bugün
- islam düşmanlarına epstein şoku7
- cristiano ronaldo vs lionel messi3
- isim koyarken çocuğunu düşünmeyen aile4
- sude sendromu7
- abur cuburlara gelen olağanüstü zam3
- finlandiya ve isveç'in nato üyeliği2
- iş verenlerin aç gözlü olması4
- 24 yaşında erkek 18 yaşında kız ilişkisi5
- şu anda ne yapıyorsun13
- bir şeyler söyle11
- 17 haziran 2026 avrupa parlamentosu'nun raporu2
- aşırı sinirli olmak3
- ben aşık yorguni sorularınızı cevaplıyorum15
- 30 lu yaşlar11
- sedat pekmez4
- sözlükte altın günü yapmak11
- erkeklerin kadınsılaşması9
- üstteki yazarın nicki ile akrostiş yaz8
- yeni insanlarla tanışmak istememek6
- eşek sucuğu16
- yaşlanınca bana kim bakacak sorunsalı6
- takıntılı biri olmak4
- insanların gözlem yapmaması7
- insanın bu hayattaki amacı17
- ayağına kaldırım taşı bağlanan caretta caretta3
- yalnızlıktan kafayı yiyen insan7
- kimseyi memnun edememek12
- aşık yorguni10
- kız olarak doğmanın muazzam avantajı4
- üşenirken yapılan saçmalıklar7
- chp içindeki alevi sünni kamplaşması12
- şirinevler8
- trumpın savaşı eline yüzüne bulaştırması4
- flörtlerin ilişkiye dönmeme sebebi11
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle9
- kızartma yağından sabun yapmak8
- maldivler6
- bir kezonun elinden zehir olsa yemek5
- yaşamak üzerine2
- flört edinmek7
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- biraderleri üst üste koymak7
- sigara içen erkek karizması3
- dünyanın en güzel omleti5
- insanların gözleme yapmaması4
- tuborg kırmızı seven kız4
- uludağ sözlüğün cenaze namazı6
- 20 li yaşların çabuk geçmesi12
- eşe mi pahalı hediye alınır metrese mi sorunsalı6
- yarın iş olması4
ismail yk nın sanat eseri değerindeki şarkısıdır. *
sohbet kısmına acayip şeylerin olduğu site. tek bende mi acaba diye düşünmüyor değilim.
Adına ismail yk'nın şarkı yaptığı sosyal paylaşım sitesi.
(bkz: hergün arayıp duruyor boru değil)
(bkz: hergün arayıp duruyor boru değil)
chat kısmının .mına koyulan site.
bir kere deneyince eskisine de dönülemiyor.
bir kere deneyince eskisine de dönülemiyor.
sohbet bölümü iyice cıvıttı artık hesap silinecek gibi. hayır anlamam ki niye iki de bir değişir.
hiçbir zaman online olmadığım fakat arkadaşlarımın bana onlinemışım gibi chatten ileti yolladıkları site. arkadaş ben ifşa olmak istemiyorum ama arada bi geliyor online gözüküyorum ki yolluyor adamlar.
sohbet kısmı bende eski haline dönen zımbırtıdır.fazla geribildirim almış olsa gerekler.aferin zuckerberg yola gel.
bulunmak istenilen kişilere rahatça ulaşılabilen sosyal paylaşım sitesidir. ancak son zamanlarda kendine yenilik katmak için biraz garipleşmiştir.
android uygulamasında ,twitterda olduğu gibi aşağı süreklendiğinde yenilenmiyor. gidip menü yenile diyeceksiniz. çok hantalca. ve yaptığı bu hataların google plusa büyük bir koz verdiğini düşündüğüm site.
bir kaç giremedim ve tekrar döndüğümde sohbet tarafı acayip olmuş site. değişebiliyor mu?
bilgisayar parçaları teknolojisi gibi. nasılki 1 gb flash disk piyasaya sürülüp bitirilmeden 2 gb lık icat edilmiyorsa* facebook da kendine yakın bir rakip görmediği sürece kendini yavaş yavaş geliştiriyor. mesela sohbet esnasında bazı kişilere gözükmek istemeyen birçok kişi olabiliyor bunlar hep çevrimdışı kalmak zorundaydı. yıllardır böyle sonunda düzelttiler isteyen çevrimiçi olabiliyor ve istemediği kişileri engelleyebiliyor. (bkz: msn 10 sene öncesi teknolojisi)
artık yapılan yorumlarda paylaşılan video linkleri hemen orda izlenebiliyor. pek anlatamadım ama öyle bişeyler olmuş işte.* iyi de olmuş.
Hergün birilerinini arayıp durduğum tek yer. ıyy bu kötüydü gerçekten.
(bkz: insan pazarı)
kim kiminle nerede ne zaman öğrenmiş, düğünde ne giymiş, ne zaman çocuğu olmuş, çocuğunun adı neymiş, ne kadar mutluymuşlar gibi faideli bilgileri insanların kör göze parmak misal zorla hayatımıza soktuğu faidesiz ve olan var olmayan var kabilinden ne derece tutunamayan olduğumuza ayna tutan depresyon sebebi site...
herkesin herşeyini bilmek zorunda olmadığım için bir zamanlar hevesle açıp "olmadı!" deyip hesabımı en acilinden kapadığım sosyal paylaşım sitesi.* herkes bir tripte sorma gitsin. tribine yandıklarım.
hayatı boyunca bir kitap bile okumamışların yazar ya da şair olduğu paylaşım sitesi.
son olarak "sohbet" fiyaskosuyla tam anlamıyla b*ku çıkan sosyal paylaşım sitesi. aldığı son halden sonra tekrar hiç girmedim sohbet kısmına! evet girmiyorum! girmiyorum ve seni protesto ediyorum mark zuckerberg paşa!
sohbet şeysini ekranımın sağ tarafına taşımıştır. hem de bana sormadan. koskoca herkesin isimleri var kapatamadım da.
çeşitli doğal afetleri deprem gibi yaşandığı anda öğrenmenizi sağlıyor ayrıca.
msn messenger olayını neredeyse ortadan kaldırmış olan sosyal paylaşım sitesidir.
Bildiğin seyyar kerhane. Amacından tamamen sapmıştır. Sapması da doğaldı zaten. Hele günümüz Türkiyesini düşünürsek abaza adam ve kadın sayısı nüfüsün çeyreği. Eee bunca insan nerede buluşacak tabi ki facebook kerhanesinde.
Facebook aşkları, sevgileri, evlilikleri, arkadaşlıkları bitiren bir gavur anderi oldu artık. Tez vakitte kapana inşallah.
Facebook aşkları, sevgileri, evlilikleri, arkadaşlıkları bitiren bir gavur anderi oldu artık. Tez vakitte kapana inşallah.
popülaritesini ne zaman kaybedeceğini çok merak ettiğim zımbırtı.
tamamen boş iş olan zımbırtı. bir diğeri için *
insanların fotoğraf vb. gibi şeylerin konduğu her kişi için yapılmış bir paylaşım sitesidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar