bugün
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı52
- kayahan'ın en güzel şarkısı12
- 13 seçim kaybetmedim5
- depresyona girmeye karar vermek5
- erkeklerin akılsızlıkları5
- ambulanslar önüne kepçe dirgeni montesi2
- maden suyu şişesinin 200 ml olması sorunsalı3
- iki insan arasındaki en uzun mesafe5
- berberlere zam gelmesi2
- bizim çocuklar başardı6
- 26 haziran 2026 abd türkiye maçı2
- erkeklere çekici gelen kadın meslekleri5
- erecto bay beylerin birader bey olmaları2
- topuklu ayakkabı4
- biraderler kulübü4
- kadınların ilgisiz yaşayamaması13
- türkiye a milli futbol takımı13
- türkiye'nin asla düzelemeyecek olmasının sebebi9
- deniz undav türkiye'yi seçseydi4
- 2026 dünya kupası'na gruplarda veda ettik7
- hakan şükür2
- bik bik bugün ne yemek yaptı acaba2
- şu memelere bak6
- nasipten öte köy yok2
- mony tontana birader2
- nuh tufanı olayı gerçek midir7
- sana tüm travmalarını unutturacağım diyen erkek2
- iyi bir insan olmanın sadece kaybettirmesi8
- montella salağı3
- asal sayıların hiçbir işe yaramaması3
- vincenzo montella14
- risale-i nur8
- ankara mı istanbul mu2
- hurdacı geldi4
- güne bir şarkı bırak13
- istanbul trafiğini bir cümleyle anlatmak3
- gumus2
- duman oje2
- sosyal medya4
- göbeksiz kadın kalmaması7
- aynaya bakıp kendine sen çok güzelsin diyen kadın9
- sek erkek arabası3
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı18
- 26 haziran 2026 abd türkiye maç tahminleri2
- rahibe2
- dakika 1 gol 15
- son görülen rüya3
- göbek eritme taktikleri7
- kıskıvrak3
- aylık 358 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
"08/08/2008 tarihinde çok sevdiğim babam, hakkın rahmetine kavuşmuştur." şeklinde bi yazı, altında "25 kişi bunu beğendi"...
eskiden bunlar gibi ergen iken sevgililerimize mektup atardık, içine yazdığımız şiirleri koyardık. bir hareketlerini beğenirsek yanaklarına bir öpücük kondururduk. sevdiğimiz kankalarımızı ev telefonlarından arar, buluşmak için program yapardık. kızların peşinden koşturur, esprili ve şirin bir şekilde onlarla tanışır, arkadaşlığımızı ilerletmek için envayi çeşit takla atardık. arkadaş ortamlarında takılır, bildiklerimizi paylaşmaya çalışırdık. evet, duvarımız vardı paylaşacağımız. ona da çok fazla bira içtiğimiz akşamları eve dönerken işerdik sadece. ama cami duvarı değildi.
bahsettiğim zamanlar 90'lı yılların başı. eskiden her şey çok daha güzeldi.
şimdiki nesil cami duvarına işemişten beter. iflağ olmaları konusunda en ufak bir ümidimiz yok.
tanım mı lazımdı, alın size tanım: facebook iğrenç birşey. evet, gereksiz ve iğrenç.
bahsettiğim zamanlar 90'lı yılların başı. eskiden her şey çok daha güzeldi.
şimdiki nesil cami duvarına işemişten beter. iflağ olmaları konusunda en ufak bir ümidimiz yok.
tanım mı lazımdı, alın size tanım: facebook iğrenç birşey. evet, gereksiz ve iğrenç.
mısır'lı bir babanın, halkın çıkardığı ayaklanmanın planlanma noktası olduğu için çocuğuna ismini verdiği internet sitesi.
(bkz: mısır daki eylemler)
(bkz: mısır daki eylemler)
yeni bir celp dönemiyle gene yurdum türk erkek gençlerinin nereye atandıklarını! belli ettikleri sitedir.
herkes de gizli bir twittercılık var ama bakalım nolacak son bölümlerde!*...
herkes de gizli bir twittercılık var ama bakalım nolacak son bölümlerde!*...
google plus, twitter ve sözlüklere daha çok vakit ayırmaya başladıkça benim için hiç önemi kalmayan sosyal ağ.
beğenmedim diye bir buton gelirse, sözlükten farkı kalmaz.
bir de peşine eh işte butonu kondurdular mı valla "sözlüklerden çalmışlar" derim.
bir de peşine eh işte butonu kondurdular mı valla "sözlüklerden çalmışlar" derim.
olası hacker saldırısına uğrayabilecek site.
çöksede kurtulsak dediğim site.
hackerlar tarafından 5 kasımda çökertilip, bütün bilgi ve resimlerin ele geçirileceği iddaa edilen site.
dondurduğum hesabımı açmak için giriş yaptığımda "Hesabını yeniden etkinleştirebilmek için 24 saat beklemen gerekiyor" diye uyarı aldım. ne saçma bir şey bu. dondurulan hesabı etkinleştirmek için girildiğinde 24 saat beklemek mi gerekirmiş?
Efendim geçen kuzenler arasında bir sorun yaşanmıştı ve eniştenin dediği şey şu;
düğüne gitmedik diye,bizim çocukları facebooktan silmişler böyle terbiyesizlik olmaz!??!!!
bu hale geldi facebook hayatımızda...
düğüne gitmedik diye,bizim çocukları facebooktan silmişler böyle terbiyesizlik olmaz!??!!!
bu hale geldi facebook hayatımızda...
5 kasım itibariyle anonymous tarafından yokedilmesi planlanan sosyal paylaşım sitesidir.
an itibariyle sanki saldırıya uğramış gibi bi izlenim vermektedir şahsıma.
ağır bir çöküntü yaşamakta olan site. öyle böyle değil bu sefer ki.
edit: an itibariyle kendine geldi gibi.
edit: an itibariyle kendine geldi gibi.
hacker saldırısına maruz kalacağı haberleri çıkan site. allah korusun, hack'lenirse ne yaparız.
can yücele yapılabilecek en büyük kötülüğün yapıldığı site.
aynı şeyin başına geleceğini bilse yazmayı bırak bungee jumpingle ilgilenirdi..
aynı şeyin başına geleceğini bilse yazmayı bırak bungee jumpingle ilgilenirdi..
sonsuza kadar çökse, bi tek ''hiihuu çok eğleniyorum'' yazan arkadaşım için üzülürüm. yazık, eğlendiğini duyuramaz lavuk bi daha.
cidden aşırı sıkmaya başladı. ama napayım alışmışım, açmayınca da rahat edemiyorum.
an itibariyle ciddi bir sıkıntı yaşayan site. hesap ağına ulaşılamamaktadır.
façanı aldım b. k a koydum demektir. yüzün zaten bir halta yaramıyordu nereye koysaydım?
kurbağa olmuş site.
face bir book'tur.
son zamanlarda ağırlığıyla hatırlanan site.
kameralı chat olayına başlamış site. artık -burası kasıyor msne geçelim mi klasiğinden kurtaracaktır bizi.
uluslararası hacktivistler grubu anonymous tarafından 5 kasım da çökertileceği iddia edilen sosyal paylaşım sitesi. anonymous, facebook a yapacakları saldırının nedeni olarak da üyeler tarafından yüklenen fotoğraf ve videoların daha sonra silinmesine izin verilmeyip devlet kurumlarına aktarılması olduğunu ve bu saldırıyı insanların iyiliği için yaptıklarını dile getirdiler. "Remember remember the fifth Nowember"
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar