken takımdır galatasaray
şüphesi olanlara takım çok, buyrun..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar