bugün
- namus takıntısı olan erkek17
- regl dönemi çirkinliği5
- karton toplayan cocuk evlenirse karısına bakar mı3
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi15
- namus4
- aya gidilmedi dünya düz aşı karşıtıyım3
- kadınlar sözlük5
- talkan ve curcan katliamları4
- pernado bey birader3
- güzel kızların isimleri9
- true'ya arkadan sahip olmak2
- sari renkli seker ibnesi2
- yazarların şu sıralar streslendikleri konular3
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- diyete başlama pazartesisi5
- müzisyen yazarlar3
- evde boş boş çerez yiyip bira içmek4
- 86 yıl sonra bile atatürk'e minnet duyulma sebebi3
- ibni tekerlek el keşiş dağı2
- halkım yok sayılıyor işte kürt sorunu benim5
- suni arabistan2
- emek hırsızı patronları ifşa etme akımı4
- sözlük yazarlarının suları3
- yarı seküler yarı muhafazakar birisi olmak2
- alarm ertelemek2
- yeni arabalarda tuş yerine ekran olması3
- bilgi için mi like için mi yazılır7
- aniden gelen boşluk hissi3
- evlenmeyi başaramamış kadın17
- ismet bin komsomol el tavariş ül raskolnikov4
- ona bir şey söyle14
- abd iran anlaşması3
- istanbul'da ortalama kiranın 42 bin tl olması3
- 61 yaşındaki anne oğlunun bebeğini doğurdu2
- buddy dude23
- kızına eşine bikini giydiren aile reisi7
- yeşil burun adaları4
- botların ekşiden başlık araklaması4
- deli1i6
- aydın ünal2
- 14 haziran 2026 hollanda japonya maçı5
- deliliğin tedavisi10
- menzil terör örgütü metö4
- 15 haziran 2026 isveç tunus maçı3
- 14 haziran 2026 avustralyalının türk çocuğu x i2
- barış alper yılmaz6
- futbol5
- siyah carlsberg4
- diamond bosphoruss birader4
- tunus5
70 lerin ortalarındaki nüfus:550.000 tabelası hala gözlerimin önündedir. keşke hep öyle kalsaydı. niyetim ne nostalji yapmak, ne de geçmişle övünmektir ama bir şehir de bu kadar doldurulmaz ki be kardeşim. bursa' ya bir araba fabrikasının yapılması bile yanlıştı. ama hadi onu yaptın, ikincisini yapacak başka hiç mi şehir yoktu.
yetmişli ve seksenli yıllarda, belediye başkanlığını sadece koltukta oturmaktan ibaret sanan başkanlar ve bir kaç fazla oy için her şeyi yapmaya hazır siyasetçiler sayesinde de bütün bir ova katledilmiş, yeşil bursa beton bursa'ya dönüştürülmüştür.
yetmişli ve seksenli yıllarda, belediye başkanlığını sadece koltukta oturmaktan ibaret sanan başkanlar ve bir kaç fazla oy için her şeyi yapmaya hazır siyasetçiler sayesinde de bütün bir ova katledilmiş, yeşil bursa beton bursa'ya dönüştürülmüştür.
An itibariyle fena şimşekler Çakmakta olan şehir. Bir yerlere sel gelecek yine, abkara yolu tarafinda dukkanlari su basmasi muhtemel.
otobüs mafyası yüzünden yıllarca demriyolu kurulmamış önemli şehir.
afedersin belediyesini akp yönetiyor. buradan belli zaten nasıl bir şehir olduğu.
unutamadığım aşkımın doğup büyüdüğü şehirdir. kendisine olan sevgim ve özlemim hiç bir zaman eksilmez.
iskender ve ulu cami der geçerim.
izmirdeki tezek kokusuna hayran olanların çok afedersiniz bok attığı şehir.
izmir 41 i bulunca aklımda sadece bu şehir var. Diğer evimiz burada En azından gece yatılıyor. Bekle yeşil bursa geliyorum.
hayatımda ikinci kez ama ik defa uzun süre kalıyorum.
artık kafamdaki uludağ, kar, soğuk imajı silindi yerine çöl sıcağı (38 derece) yerleşti.
bu nasıl bir sıcaktır ya.
artık kafamdaki uludağ, kar, soğuk imajı silindi yerine çöl sıcağı (38 derece) yerleşti.
bu nasıl bir sıcaktır ya.
kaçtım kurtuldum.
herkeşe tavsiye ederim.
o ne biçim sıcaktı lan.
herkeşe tavsiye ederim.
o ne biçim sıcaktı lan.
Yeşili kalmamış, bina yığını şehir. Hiç boşuna yeşil Bursa yazmasınlar.
güzel ama insanını beğenmediğim şehir.
ADAMLIKTAN iNSANLIKTAN ANLAMAYANLARIN KÖTÜLEYECEĞi CANIM ŞEHRiM.
2017 yılında taşındığım zaman bir ferah gelmişti. 4 yıl içerisindeki değişimi gerçekten insanı deli edecek seviyede. trafik inanılmaz arttı; mülteci sayısı üstel bir şekilde arttı; her kavşakta dilenciler var. turistik mekânları arap istilasına uğradı. kent meydanı ve çevresi korkunç bir hâl aldı. konumu, doğası, kaynakları vs ile çok iyi bir potansiyeli olmasına rağmen güncel durumu yaşanmaz bir hâl aldı.
Geldim. Hani neredesin ismail alpen çık ortaya.
Fazlasıyla canımı sıkıyor bu kent. Gitmem lazım... kaçmam lazım...
Henüz soğuk havaya pek yenik düşmemiş şehir.
Yok olmaya başlayan şehir. Yıldan yıla parçalanıp gidiyor kadim şehir. Aşırı nüfus, onun getirdiği çarpık kentleşme ve trafik. Sanayinin orantısız büyümesi de var tabi. Bunun sonucu olarak da demografik yapının parçalanıp tüm şehrin koca bir banliyöye dönüşmesi sürecindeyiz an itibariyle.
Hakkındaki görüşüm insanları iktidara göre şekil alıyor.
1999 yılında gittiğim her köşe başında bira içen gençlerin olduğu köye 2020 de gittim bira satılan bir tane bakkal yoktu.
Tanıdık ahaliye sordum bu ne hal diye mırın kırın ettiler sonra aralarından biri itiraf etti kaypaklıklarını akparti gelince böyle olduk diye.
Ama geceleri ilçe merkezine akıp hap ot pavyon ful devam ediyor.
1999 yılında gittiğim her köşe başında bira içen gençlerin olduğu köye 2020 de gittim bira satılan bir tane bakkal yoktu.
Tanıdık ahaliye sordum bu ne hal diye mırın kırın ettiler sonra aralarından biri itiraf etti kaypaklıklarını akparti gelince böyle olduk diye.
Ama geceleri ilçe merkezine akıp hap ot pavyon ful devam ediyor.
e ben de geldim kimse yok mu burada, birazdan çıkacağım görüşelim.
Edit: alemdar online.
Edit: alemdar online.
ülkemizin en güzel şehirlerinden biri. bugün bursa'daydık. hava güzeldi. tophaneden şehri seyrettik. her cuma bursa mehteri tophanede konser verirmiş onları izledik gerçekten buram buram tarih kokan bir şehir. aşağıdaki fotoyu da tophaneden çektim bugün.
görsel
görsel
bir ara gidip gezmeyi düşündüğüm şehir..
osmanlı devletine başkentlik yapmış olan şehir.
osmanlı devletine başkentlik yapmış olan şehir.
önümüzdeki çarşamba günü gitmeyi düşündüğüm şehir.
bekle beni bursa.
bekle beni bursa.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar