bugün
- gammazlığı elinden alınan yazar15
- günlük tutan erkek19
- halk başkanlık sistemini istiyor7
- wc'ye telefonsuz girmek4
- her yerde sümkürebilen insan6
- defterini kalpli kağıtla kaplayan erkek3
- gratisin içini merak etmek8
- 12 inci nesil olmanın çok ayıp olması2
- merhabalarr5
- sözlükte kavga olacak hissi4
- ay diyen erkek2
- mamut avlayıp ev geçindiren efsanevi nesil11
- sigaranın yanına çay kahve dışında alternatifler10
- erkeğe şiddet uygulayan kadın4
- merfulu6
- modern insan dertlerini şımarıkça olması2
- bakan göktaş'tan şehit ailelerine müjde5
- kaç ayda bir banyo oluyorsunuz17
- çok su içmek2
- kötü biri olduğunu fark etmek2
- bana gel film izleriz diyen erkek16
- kendini fazla ciddiye almak2
- mekke anlaşması14
- pkklıların salıverilmesine uludağ sözlüğün tepkisi19
- kendinden sıkılmak2
- arda güler2
- sözlük yazarlarının 1999 yılından beklentileri6
- spor olsun diye her yere yürüyen insan2
- arkadaşlar nasılsınız11
- iyi parti'nin çerçeve yasaya muhalefet şerhi3
- yakışıklı erkeklerin sürekli çaylak olması13
- sözlük yazarlarına bir şey söyle8
- kavalali mehmet ali pasa4
- cansever18
- simko317
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- 40 hadis3
- futbol24
- gece yolda yürürken çöpten fırlayan adam5
- açlık krizi nasıl bastırılır8
- türkiye'ye en uygun yönetim şekli islami komünizm3
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları15
- insan sevmemek6
- kendine bir soru sor5
- hewal ebo9
- bir erkeğe en çok yakışan şey4
- sözlüğün kırbacı5
- kendini atatürk ten akıllı sanan ergen türkçü7
- arkadaşlar önce soğan mı kavrulur yoksa biber mi4
- sarapci koala7
kuzey kore'nin nasıl bir komünizm anlayışına sahip olduğunu gözler önüne sermektedir. kuzey kore kurulduğundan beri babadan oğula geçiyor lan devlet başkanlığı. yuh.
(bkz: sosyalist monarşi)
Kuzey Kore resmi medyası kim jong il in ölümünden sonra Kuzey Korelilerden, babasının yerine Kim Jong-Un'u yeni liderleri olarak kabul etmeleri çağrısı yaptı.
27 yaşında olduğu rivayet ediliyor.
düşünün artık ne kadar kapalı kutu bir ülke olduğunu.
27 yaşında olduğu rivayet ediliyor.
düşünün artık ne kadar kapalı kutu bir ülke olduğunu.
yaşı, içtiği su, sıçtığı yer, tipi, saç rengi v.s gibi özelikleri bile halktan gizlenmiş babasının ölümünden sonra nükleer başlıklı füze denemesi yaparak bütün dünyaya ''benden çekeceğiniz var'' mesajı veren kuzey korenin müstakbel lideri.
halk bir iki kez gördükleri bir insan tarafından yönetilecek zaten bu komünizm değildir. kim jong un' o eblek ifade ile kısa zamanda sistemi çökertecektir aha yazdım buraya.
seul şehir tabelasının önünde durup, "sen mi büyüksün ben mi deyip" kuzey kore'nin anasını belleme potansiyeli olan tosuncuk.
babası öldükten sonra kuzey kore'nin tek şişman insanı olmuştur.
turancılık ve pantürkizm görüşlerine sıkı sıkıya bağlı, kuzey kore'nin yeni başkan adayı.
isviçre'de okuduğu sırada türkler'le çok yakın ilişkiler kurduğundan; bu ilişkiler sonucunda koreliler'in de türkler'in de turani yani altaylı halklar olduğunu öğrendiğinden; gösteri ve yüryüşlere katılan sıkı bir bozkurt olduğundan söz edilmekte basın-yayın organlarında. kuzey kore'yi komünizmden pantürkizme taşıyabileceği anlatılıyor.
umuyorum ki kendisi tüm istediklerini gerçekleştirir ve kuzey kore için yeni ve güzel günler gelir. böyle olması durumunda kuzey kore - güney kore ilişkileri yumuşamaya gider. hatta bunlar gerçekleşirse birleşmenin çok da uzak olmadığını düşünüyorum.
yalnız çin halk cumhuriyeti'ne dikkât etmesi gerek. her an başına iş açılabilir.
aha da size iki de fotoğrafı:
görsel
isviçre'de okuduğu sırada türkler'le çok yakın ilişkiler kurduğundan; bu ilişkiler sonucunda koreliler'in de türkler'in de turani yani altaylı halklar olduğunu öğrendiğinden; gösteri ve yüryüşlere katılan sıkı bir bozkurt olduğundan söz edilmekte basın-yayın organlarında. kuzey kore'yi komünizmden pantürkizme taşıyabileceği anlatılıyor.
umuyorum ki kendisi tüm istediklerini gerçekleştirir ve kuzey kore için yeni ve güzel günler gelir. böyle olması durumunda kuzey kore - güney kore ilişkileri yumuşamaya gider. hatta bunlar gerçekleşirse birleşmenin çok da uzak olmadığını düşünüyorum.
yalnız çin halk cumhuriyeti'ne dikkât etmesi gerek. her an başına iş açılabilir.
aha da size iki de fotoğrafı:
görsel
saç stiliyle kuzey koreli genç erkeklerin moda ikonu haline geldiğini okuduktan sonra justin bebesiyle youtube da videolarının kıyasıya yarış içinde olmasını beklediğim karizmatik otorite sahibi çekik kardeşimiz.
başıma bir şey gelmeyecekse dombili.
edit: dombili dombili dombili...
edit: dombili dombili dombili...
ilk icraatı füze denemesi oldu. zaten bu adı kim ve bush olanlarda bi füze hastalığı var.
ballı diktatörlük koltuğunu babasının gebermesi ile kucağında bulan piç kurusu.
Olen kuzey kore liderinin oglu.Zaten her turlu fuze kalkanina karsi olan komunist ve Kuzey Kore'nin simdiki lideri. Insanlari komunizimden sogutmaya calisiyorlar. Komunistler sadece somuruyu yok etmek icin, fasistlerle savasirlar. Zaten Turkiye fuze kalkani dikecek. Once kendi ulkemize ve fuzeye karsi olan devrimci liselilerin eylemlerine bakalim. Diger ulkelerin neyaptiklari hakkinda cikan yalan haberlerle ilgilenmeyelim!
çok mübarek bir insandır. laf yok...
(bkz: yoldaş tosun)
güney kore yönetimine aynı cümle içerisinde hem "amerikan yanlısı" hem de "faşist" kelimelerini kullanarak hakaret etme performansını gösterdiği için türk sözlüklerinde yazarlık yapmaya hak kazanmıştır kendisi.
öldürüldüğü iddia edilen tombik lider. öldürülmüşse çok yazık. pek bi hevesliydi liderliğe.
28 yaşında "mareşal komutan" ünvanı verilen kuzey kore'li dombili.
doğuştan şanslı pezo.
eşi:
(bkz: ri sol ju)
(bkz: ri sol ju)
babamız komınıst dıktator! olsaydı ne guzel olurdu, cok da güzel olurdu. bildiğin kral adam adı değişik. osmanlıdan farkı yok yani.
dünyanın sonunu getirmesi muhtemel, ablak adam.
tosuncukluğuyla ve yakışıklılığıyla stalin dedesini andıran dombik diktatör.
dennis rodman ile kanka olmuş ulu önder. görsel
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar