bugün
- en uzun bekletilmiş erkek14
- espressolab19
- erdoğan sonrası hükümet27
- deprem oldu19
- aykolik yetkili olsun kampanyası44
- 4 hak mezhep19
- aşağılık insanlar11
- yolda namaz kılan davarlar34
- anın görüntüsü16
- fotokopici bi erkek39
- ali koç10
- kendisinden ayrılan kadını rahatsız eden erkek16
- kabataş yalanı17
- ezberden yasin okuyan sözlük erkeği9
- 27 nisan 2025 eyüpspor galatasaray maçı30
- aknaz beyaz peynir11
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye20
- erdoğan ikinci atatürk'tür13
- allah ı niçin göremiyoruz15
- papa francis'in serveti10
- kanal istanbul9
- yazarların ölüme en çok yaklaştıkları an17
- maymunlar evrimden sonra nasıl yeniden var oldular16
- zina çoğalınca deprem olur14
- ekrem imamoğlu45
- sırrı süreyya önder29
- bik bik'in mutfağına konuk olmak22
- ermeni soykırımı için özür dileyelim kampanyası10
- cuma gitmeyen erkeğe kadınların bakışı9
- nervio'nun evleneceği adam16
- kisinin 17 yasina verecegi ogut8
- köpeğe dokunanlar değdiği kısmı 7 kez yıkamalıdır28
- 26 nisan 2025 gaziantep fk fenerbahçe maçı12
- fay hatlarını çimentoyla doldurursak deprem olmaz20
- true nun çaylak olması8
- aykolikin sözlüğe kattığı şeyler13
- ibb de 50 iski çalışanının adliyeye sevk edilmesi13

entry'ler (2693)
https://www.uludagsozluk.com/e/19383111/
Transfer yapılmayınca forma şansı buldu ve bir daha o formayı bırakmadı.
Şenol Güneş inat etmezse turnuvada süre alan futbolcularımızdan olacaktır.
Transfer yapılmayınca forma şansı buldu ve bir daha o formayı bırakmadı.
Şenol Güneş inat etmezse turnuvada süre alan futbolcularımızdan olacaktır.
görsel
Fenerbahçe'nin ne kadar kazandığını merak ettiren uygulama.
Çok fazla kişi indirdi ama mesele o değildi, chrome gibi, opera gibi, ya da bilgisayar için Firefox gibi günlük yaşamda kullanmaktı, olmadı.
Fenerbahçe'nin ne kadar kazandığını merak ettiren uygulama.
Çok fazla kişi indirdi ama mesele o değildi, chrome gibi, opera gibi, ya da bilgisayar için Firefox gibi günlük yaşamda kullanmaktı, olmadı.
3'ü erkek 3'ü kız olmak üzere 6 çocuk sahibi anne babanın yeni eve taşındığını gösterir.
Fener faul yerine avantaj kullanacakken yapılmış akıl ve insanlık dışı hareket.
Webo hala tutuklanmadı mı?
Webo hala tutuklanmadı mı?
Birleşme isteği MHP tarafından kabul edilmeyen parti.
Sivas, Ankara ve istanbul gibi illerden bağımsiz adaylar göstermesi gereken parti. En azından 2-3 milletvekilini meclise sokabilir ve seslerini daha çok duyurabilirler.
Sivas, Ankara ve istanbul gibi illerden bağımsiz adaylar göstermesi gereken parti. En azından 2-3 milletvekilini meclise sokabilir ve seslerini daha çok duyurabilirler.
Sözlük geleneğidir.
Google klavye'nin %38 şarj harcadığını söyleyen program.
Doğru olma ihtimali var mı bunun?
Doğru olma ihtimali var mı bunun?
Adalet ve kalkınma partisi'nin %40'la kazanacağı seçim.
Surpriz olmaz.
Edit:e bilmişim ben bunu? Peki ne bok oldu?
Surpriz olmaz.
Edit:e bilmişim ben bunu? Peki ne bok oldu?
"Kanka bugün harika oynadın"
Faal futbolcular arasında ulkemizden çıkmış en kariyerli futbolcudur.
Galatasaraylılığı hakkında en ufak bi şüphem yok.
Galatasaraylılığı hakkında en ufak bi şüphem yok.
Minareden atlarim yeni yilini kutlarim.
Sözlüğün en iyi 3. Yazarıdır.
Eşit: ne eksilendi be :) tabii ki salladim ama rahatlıkla ilk siralarda yer bulabilir.
Sözlüğün en iyi 3. Yazarıdır.
Eşit: ne eksilendi be :) tabii ki salladim ama rahatlıkla ilk siralarda yer bulabilir.
Birçok kisinin aksine önce facebook'tan sonra da sözlükten tanidigim yazar. Burada 3-5 sayfa nick alti vardi, neler olmuş böyle?
Teknik özellikler bakımından harika olsa da kullandikca sinirlendiren telefon.
Birkaç kotu ozelligini sayacak olursam,
1- wi fi performansi. Guncellemeden sonra daha iyi olacak demişlerdi benimki berbat oldu. Azicik sikintili bi modem varsa ilk giremeyen tel benimki oluyor. Daha alt modeli girerken bu giremiyor. Guncellemeden önce sürekli kullandigim 2 modem vardi, ikisinde de adil kullanim asilip hiz düşünce bu telden bağlanmak imkansiz hale geliyor.
2- rehber sikintisi. Yasadigim en ilginç sikinti bu. Teli ilk aldigim zamanlarda son aramalar kismina girdim ve 5-6 yildir hic gorusmedigim bi arkadasimin adinin yazili olduğunu gördüm detaylara girdim ve baya bi görüşme yapmis olduğumuzu gordum ki bu imkansizdi çünkü hic gorusmuyorduk. Sonra aradim ve orada ismi yazan kişi değil de başka bi arkadasim olduğunu gördüm. Bu sikintiyi 2 kez yasadim ve nasil olduğuna akil sir erdiremedim. Bunun dişinda genel olarak da rehber sikintisi var. Sürekli olarak goruntulenecek cihazlar kismindan, sim karti seçmek zorunda kalıyorum. Bazen bi numara rehberde 4-5 kez görünüyor.
3- tel gerçekten cok büyük, tek elle olmuyor.
4- sarji cabuk bitiyor.
5- görüntülü görüşme yok.
6- kendisine ait bi muzik calari yok.
iyi ozelliklerine gelecek olursak, en basta bu telefon ucuz, kameraları çok iyi, hicbir oyunda kasilmiyor, en büyük PDF dosyasini açarken bile hic takilmiyor.
Benim gibi tahamullu bi insansaniz alabilirsiniz ama değilseniz cildirirsiniz, yaklasmayin.
Birkaç kotu ozelligini sayacak olursam,
1- wi fi performansi. Guncellemeden sonra daha iyi olacak demişlerdi benimki berbat oldu. Azicik sikintili bi modem varsa ilk giremeyen tel benimki oluyor. Daha alt modeli girerken bu giremiyor. Guncellemeden önce sürekli kullandigim 2 modem vardi, ikisinde de adil kullanim asilip hiz düşünce bu telden bağlanmak imkansiz hale geliyor.
2- rehber sikintisi. Yasadigim en ilginç sikinti bu. Teli ilk aldigim zamanlarda son aramalar kismina girdim ve 5-6 yildir hic gorusmedigim bi arkadasimin adinin yazili olduğunu gördüm detaylara girdim ve baya bi görüşme yapmis olduğumuzu gordum ki bu imkansizdi çünkü hic gorusmuyorduk. Sonra aradim ve orada ismi yazan kişi değil de başka bi arkadasim olduğunu gördüm. Bu sikintiyi 2 kez yasadim ve nasil olduğuna akil sir erdiremedim. Bunun dişinda genel olarak da rehber sikintisi var. Sürekli olarak goruntulenecek cihazlar kismindan, sim karti seçmek zorunda kalıyorum. Bazen bi numara rehberde 4-5 kez görünüyor.
3- tel gerçekten cok büyük, tek elle olmuyor.
4- sarji cabuk bitiyor.
5- görüntülü görüşme yok.
6- kendisine ait bi muzik calari yok.
iyi ozelliklerine gelecek olursak, en basta bu telefon ucuz, kameraları çok iyi, hicbir oyunda kasilmiyor, en büyük PDF dosyasini açarken bile hic takilmiyor.
Benim gibi tahamullu bi insansaniz alabilirsiniz ama değilseniz cildirirsiniz, yaklasmayin.
Kendi vatanında bile turkiye'deki kadar destek görmemektedir.
Liseli değildir.
Melo'nun yasadiklari hariç, en fecaat olayda bile hiçbir şey yokmuş gibi davranabilen sözde spor yorumcusu.
Düzce üniversitesinin de kullandığı gayet hızlı sistem. Yalnız android telefonlarda ilk baglantı sorunu yasaniyor. ilk seferden sonra hic sıkıntı yok.
Sözlük yazarlarının oyun isteklerini kabul etmediği uygulama. Kiz düşürmek için mi yazdiniz lan nickleri. Ehe.
Eli kanlı örgütün anlaşılmasını zorlaştırır.
Dinlenilecek ses konusunda fazlasıyla iyi durumda olan ülkedir.