bugün
- türk kızları keko erkek mi seviyor11
- tai lung43
- salça yapan sözlük kızı9
- en fazla cinsel suçun işlendiği ülkeler18
- enayimiknatisii21
- büyü yapan sözlük yazarları5
- sözlüğe kombin atan erkeğin asıl amacı12
- askerde yaşanılan zorluklar4
- sözlükte galiba kavga olmuş hissi4
- izmirbeyefendisi6
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı12
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi29
- dinlerin uydurma olduğu gerçeği13
- bacha bazi3
- lise mezunu olup ateist olan tip8
- sevgilim var8
- adana demirspor5
- israiliyat2
- melih gökçek'in şüpheli sıfatıyla ifade vermesi2
- uzaylılar3
- durduramazsınız ak parti geliyor9
- sevgilinin erkek kadın kuaförüne gitmesi2
- erkekler niye sünnet edilir2
- sözlük erkeklerinin kombinleri9
- anın görüntüsü23
- sarapci koala55
- tebliğciler3
- sevgi ihtiyacını 31 çekerek karşılamak11
- allah beni cennete alacak mı diye endişelenmek5
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu11
- bu dünya hayatının ebedi olması4
- keçiboynuzu5
- islam daki faiz yasağı vs tora daki yasak2
- başlıkta tek eksilenen entry'nin sana ait olması3
- sevmediği biri okşayınca ayağını sirkeleyen kedi3
- yeni parti'nin kürtçü olması14
- valiliğe ötenazi için başvuran türk vatandaşı2
- oy verdiğim partiyi niye eleştireyim14
- deizm4
- birader terör örgütü5
- ateistlerin kendilerin fazla akıllı zannetmeleri3
- kombin atıp kız düşüren erkek yazar4
- rahat yaşamak3
- salçalı sosisli makarna2
- sadece 4000 kişi kalmış olması10
- salata ile başlanan gün7
- melih gökçek14
- tantuni2
- chp değişir mi2
- tayland a giden erkeğin asıl amacı6
entry'ler (2498)
Ekonominin düzelmesi namına aldığı tek ve doğru karar.
(bkz: misafir çocuğu gibiydin geldin dağıttın gittin)
(bkz: misafir çocuğu gibiydin geldin dağıttın gittin)
Henüz kanalı binlerde iken keşfetmiştim kendisini. Mesajlarıma kalp atardı sürekli, şu sıralar 100 binlerde. Göremiyorsa demek ki mesajlarımı.swh.
Tanım: din, mitoloji ve felsefe üzerine youtube içeriği üreten, bilgili, kültürlü, saygılı, efendi bir vatan evladı. Agnostik. Canımın içi.
Tanım: din, mitoloji ve felsefe üzerine youtube içeriği üreten, bilgili, kültürlü, saygılı, efendi bir vatan evladı. Agnostik. Canımın içi.
Asla gerçekleşemeyecek olan devirdir. Zira şu an başında bulunan zat-ı muhteremin normal yollar ile o koltuktan ineceğini düşünmek iyimserliktir. Hele ki hala iktidarda iken.
Bir kaç seçim kaybedilir ya da hakkın rahmetine kavuşur ise anca o zaman olabilir.
Bir kaç seçim kaybedilir ya da hakkın rahmetine kavuşur ise anca o zaman olabilir.
Anlık Ekonomi Bakanı için kurulabilecek söylem. Zira dağıtmakla kalmamış, içinden geçmek suretiyle gondiklemiştir ekonomiyi.
Güzel erkektir. Karısına karşı da annesini koruması lazımdır. Her boku bölüp ayrıştırdınız bunu da ayrıştırın. Gelin kaynana gül gibi geçinip gidemez mi? Gider. Canım annem ile biricik eşim sizi çok seviyorum.
insanı toprağa gömüp taşlamak nedir arkadaş? Nasıl bir psikopatlık?
Az önce standart kahvaltı öğeleri ve simit eşliğinde gerçekleştirdiğim eylem. 100 kilo olmamdan mütevellit tabi ki tabağımı biraz küçülttüm. (bkz: küçülmeye gidiyoruz)
Mecnun osursa, ismail abi geyirse, Erdal altına suçsa bu Monaco kodumun osuruk kafalıları gülmekten altına sıçar. Absürt komediden bi haber insan müsveddelerinin anlayamayacağı dizidir lm.
Bir level üstü kuzey kore'de piyasaya çoktan sürülmüştür.
En azından bazı orospu çocukları gibi sikmiyordur. En asil duyguların insanıdır. Saçma sapan nefsi duyguları olan nankör insanı beslemek yerine; sadık, yardıma muhtaç, ponçik köpekleri beslemeyi tercih eder.
Sekizincisi Galatasaray'dır.
Osuruğa geyiriğe gülenlerin anlaşılan pek birşey anlamadıkları cem yılmaz filmi.
Klasikleşen gol sevinçlerindendir.
erkeğin bir şahitliğine kadının iki şahitliği? binlerce var. tek bu sebebi ele alırsak; neden eşit değildir insanlar? hal böyle iken kadınlardan nasıl iman edilmesi beklenir? kara kara çarşaflı saymıyorum. 4 eş mevzusuna girmiyorum. cariye konusunu bile hiç açmıyorum. neden 1=2 islam dininde. anti tezleri allah erkeği güçlü yaratmışta kadını bilmem ne yaratmış. biraz noksanlarmış afedersiniz adet falan görüyorlarmış iyi düşünemiyorlarmış. olm herşeyi kusursuz yaratan allah kadını neden böyle kusurlu yarattı diye sorarlar adama. bakın diğer hususlar ile de sayfalarca entry girilebilir. bahsettiğim sadece küçücük bir neden... fazlasıyla yeterlidir.
not: üstelik bir erkek olarak bunları söylüyorum!
not: üstelik bir erkek olarak bunları söylüyorum!
Cem yılmazı akıllara getirir.
(bkz: verin şunun bin lirasını)
(bkz: verin şunun bin lirasını)
Görmeyeli sözlükte kalite epey düşmüş.
Tanım: cinsellik ile kafayı bozmuş 15 yaş altı ergen sorusu.
Olm sanane lan?
Tanım: cinsellik ile kafayı bozmuş 15 yaş altı ergen sorusu.
Olm sanane lan?
Daha açılış derbisinde galip geldiği için, saraçoğlu'nda galip geleceğini sanan 6s li kadar hayalperest değildir.
Yanıbaşımızda olup bitenlere seyirci kalmayıp, oyuna dahil olmak, bölgenin ve Türkiye'nin geleceği için hayli önemli. Çünkü oluşacak terör koridoru ileride başımızı hayli ağrıtır. Bir de Suriye pastasından birkaç dilim nasiplenmek var. Umarım tüm senaryolar gözden geçirilip giriliyordur. Çünkü orda sadece ypg yok. Abd var, Rusya var, rejim var. Allah ne verdiyse dalmak bitirir Türkiye yi.