bugün
- mcdonalds nasıl okunur sorunsalı3
- türk müsün türkiyeli misin12
- nasıl birisiniz6
- alin2
- çıkma teklifinin eskide kalması4
- anın görüntüsü16
- araba sürerken olmasından en çok korkulan şey5
- karadeniz'e neden karadeniz denmiştir2
- ayrılık6
- protein ağırlıklı beslenince yaşanan kabızlık14
- rüyada nervio yu görmek8
- beni özleyenler elime mum diksin15
- türkiyeliyim doğruyum çalışkanım5
- hırvatistan12
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor14
- gecenin rap şarkısı3
- ölüm5
- yazarların en son bitirdiği kitap6
- ispanya daki göçmen krizi8
- yazarların ruh hali3
- yunanistan29
- korku filmi izlerken sarılacak birisinin olmaması6
- kadir mısıroğlu rum mu ermeni mi sorunsalı9
- gecenin şarkısı3
- favori coldplay şarkınız4
- ilk kez penis gören kız tepkisi2
- izmirli kızların met çukuruna düşmesi3
- tonlu diller2
- sırtımı kaşıyan kızlardan hoşlanmam3
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri8
- mutlu kalmak için öneriler6
- aylık 511 bin tl iyi para mıdır sorunsalı4
- puantiye modasının bokunun çıkması4
- her gün alkol almak4
- türkiyeliyim var mı bir sorun3
- bu ülkeye başka erdoğan gelmez3
- yeni dünya düzeni4
- köfteci yusuf2
- rte'nin yürüme problemi yaşaması3
- arkadaşlar hangi diziye başlasam4
- sözlüğün canlanması için gerekenler3
- oyum ak partiye3
- bir şeyler söyle2
- issız bir yerde tatil yapmak2
- yapay zekaya entry yazdırmak5
- recep tayyip erdoğana sahip çıkalım3
- sözlükteki derin yapılanma4
- yeni gelin adayının çıldırtan talepleri6
- akp ve mhp sol partilerdir3
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
entry'ler (1342)
youtube a icerik uretren bir sahis.
gay evliligi yaparak greencard almis ve bu surecte greencard i gelene kadar ortadan kaybolmustur. cunku sosyal medya hesaparinin olmasi ve evliligin ile ilgili bir paylasim yapmiyor olman gocmenlik acisindan eksi puandir. bu eleman da karti gelene kadar ortadan kayboluyor ve 2 yillik karti geldikten sonra hemen askere giderek vatandaslik surecini hizlandiriyor. simdi ortalikta tekrar dolanmkata ancak hicbir zaman greencard surecinden kimsye bahsedemiyor.
su amerika'da oturum almak uguruna genclerimiz nelerini nelerini feda ediyor. kolay degil.
gay evliligi yaparak greencard almis ve bu surecte greencard i gelene kadar ortadan kaybolmustur. cunku sosyal medya hesaparinin olmasi ve evliligin ile ilgili bir paylasim yapmiyor olman gocmenlik acisindan eksi puandir. bu eleman da karti gelene kadar ortadan kayboluyor ve 2 yillik karti geldikten sonra hemen askere giderek vatandaslik surecini hizlandiriyor. simdi ortalikta tekrar dolanmkata ancak hicbir zaman greencard surecinden kimsye bahsedemiyor.
su amerika'da oturum almak uguruna genclerimiz nelerini nelerini feda ediyor. kolay degil.
Bir gün Santa Monica’da sahilde Pasifik Okyanus’una karşı oturup içerken diyeceğiz ki ne günler atlattık.... nihayet bitti, hayat şimdi başlıyor. O gün gelecek. Ben ve dostlarımla...
Böyle yayıncı kuruluşun annesini belliyim.
görsel
görsel
Böyle yayıncı kuruluşun annesini belliyim.
görsel
görsel
Bi dakka ya … sözlükten karı düşürülüyor muydu?.
Doğu Afrika kültüründe berduş demek.
Özellikle Columbus kezoları aşırı kiloludur.
görsel
Keleş burunlum.
Keleş burunlum.
görsel
Bir Cumartesi akşamın, küçük bir kasabanın mütevazi bir barına oturup IPA biramı yudumlarken barın arkasındaki televizyonda modern family izliyorum.
Bir Cumartesi akşamın, küçük bir kasabanın mütevazi bir barına oturup IPA biramı yudumlarken barın arkasındaki televizyonda modern family izliyorum.
Çocuklar eğleniyor işte. Bu başlığı açtın da ne oldu dalyaprak. Sanırsın Galatasarayımız her şl grubunda liderliğe oynuyor. Son iki şl grubuna bak bakalım kaç puanla tamamlamışız.
görsel
Uyuya kalmalık bir film bakıyordum scarface i açtım ama 2 saattir izliyorum. Yine sardı, sarıyo.
Uyuya kalmalık bir film bakıyordum scarface i açtım ama 2 saattir izliyorum. Yine sardı, sarıyo.
Dil vardır, dile olur dil. Göl vardır, göle olur göl. Döl vardır, döle olur döl.
içinde bulunduğu durumdan muhakkak kendisi de memnun değil ama Z raporu alamamanın verdiği stres yükü daha fazladır kanımca.
görsel
NewYorker.
NewYorker.
Benim iyi Kürt arkadaşlarım da var.
Benim iyi zenci tanıdıklarım da var.
Kültürlü, eğitimli Araplar da gördüm ben.
Her çingene de hırsız değildir.
Aklıma geldikçe yazıcam.
Benim iyi zenci tanıdıklarım da var.
Kültürlü, eğitimli Araplar da gördüm ben.
Her çingene de hırsız değildir.
Aklıma geldikçe yazıcam.
aslında istenildiği zaman her yabancı dil illaki biraz da olsa öğrenilebilir. hiç değilse günlük konuşma dilinde bir şeyler ezberleyebilir ve kulak aşinalığı sağlayabilirsiniz. o yüzden öğrenemeyeceğiniz bir dil yoktur.