bugün
- altan öymen8
- biri sana ayı dese naparsın24
- lgs'de 36 türkiye birincisi aynı imam hatipten21
- evlenilecek erkekte aranacak özellikler13
- ankara'da markette ayaküstü sıçan kadın13
- sezen aksu'nun aykolik'e benzemesi9
- kiyafeti yüznden işten eve gönderilen tiktok kızı10
- gocu21
- anın görüntüsü27
- hadisle ayet çelişirse hadisle amel edin15
- yazarların sevmediği film türü10
- yiğit bulut9
- düğün takılarını gazze'ye bağışlayan çift8
- dövmeli erkekleri dövmeli8
- sözlük yazarlarını kahreden şeyler8
- yaşadığınız şehirde hava nasıl9
- kurtuluş savaşı16
- lozanın gizli maddeleri8
- akdavarlar9
- neden iyi erkeklerle tanışamıyoruz10
- emeklilerin maaşına haciz konması16
- pandela 314
- israil'in kara ordusu20
- cuhapenin lgs için suç duyurusunda bulununması15
- mustafa varank vs ali mahir başarır20
- dünyada islam devletiyiz diyenlerin hali25
- hz. muhammed ayı dikey mi yatay mı böldü11
- reisin günlük saray masrafı13
- erkeklerin astrolojiye inanan kadınları sevmemesi14
- prezervatif alırken utanmak16
- oylayıp reddedeceğiz9
- kemalistlerin kemoterapiye ihtiyaç duyması9
- halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama suçu12
- kemalistlerin ülkeden tam olarak gideceği tarih10
- fethiye11
- uludağ sözlük kadrosu9
- sınav güvenliği konusunda parmakla gösterilmemiz15
- sözlükte seviyenin düşmesi11
- kaç yaş büyüğe abi denir sorunsalı11
- gulmekicinyaratilmis11
- pkk lıların askere alınması12
- güneşten nefret etmek9
- susuzluğu en iyi alan içecek17
- her gün erkeklerle bağıra bağıra tartışan kadın11
- israil'in şam'a bomba yağdırması26
- eve girer girmez yapılan ilk şey9
- spaceglider23
- ehliyet yenileme basvurumun onaylanmamasi10
- bir milyon dolar mı sevgiliniz mi deseler19
- ktç'nin yeterince online olmaması9

entry'ler (2498)
Ekonominin düzelmesi namına aldığı tek ve doğru karar.
(bkz: misafir çocuğu gibiydin geldin dağıttın gittin)
(bkz: misafir çocuğu gibiydin geldin dağıttın gittin)
Henüz kanalı binlerde iken keşfetmiştim kendisini. Mesajlarıma kalp atardı sürekli, şu sıralar 100 binlerde. Göremiyorsa demek ki mesajlarımı.swh.
Tanım: din, mitoloji ve felsefe üzerine youtube içeriği üreten, bilgili, kültürlü, saygılı, efendi bir vatan evladı. Agnostik. Canımın içi.
Tanım: din, mitoloji ve felsefe üzerine youtube içeriği üreten, bilgili, kültürlü, saygılı, efendi bir vatan evladı. Agnostik. Canımın içi.
Asla gerçekleşemeyecek olan devirdir. Zira şu an başında bulunan zat-ı muhteremin normal yollar ile o koltuktan ineceğini düşünmek iyimserliktir. Hele ki hala iktidarda iken.
Bir kaç seçim kaybedilir ya da hakkın rahmetine kavuşur ise anca o zaman olabilir.
Bir kaç seçim kaybedilir ya da hakkın rahmetine kavuşur ise anca o zaman olabilir.
Anlık Ekonomi Bakanı için kurulabilecek söylem. Zira dağıtmakla kalmamış, içinden geçmek suretiyle gondiklemiştir ekonomiyi.
Güzel erkektir. Karısına karşı da annesini koruması lazımdır. Her boku bölüp ayrıştırdınız bunu da ayrıştırın. Gelin kaynana gül gibi geçinip gidemez mi? Gider. Canım annem ile biricik eşim sizi çok seviyorum.
insanı toprağa gömüp taşlamak nedir arkadaş? Nasıl bir psikopatlık?
Az önce standart kahvaltı öğeleri ve simit eşliğinde gerçekleştirdiğim eylem. 100 kilo olmamdan mütevellit tabi ki tabağımı biraz küçülttüm. (bkz: küçülmeye gidiyoruz)
Mecnun osursa, ismail abi geyirse, Erdal altına suçsa bu Monaco kodumun osuruk kafalıları gülmekten altına sıçar. Absürt komediden bi haber insan müsveddelerinin anlayamayacağı dizidir lm.
Bir level üstü kuzey kore'de piyasaya çoktan sürülmüştür.
En azından bazı orospu çocukları gibi sikmiyordur. En asil duyguların insanıdır. Saçma sapan nefsi duyguları olan nankör insanı beslemek yerine; sadık, yardıma muhtaç, ponçik köpekleri beslemeyi tercih eder.
Sekizincisi Galatasaray'dır.
Osuruğa geyiriğe gülenlerin anlaşılan pek birşey anlamadıkları cem yılmaz filmi.
Klasikleşen gol sevinçlerindendir.
erkeğin bir şahitliğine kadının iki şahitliği? binlerce var. tek bu sebebi ele alırsak; neden eşit değildir insanlar? hal böyle iken kadınlardan nasıl iman edilmesi beklenir? kara kara çarşaflı saymıyorum. 4 eş mevzusuna girmiyorum. cariye konusunu bile hiç açmıyorum. neden 1=2 islam dininde. anti tezleri allah erkeği güçlü yaratmışta kadını bilmem ne yaratmış. biraz noksanlarmış afedersiniz adet falan görüyorlarmış iyi düşünemiyorlarmış. olm herşeyi kusursuz yaratan allah kadını neden böyle kusurlu yarattı diye sorarlar adama. bakın diğer hususlar ile de sayfalarca entry girilebilir. bahsettiğim sadece küçücük bir neden... fazlasıyla yeterlidir.
not: üstelik bir erkek olarak bunları söylüyorum!
not: üstelik bir erkek olarak bunları söylüyorum!
Cem yılmazı akıllara getirir.
(bkz: verin şunun bin lirasını)
(bkz: verin şunun bin lirasını)
Görmeyeli sözlükte kalite epey düşmüş.
Tanım: cinsellik ile kafayı bozmuş 15 yaş altı ergen sorusu.
Olm sanane lan?
Tanım: cinsellik ile kafayı bozmuş 15 yaş altı ergen sorusu.
Olm sanane lan?
Daha açılış derbisinde galip geldiği için, saraçoğlu'nda galip geleceğini sanan 6s li kadar hayalperest değildir.
Yanıbaşımızda olup bitenlere seyirci kalmayıp, oyuna dahil olmak, bölgenin ve Türkiye'nin geleceği için hayli önemli. Çünkü oluşacak terör koridoru ileride başımızı hayli ağrıtır. Bir de Suriye pastasından birkaç dilim nasiplenmek var. Umarım tüm senaryolar gözden geçirilip giriliyordur. Çünkü orda sadece ypg yok. Abd var, Rusya var, rejim var. Allah ne verdiyse dalmak bitirir Türkiye yi.