bugün
- gecenin şarkısı8
- hıdırellez11
- iyi geceler18
- depresyondan kurtulamamak10
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı38
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler17
- silivri'deki yapraklar alkışlıyor mu15
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması21
- uyudun mu yazan kız13
- gerçeği aramak10
- şeytan13
- bir sonra ki halife kim olacak14
- anın görüntüsü14
- hırsız vaaaaaaaaaar12
- hiçbir bant o yolsuzluk dosyasını kapatamaz13
- özgür özel'e atılan osmanlı tokadı16
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi14
- o kadın polisimiz başörtülüydü20
- kader doğuştan yazılı bir şey midir12
- sırrı süreyya önder50
- osmanlı yı yeniden kuracağız13
- ali koç11
- ramadan fahriden8
- 3 mayıs türkçüler günü14
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti8
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü12
- akrep burcuyum soruları alayım9
- diyanetten skandal cuma hutbesi15
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması9

entry'ler (1786)
Acun yarışma programları gibi olmuştur. Favoriler ya da gerçekten hakedenler finale kadar elenmiş, final haketmeyen iki yarışmacı arasında yapılmıştır.
Çocuğa hallenen insanların onurun ne olduğunu bilmediği iÇin sataştığı yürüyüş.
ekşisözlükten başlık çalıp ekşisözlükten entry girerek uludağsözlüğün ne kadar pembe ve mükemmel bir platform olduğunu bize göstermiş bir başlıktır.
Filmi izledikten sonra 'evet abi yaa doğaya gitmek lazım gezmek lazım gidicem buralardan' gibi fikirler edinen insanların Çok yanlış yolda olduğu film.
Fazla kuralcı ve şımarıklıktan adeta sümüklüböcekmişÇesine tiksinen bir insan olarak Çocukları görmeye bile dayanamayan bir insanım yani benim.
Şehit olduğunda ya da bomba patladığında siyah snap atan ne kadar üzgün olduğunu söyleyen ve o gün snap atmayan birisi. Laf atmak isteyene gözler kör tabi.
açıklama yapmak zorunda değildir.
başlığı açacaktım zaten burada varmış.
sözlük formatını boşvererek foruma yazıyormuş gibi yazan, sözlük amacını unutan, genelde birine laf atmaya ya da başlığa cevap vermeye dayalı entryler giren yazarlar sayesinde oluşan durumdur. entry dedim sözümü geri alıyorum, zira entry denmez buna.
lakin artık sinirimi o kadar bozuyor ki görür görmez basıyorum eksiyi, bazılarına özelden küfür etmek istiyorum ama yeterince stres var hayatımızda. velhasıl kelam eski bir yazar olarak sözlüğe çok az giriyorsam, bir gün tamamen gidersem buralardan o da bu formatı sikip atan tipler yüzündendir. kusura bakmayın kibar olamayacağım. bir sözlük zevkimiz vardı onun da içine ediyorsunuz.
sözlük formatını boşvererek foruma yazıyormuş gibi yazan, sözlük amacını unutan, genelde birine laf atmaya ya da başlığa cevap vermeye dayalı entryler giren yazarlar sayesinde oluşan durumdur. entry dedim sözümü geri alıyorum, zira entry denmez buna.
lakin artık sinirimi o kadar bozuyor ki görür görmez basıyorum eksiyi, bazılarına özelden küfür etmek istiyorum ama yeterince stres var hayatımızda. velhasıl kelam eski bir yazar olarak sözlüğe çok az giriyorsam, bir gün tamamen gidersem buralardan o da bu formatı sikip atan tipler yüzündendir. kusura bakmayın kibar olamayacağım. bir sözlük zevkimiz vardı onun da içine ediyorsunuz.
Hayatını psikolojini uzun süredir düzeltmeye Çalışıyosan iÇinde bulunduğun durum. Zararlı olan şeylerden kaÇınmakla alakalıdır.
Bi kere gel deyince gel amk. Gelecekken duruyor şerefsiz.
sözlükteki boş beleş yazarları ortaya çıkarmış başlık.
şimdi başlığı açan o entryi editleyecek ve siz formatı sikerek yazdığınız o entrylerinizle ortada kalacaksınız. aferin hepinize yıldızlı pekiyi.
şimdi başlığı açan o entryi editleyecek ve siz formatı sikerek yazdığınız o entrylerinizle ortada kalacaksınız. aferin hepinize yıldızlı pekiyi.
korkulmaması gereken eylem. azıcık güçlü olun.
kurulduğu takdirde türkiye'den siktirip gitmeyen her kürde dünyayı dar edeceğim ülke.
iyiki dememişsin dediğimdir. emin ol pişman olursun. ama artık önünde umutla bakabileceğin bir gelecek var.
bir sekizinci nesil olarak siktir çektiğim önerme.
bir ergenlik eylemi.
uyuyabilmek için yaptığım eylem. öyle boktan bir bünyem var ki ağlayıp rahatlayamadan hiç bir şey yapamıyorum. ders çalışmadan önce de ağlayıp sakinleşirim mesela. illa bir sebep gerekmiyor sonuç beni ilgilendiriyor.
arkadaşlar tüm kininizi, kıskançlığınızı bir kenara bırakın.
ekşisözlüğün yok olması ne demek? şu içler acısı ülkede medyanın gücünü kullanabilen tek kurumun yok olması demek. korkmadan hükümet hakkında konuşabilen, gerçekten özgür bir platform olan, insanların başlarına gelen rezaletleri anlatarak büyük kitlelere duyurup hukukun olmadığı bir ülkede adaleti sağlamaya yarayan bir yer ekşi. kaçımız şahit olmadık ekşinin başardıklarına? birlik ve bereberlik vardı lan ekşide. gülüyorduk eğleniyorduk, didişiyorduk ama nefret etmiyorduk asla.
özgür düşünceyi susturmaya çalışan zihniyetin kazandığını farketmiyorsunuz. sözüm terkeden yazarlara değil, sonuna kadar haklılar. sözüm onlara destek olmayanlarda.
şimdi gitti ekşiyi ekşi yapan tüm yazarlar. ben ekşinin arkasından kan ağlıyorum.
edit: ekşiyi tanımlarkenki bir çok sözüm asıl ekşiye. hani kanzuk gelmeden önce.
ekşisözlüğün yok olması ne demek? şu içler acısı ülkede medyanın gücünü kullanabilen tek kurumun yok olması demek. korkmadan hükümet hakkında konuşabilen, gerçekten özgür bir platform olan, insanların başlarına gelen rezaletleri anlatarak büyük kitlelere duyurup hukukun olmadığı bir ülkede adaleti sağlamaya yarayan bir yer ekşi. kaçımız şahit olmadık ekşinin başardıklarına? birlik ve bereberlik vardı lan ekşide. gülüyorduk eğleniyorduk, didişiyorduk ama nefret etmiyorduk asla.
özgür düşünceyi susturmaya çalışan zihniyetin kazandığını farketmiyorsunuz. sözüm terkeden yazarlara değil, sonuna kadar haklılar. sözüm onlara destek olmayanlarda.
şimdi gitti ekşiyi ekşi yapan tüm yazarlar. ben ekşinin arkasından kan ağlıyorum.
edit: ekşiyi tanımlarkenki bir çok sözüm asıl ekşiye. hani kanzuk gelmeden önce.
Kuzey güney dizisini izlemeyenlerin behlül olarak yücelttiği oyuncudur.
öğrendimki ayrıldıktan bir kaÇ hafta sonra lafın geÇerken ismi öylesine geÇen kız, bir kaÇ ay önce sana rastladığımda yanında duran zayıf uzun saÇlı kız, meğer sevgilinmiş. umarım ona da hayatımın kadını demiyorsundur. umarım sevişirken beni hayal ediyorsundur. onurun yok lan senin.