bugün

/262
eski arkadaşlarnızı bulabiliriz diye hayatımıza girip yarattığı lakayit ilişkilerle nerdeyse yenilerini bile kaybetmemize neden olan, o çok nefret ettiğimiz magazin programlarının lokalleştirilmiş hali.
Yeni sohbet uygulamasını çok saçma bulduğumdur. Çevrimiçi olan herkesi göstermek yerine, çevrimdışı olsalar bile en çok konuşulan kişiler gözükmekte, tıkladığınızda da çevrimdışı ama mesaj gönderebilirsiniz demektedir. Mesaj gönderecek olsam gönderirim, sohbete mi bakarım? Çevrimiçi olan herkesi görmenin bir yolunu bilen veya eski haline getirmeyi bilen varsa beri gelsin.
artık video görüşmesi yapılabilen sosyal paylaşım sitesi.

http://www.facebook.com/videocalling

kullanmaya başla dedikten sonra konuşma pencerelerinin üzerinde video kamera simgesini görebilirsiniz.
tasarımı yine değişmiştir. sağ sütun komple sohbet kısmı olmuş. en çok mesajlaştığınız arkadaşlarınız görünüyor. online olsun ya da olmasın.
mürteci sözlük'ten sonra sağ frame ile tanıştıran sitedir. bok gibi olmuş yine.
çalıştığım yerde kapalı olan sitedir. eve gidince benim canım sıkılmıyor ki bana burda lazımsın facebook.
ekranımın ayarları bozuldu diye düşündüm ama değilmiş. sağ tarafına bir şeyler olmuş.
her facebook'a girildiğinde zorla online yapan site, tercihe bırak belki online olmak istemiyorum. her defasında değiştirmek zorunda mıyım ben durumumu.
nasıl offline olacağımı çözemediğim site.
an itibarıyla ulaşılamayan site. sorun bende mi ?

hiçbir veri alınmadı
sunucu hiçbir veri göndermediğinden web sayfası yüklenemiyor.
aşağıda bazı önerileri görebilirsiniz:
reload this web page later.
hata 324 (net::err_empty_response): sunucu, hiçbir veri göndermeden bağlantıyı kapattı.
yeni tasarımı şu şekildedir. sağdaki sohbet kısmı sabit duruyor. en çok mesajlaştığınız arkadaşlarınız görünüyor. online olsun ya da olmasın. online olanların yanında yeşil ışık yanıyor.
görsel
hiçbir şey yapılmasa bile bir kenarda açık bırakılan site.
--spoiler--
hesaba geçici olarak ulaşılamıyor.

sitedeki bir sorundan dolayı hesabına şu anda ulaşılamıyor. bunun kısa sürede çözüleceğini umuyoruz. lütfen birkaç dakika sonra tekrar dene.
--spoiler--

üstteki sorunla karşılaşılan site. tek bende mi acaba?

edit: (bkz: arkadaşlar düzeldi)
an itibariyle geçici olarak ulaşılamayan site.
dün beni fitil eden site. akşam en az bir 6 saat 'hesabınız bakıma alındı üzgünüz' diye girilmedi. arkadaşımın sevgilimin sitesine bakıyorum onlarınkine giriliyor ama benimkine ne bakımı yapıyorsunuz lan? sinir etti sinir.
facebook chat teki görüntülü konuşma eklentisinden sonra, chat olayı iyice saçmalayan site. yazdıklar gitmemeye, çevrimiçi olanlar bir anda çevrimdışı görülmeye başlandı. düzelse iyi olur.
iyice ilginçleşmeye başladı. mesela biraz cesaretim olsaydı çok zor şartlar altında çalışıyor yazan kıza, günde kaç kişi ? diye sorabilirdim.
işe yarayan en büyük yanı doğumgünlerini hatırlatmaktır.
sayesinde aynı gün aynı saat içerisinde teknosa turuncu saatler'den 60 TL lik notebook soğutucusu, hepsiburada sayfasında ki hazine avı'ndan da 220 tl lik oto teyp daha öncesinden de yine teknosa'dan mp3 çalar kazandığım sosyal ağ.

(bkz: satılık sıfır oto teyp)
facebook'ta her ne kadar insanlar birbirini rahatsız etse de vakit geçirebileceğimiz güzel bir yer. Gazetede okumuştum facebook sayesinde artık kadınlarda sarkıntılık edebiliyormuş. çok garip değil mi?
sohbet yazışmalarınıda mesajlar kısmına atan site.
dün açtığım yeni hesabıma arkadaşlarımı eklerken 2 günlüğüne arkadaş ekleme yasağı getiren site..
i. andaç,
ii. yüz kitabı,
iii. fuckbook,
iv. sexbook.

gereksiz sosyalleşme sitesi. *
artık amele dolan yer. cocuk çocuk toplanılmış taşak geçilen ortam. eski popülerliğin kaybetmiştir.
gitgide daha boktan olmaya başlayan paylaşım sitesi.

en son Oğuz Atay ve Olrice yapılanlar beni çok sinirlendirmiştir.*
© copyright 2005 - 2026