bugün
- karısını puanlayıp sosyal medyada paylaşan erkek11
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı15
- kılıçdaroğlu'nun aradığı desteği bulamaması2
- 18 haziran 2026 yusuf ziya gümüşel'in tahliyesi4
- kilo verdiren gıda4
- izinli yazarın entry girebilmesi6
- karakalpakistan2
- linkedin4
- sözluk kız ayarlama yeri değildir12
- vedat muriqi3
- ismail kartal10
- org vs synthesizer4
- yıllık yazısı3
- tripofobisi olanlar revani yemezler4
- hiçbir kızın senden hoşlanmaması8
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi10
- sivas divriğiye yerleşmek2
- beşar esad vs kemal kılıçdaroğlu3
- islam düşmanlarına epstein şoku12
- koyun yoğurdu3
- insan sanatsal bir varlıktır8
- azizlik neden ispanyollara mahsus4
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj2
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler8
- 2026 dünya kupası13
- iş verenlerin aç gözlü olması11
- asansörde kalmak2
- 18 haziran 2026 moskova drone saldırısı2
- kemal derviş5
- bugün ne yedin10
- gecenin şarkısı5
- şu anda ne yapıyorsun19
- sokak röportajı veren sıradan vatandaş2
- kaslı erkeklerin gizli ruh hastası olması4
- ulukışla2
- sistem patlamış4
- çiftehan2
- en iyi yanık kremi5
- bir gün ölecek olmak6
- böceği öldürmek yerine dışarı atan insaflı kişi8
- egay sucukcu7
- ortalama bir insan olmak2
- en iyi terapi6
- sokaktaki çocuk sesleri4
- yanlış mesleği seçtim denilen an5
- aydın da bir tonluk balyanın altında kalan adam2
- yanlışlıkla erkek sikmek8
- 9000 iş günü prim ödemek2
- çekya2
- alternatif sözlük arayışı4
entry'ler (1096)
CHP ne mi olacak?Vitrin muhalefeti olarak kullanılmaya devam edilecek.CHP içindeki ulusalcı damar yok edildiği gün CHP bitmişti zaten.
Teknoloji kimseyse güç ondadır...islam ülkelerinin kullandığı teknolojilerin hepsi "siyonist kuklası" batıdan geliyor,nasıl mücadele etsinler?
Mehmet Ali Erbil,Haluk Bilginer,Gürdal Tosun (Toy Story 1 ve Toy Story 2) vb. kişilerden ne günlere geldik...
Narsist birisi size karşı gereksiz yere gıcık kapmışsa ve tavırlarıyla bile sizi küçük görürcesine davranıyorsa kendinizden emin bir şekilde sakince tavır takınmaya devam edin,narsist elemanın benzinini dolduracak şekilde kendinizi savunmaya geçirmeyin,belli etmese bile içinde fırtınalar kopacak ve yüksek tansiyon krizi geçirircesine içten içe çıldıracaktır.
Çin istihbarat servisi tarafından görevlendirilmiş bir ajan mıydı acaba?Misyonunu tamamlayıp kendi yoluna mı gitti?Kafamda deli sorular...
"Lütfen patronuma bu şekilde hitap etmeyin!"
"Ediyorum,ve de burayı da dağıtıyorum"
"Ediyorum,ve de burayı da dağıtıyorum"
Ülkenin karıştığı yok arkadaşlar.
Halkın çoğunluğunu oluşturan muhafazakar topluluk halinden gayet memnun,maalesef ülkemizde gerçekleşen bütün olumsuzlukları sahil kesiminde oturan muhalif vatandaşlar haricinde kimse umursamıyor.3-4 yıl önce "ileride kazandığınızı zannettiğiniz belediyelere bile bir bir el koyulacak ve kimse engel olamayacak" dediğimde bazı arkadaşlarım bana bir tarafıyla gülüyordu...Şimdi tutuklanan belediye başkanları,bilgi üniversitesinin kapatılması vb. daha bir sürü olayların bir bir gerçekleştiğine hızlı bir şekilde şahit oluyoruz.
2017'den itibaren Cumhuriyet rejiminin yerini Cumhuriyet görünümlü monarşi aldı ,ilerleyen yıllarda da çeşitli bahanelerle seçimler iptal edilirse şaşırmam.Bütün bunlara ve "demokrasi bir tramvaydır, gittiğimiz yere kadar gider, orada ineriz" sözüne rağmen hala bu ülkede seçimlerin,siyasetin demokratik ve adil olduğunu düşünen varsa elimde en ucuzundan satılık köprü var,benimle irtibata geçsinler.
Halkın çoğunluğunu oluşturan muhafazakar topluluk halinden gayet memnun,maalesef ülkemizde gerçekleşen bütün olumsuzlukları sahil kesiminde oturan muhalif vatandaşlar haricinde kimse umursamıyor.3-4 yıl önce "ileride kazandığınızı zannettiğiniz belediyelere bile bir bir el koyulacak ve kimse engel olamayacak" dediğimde bazı arkadaşlarım bana bir tarafıyla gülüyordu...Şimdi tutuklanan belediye başkanları,bilgi üniversitesinin kapatılması vb. daha bir sürü olayların bir bir gerçekleştiğine hızlı bir şekilde şahit oluyoruz.
2017'den itibaren Cumhuriyet rejiminin yerini Cumhuriyet görünümlü monarşi aldı ,ilerleyen yıllarda da çeşitli bahanelerle seçimler iptal edilirse şaşırmam.Bütün bunlara ve "demokrasi bir tramvaydır, gittiğimiz yere kadar gider, orada ineriz" sözüne rağmen hala bu ülkede seçimlerin,siyasetin demokratik ve adil olduğunu düşünen varsa elimde en ucuzundan satılık köprü var,benimle irtibata geçsinler.
Alihan saldırısı,bostancı saldırısı,dobra dobra programında paralı seyirci Ayla Taşlıdere ve Arto saldırısı vb. daha bir sürü saldırılara rağmen pes etmemiş olan star.
Olmayan şeydir. Ne zaman müslüman olmayanlar bile islam ülkelerine göç etmek için 40 takla atar o zaman yanıldığımı kabullenirim ama böyle bir şey alternatif senaryolarda bile mümkün değil.
Bu hastanenin Çapa Yerleşkesi yenilendikten sonra eskisi gibi olmayacak.
Yeni yapılan binalar tıpkı eski halindeki gibi ayrı ayrı inşa ediliyor ve bu da yetmezmiş gibi önceki binalardan daha az katlara sahip.Maalesef Cerrahi birimlerin ve genel yoğun bakımların olduğu yeni bina da Monoblok gibi yüksek katlı olmayacak.
Büyük ihtimalle bu hastaneyi ek hizmet bölgesi gibi bir şeye dönüştürüyorlar.Eski büyük haliyle bile yoğunluğu kaldıramıyordu,daha da küçülmüş binalarıyla tamamen sistem çöker artık.
Yeni yapılan binalar tıpkı eski halindeki gibi ayrı ayrı inşa ediliyor ve bu da yetmezmiş gibi önceki binalardan daha az katlara sahip.Maalesef Cerrahi birimlerin ve genel yoğun bakımların olduğu yeni bina da Monoblok gibi yüksek katlı olmayacak.
Büyük ihtimalle bu hastaneyi ek hizmet bölgesi gibi bir şeye dönüştürüyorlar.Eski büyük haliyle bile yoğunluğu kaldıramıyordu,daha da küçülmüş binalarıyla tamamen sistem çöker artık.
Çorap+Maklube kokusu.
zaman makinesi.
Mart 2001 tarihinden beri savaşın devam ettiği yer.
Bitmesini istemediğim tek savaş bu olabilir.
Bitmesini istemediğim tek savaş bu olabilir.
Hristiyan bir ülkede doğmuş olsaydın bu sefer "tüm varoluş sancılarının sonunun Hristiyanlığa çıkması" adında bir başlık açacaktın ve huzuru Hristiyanlıkta bulacaktın.Mesele çoğunlukla yaşadığın coğrafyanın dini yapısına bağlı,tabii arada istisnalar da var (topluluk içinde çoğunlukta olmayan başka bir dini benimseyen)
insani duygulara sahip bir Tanrı inancım yok ama bir gücün olduğuna inanıyorum,sadece bu gücün hiçbir zaman keşfedilemeyeceğini düşünüyorum...
Şimdi bunlara tepki gösterenlere derler "sizin özgürlük anlayışınız sadece alkol mü" diye...
Zamanında bu zihniyete sahip insanların ortamında sürekli bulunan birisi olarak bu kişileri iyi bilirim,ellerine güç geçtikte ufaktan başlayıp eninde sonunda daha da kısıtlamaya ve özgürlüklere pranga vurmaya başlarlar.
Açıkcası böyle devam etsinler sorun yok,bir gün dini kuralları gerekçe gösterip o kanzi tayfasının oynadığı oyunları da yasaklayacakları günleri iple çekiyorum.Bu halk gerçek islam ile tanışmalı.
Zamanında bu zihniyete sahip insanların ortamında sürekli bulunan birisi olarak bu kişileri iyi bilirim,ellerine güç geçtikte ufaktan başlayıp eninde sonunda daha da kısıtlamaya ve özgürlüklere pranga vurmaya başlarlar.
Açıkcası böyle devam etsinler sorun yok,bir gün dini kuralları gerekçe gösterip o kanzi tayfasının oynadığı oyunları da yasaklayacakları günleri iple çekiyorum.Bu halk gerçek islam ile tanışmalı.
Yaşamak istediğim ruh hali...Umarım bir gün yaşayabilirim bunu...Sürekli "hayatı yaşayamıyorum" diye düşünüp bunalmak yerine "her şey tamam" diyerek durgun olmak daha iyidir.
Tam bir Amerikan zihniyetinin insan vücuduna bürünmüş hali.
Bu adam tekrar iktidar olmadan önce "demokratların başta olması dünya için daha iyi olur" dediğimde sol muhafazakar ve islamcı tiplerden "SJW woke aşığı,lgbt destekçisi" damgası yemiştim.
Şimdi dünyada neler oluyor görüyoruz...Adam dilediği gibi dünyada at koşturuyor etrafı da karıştırıyor istediği gibi.Özellikle Türkiye'deki muhafazakar tayfaya sesleniyorum;
Kötünün iyisi dediğiniz adam emperyalist zihniyetin milenyum dönemi Tanrısıydı, yarın öbür gün filistini yeniden inşa ediyoruz bahanesiyle orayı israil mandası bir şehir devleti yaparsa şasırmayın...
Bu adam tekrar iktidar olmadan önce "demokratların başta olması dünya için daha iyi olur" dediğimde sol muhafazakar ve islamcı tiplerden "SJW woke aşığı,lgbt destekçisi" damgası yemiştim.
Şimdi dünyada neler oluyor görüyoruz...Adam dilediği gibi dünyada at koşturuyor etrafı da karıştırıyor istediği gibi.Özellikle Türkiye'deki muhafazakar tayfaya sesleniyorum;
Kötünün iyisi dediğiniz adam emperyalist zihniyetin milenyum dönemi Tanrısıydı, yarın öbür gün filistini yeniden inşa ediyoruz bahanesiyle orayı israil mandası bir şehir devleti yaparsa şasırmayın...
Türkiye'de maalesef içi tamamen boşaltılmıştır.
Bırakın istedikleri gibi at koştursunlar çoğunluk halleriyle...Bu zihniyetin dünya genelinde durumu ortada zaten, teknoloji ve bilimde gelişmiş topluluklar karşısında hiçbir şey yapamıyorlar,ne bir ilaç ne de bir medikal alet...Olası bir acil durumda abdestsiz dedikleri kişilerin icatları sayesinde "imtihan" dedikleri yaşama tutunuyorlar tekrardan,ya da 1979'daki Kabe baskını olayında kafir Fransızlardan yardım alıyorlar ve islam'ın merkezi olan kutsal bölgeyi kâfirler kurtarıyor... Bir sürü şey kabak gibi ortada iken gerçekleri inkâr eden tayfa azımsanamayacak kadar fazla bu ülkede o yüzden dil yormaya gerek yok, bırakın ülkeyi istedikleri gibi şekillendirsinler...
Bırakın istedikleri gibi at koştursunlar çoğunluk halleriyle...Bu zihniyetin dünya genelinde durumu ortada zaten, teknoloji ve bilimde gelişmiş topluluklar karşısında hiçbir şey yapamıyorlar,ne bir ilaç ne de bir medikal alet...Olası bir acil durumda abdestsiz dedikleri kişilerin icatları sayesinde "imtihan" dedikleri yaşama tutunuyorlar tekrardan,ya da 1979'daki Kabe baskını olayında kafir Fransızlardan yardım alıyorlar ve islam'ın merkezi olan kutsal bölgeyi kâfirler kurtarıyor... Bir sürü şey kabak gibi ortada iken gerçekleri inkâr eden tayfa azımsanamayacak kadar fazla bu ülkede o yüzden dil yormaya gerek yok, bırakın ülkeyi istedikleri gibi şekillendirsinler...
Acil serviste yeşil alanın vatandaşlara sunduğu hakları suistmal eden binlerce insan var,dışkısının renginin değiştiğini gören bile hemen acile koşuyor.
Asıl acil hastalar sarı ve kırmızı alandadır, bir de travma ünitesindedir...
Asıl acil hastalar sarı ve kırmızı alandadır, bir de travma ünitesindedir...