bugün
- bir yazarı savunmak7
- uğruna kavga edilmesini isteyen türk kızı8
- nasıl zengin olunur3
- çalışmadan para kazanmak5
- mutlu ama uzak olsun5
- sözlüğe her yeni gelen erko yazara yürümek6
- saygıyı mı yoksa sevgiyi mi istersin6
- arkadaşlar biraz beşiktaş'ı övebilir misiniz3
- seri gizli artı oy veren melek6
- özlediniz mi beni7
- amedspor6
- velvet27
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı31
- sarı renkli şeker tarafından tehdit altındayım9
- bazı olaylarda zall'ın sözlüğe intikal etmesi5
- kedi4
- erkeklerin gözdesi olan erkek3
- as maca'nın kızların gözdesi olması3
- karı kıza para yedirir misiniz5
- acı gerçekler3
- sözlükte kavga oldu hissi5
- 16 ağustos 2026 amedspor erzurumspor maçı6
- her şeye sahip insan mutsuzluğu13
- nil karaibrahimgil2
- yazarlarda bana laf sokuldu mu paranoyası3
- sen hep tedbirler aldın ben gözü karaydım2
- kimsenin size söylemeyeceği bilmeniz gereken şey9
- ye yağlıyı iç suyu dondurursa dondursun5
- herkese pas veren kız barselonada oynasın12
- şeker ezmek2
- ağzı sarımsak kokan biriyle öpüşmek5
- mor semsiyeli yabanci8
- o kızdan uzak dur diyen erkek4
- 16 ağustos 2026 amed erzurumspor maçı6
- evliliğin anlamı13
- kendini değersizleştiren insan5
- duygulandıran ingilizce şarkılar3
- bir kadın için yapılabilecek en büyük fedakarlık2
- türklere vize serbestisi4
- rüyada deprem olduğunu görmek2
- anın görüntüsü34
- en iyi sayısal zeka hangi meslektedir sorunsalı10
- evlilik balonunun patlaması3
- alihan kuriş9
- yoğurt mayalamasını bilen erkek6
- çay yapacak hatunun olmaması3
- beşiktaş3
- kürtsüz türkiye11
- dünyanın en değerli şeyi5
- spotify blend list yapmak istenilen yazarlar5
kuzey kore'nin nasıl bir komünizm anlayışına sahip olduğunu gözler önüne sermektedir. kuzey kore kurulduğundan beri babadan oğula geçiyor lan devlet başkanlığı. yuh.
(bkz: sosyalist monarşi)
Kuzey Kore resmi medyası kim jong il in ölümünden sonra Kuzey Korelilerden, babasının yerine Kim Jong-Un'u yeni liderleri olarak kabul etmeleri çağrısı yaptı.
27 yaşında olduğu rivayet ediliyor.
düşünün artık ne kadar kapalı kutu bir ülke olduğunu.
27 yaşında olduğu rivayet ediliyor.
düşünün artık ne kadar kapalı kutu bir ülke olduğunu.
yaşı, içtiği su, sıçtığı yer, tipi, saç rengi v.s gibi özelikleri bile halktan gizlenmiş babasının ölümünden sonra nükleer başlıklı füze denemesi yaparak bütün dünyaya ''benden çekeceğiniz var'' mesajı veren kuzey korenin müstakbel lideri.
halk bir iki kez gördükleri bir insan tarafından yönetilecek zaten bu komünizm değildir. kim jong un' o eblek ifade ile kısa zamanda sistemi çökertecektir aha yazdım buraya.
seul şehir tabelasının önünde durup, "sen mi büyüksün ben mi deyip" kuzey kore'nin anasını belleme potansiyeli olan tosuncuk.
babası öldükten sonra kuzey kore'nin tek şişman insanı olmuştur.
turancılık ve pantürkizm görüşlerine sıkı sıkıya bağlı, kuzey kore'nin yeni başkan adayı.
isviçre'de okuduğu sırada türkler'le çok yakın ilişkiler kurduğundan; bu ilişkiler sonucunda koreliler'in de türkler'in de turani yani altaylı halklar olduğunu öğrendiğinden; gösteri ve yüryüşlere katılan sıkı bir bozkurt olduğundan söz edilmekte basın-yayın organlarında. kuzey kore'yi komünizmden pantürkizme taşıyabileceği anlatılıyor.
umuyorum ki kendisi tüm istediklerini gerçekleştirir ve kuzey kore için yeni ve güzel günler gelir. böyle olması durumunda kuzey kore - güney kore ilişkileri yumuşamaya gider. hatta bunlar gerçekleşirse birleşmenin çok da uzak olmadığını düşünüyorum.
yalnız çin halk cumhuriyeti'ne dikkât etmesi gerek. her an başına iş açılabilir.
aha da size iki de fotoğrafı:
görsel
isviçre'de okuduğu sırada türkler'le çok yakın ilişkiler kurduğundan; bu ilişkiler sonucunda koreliler'in de türkler'in de turani yani altaylı halklar olduğunu öğrendiğinden; gösteri ve yüryüşlere katılan sıkı bir bozkurt olduğundan söz edilmekte basın-yayın organlarında. kuzey kore'yi komünizmden pantürkizme taşıyabileceği anlatılıyor.
umuyorum ki kendisi tüm istediklerini gerçekleştirir ve kuzey kore için yeni ve güzel günler gelir. böyle olması durumunda kuzey kore - güney kore ilişkileri yumuşamaya gider. hatta bunlar gerçekleşirse birleşmenin çok da uzak olmadığını düşünüyorum.
yalnız çin halk cumhuriyeti'ne dikkât etmesi gerek. her an başına iş açılabilir.
aha da size iki de fotoğrafı:
görsel
saç stiliyle kuzey koreli genç erkeklerin moda ikonu haline geldiğini okuduktan sonra justin bebesiyle youtube da videolarının kıyasıya yarış içinde olmasını beklediğim karizmatik otorite sahibi çekik kardeşimiz.
başıma bir şey gelmeyecekse dombili.
edit: dombili dombili dombili...
edit: dombili dombili dombili...
ilk icraatı füze denemesi oldu. zaten bu adı kim ve bush olanlarda bi füze hastalığı var.
ballı diktatörlük koltuğunu babasının gebermesi ile kucağında bulan piç kurusu.
Olen kuzey kore liderinin oglu.Zaten her turlu fuze kalkanina karsi olan komunist ve Kuzey Kore'nin simdiki lideri. Insanlari komunizimden sogutmaya calisiyorlar. Komunistler sadece somuruyu yok etmek icin, fasistlerle savasirlar. Zaten Turkiye fuze kalkani dikecek. Once kendi ulkemize ve fuzeye karsi olan devrimci liselilerin eylemlerine bakalim. Diger ulkelerin neyaptiklari hakkinda cikan yalan haberlerle ilgilenmeyelim!
çok mübarek bir insandır. laf yok...
(bkz: yoldaş tosun)
güney kore yönetimine aynı cümle içerisinde hem "amerikan yanlısı" hem de "faşist" kelimelerini kullanarak hakaret etme performansını gösterdiği için türk sözlüklerinde yazarlık yapmaya hak kazanmıştır kendisi.
öldürüldüğü iddia edilen tombik lider. öldürülmüşse çok yazık. pek bi hevesliydi liderliğe.
28 yaşında "mareşal komutan" ünvanı verilen kuzey kore'li dombili.
doğuştan şanslı pezo.
eşi:
(bkz: ri sol ju)
(bkz: ri sol ju)
babamız komınıst dıktator! olsaydı ne guzel olurdu, cok da güzel olurdu. bildiğin kral adam adı değişik. osmanlıdan farkı yok yani.
dünyanın sonunu getirmesi muhtemel, ablak adam.
tosuncukluğuyla ve yakışıklılığıyla stalin dedesini andıran dombik diktatör.
dennis rodman ile kanka olmuş ulu önder. görsel
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar