bugün

/38
facebook hesabında 4 tane ortak arkadaşımız olup, bunlardan 3 tanesinin uludağ sözlük yazarı olması sonucunda "acaba ?" sorusunu akıllara getiren behzat ç. yaratıcısı.
an itibariyle ( gece 03.46) facebook chat'ten afili filintalarda madde 85 ne zaman geliyor abi şeklindeki soruma ''seneye * '' şeklinde bir cevap vermiş yüce kişilik. gececi tayfadan o da, belli.. her yazısında kendine çekiyor adamı, hiç bitmesin istiyorsun-başka bir hikayeye geçmesin istiyorsun. iyi ki varsın üstad.
eksi sözlük gecesine davet edilip içeri alınmamış senaristtir kendisi daha sonra ''kardeşim almayacaksınız neden çagrıyorsunuz'' tarzında serzenişte bulunmuştur.
evrensel röportajı için;
http://www.evrensel.net/news.php?id=8631
behzat ç.'nin yazarı, afili filintaların afili yazarı, sevdiğimiz bir ağabeyimiz. Ölmemesi için klonlanması gereken adamlardan.
adresinden canlı yayındadır ve tuborg gold içmektedir.

aklın yolu bir arkadaş.
yardırıyor az kalır.
"bu ak'dumun ntv'si bir kere de gel burcu esmersoy'un programı var, banu güven'in programı var demedi. rüyamda oğuz haksever'i görüyorum lan"
son bomba:
"garanti bankası'nın genel müdürü kimse onun amına koyum."
behzat ç. nin vücut bulmuş haline döndü şu anda. aslan be. *

yardırıyor emrah abi,baya güzel geçiyor program..
sağa sola saydırıyor. star gazetesinin behzat ç'ye açtığı 50 bin tl'lik tazminat davasında sıra.

sarhoş lan bu resmen.
şike konularına da el attı.

''bjk de şike yapmaya çalıştı, trabzon da. ama fenerbahçe başardı'' diyor.
behzat ç'nin izlenirliğini, insanların cinayet hikayesi izleyerek uyuşma isteğine bağlaması ile yanlış yapmıştır.

insanlar behzat ç. ve ekibinin hayat hikayesini izliyor, cinayet hikayesi değil.
sol taraftaki sakallı puşta acayip sinir oldum. emrah serbes'ten acayip tırsıyor gibi geldi. kasıntı herif.
herif: senin yalan yazdığın oldu mu?
emrah serbes: yalan!? kurgu yazarıyım olm ben. hayatım yalan.

herif: hiç alkollüyken manitaya mesaj attın mı?
emrah serbes: ayık kafayla atmadım ki.
(bkz: sıçtın MAViSi)
canlı yayında ibrahim tatlıses dinletmektedir şu anda. ne güzel kafası varmış lan.
''tüm gazeteleri, televizyonları kapatın. balkona çıkıp insanlara bakın yeter'' dedi. adam haklı beyler.

olm o değil de izleyin lan bu adamı. neredesiniz behzat ç tayfası. biram olsa karşılıklı tokuşturup içerdim.
"ooo içiyoo muyuz ggeennşşlerr" adamı an itibariyle.
an itibariyle yarandır.

behzat ç.'yi izlemiyorum, okumadım da ama adam süper.
--spoiler--

tam kız polisiyesi. kimse ölmüyo abi. bankadan bi adam para çalmış 20 bin lira. 100 bin lira bile değil. tam kız işi yani.

--spoiler--
duman'dan yanıbaşımdan ile programı kapattırmıştır.
yanındaki arkadaşına "hem yalancı , hem salaksın. hadi sadece yalancı olsan saygı duycam." diyerek yardırmıştır.
almış başını gitmiş de haberimiz olmamış.
erken kaybedenler'in üst kattaki terörist hikayesinde şöyle bir cümlesi vardır;
"öne çıktım. göz yaşartıcı gaz sıkmanıza gerek yok dedim. arkadaşlar zaten yeterince duygusal insanlar."
© copyright 2005 - 2026