bugün
- maymunlar evrimden sonra nasıl yeniden var oldular13
- sırrı süreyya önder17
- fotokopici bi erkek36
- aykolik yetkili olsun kampanyası29
- erdoğan ikinci atatürk tür13
- 4 hak mezhep12
- yolda namaz kılan davarlar29
- allah ı niçin göremiyoruz15
- papa francis'in serveti10
- kanal istanbul9
- 27 nisan 2025 eyüpspor galatasaray maçı24
- yazarların ölüme en çok yaklaştıkları an17
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye18
- kabataş yalanı12
- kendisinden ayrılan kadını rahatsız eden erkek9
- bik bik'in mutfağına konuk olmak22
- ekrem imamoğlu45
- zina çoğalınca deprem olur21
- ermeni soykırımı için özür dileyelim kampanyası12
- cuma gitmeyen erkeğe kadınların bakışı9
- nervio'nun evleneceği adam16
- anın görüntüsü16
- kisinin 17 yasina verecegi ogut8
- v a m p i r o v8
- imansız japonya da derpremde kimseinin ölmemesi13
- anamızın rahmine düşmeden önce neredeydik21
- allah'ın fazla acımasız olması33
- akp düşerse filistin düşer kudüs düşer17
- köpeğe dokunanlar değdiği kısmı 7 kez yıkamalıdır28
- 26 nisan 2025 gaziantep fk fenerbahçe maçı12
- fay hatlarını çimentoyla doldurursak deprem olmaz33
- mesajlaşma adabı9
- tombik kadın mutluluğu15
- true nun çaylak olması8
- ali koç8
- aykolikin sözlüğe kattığı şeyler13
- ibb de 50 iski çalışanının adliyeye sevk edilmesi13
- uludağ sözlük soruşturması8
- sözlüğün en güzel kızını seçiyoruz18
- düğünde ne giyeceğim derdi12
- rock müzik geri gelsin kampanyası10
- 26 yıldır yürüyen adam8
- sözlükte sizi en çok etkileyen yazarlar8
- claudia s cloud8
- meriçinizi banyoda yıkar mısınız8
- arkadaşlar sözlük kasıyor pkklılar çıkabilir mi18
- akp liyim sorularınızı alayım8
- sözlüğe nude atmak9

entry'ler (1956)
güzeldi fakat 2 tane çok absürt nokta vardı.
ilki klasik netflix filmi olmasından kaynaklı araya lgbt birey sokması. öyle bir lgbt birey yapmışlar ki neredeyse başrol o. ister istemez sempati duyuyorsunuz kadına (veya adama). Başarılı bir karakterdi ama netflix'in her yere bir lgbt şeysi sokması gerçekten baydı.
ikinci olarak çok açık şekilde bu filmde uyuşturucuya özendirme var. Şu rapci oe karakter bir hap alıyor ve hapı içtikten sonra tüm sinir stres titremeler geçiyor, eğlenceli ve rahat bir ruh haline geçiyor etkisi altına girince. Sonra yancısı diğer oe de aynı haptan istiyor ve bu ikisi her oyun öncesi bu haptan alıyorlar. Yeni sentetik maddelerden olduğunu söylüyor. Herkes gergin ve korkarken bunlar gülüyor eğleniyorlar, yani mahalle yanarken bunlar saçını tarıyor tabiri caizse. Bunu gören gençler ve hatta belki yaşı büyük kişiler diyecek ki " ulan bu hap ne güzel bir şeye benziyor bende kendimi iyi hissetmiyorum, o zaman bundan kullanayım derdimi sıkıntımı alır" gibi düşünebilirler. Malum uyuşturucu yaşı artık çok düştü bu denilebilir. Çok rezil bir durum gerçekten.
Onun dışında beğendim
ilki klasik netflix filmi olmasından kaynaklı araya lgbt birey sokması. öyle bir lgbt birey yapmışlar ki neredeyse başrol o. ister istemez sempati duyuyorsunuz kadına (veya adama). Başarılı bir karakterdi ama netflix'in her yere bir lgbt şeysi sokması gerçekten baydı.
ikinci olarak çok açık şekilde bu filmde uyuşturucuya özendirme var. Şu rapci oe karakter bir hap alıyor ve hapı içtikten sonra tüm sinir stres titremeler geçiyor, eğlenceli ve rahat bir ruh haline geçiyor etkisi altına girince. Sonra yancısı diğer oe de aynı haptan istiyor ve bu ikisi her oyun öncesi bu haptan alıyorlar. Yeni sentetik maddelerden olduğunu söylüyor. Herkes gergin ve korkarken bunlar gülüyor eğleniyorlar, yani mahalle yanarken bunlar saçını tarıyor tabiri caizse. Bunu gören gençler ve hatta belki yaşı büyük kişiler diyecek ki " ulan bu hap ne güzel bir şeye benziyor bende kendimi iyi hissetmiyorum, o zaman bundan kullanayım derdimi sıkıntımı alır" gibi düşünebilirler. Malum uyuşturucu yaşı artık çok düştü bu denilebilir. Çok rezil bir durum gerçekten.
Onun dışında beğendim
Bayramlarda ve resmi tatillerde lütfedermiş gibi çalışanların mesai ücretleri için 9.90 tl ekstra getirme ücreti alan firma. Bayramda ürün sattığı için senden getirme ücreti alacak kadar işler kötü ilerliyor firmada muhtemelen.
Tüm b vitaminlerinin olduğu bir hap içiyorum arada. Resmen körili işiyorum.
en nefret ettiğim arap topluluklarının başında gelme sebebinin anlamıdır.
Benim umrumda değil. Benim tuzum kuru.
Şimdiden seçimi verdik demiştim. Bugün tescillemiş olduk. Kılıçdaroğlu senin Allah belanı versin. RTE kazanmadı, Kılıçdaroğlu seçimi kendi eliyle verdi.
Profilime bakabilirsiniz, kılıçtaroğluna asla oy vermeyeceğim diye bir sürü entry girdim. Hüdapar ı cumhur ittifakında görünce, şu an cumhur ittifakının karşısında ıslak tuvalet terliği olsa oy veririm modundayım.
verdik şimdiden seçimi...
Oy vermiyorum dedeye. Vermeyeceğim, bu bir dayatmadır. Adam istenmediği halde kendini dayatıyor. Kazanamayacak lanet olsun ki yine rte seçilecek. Halkta karşılığı yok adamın bunu kendide biliyor. Kankası rteye son jestini yapıp emekli olacak.
Son görevini yerine getirdi.
ilk turda en az %20 atmazsa kk'ya bir şey bilmiyorum ben. buna rağmen kk'yı aday gösterirlerse ben bunların....
gördüğüm en ucube şeydir. eğer iyi parti şunu kabul edip kk'nın adaylığını onaylarsa gözümde biter. sen o kadar kk'nın karşılığı yok diye yaygara yap, kk'yı yerden yere vur, sonra şu ucubeliğe onay ver. valla rte'ye atacağım amk az kaldı. şu içinde bulunduğumuz ortama bak. seçeneğimize bak kk mı seçeneğimiz olm.
kk aday olursa ikinci tur olmaz.
en büyük ak partilidir(büyük harflerle). Zira eğer aday olursa buna oy verirsem elim kırılsın. oktroller zorla oy vereceksiniz diyor, bakşa? ne oldu lan demokrasi düşünce özgürlüğü? daha ucu gözükmeden ak partinin yaptıklarını yapmaya başladınız? vermeyeceğim ulan başka seçenek mi yok? zira kılıçtaroğlu aday olursa zafer-memleket ortak aday çıkartacaktır. gidip onlara vereceğim. kılıçtaroğlu dışında güzel bir aday çıkarsa ona veririm. arkadaşlar kusura bakmayın, chp artık atatürkün partisi feğil, hdpnin arka bahçesidir. partideki ulusalcıları ihraç eden bir ermeniye oy falan vermem. ne yani ben bu adama oy vermeyince ak partili mi oluyorum yoksa bu kk mı ak partiye hizmet ediyor? Seçmeninin aday olma çağrılarına kulak asmayıp hala koltuk sevdasına düşüyorsa kusura bakmayın sokarlar öyle işe.
Deprem konusunda söylediklerini sürekli değiştiren, sürekli başka bir şey söyleyen, sonra da ben demiştim diyen bir profesör. Kendinden başkasının düşüncesine pek saygısı yoktur.
Kafalarda oluşmuş profesör tanımlamasını yıkan bir profesördür. Solcu, devrimci, türk milliyetçisidir. Özellikle celal şengörcü tayfa hiç sevmez. istanbul depremi konusunda celal şengör ve naci görür kadar karamsar değildir.
Bugüne kadar dedikleri her şey çıkmıştır. 99 depreminde itü tayfanın, özellikle celal şengörün yersiz yere insanları panik yaptırmasının aksine şener hoca düzceye odaklanılması gerektiğini söylemiş ve bu tezinde haklı çıkmıştır. Şimdiye kadar yanılmamıştır. Özellikle celal şengör gibi geçmişte söylediklerini yalanlamamıştır, şengör marmara boydan boya kırılacak diye elinde hiçbir veri yokken, işkembeden sallarken şener üşümezsoy bunun olmayacağını söylemiş ve dediklerinde haklı çıkmıştır. Celal şengör ve itü tayfa yüzünden değerli gayrimenkuller yok paralara satıldı, özellikle kadıköy tarafı, zamanında buralar komple yıkılacak diyen şengör, şimdi kadıköy sağlamdır diyor. geçmişte dedikleri şeylerden hiç bahsetmiyor, bu adamın açıkçası emlak simsarlarıma hizmet ettiğini bile düşünmeye başladım. istanbulda çok fazla çürük bina var, bunların yenilenmesi lazım, elbette 6.5 lik bir deprem olsa bile istanbulda çok ciddi tahribat olacak, zira şener hoca istanbulda 6.5 büyüklüğünde bir deprem olabileceğini söylüyor. Bu bile bir felaket istanbuldaki yapılar için. Şimdi bunları yazdığım için malum partili ilan edilmem umarım. Neysa Şener üşümezsoya sevgiler selamlar, kendisi Saha adamıdır, halk adamıdır. oturduğu yerden profesörlük yapmaz. Eğlencelidir, sinirlidir, kaslı bir badboydur. Farklı ve eğlenceli bir tarzı vardır. Papyonu takıp programlarda karı kızdan bahsetmez kendisi. Çıkar deprem anlatır, kendini övmez, amacı insanları bilgilendirmektir, kendini pohpohlamak değil. Bir gün kendisiyle karşılaşmak isterim.
Bugüne kadar dedikleri her şey çıkmıştır. 99 depreminde itü tayfanın, özellikle celal şengörün yersiz yere insanları panik yaptırmasının aksine şener hoca düzceye odaklanılması gerektiğini söylemiş ve bu tezinde haklı çıkmıştır. Şimdiye kadar yanılmamıştır. Özellikle celal şengör gibi geçmişte söylediklerini yalanlamamıştır, şengör marmara boydan boya kırılacak diye elinde hiçbir veri yokken, işkembeden sallarken şener üşümezsoy bunun olmayacağını söylemiş ve dediklerinde haklı çıkmıştır. Celal şengör ve itü tayfa yüzünden değerli gayrimenkuller yok paralara satıldı, özellikle kadıköy tarafı, zamanında buralar komple yıkılacak diyen şengör, şimdi kadıköy sağlamdır diyor. geçmişte dedikleri şeylerden hiç bahsetmiyor, bu adamın açıkçası emlak simsarlarıma hizmet ettiğini bile düşünmeye başladım. istanbulda çok fazla çürük bina var, bunların yenilenmesi lazım, elbette 6.5 lik bir deprem olsa bile istanbulda çok ciddi tahribat olacak, zira şener hoca istanbulda 6.5 büyüklüğünde bir deprem olabileceğini söylüyor. Bu bile bir felaket istanbuldaki yapılar için. Şimdi bunları yazdığım için malum partili ilan edilmem umarım. Neysa Şener üşümezsoya sevgiler selamlar, kendisi Saha adamıdır, halk adamıdır. oturduğu yerden profesörlük yapmaz. Eğlencelidir, sinirlidir, kaslı bir badboydur. Farklı ve eğlenceli bir tarzı vardır. Papyonu takıp programlarda karı kızdan bahsetmez kendisi. Çıkar deprem anlatır, kendini övmez, amacı insanları bilgilendirmektir, kendini pohpohlamak değil. Bir gün kendisiyle karşılaşmak isterim.
Kadın temizlik işçiliğinden bu kadar hızlı bir şekilde belediye meclisine nasıl girmiş ya. Nasıl bir torpil nasıl bir adam kayırma var anlamadım valla çok üst seviye bir şey bu. imam hatip mezunuda değil sanırım.
Kodumun araplarından rahat yok.
hiçbir şeye odaklanamıyorum. Depremde kaybolan canlar, cansız bedenlerin öylece sağda solda durması. Kansız şerefsizlerin yaptığı yağmalar psikolojimi bozdu.
deprem izmirde olsa zinadan, maraşta olsa suriye düşmanlığından oldu diyecek kadar aşağılık, yardım yerine sela okutacak kadar adi olan topluluktur. Bir tane cemaat görmedim yardımlara katılan. Ancak salavat zinciri oluşturun.