bugün
- tai lung40
- en fazla cinsel suçun işlendiği ülkeler17
- sözlüğe kombin atan erkeğin asıl amacı12
- dinlerin uydurma olduğu gerçeği13
- lise mezunu olup ateist olan tip8
- sevgilim var8
- enayimiknatisii15
- bu dünya hayatının ebedi olması4
- salça yapan sözlük kızı4
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi29
- anın görüntüsü23
- allah beni cennete alacak mı diye endişelenmek5
- durduramazsınız ak parti geliyor9
- sevmediği biri okşayınca ayağını sirkeleyen kedi3
- sözlük erkeklerinin kombinleri9
- keçiboynuzu5
- sevgi ihtiyacını 31 çekerek karşılamak11
- kızlarda jetonun düştüğü yaş2
- ateistlerin kendilerin fazla akıllı zannetmeleri3
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu11
- sol çomar2
- rahat yaşamak3
- iç anadolu çomarı2
- deizm4
- dünyanın lojistik merkezi türkiye2
- melih gökçek14
- kombin atıp kız düşüren erkek yazar4
- yeni bir sayfa açsan ilk ne yazardın2
- izmirbeyefendisi2
- avrupa daki tecavüzcülerin ırklarına göre dağılımı3
- yeni parti'nin kürtçü olması14
- salata ile başlanan gün7
- oy verdiğim partiyi niye eleştireyim14
- sürekli kötü konularla meşgul olmak2
- tayland a giden erkeğin asıl amacı6
- sarapci koala54
- kan lekesi çıkartan deterjan reklamları4
- sadece 4000 kişi kalmış olması10
- hala maymundan geldigini ispat etmeye calismak2
- kiliselerde onbinlerce kız çocuğuna tecavüz2
- şarap4
- türkiye19
- kabak çekirdeği3
- allah her zaman iyi kullarının yanındadır2
- allah cennetten birçok meleği düşürdü4
- bir babanın valiliğe yazdığı ötenazi dilekçesi5
- kürdüm2
- eski sevgiliyle karşılaşmak6
- minnoş bir kalbim var diyen erkek7
- sezen aksu şarkılarında geçen acımasız sözler5
bölüm sonu itibariyle yine hasiktiri eksik etmemiştir izleyenlerin ağzından.
bu haftaki bölümü, önceki bölümlere göre (özellikle geçen haftaki bölüme göre ) daha yavaş akmıştır. ama yine de 10 numara olan dizidir.
son sahnesiyle ağzımı açık bıraktıran dizi.
bu diziyi kısa ve öz anlatmak gerekirse
çok güzel dizi. seyrettikçe seyredesi geliyor insanın.
kısa anlatılmıyormuş bunu da anlamış olduk.
çok güzel dizi. seyrettikçe seyredesi geliyor insanın.
kısa anlatılmıyormuş bunu da anlamış olduk.
nişandaki nasılsınız geyiği bayramlarda çok sık rastlanır, iğrençtir.
takım elbiseli, ve özellikle beezat çe'nin paltolu haliyle karizmanın amına koymuşturlar efenim.
son sahnesi bir kez daha kanitlamistir ki, kurgu acisindan asmis dizidir...
herkes aref-maref diyorda* behzat ç ortalığın biip bu akşam.
yine enfes bir bölümdü. yetenek sizsiniz bok yesin. harun karakteri içimizden biri olmayı da aşmış direk beni yansıtır hale gelmiştir. behzat'ın nişan konuşması da kahkaha attırdı.
pazar akşamlarımıza renk katan şahane dizi. zaten bozuk olan ağızları iyice bozmuştur ama olsundur, candır bunların hepsi. harun ve behzatın mükemmelliği pek alenidir ama arada akbabaya haksızlık yapılmaktadır sanki. kendisi de muhteşem bir karakterdir, hatta savcı esra da, hatta abi de, hatta ... ??? evet evet, karakterler toptan süper!!
bu ne yaa, pipi büyütücü pazarlayıcısının mesleki iştigalini öğrenince harun da, hayalet de akbaba da kulak kesildi, ifade almak için üçü birden gitti, hepsinin de mi ihtiyacı varmış malum haplara, ölmeyin siz emi!?...
behzat amirimin ciks takımıyla karizmasını tavan yaptığı, harunun ise son bölümüyle içimizi acıttığı dizi. bi de savcı abla dönse çok güzel olacak.
bağımlısı olduğum dizinin bu akşamki bölümünü ilk defe alkol almadan seyrettim. denemenizi öneririm alkolle tadından geçilmiyor.
dizi sonlarına doğru koptu gitti, eda nın nişan merasimi, hal hatır muhabbetleri. harun un girişi, bravo bravo diye bağırışı. ve en güzeli behzat ç nin yaptığı konuşma. kahkahalara boğdu geçti. selami nin ölüceği allah ın emriydi ercüment hayatta behzat ç yi başkasına bırakmazdı. ama o gevezenin böyle bir şeyi yapması çok şaşırttı.
dizi sonlarına doğru koptu gitti, eda nın nişan merasimi, hal hatır muhabbetleri. harun un girişi, bravo bravo diye bağırışı. ve en güzeli behzat ç nin yaptığı konuşma. kahkahalara boğdu geçti. selami nin ölüceği allah ın emriydi ercüment hayatta behzat ç yi başkasına bırakmazdı. ama o gevezenin böyle bir şeyi yapması çok şaşırttı.
her zaman ki gibi bombaydı senaristinden ışıkçısına kadar emeği geçen herkesin eline sağlık herkes hakkını veriyor senaryonun .
bu akşam yine çok sıkı bir bölüm izletmiştir.
--spoiler--
öncelikle bu bölümdeki cinayet kurgusu çok zekiceydi. harun içimizi parçaladı. o nasıl dolu dolu gözlerle 'bravo amirim' demektir öyle? o nasıl üzülmüyormuş gibi yaparak içine doğru ağlamaktır? yaktın bizi tosuno.
selami olayı ile yapılan ters köşe tek kelimeyle harikulade idi. çünkü ben dahil birçok izleyici, o geveze trafikçinin profesyonel bir tetikçi olabileceğini düşünmemiştir.
--spoiler--
--spoiler--
öncelikle bu bölümdeki cinayet kurgusu çok zekiceydi. harun içimizi parçaladı. o nasıl dolu dolu gözlerle 'bravo amirim' demektir öyle? o nasıl üzülmüyormuş gibi yaparak içine doğru ağlamaktır? yaktın bizi tosuno.
selami olayı ile yapılan ters köşe tek kelimeyle harikulade idi. çünkü ben dahil birçok izleyici, o geveze trafikçinin profesyonel bir tetikçi olabileceğini düşünmemiştir.
--spoiler--
dil bilgisine verilen önemin ne denli işe yaradığını gösteren bir bölüm izlemişizdir.
eğer -de, -da'yı ayırarak yazsaydı "zaten böyle yazılır" diyerek katil olabilitesi yüksek tek kişinin üzerinde durulmayacaktı.
sözlüklerde de küfür yiyoruz şöyle yazılır, böyle yazılır dediğimiz için. görün işte ince detaylar önemli. *
sitesi bile var; www. dahianlamindakideayriyazilir. com
edit: ercüment'in son kurşununun şule'ye isabet edeceğini hissettiğim dizi.
eğer -de, -da'yı ayırarak yazsaydı "zaten böyle yazılır" diyerek katil olabilitesi yüksek tek kişinin üzerinde durulmayacaktı.
sözlüklerde de küfür yiyoruz şöyle yazılır, böyle yazılır dediğimiz için. görün işte ince detaylar önemli. *
sitesi bile var; www. dahianlamindakideayriyazilir. com
edit: ercüment'in son kurşununun şule'ye isabet edeceğini hissettiğim dizi.
takip ettiğim tek dizidir. ben yeni savcının oturaklı, kendinden emin tavrına bayıldım ayrıca. gerçi evet savcı esra'nın hastasıyız ama bu savcı da iyi güzel. abi iyi oynuyor.
müthiş...
dahi anlamındaki de lerin ayrı yazılacağının üzerinde durarak diziyi en fazla takip eden kitle olan sözlük yazarlarına adeta selam çakmıştır bu bölümde...
ayrıca "o konu uzun konu" meselesi, "yüzüğü takacak mı takmayacak mı" sorunsalı, nişan evinde yaşanan "siz nasılsınız, iyiyim siz" kargaşası da gecenin güzel hareketleriydi.
ama bölümün finalinde senarist çaylak polisin "çok konuşuyordu susturduk" demesi ile de işi doruk noktasına çıkarmıştır.
ne demiştik?
(bkz: #10066648)
izleyiniz, izlettirirniz...
dahi anlamındaki de lerin ayrı yazılacağının üzerinde durarak diziyi en fazla takip eden kitle olan sözlük yazarlarına adeta selam çakmıştır bu bölümde...
ayrıca "o konu uzun konu" meselesi, "yüzüğü takacak mı takmayacak mı" sorunsalı, nişan evinde yaşanan "siz nasılsınız, iyiyim siz" kargaşası da gecenin güzel hareketleriydi.
ama bölümün finalinde senarist çaylak polisin "çok konuşuyordu susturduk" demesi ile de işi doruk noktasına çıkarmıştır.
ne demiştik?
(bkz: #10066648)
izleyiniz, izlettirirniz...
ilk kez bu akşam tamamını izleyip daha önce niye izlemediğime hayıflandığım dizi. genelde dışarıda oluyorum pazar akşamları belki de ondan.
on numara diziymiş, bundan kelli takipteyim. eksik ve gediklerimi bir şekilde kapamayı düşünüyorum.
behzat:
"evlilik iyidir, iyidir iyidir.
becerebilirsen iyidir...
ben beceremedim!..
hadi hayırlı uğurlu olsun."
ve nişan makası konuşur.
on numara diziymiş, bundan kelli takipteyim. eksik ve gediklerimi bir şekilde kapamayı düşünüyorum.
behzat:
"evlilik iyidir, iyidir iyidir.
becerebilirsen iyidir...
ben beceremedim!..
hadi hayırlı uğurlu olsun."
ve nişan makası konuşur.
küfür ve biranın kardeşliğini engüzel sergileyen dizi.ne kadar ayyaş var dizi ha.
savcı esra'nın eksikliği hissediliyor.
savcı esra'ya ne olduğunu merak ettiren dizidir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar