bugün
- sözlük kızlarının ayak falları7
- kız kardeş ağda yaparken odasına dalmak5
- sözlük kızlarının kombileri7
- sözlüğün en güzel kız yazarı12
- ben aslında kızım7
- en köylü özelliğiniz3
- ctrlx abla12
- tecavüze ceza önerisi3
- yazarların en muhteşem özelliği3
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması28
- oytunkaran'ı özlemek6
- eski sevgiliye 6 yıl sonra mesaj atmak2
- bugün hangi sözlük kızına evlenme teklif etsem15
- ben ahmet sezer bey sorularınızı yanıtlıyorum15
- yapay zekanın rüyaların esrarını çözmesi2
- aym'nin süresiz nafaka kararını iptal etmesi4
- nervio sözlüğün en asil kadınıdır4
- yılan hikayesi erkan2
- antipanik8
- o son birayı içmek5
- ktç'nin beni açık oylaması2
- arkadaşlar bi durum mu var3
- kürtler olmasaydı yaşanabilecek sıkıntılar2
- kitap okuyan erkek10
- benim liderim özgür özel dir3
- bir kadının kalçalarına veya ayaklarına aşık olmak2
- rastgele diyalog etkileşimi2
- beş büyük kişilik özelliği3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba20
- gocu31
- nervio abla6
- kavga etmeyin lan hepinizi döverim5
- cilgincapkin7
- kolye4
- galatasaray4
- kih kih kih diye gülen erkeklerin çekici olması5
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü12
- vexillarius the slayer'in ırkı6
- nick değiştiren yazarlar5
- sözlüğün abazalarla dolması5
- dersimci aleviler de pkk kadar tehlikelidir3
- cilgincapkin2'nin sarı teker olması4
- sedat pekmez adam mıdır5
- yapay zeka ile flört uygulaması prototipi2
- erkeklerin fetişleri8
- silvermist8
- çok osurmak4
- üniversite okumak5
- türk faşisti vs kürt faşisti3
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi2
entry'ler (847)
günümüzde asgari geçim için verilebilecek en düşük maaş anlamına gelmesini beklerken, standartlaşmış bir ücret türü.
yerli üreticilerin yapamadığı reklamı yaparak piyasada var olmak. adı veysel olan termos da güzeldir... :D
her sabah uyanınca instagramdaki görülen gereksiz bilgi ve siyasal kavgalı storyler...
Türkiye'de bir dönem ve günümüzde bile moda olan diş turizmi üzerine yine annesinin en zeki çocuğu olan şark kurnazı ahlaksız diş tabiplerinin uygulama yapılan dişler için ucuz ve kalitesiz malzeme ve işçilikle yaptıkları kaplamalar için yazılmış, aşağılayıcı ve bu sebeple kadınlarımızın iffetine dil uzatacak kadar * ileri gidebilen sözlere sahip gereksiz, hiphop tarzında ingiliz parçası. *
(bkz: https://www.youtube.com/w...DPkjbTSAHW8I&index=25)
(bkz: https://www.youtube.com/w...DPkjbTSAHW8I&index=25)
futbolu aile değerlerinin önünde tutan kimselerdir.
aksi de söz konusudur. (bkz: kadınların hiç seks düşünmemesi)
baba tarafı irlandalı, anne tarafı sicilyalı. Türkiye'yi seviyorum.
an itibarıyla yenileme yapılmadığı için parking domain listesine alınmış alan adıdır. Burdan zall'a sesleniyorum.
Hermafrodit'lerin kadın ya da erkek sınıflandırmasına katılmadığından, ikiden fazla cinsiyet vardır. üçüncüsü hermafrodittir demek yersiz olur mu ki sorunsalı var aklımda.
1984 doğumlu izmir' li rallici, co-pilot' dur. Motorsporlarına gönülden bağlı olarak yaşayan kişiliktir. çeşitli kategorilerde, araçlar ve pilotlar ile yarışmış ve bu alanda profesyonel olarak uğraş veren bir sporcudur. Günümüzde halen daha profesyonel olarak yarışmaya devam etmektedir.
Yabancıya toprak satarsan sonu böyle olur konusuna örnek bir durum.
sevmeyeni neden sever ki insan sorusuna neden olacak başlıktır. Stockholm sendromu ya da şizofrenik manyak, kişiliği bozuk biri olmak lazım sevilmediğini bile bile sevmek ve o kişilerle birlikte olmak.
yeni mi oldu sanıyorsunuz sorusuna karşılık bir önerme ya da tespit. Kemalizm insanın içindedir. *
5 bin lira'lık murat 124' ün 20 bin lira olması gibi bir durumdur.
evlendikten sonra esamesi okunmayan, anlam yitiren iki kelimeden ibaret ve sizi o neydi moduna sokan durumdur.
çalışan bekar kadınlara şans tanımayı hedefleyen ev sahibi türlerine örnektir. *
Elmalılı Hamdi Yazır' ın da dediği gibi, "Kuran-ı Kerim her yüz yılda bir yeniden ehli kişilerce çevrilmelidir." Kelimelerin anlamları ve gücü değişiyor. Bu nedenle okuduğunuz mealin kime ait olduğunu iyi seçmek zorundasınız.
-yıl olmuş ikibin bilmem kaç, böyle erkek kaldı mı yahu ?
sorusunun sorulmasına neden olan kişi tanımıdır.
sorusunun sorulmasına neden olan kişi tanımıdır.
1980 yılından bu yana araba, bot, tekne, uçak, helikopter, endüstriyel ürünler, tekstil gibi bir çok sektöre tasarım yapan Türkiye' nin yetişmiş en kaliteli ve başarılı tasarımcılarındandır.
italya' da Ferrari' de tasarım yaparak bizleri gururlandıran kişidir.
Alfa Romeo, Maseratti, Ferrari... özellikle italyan arabaları ve koleksiyon araçlar ondan sorulur.
italya' da Ferrari' de tasarım yaparak bizleri gururlandıran kişidir.
Alfa Romeo, Maseratti, Ferrari... özellikle italyan arabaları ve koleksiyon araçlar ondan sorulur.
orada olacağım zirvedir.