bugün
- ölüyorum lan ölüyorum3
- yazarların sabah kahvaltısı2
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi17
- from gold from dust13
- evlenilecek erkek bulmanın gittikçe zorlaşması12
- hoşlanılan kızın dörtte üçünün su olması2
- rujlu erkekle öpüşmek3
- sözlük kızı için kavga eden 2 kaslı sözlük erkeği13
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- fiziği güzel sözlük kızları48
- vişneçürüğü tanga giyen sözlük erkeği13
- çin'e demokrasi gelsin10
- sözlüğün götü en güzel yazarı12
- rujlu kadınla öpüşmek6
- recep tayyip erdoğan27
- truesuz sözlük8
- hastalık havası8
- nervio23
- kışın duş alırken üşümemek için öneriler7
- vajinanın iç sıcaklığı10
- silikon meme gerçeğinin yerini tutar mı sorunsalı14
- uzun süre ayakkabı içinde kalmış ayak6
- silikon memenin patlaması10
- anında dolan göz neyin belirtisidir6
- çok makyaj yapan kız vs doğal kız10
- bu saatte hala uluyamama sebebi3
- araba kullanırken uyumak2
- burna tuzlu su çekmek6
- halka filmini izlerken telefonun çalması3
- geceleri yapmaktan zevk alınan şeyler5
- uykuya dalmak istememek neyin belirtisidir5
- gocu19
- kopya çekmenin etiği5
- gurbet3
- adalet ve kalkınma partisi4
- fatma betül sayan kaya59
- sözlük erkeklerinin kaşar olduğu gerçeği9
- ekrem imamoğlu6
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis18
- gece gece gelen kızarmış patates isteği3
- judas'ı dayak yerken görseniz ne yaparsınız10
- seni terkedeceğim4
- iyi dostlar biriktirdim7
- karton toplarken şarampole yuvarlanmak5
- arkadaşlar sizce bu çanta nasıl8
- yazarların akşama dair planları9
- ak parti kaybedince ak troller ne yapacak12
- yeni uyanmış kadın güzelliği13
- dünyanın en berbat psikolojik hastalığı3
entry'ler (2498)
Ekonominin düzelmesi namına aldığı tek ve doğru karar.
(bkz: misafir çocuğu gibiydin geldin dağıttın gittin)
(bkz: misafir çocuğu gibiydin geldin dağıttın gittin)
Henüz kanalı binlerde iken keşfetmiştim kendisini. Mesajlarıma kalp atardı sürekli, şu sıralar 100 binlerde. Göremiyorsa demek ki mesajlarımı.swh.
Tanım: din, mitoloji ve felsefe üzerine youtube içeriği üreten, bilgili, kültürlü, saygılı, efendi bir vatan evladı. Agnostik. Canımın içi.
Tanım: din, mitoloji ve felsefe üzerine youtube içeriği üreten, bilgili, kültürlü, saygılı, efendi bir vatan evladı. Agnostik. Canımın içi.
Asla gerçekleşemeyecek olan devirdir. Zira şu an başında bulunan zat-ı muhteremin normal yollar ile o koltuktan ineceğini düşünmek iyimserliktir. Hele ki hala iktidarda iken.
Bir kaç seçim kaybedilir ya da hakkın rahmetine kavuşur ise anca o zaman olabilir.
Bir kaç seçim kaybedilir ya da hakkın rahmetine kavuşur ise anca o zaman olabilir.
Anlık Ekonomi Bakanı için kurulabilecek söylem. Zira dağıtmakla kalmamış, içinden geçmek suretiyle gondiklemiştir ekonomiyi.
Güzel erkektir. Karısına karşı da annesini koruması lazımdır. Her boku bölüp ayrıştırdınız bunu da ayrıştırın. Gelin kaynana gül gibi geçinip gidemez mi? Gider. Canım annem ile biricik eşim sizi çok seviyorum.
insanı toprağa gömüp taşlamak nedir arkadaş? Nasıl bir psikopatlık?
Az önce standart kahvaltı öğeleri ve simit eşliğinde gerçekleştirdiğim eylem. 100 kilo olmamdan mütevellit tabi ki tabağımı biraz küçülttüm. (bkz: küçülmeye gidiyoruz)
Mecnun osursa, ismail abi geyirse, Erdal altına suçsa bu Monaco kodumun osuruk kafalıları gülmekten altına sıçar. Absürt komediden bi haber insan müsveddelerinin anlayamayacağı dizidir lm.
Bir level üstü kuzey kore'de piyasaya çoktan sürülmüştür.
En azından bazı orospu çocukları gibi sikmiyordur. En asil duyguların insanıdır. Saçma sapan nefsi duyguları olan nankör insanı beslemek yerine; sadık, yardıma muhtaç, ponçik köpekleri beslemeyi tercih eder.
Sekizincisi Galatasaray'dır.
Osuruğa geyiriğe gülenlerin anlaşılan pek birşey anlamadıkları cem yılmaz filmi.
Klasikleşen gol sevinçlerindendir.
erkeğin bir şahitliğine kadının iki şahitliği? binlerce var. tek bu sebebi ele alırsak; neden eşit değildir insanlar? hal böyle iken kadınlardan nasıl iman edilmesi beklenir? kara kara çarşaflı saymıyorum. 4 eş mevzusuna girmiyorum. cariye konusunu bile hiç açmıyorum. neden 1=2 islam dininde. anti tezleri allah erkeği güçlü yaratmışta kadını bilmem ne yaratmış. biraz noksanlarmış afedersiniz adet falan görüyorlarmış iyi düşünemiyorlarmış. olm herşeyi kusursuz yaratan allah kadını neden böyle kusurlu yarattı diye sorarlar adama. bakın diğer hususlar ile de sayfalarca entry girilebilir. bahsettiğim sadece küçücük bir neden... fazlasıyla yeterlidir.
not: üstelik bir erkek olarak bunları söylüyorum!
not: üstelik bir erkek olarak bunları söylüyorum!
Cem yılmazı akıllara getirir.
(bkz: verin şunun bin lirasını)
(bkz: verin şunun bin lirasını)
Görmeyeli sözlükte kalite epey düşmüş.
Tanım: cinsellik ile kafayı bozmuş 15 yaş altı ergen sorusu.
Olm sanane lan?
Tanım: cinsellik ile kafayı bozmuş 15 yaş altı ergen sorusu.
Olm sanane lan?
Daha açılış derbisinde galip geldiği için, saraçoğlu'nda galip geleceğini sanan 6s li kadar hayalperest değildir.
Yanıbaşımızda olup bitenlere seyirci kalmayıp, oyuna dahil olmak, bölgenin ve Türkiye'nin geleceği için hayli önemli. Çünkü oluşacak terör koridoru ileride başımızı hayli ağrıtır. Bir de Suriye pastasından birkaç dilim nasiplenmek var. Umarım tüm senaryolar gözden geçirilip giriliyordur. Çünkü orda sadece ypg yok. Abd var, Rusya var, rejim var. Allah ne verdiyse dalmak bitirir Türkiye yi.