bugün
- bisikletlilerin trafikteki meşruiyeti sorunsalı2
- ona bir şey söyle10
- akepe neden kültürel hegemonyayı ele geçiremedi19
- 28 haziran 2026 hırvatistan gana maçı5
- 28 haziran 2026 demokratik kongo özbekistan maçı4
- 19 yaşında kızla yatmak4
- özgürlük ve zorunlu eğitim paradoksu5
- genç görünmeye çalışmak7
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet19
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı31
- 28 haziran 2026 panama ingiltere maçı4
- demokratik kongo cumhuriyeti5
- kadir inanır22
- içtim şarabı13
- giresun da otobüs durağında bekleyen turist kız8
- gitme diye yalvarmak6
- genç olmanın en güzel yanı5
- anın görüntüsü22
- 1 temmuz kabotaj bayramı4
- eski işyerine tekrar başlamak4
- kadınlar2
- sabaha kadar okunacak kitap4
- eski eşle tekrar evlenmek4
- sözlükteki gizli düşmanım10
- sözlüğe kız girince telefona bildirim gelmesi5
- dua edince iletildi mesajı gelmesi3
- kemalist dünya24
- insanın geçmişinin karanlık olması9
- sözlük kızlarını harika yapan detaylar9
- amerika birleşik devletleri7
- öldükten sonra bana ne olacak5
- portekiz5
- x in memeleri3
- kolombiya4
- her insanın bir cini olması8
- abd'yi yenmiş olduk bu da bir başarı3
- true'nun çaylak olması16
- dünya12
- velvet28
- 28 haziran 2026 kolombiya portekiz maçı2
- uludağ sözlüğün boşalması3
- şarapçı bey koala birader3
- 30 haziran 2026 hollanda fas maçı3
- opel frontera2
- üniversitelerin gereksiz olması16
- bik bik'in mutfağına konuk olmak7
- rakı sevmemek7
- 33 yaşında olmak3
- aşure yapan sözlük kızları7
- insan5
iyi bir youtuber.
Biraz genel kültür, biraz tarih...
Tavsiye ederim.
Biraz genel kültür, biraz tarih...
Tavsiye ederim.
Ölmeden Oturup karşı karşıya konuşmak istediğim youtuber.
Buraları okuyorsan seni çok seviyoruz diamond abi. Lütfen spotify'a seri yükle diocast'ları.*
Buraları okuyorsan seni çok seviyoruz diamond abi. Lütfen spotify'a seri yükle diocast'ları.*
genel olarak mitoloji ve din hakkında videolar hazırlayan bir yutubır.
ses tonu güzeldir.
ses tonu güzeldir.
din, felsefe ve tarih ile ilgili videoları güzeldir. başarılarının devamını dilerim. çoğu videosu akademik düzeyde bilgi ve kaynak içeriyor. pek bilinmeyen, bilinse de söylenmeyen gerçekleri yoğun bilgi ve kaynak içeren videolarla anlatıyor. sesimiz oluyor.
insanlara karşı aşırı önyargılı söylemleri var. Üç beş kavram ezberleyen kendini allame sanar oldu. "ilim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir..." vesselam!
okuyup araştıran ve sorgulayan, akıllı, kültürlü bir gencimiz. ancak bilirkişi olması için daha bir fırın ekmek yemesi lazım. yolun başlangıcı için iyi bir seviyede. izlemekte fayda var.
Şöyle diyor. Madem ki DNA zaten kuranda vardı e o zaman bunu bulan niye müslümanlar değildi.
haşırt dı bilekbord.
haşırt dı bilekbord.
Henüz kanalı binlerde iken keşfetmiştim kendisini. Mesajlarıma kalp atardı sürekli, şu sıralar 100 binlerde. Göremiyorsa demek ki mesajlarımı.swh.
Tanım: din, mitoloji ve felsefe üzerine youtube içeriği üreten, bilgili, kültürlü, saygılı, efendi bir vatan evladı. Agnostik. Canımın içi.
Tanım: din, mitoloji ve felsefe üzerine youtube içeriği üreten, bilgili, kültürlü, saygılı, efendi bir vatan evladı. Agnostik. Canımın içi.
Bu adamın videolarını izleye izleye zayıf teist oldum. Konuşma tarzı ses tonu insanı rahatlatıyor.
böyle gençleri izleyin izlettirin.
felsefe, bilim, tarih konularıyla ilgili video çeken YouTube kanalı.
severek izliyoruz.
severek izliyoruz.
Çok boş bir eleman kendini iyi pazarlamış.Zeki şu bu bir ton algıyı güzel şekilde oturtmuş bizim ergenlere onlarda peygamber yapmış bunu ,biri ağzını açınca linç ediyor aptal müridleri.
Hayatta hiç bir başarısı olmayan ezik berbat hayatına bir anlam katma amacı ile çıktığı yolda uydurma ve çarpık argümanlarından çok narsist nasıl olunur güzel öğretmiştir tabi başka bir güzel örnek de malum.
Edit:kudurun lan gerizekalılar ahahahaha
Hayatta hiç bir başarısı olmayan ezik berbat hayatına bir anlam katma amacı ile çıktığı yolda uydurma ve çarpık argümanlarından çok narsist nasıl olunur güzel öğretmiştir tabi başka bir güzel örnek de malum.
Edit:kudurun lan gerizekalılar ahahahaha
sözde ahlakı savunan ancak burnu havada olan, insanları ayrıştıran, herkes tarafından bilinen şeyleri tekrar tekrar dillendirip bundan para kazanan, duygu sömürüsü yapan, soğuk, kendi fikirlerini kabul ettirmeye, aşılamaya çalışan, acımasız bir youtuber kişiliği.
Eleştiriler elbet kabul edilebilir. Yukarıdaki yorumlar eleştiri değil de kıskançlık gibi geldi bana. Gayet okuyup anlatan birisi. Bir ara acaba? diyip kaynaklara bakıp 1:1 doğrulamıştım. Hâlen denk gelince izlerim. Çok abartmayın bazı şeyleri
sadece vip kullanıcıların kullanabildiği tema.
bir seviyeye kadar işlediği konuları anlatabilen youtuber.
Hoş adam. Emek veriyor o kadar boş beleş iş yapmıyor.
Bayağı videosunu seyrettim zamanında. Hitap ettiği ülkede insanların seviyesini görünce insanlar mal demeye başlamıştı o da.
Elit bir adam cidden teşekkürler kendisine onca emeği için.
Bayağı videosunu seyrettim zamanında. Hitap ettiği ülkede insanların seviyesini görünce insanlar mal demeye başlamıştı o da.
Elit bir adam cidden teşekkürler kendisine onca emeği için.
Din, felsefe, bilim, mitoloji, tarih alanında video çeken bir YouTuber. Arnavut asıllıdır. Videolarındaki konuları tane tane ve konuyu saptırmadan olduğu gibi anlatır.
Hoş, dürüst bir agnostik arkadaş.
Böylesi insanları etrafınızdaki arkadaşlarınıza mutlaka izleyin, izlettirin!.. bu ülkenin böylesi kişilere ihtiyacı var.
youtube: https://www.youtube.com/c/diamondtema
medium: https://medium.com/@diamondtema
resmi blog sitesi: https://diogetsu.wordpress.com/wiki/
Hoş, dürüst bir agnostik arkadaş.
Böylesi insanları etrafınızdaki arkadaşlarınıza mutlaka izleyin, izlettirin!.. bu ülkenin böylesi kişilere ihtiyacı var.
youtube: https://www.youtube.com/c/diamondtema
medium: https://medium.com/@diamondtema
resmi blog sitesi: https://diogetsu.wordpress.com/wiki/
Çanakkale savaşını anlattığı videosunu ilgiyle izledm harika bir anlatımı olan youtuber.
islam tarihi diye video serisi yapıyor. serinin adını değiştirip islam tarihi eleştirisi koysa güzel olur.
bunun videolarını beklicenize sg azcık kitap okuyun len.
bunun videolarını beklicenize sg azcık kitap okuyun len.
Türkiye'nin şeriat bataklığına batmaya başladığı zamanlarda,pırıl pırıl gençlerimizi aydınlatmaya yemin etmiş değerli bir insan.Kendisine buradan selamlarımı yolluyorum,seviliyorsun.
Her kim ki şu ülkede bilim için, demokratik cumhuriyet için savaşır benim gönüldaşımdır.
Sağolsun, varolsun.
Sağolsun, varolsun.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar