bugün

/262
inanılmaz bir yavaşlıkla çalışan sosyal paylaşım sitesi.
rte'nin bugüne dek ağzından çıkan tek doğru sözün nesnesi:

"facebook çok sanal."

adam haklı.
facebook sosyal bir ağdır cıkmasıyla beraber bilinen en çok kullanılan sosyal ağları etkilemişdir...
herkesin birbiri ile ilitişime geçebileceği haberlere ulaşabileceği sosyal bir ortam sağlayan güzel bir sitedir

http://facebook.com.tr
sevgilimle 59483059349 defa kavga etmemize sebep iğrenç site.
en son onu açarsan beni unut dedi düşün sözlük.
sizi siklemeyen 1 kişiye laf sokacağım diye 333 kişiye beyin amcıklaması geçirttiğiniz yer.
çok gerzek bi site.
bunca yıl aradan sonra ne var ne yok diye tekrardan girip girdiğime pişman olduğum site. mına koyim adamı tanıyorum, hayatında şiir kitabını açıp da okumuşluğu yok ama her gün gidiyo edip cansever şiiri paylaşıyor.bilmiyo muyuz lan seni biz ? bu hava niye ? ha bir de arkadaş ekletmiyor bana, mark zuckerberg'e yazıcam bunları hep.
hayvanlara yardım ve yuva arama için kullandığım bir sosyal paylaşım sitesi. Birçok kişiye ulaşım imkanı sağladığından bu açıdan kullanmak faydalıdır. sadece resim ekleme ve müzik vs. paylaşımı için kullanıldığında çok sıkıcı bir hal alabiliyor.
popüleritesini kaybetmemek için yeni yeni girişimlerde bulunan platform. ama millet uyandı artık. yakında yeni bir sosyal! ağ çıkarsa ortaya şaşırmayın.
(bkz: tuvaletteki ayna karşısında gözlüklü fotoğraf) akımını başlatan sitedir.
hm bir site. deccal de deniyor kendisine. arkadaş listemde "yangında ilk silinecekler" diye grup yaptım. onların bundan haberi yok tabi ehe.
en büyük zaman öldürme zımbırtısı, bağımlılık yapan bir illet.
artık bir yaşam tarzıdır. evlilik, nişan davetiyesi göndermek yerine facebook üzerinden "etkinlik" oluşturmak popülerleşmekte, gruplar aracılığı ile fikir alış-verişi yapılabilmekte, sayfalarla da site sahiplerinin beleş reklam vermesine olanak sağlamaktadır.
Bir durum yazarsın, kimse beğenmez, umursamaz gibi yapsan da çoktan bozulmuşsundur.
ismail yk nın "facebook facebook bu kızı ordan buldum" şarkısından sonra abazalarn işgaline uğrayan sosyal paylaşım sitesidir.
insan Parasını Kaybedince Fakir, Özgürlüğünü Kaybedince Esir, Aşkını Kaybedince Facebook da Şair Olurmuş .
an itibari ile 2 kızın aynı yataktan birbirlerine durum altı yorumu yapmalarına şahit olduğum site. evet bunlardan biri benim arkadaş listemde. silicekmiyim ?. sanırım .
az önce ilk kez kaydolduğum hede. nası bişey lan bu?
biri beğenince durumunu filan, e posta gelir olmuş. anca yenilik yapıyo zaten bu fuckerberg.
Biriyle tartışırken yorumların hepsini silip karşındakinin şizofren gibi görünmesini sağlamak... Paha biçilemez.
ben daha büyük bir rezillik görmedim. daha da enteresanı herkes kullanıyor arkadaş.
uğruna şarkılar yazılan, filmler çekilen, kitaplar yazılan sosyal paylaşım ağı. artık bulunabilecek herkes bulunduğundan amacından sapmış bulunmaktadır.
doğum günü hatırlatmakta üstüne yok.
facebook'un artık book'u çıktı. başkalarını kandırma, alayetme, dalgageçme ve fake lerin kolgezdiği bir sosyal paylaşım sitesi haline gelmiştir.
© copyright 2005 - 2026