bugün
- en son aldığınız iltifat12
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin22
- hurafe dolu islam vs kur an islam ı6
- nebiye salat ve resule itaat4
- demet akalın'ın bacakları2
- yunanistan24
- dekolteye bakar mısınız15
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- sözlük yazarı dövmek2
- sevişirken video çekmek5
- bir ayın daha bitmesi3
- cem küçük9
- adalet ve kalkınma partisi4
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak30
- irmik helvası vs un helvası18
- yeğenin başa kalması2
- bütün gün topladığın gazı gece yatakta çıkarmak3
- hayvan gibi acı salça yemek5
- japonya23
- fake hesap kullanan yazarlar uçurulsun5
- salat vakitleri2
- arkadaşlar burada ne yazıyor2
- ofisteki kadınların yazın dekolte işini abartması17
- daş göprü sarmsağ geldih4
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti16
- üşüyen erkek12
- evli bir kadın neden süslenir3
- aşka düşmek4
- ben uyuyorum ulan var mı2
- erkelerin ayak bileğini gösterme çabadı10
- sözlük erkeklerinin helvaları11
- sözlükte güzel ve eğlenceli kızların çaylak olması12
- meme çapını ölçmek3
- macar pasaportuyla 184 ülkenin vizesiz gezilmesi12
- sözlükte hep zenginlere göre içerik üretiliyor6
- sifonu çekince gitmeyen bok3
- gocu12
- kızlar çaylak yapılmasın kampanyası11
- mazot2
- 80 dogumlu olmak2
- gürcistan26
- adanalı ateist10
- ketçap aromalı ruffles10
- hayat her şeye rağmen güzel insanı4
- başkalarına haset etmeye başlamanın dönüşü yok2
- gelecek partisi'nin kapanması12
- zenginlik hayatı3
- fırın poşetinde tavuk patates4
- istanbul da tutuklu chp'li başkan sayısı 162
- en iyi simit hangi şehirdedir23
ülke puanımızın amına koyan kulüp.
Böyle giderse şampiyonlar liginden elenecek, lig'de şampiyon olamicak şapa oturacak bir türk takımı.
değişik taraftara sahip olan takım.burak umut selçuk kaçırınca orospu çocuğu olurken drogba sneijder kaçırınca zemin kötü rererörörö.yerli oyunculara sahip çıkmamaları cidden çok yanlış ve kötü.belki hepsi öyle değil ama bir kısmı en azından dün maçı izlediğim arkadaşlarım cidden öyle. birde drogbanın penaltısını çimle çok alakası olduğuna inanmıyorum ben sonuçta eskiden toprak sahada oynanıyordu ve yine penaltıdan gol atılabiliyordu.
kendi kaderini kendi çizen, çizecek takım.
ben "kısmetsizlik" kelimesini anlayamıyorum. asıl böyle bir "kısmetsizlik" durumunun oyuncuları kamçılaması, şıkır şıkır oynatması, "bu iş olacak" tarzı kendi kendini deyim yerindeyse "gazlatması" lazım. öyle bir oyun ortaya koyuluyorki ne hakeme ne de zemine suç atabiliyorsun. çünkü onlardan daha kötü olan bir takım var.
ha bu adamlar zoru sevip, felaket tellahlarının başlarımızı üşüşmesini istiyorlarsa alın size ortam, hadi bakalım.
sen zoru seversen ben de totemin kralını yapar, sezon bitene kadar hiçbir maçını izlemem. sen mi büyüksün ben mi bakalım !*
ben "kısmetsizlik" kelimesini anlayamıyorum. asıl böyle bir "kısmetsizlik" durumunun oyuncuları kamçılaması, şıkır şıkır oynatması, "bu iş olacak" tarzı kendi kendini deyim yerindeyse "gazlatması" lazım. öyle bir oyun ortaya koyuluyorki ne hakeme ne de zemine suç atabiliyorsun. çünkü onlardan daha kötü olan bir takım var.
ha bu adamlar zoru sevip, felaket tellahlarının başlarımızı üşüşmesini istiyorlarsa alın size ortam, hadi bakalım.
sen zoru seversen ben de totemin kralını yapar, sezon bitene kadar hiçbir maçını izlemem. sen mi büyüksün ben mi bakalım !*
beş para etmez parayla şampiyon olan bir takım. nefretlik taraftarı ve oyuncuları vardır.
Iki tane sekizinci sinif avrupa takimini yenmekle ulke puaninin duzelmeyecegini bilmeyen lalelerin elestirdigi takim.
Lan biriniz mtk'ya elenirken takim gitti kupayi aldi, biriniz leeds' ten 6 yerken ceyrek final oynadi.
Ne anlatiyorsun at yarraa deme hakki en cok galatasaray taraftarinin var, bunu inkar eden de en buyuk serefsizdir.
O ulke puaninin durumunu stada isaret fisegi atan pustlara sor bakalim sen once, gostere gostere mac duzenleyenlere sor.
Bu sezon sonu bu ligde, bu ulkede, hatta bu sozlukte ebesinin amini gorecek cok adam var.
Artik konya torkusporla mac yapark kurtarirsiniz ulke puanini hahaha.
Tanim: turkiye'nin en buyuk futbol mazisine sahip spor kulubu.
Lan biriniz mtk'ya elenirken takim gitti kupayi aldi, biriniz leeds' ten 6 yerken ceyrek final oynadi.
Ne anlatiyorsun at yarraa deme hakki en cok galatasaray taraftarinin var, bunu inkar eden de en buyuk serefsizdir.
O ulke puaninin durumunu stada isaret fisegi atan pustlara sor bakalim sen once, gostere gostere mac duzenleyenlere sor.
Bu sezon sonu bu ligde, bu ulkede, hatta bu sozlukte ebesinin amini gorecek cok adam var.
Artik konya torkusporla mac yapark kurtarirsiniz ulke puanini hahaha.
Tanim: turkiye'nin en buyuk futbol mazisine sahip spor kulubu.
tarihinin en kötü beşiktaş ına şampiyonluğu kaptırırsa kendisini kızılaya bağışlasın bu takım. daha da bişey demiyorum.
bir an önce kısa süreliğine atatürk olimpiyat stadına taşınması gereken takım.
bu zeminden bi b*k olmaz bu bir gerçek. kimse taraftar ne olacak falan demesin gerekirse taraftar gelmesin ama takım düzgün zeminde oynasın. eğer takım bu zeminde oynamaya devam ederse daha çok başı ağrıyacak.
bu zeminden bi b*k olmaz bu bir gerçek. kimse taraftar ne olacak falan demesin gerekirse taraftar gelmesin ama takım düzgün zeminde oynasın. eğer takım bu zeminde oynamaya devam ederse daha çok başı ağrıyacak.
(bkz: anti futbol)
şikeli galibiyetlerin değil, şikeli şampiyonlukların takımıdır. siz o günleri iyi bilirsiniz.
ümidi hiç bitmeyenlerin takımıdır
kazansa da kaybetse de..
kazansa da kaybetse de..
Hakkinda bu kadar entry girildigini görünce öldü sandigim futbol kulübü. megerse ölmemis, manipülasyondaymis. Bu hafta schalke koyar olur sana depresyon o manipülasyon.
yine alışkın olduğumuz gibi kollanan takım. haksızca verilen penaltıyı gole çeviremeyince tff üzülmüş, galatasarayı teselli etmek istemiş.
http://www.fanatik.com.tr...gi_3_Detail_88_300902.htm
http://www.fanatik.com.tr...gi_3_Detail_88_300902.htm
bu takımın taraftarları mühendis oktay'ın katilleridir .
fenerbahçe yapacağı en iyi iyiliği bugün yapmış oldu. ya oynanacak ya oynanacak bu saatten sonra..
taraftarını, lobisini, yöneticilerini ve futbolcularını saymazsak on numara kulüptür.*
devre arası transferlerin takımda alerji yaratması, çözülemeyen zemin sıkıntısı ve schalke maçlarıyla kötü bir döneme giren takımımız. schalke maçı sonrası çok şey değişir, iyi ya da kötü...
schalke 04 takımının normal şartlarda ve almanya sıcaklığında en az 3 atacağı takım.
not: burdayım lan ben entry silmem sizin gibi! beter olun amk!
not: burdayım lan ben entry silmem sizin gibi! beter olun amk!
hakemlerin bile götünü yırtmasına rağmen beraberlik dahi kazanamayan takım. emek hırsızı takım.
ailemden sonra değer verdiğim en güzel varlık. 2 sene sonra okulumdan mezun olup istanbul'a yerleşme sebebim olacak aynı zamanda. kendimi bildim bileli ankara'da yaşıyorum. "ankara'nın en güzel yanı istanbul'a dönüşü." diyen herkese kıl olmama rağmen sırf bu güzelliğin varlığı için gideceğim istanbul'a. ali sami yen arena'da üçlü çekmeden göçemem bu hayattan. e bir kere yaptım mı her zaman isterim herhalde. galatasaray'ım için bir çok şeyden, aileden, arkadaşlardan vazgeçeceğim.. ama değer.
2012- 2013 sezonunun bu tarih itibari ile lideri takım.
-
şerefli ve emekçi rakiplerimize birkaç laf edeceğim.
küfür de mevcut olacaktır.
-
öncelikle ,
gençlerbirliği nin attığı golü aynı şekilde galatasaray atsaydı ve o golü de burak yılmaz atsaydı ,
burada neler yazılırdı neler ... golü yiyen galatasaray olunca ses yok...şerefinizi sikeyim.
--
aynı maçta gökhan zan ın yediği kırmızı kartı aynı şekilde ,
ya fenerbahçe ya da beşiktaş yeseydi , tepkiler ne olurdu merak ediyorum....haysiyetinizi sikeyim.
--
drogba nın pozisyonu penaltı değildi , ve vicdan sahibi taraftarlar olarak o penaltıyı kaçırması için çok dua ettik..ve oldu şükür.
--
ancak kazanalım da , varsın haksız penaltı olsun diyenin de takım ayrımı yapmadan ....onurunu sikeyim.
--
bugunkü fenerbahçe - bursaspor maçında , kaleci volkan , hakeme açık açık ' yavşak ' diyor çünkü biliyor ceza gelmeyeceğini... şerefinizi sikeyim.
--
başkan her zaman yaptıgı gibi , soyunma odası basıyori hakem tehdit ediyor, biliyor ki kendisine ceza verebilecek dürüstlükte, cesarette ve haysiyette bir tff başkanı yok..
bu eyleminden de ceza almayacak göreceksiniz, ya da göstermelik bir para cezası.....şerefinizi sikeyim.
--
çıkmış amcık ağızlının biri gençlerbirliği - galatasara maçından dolayı
eboue yi eleştrimiş ve yakında eboue ye ve burak yılmaz a küfür edeceğimizi yazmış.
belli ki sülalecek müneccim siki yalamışlar.
--
öncelikle oyunun boşluklarına sığınmak, takım öndeyken zamandan çalmak, r madrit şn bile başvurdugu bir yöntemdir, ama tabi galatasaray olunca tu kaka de mi...şerefinizi sikeyim.
--
rakiplerine, meslektaşlarına , hakemlere, kendi teknik direktörüne ve seyircilere küfür eden,
hakaret eden bir oyuncuya sahip olsam ben şahsen susardım ancak işte ağız ishali ve haysiyetsilik birleşince böyle oluyor demek ki.....haysiyetinizi sikeyim..
--
hakeme ibne sin sen , diyen, hakeme ibne işareti yapan bir futbolcuya sahip oldukları halde, hala galatasaray a saldırmaları orosbu çocukluuğunun daniskasıdır.
--
tff tarafından kollanan, küme düşmekten çok yetkili merciler tarafından kurtarılan,
şike yaptıklarını elin ingilizinin bile gazetesinde yazdığı bir kulübün
, çevresine şereften bahsetmesi, fahişelere iş bıraktırır ancak...
--
adamlar açık açık yazmışlar, belgelenen ama yokmuş gibi davranılan şike davası.............. karakterinizi sikeyim...
---
zamanında , bizi 2. lige düşürün şerefimizle süper lige dönelim diyenler,
tüpçü desteğini arkasına aldıktan sonra biz şike yapmadık yeaa demeye başladı... haysiyetinizi sikeyim....
---
durum sandığımızdan daha vahim dediği için aforoz edilen , sponsor tff başkanı daha sonra
ilimizde yitirli dilil yok diyerek kendini bu olaydan sıyırmıştır !
---
---
yazacak o kadar şey var ki , ancak insan yazarken bile futboldan soğuyor..
---
bunlara verilecek en güzel cevap bu sene şampiyon olup , yine stadlarını yaktırmaktır, davetiye dağıtmak için sahaya girmelerini sağlamaktır.
---
yüzünüze tükürmenin bir anlamı olmadığı için izin adınıza, gelip sizi orda şey edeceğiz , zira siz bu dilden anlıyorsunuz..
---
ışıkları kapatın geliyoruz...............
--
şampiyonluk şarkısı düşmesin dillerden...
-
şerefli ve emekçi rakiplerimize birkaç laf edeceğim.
küfür de mevcut olacaktır.
-
öncelikle ,
gençlerbirliği nin attığı golü aynı şekilde galatasaray atsaydı ve o golü de burak yılmaz atsaydı ,
burada neler yazılırdı neler ... golü yiyen galatasaray olunca ses yok...şerefinizi sikeyim.
--
aynı maçta gökhan zan ın yediği kırmızı kartı aynı şekilde ,
ya fenerbahçe ya da beşiktaş yeseydi , tepkiler ne olurdu merak ediyorum....haysiyetinizi sikeyim.
--
drogba nın pozisyonu penaltı değildi , ve vicdan sahibi taraftarlar olarak o penaltıyı kaçırması için çok dua ettik..ve oldu şükür.
--
ancak kazanalım da , varsın haksız penaltı olsun diyenin de takım ayrımı yapmadan ....onurunu sikeyim.
--
bugunkü fenerbahçe - bursaspor maçında , kaleci volkan , hakeme açık açık ' yavşak ' diyor çünkü biliyor ceza gelmeyeceğini... şerefinizi sikeyim.
--
başkan her zaman yaptıgı gibi , soyunma odası basıyori hakem tehdit ediyor, biliyor ki kendisine ceza verebilecek dürüstlükte, cesarette ve haysiyette bir tff başkanı yok..
bu eyleminden de ceza almayacak göreceksiniz, ya da göstermelik bir para cezası.....şerefinizi sikeyim.
--
çıkmış amcık ağızlının biri gençlerbirliği - galatasara maçından dolayı
eboue yi eleştrimiş ve yakında eboue ye ve burak yılmaz a küfür edeceğimizi yazmış.
belli ki sülalecek müneccim siki yalamışlar.
--
öncelikle oyunun boşluklarına sığınmak, takım öndeyken zamandan çalmak, r madrit şn bile başvurdugu bir yöntemdir, ama tabi galatasaray olunca tu kaka de mi...şerefinizi sikeyim.
--
rakiplerine, meslektaşlarına , hakemlere, kendi teknik direktörüne ve seyircilere küfür eden,
hakaret eden bir oyuncuya sahip olsam ben şahsen susardım ancak işte ağız ishali ve haysiyetsilik birleşince böyle oluyor demek ki.....haysiyetinizi sikeyim..
--
hakeme ibne sin sen , diyen, hakeme ibne işareti yapan bir futbolcuya sahip oldukları halde, hala galatasaray a saldırmaları orosbu çocukluuğunun daniskasıdır.
--
tff tarafından kollanan, küme düşmekten çok yetkili merciler tarafından kurtarılan,
şike yaptıklarını elin ingilizinin bile gazetesinde yazdığı bir kulübün
, çevresine şereften bahsetmesi, fahişelere iş bıraktırır ancak...
--
adamlar açık açık yazmışlar, belgelenen ama yokmuş gibi davranılan şike davası.............. karakterinizi sikeyim...
---
zamanında , bizi 2. lige düşürün şerefimizle süper lige dönelim diyenler,
tüpçü desteğini arkasına aldıktan sonra biz şike yapmadık yeaa demeye başladı... haysiyetinizi sikeyim....
---
durum sandığımızdan daha vahim dediği için aforoz edilen , sponsor tff başkanı daha sonra
ilimizde yitirli dilil yok diyerek kendini bu olaydan sıyırmıştır !
---
---
yazacak o kadar şey var ki , ancak insan yazarken bile futboldan soğuyor..
---
bunlara verilecek en güzel cevap bu sene şampiyon olup , yine stadlarını yaktırmaktır, davetiye dağıtmak için sahaya girmelerini sağlamaktır.
---
yüzünüze tükürmenin bir anlamı olmadığı için izin adınıza, gelip sizi orda şey edeceğiz , zira siz bu dilden anlıyorsunuz..
---
ışıkları kapatın geliyoruz...............
--
şampiyonluk şarkısı düşmesin dillerden...
fenerbahçe taraftarlarının en büyük eğlencesi olan ergen fanboylarına sahip takım. 2 hafta öncesine kadar şampiyonlar ligi şampiyonu ilan ettikleri takımı için şimdiden sikmeli-sokmalı entry doluştuklarına göre gene rakip olarak kala kala sarı kanaryaya kalmışlar kendilerine göre. durun daha shenhua shanghai'nın itirazı sonuçlansın, gene ne yumurtlayacak bu yavrular bakalım.
şampiyonluğu vermek için kaşınan ama rakipleri tarafından kaşımayan kulüp.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar