bugün
- sözlük yazarlarının ruh halini anlatan görsel10
- uludağ sözlük en popüler yazarını seçiyor10
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz35
- dahi anlamındaki de yi ayrı yazmayan sevgili8
- 12 eylül 2026 suudi arabistanın vurulması8
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri32
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı25
- atatürk ün döneminde hiç üniversite kurulmaması14
- okan buruk12
- insan olmaya ceyrek kala16
- kızlar bakar mısınız8
- her ilde üniversite kurulması5
- nişantaşı nda 36 lı tuvalet kağıdıyla yürümek6
- hakaret etmek7
- geçmişe takılıp kalmak8
- cumartesi gecesi partilemeyen insan2
- eski sevgiliyle bakkalda karşılaşmak4
- motorin7
- islamda namaz yoktur10
- zeynep bastık'ın beyaz külodu3
- türk pop müziğinin kurucusu2
- kaka yaparken dünyayı kurtarma planı yapmak5
- aykolik bey biraderin birader bey olması2
- orta doğu da 4 tane ulus devlet var3
- boyumun 2 cm kısalması25
- geceye bir şarkı bırak3
- chp'nin dünyayı güzelleştireceğine inanmak5
- anthropic'in yapay zeka yavaşlatma çağrısı2
- akp mhp apo ittifakı3
- yaşar dinleyen erkek10
- lise okumadan üniversite mezunu olmak4
- ayni anda birden fazla kadinla kesismek3
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım12
- çok sıkıcısınız3
- ibne c4
- ev yapımı cezerye5
- kombinlerin efendisi6
- geceye bir şiir bırak4
- bik bik'in mutfağına konuk olmak8
- sözlükte kadın nüfusunun artması5
- rastgele sayı üretimi3
- portakallı revani6
- benkimki9
- kabul görme arzusu2
- güzel olmak suç mu2
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü36
- 0 0 719
- boğaz ağrısı2
- sivas katliam ını yapan orospu çocukları3
- kızların kombinleri ile ilgilenmeyen yazarlar3
entry'ler (2498)
Ekonominin düzelmesi namına aldığı tek ve doğru karar.
(bkz: misafir çocuğu gibiydin geldin dağıttın gittin)
(bkz: misafir çocuğu gibiydin geldin dağıttın gittin)
Henüz kanalı binlerde iken keşfetmiştim kendisini. Mesajlarıma kalp atardı sürekli, şu sıralar 100 binlerde. Göremiyorsa demek ki mesajlarımı.swh.
Tanım: din, mitoloji ve felsefe üzerine youtube içeriği üreten, bilgili, kültürlü, saygılı, efendi bir vatan evladı. Agnostik. Canımın içi.
Tanım: din, mitoloji ve felsefe üzerine youtube içeriği üreten, bilgili, kültürlü, saygılı, efendi bir vatan evladı. Agnostik. Canımın içi.
Asla gerçekleşemeyecek olan devirdir. Zira şu an başında bulunan zat-ı muhteremin normal yollar ile o koltuktan ineceğini düşünmek iyimserliktir. Hele ki hala iktidarda iken.
Bir kaç seçim kaybedilir ya da hakkın rahmetine kavuşur ise anca o zaman olabilir.
Bir kaç seçim kaybedilir ya da hakkın rahmetine kavuşur ise anca o zaman olabilir.
Anlık Ekonomi Bakanı için kurulabilecek söylem. Zira dağıtmakla kalmamış, içinden geçmek suretiyle gondiklemiştir ekonomiyi.
Güzel erkektir. Karısına karşı da annesini koruması lazımdır. Her boku bölüp ayrıştırdınız bunu da ayrıştırın. Gelin kaynana gül gibi geçinip gidemez mi? Gider. Canım annem ile biricik eşim sizi çok seviyorum.
insanı toprağa gömüp taşlamak nedir arkadaş? Nasıl bir psikopatlık?
Az önce standart kahvaltı öğeleri ve simit eşliğinde gerçekleştirdiğim eylem. 100 kilo olmamdan mütevellit tabi ki tabağımı biraz küçülttüm. (bkz: küçülmeye gidiyoruz)
Mecnun osursa, ismail abi geyirse, Erdal altına suçsa bu Monaco kodumun osuruk kafalıları gülmekten altına sıçar. Absürt komediden bi haber insan müsveddelerinin anlayamayacağı dizidir lm.
Bir level üstü kuzey kore'de piyasaya çoktan sürülmüştür.
En azından bazı orospu çocukları gibi sikmiyordur. En asil duyguların insanıdır. Saçma sapan nefsi duyguları olan nankör insanı beslemek yerine; sadık, yardıma muhtaç, ponçik köpekleri beslemeyi tercih eder.
Sekizincisi Galatasaray'dır.
Osuruğa geyiriğe gülenlerin anlaşılan pek birşey anlamadıkları cem yılmaz filmi.
Klasikleşen gol sevinçlerindendir.
erkeğin bir şahitliğine kadının iki şahitliği? binlerce var. tek bu sebebi ele alırsak; neden eşit değildir insanlar? hal böyle iken kadınlardan nasıl iman edilmesi beklenir? kara kara çarşaflı saymıyorum. 4 eş mevzusuna girmiyorum. cariye konusunu bile hiç açmıyorum. neden 1=2 islam dininde. anti tezleri allah erkeği güçlü yaratmışta kadını bilmem ne yaratmış. biraz noksanlarmış afedersiniz adet falan görüyorlarmış iyi düşünemiyorlarmış. olm herşeyi kusursuz yaratan allah kadını neden böyle kusurlu yarattı diye sorarlar adama. bakın diğer hususlar ile de sayfalarca entry girilebilir. bahsettiğim sadece küçücük bir neden... fazlasıyla yeterlidir.
not: üstelik bir erkek olarak bunları söylüyorum!
not: üstelik bir erkek olarak bunları söylüyorum!
Cem yılmazı akıllara getirir.
(bkz: verin şunun bin lirasını)
(bkz: verin şunun bin lirasını)
Görmeyeli sözlükte kalite epey düşmüş.
Tanım: cinsellik ile kafayı bozmuş 15 yaş altı ergen sorusu.
Olm sanane lan?
Tanım: cinsellik ile kafayı bozmuş 15 yaş altı ergen sorusu.
Olm sanane lan?
Daha açılış derbisinde galip geldiği için, saraçoğlu'nda galip geleceğini sanan 6s li kadar hayalperest değildir.
Yanıbaşımızda olup bitenlere seyirci kalmayıp, oyuna dahil olmak, bölgenin ve Türkiye'nin geleceği için hayli önemli. Çünkü oluşacak terör koridoru ileride başımızı hayli ağrıtır. Bir de Suriye pastasından birkaç dilim nasiplenmek var. Umarım tüm senaryolar gözden geçirilip giriliyordur. Çünkü orda sadece ypg yok. Abd var, Rusya var, rejim var. Allah ne verdiyse dalmak bitirir Türkiye yi.