bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin7
- gece yarısı çalan telefon7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ilşkisini herkese anlatan kızlar6
- gammaz olmuşum13
- aquila bicipite8
- uysaljakoben20
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir3
- başımın tatlı tatlı dönmesi2
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- reha muhtar25
- minyon kadın siniri4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- pazarda su satmak2
- gecenin şarkısı4
- ses yakışıklılığı2
- gazlamak2
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- gençler iş beğenmiyor3
- sevgiliyle kavga etmek2
- bizim delilere bakayım4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- kemal kılıçdaroğlu35
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- semum3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- elit olmak için gerekenler13
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- düşkün2
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- strese girdiğinde vücudun verdiği garip tepkiler2
- şato3
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- eski yazarların emekli yapılması5
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- nur suresi 35 ayet2
- müslümanlara kızıp islam dan soğumak4
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- sözlük yazarlarına tavsiye4
- tinder eşleşmesinde ilk mesaj sorunu5
- hayatı akışına bırakmak5
36 inç tv satılıktır. Artık bir işime yaramaz.
Bence bitmedi la bitmez de amk.
Ercüment'i falan filminde açıkliga kavusturacaktir.
Ercüment'i falan filminde açıkliga kavusturacaktir.
ağlattı ya. yok yere ağladım lan. amirim ağladı ben ağladım aga.
96. bölümüyle final yapan, ülkenin gelmiş geçmiş en güzel dizisi. kitleleri iyi veya kötü kendine bu kadar çekmeyi başaran başka dizi olmadı. ağlattı da gitti. emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. bu diziye bitirenlerin ...
Arka Sokaklar ın tekrarı, özeti ve yeni bölümüyle, koca kafalar ın, esra erol un, müge anlı nın rating listelerinde üstünde yer aldığı bir rating ölçümü söz konuysa artık buralardan gitme vakti gelmişte geçiyor olan dizidir.
17.05.2013 Tarihli Rating Tablosu (TOTAL)
Sıra Program
1 KARAGUL
2 ARKA SOKAKLAR
3 TATAR RAMAZAN
4 DILA HANIM
5 ARKA SOKAKLAR (OZET)
6 KARAGUL (OZET)
7 HUZUR SOKAGI
8 BEYAZ SHOW
9 UNUTMA BENI
10 MUGE ANLI ILE TATLI SERT
11 KANAL D HABER
12 DENIZ YILDIZI
13 BENI AFFET
14 ARKA SOKAKLAR (TKR)
15 KOCA KAFALAR BABA HABER BULTENI
16 DILA HANIM (OZET)
17 ATV ANA HABER
18 FOX ANA HABER
19 UNUTMA BENI (OZET)
20 ESRA EROL'DA EVLEN BENIMLE
21 BUYUK RISK
22 BEHZAT C
23 IKI DUNYA ARASINDA
24 STAR ANA HABER
25 YEMEKTEYIZ
26 BENZEMEZ KIMSE SANA
27 DENIZ YILDIZI (OZET)
28 BIR ASK HIKAYESI (TKR)
29 EVIM SAHANE
30 IFTIRA (TV FILMI)
17.05.2013 Tarihli Rating Tablosu (TOTAL)
Sıra Program
1 KARAGUL
2 ARKA SOKAKLAR
3 TATAR RAMAZAN
4 DILA HANIM
5 ARKA SOKAKLAR (OZET)
6 KARAGUL (OZET)
7 HUZUR SOKAGI
8 BEYAZ SHOW
9 UNUTMA BENI
10 MUGE ANLI ILE TATLI SERT
11 KANAL D HABER
12 DENIZ YILDIZI
13 BENI AFFET
14 ARKA SOKAKLAR (TKR)
15 KOCA KAFALAR BABA HABER BULTENI
16 DILA HANIM (OZET)
17 ATV ANA HABER
18 FOX ANA HABER
19 UNUTMA BENI (OZET)
20 ESRA EROL'DA EVLEN BENIMLE
21 BUYUK RISK
22 BEHZAT C
23 IKI DUNYA ARASINDA
24 STAR ANA HABER
25 YEMEKTEYIZ
26 BENZEMEZ KIMSE SANA
27 DENIZ YILDIZI (OZET)
28 BIR ASK HIKAYESI (TKR)
29 EVIM SAHANE
30 IFTIRA (TV FILMI)
devamı gelmesin, filmi çekilmesin lan bunun. herkes kendinin behzatı olsun bundan sonra.
Sadece Ankara polisiyesi değil bir Türkiye gerçeğiydi.Behzat amirim, Şevket, Harun, Hayalet, Akbaba, Eda, Cevdet, Tahsin müdür, Savcı Esra, Ercüment Çözer, Memduh başkan ve tüm emeği geçenler yaşattığınız heyecan ve güzellikler için EYVALLAH.
Sevgilimin ayrılması gibiydi Behzat Ç'nin bitişi.iki tarafta birbirini sever ancak araya birileri girer ve iki tarafta birbirlerinin o yaşlı gözlerine , hüzünlü kalplerine,titrek ellerine baka kalır ya ama dönüş yoktur tek yol kalmıştır artık ayrılık vakti gelip çatmıştır.Geriye kalan sadece kalbi büzüşmüş ve ağzına kadar çıkmış ; nefes almakta zorlanan insanlardır. işte tam böyleydi dünde benim için
hiç izlemediğim dizidir. sanırım bitmiş. hayırlı uğurlu olsun. yenisi çıkar abicim merak etme.
bir yakınını bir tanıdığını kaybedersin de inanamazsın aranızdan ayrıldığına... işte öyle birşeydir behzat ç.'nin bitmesi.
çok sikimsonik finalle bitmiş dizidir. hala söylüyorum behzat ç. karakteri haricinde ve ilk sezonu saymazsak sıçmış sıvamış dizidir. bari finalini iyi yapaydınız amk.
ÇOK HASTA OLDUĞUMDAN DOLAYI SON BÖLÜMÜNÜ iZLEYEMEDiĞiM DiZiDiR. ALLAHINI SEVEN ÖZET HALiNDE MESAJ ATARSA ÇOK MEMNUN KALIRIM. ŞULEYE NE OLDU. AMiRiM ASLINDA DELi MiYMiŞ, ESRA YENGEYi ÖLDÜRENLER YAKALANDI MI? LÜTFEN BiRi BUNU AÇIKLASIN.
Arkasında iz bırakıp giden bir dizi daha. bitti çünkü hükümet diziden rahatsız. bitti çünkü cemaat abilerimiz diziden rahatsız.
dizinin bitirilmesi hükümetten diğerlerine verilen net bir mesajdır. Nefes bile aldırmayacağız size. size hiç bir şekilde kendinizi ifade etme şansı vermeyeceğiz.hiçbir şekilde bize yapılan muhalefete anlayış göstermeyeceğiz. yaşam hakkı vermeyeceğiz.
twitterdan gördüm de hoşuma gitti.
--spoiler--
dizide tek bir yalan vardı : bu dizideki karakterler ve kurumlar tamamen hayal ürünüdür ve gerçek kişi ve kurumlarla alakası yoktur.
--spoiler--
dizinin bitirilmesi hükümetten diğerlerine verilen net bir mesajdır. Nefes bile aldırmayacağız size. size hiç bir şekilde kendinizi ifade etme şansı vermeyeceğiz.hiçbir şekilde bize yapılan muhalefete anlayış göstermeyeceğiz. yaşam hakkı vermeyeceğiz.
twitterdan gördüm de hoşuma gitti.
--spoiler--
dizide tek bir yalan vardı : bu dizideki karakterler ve kurumlar tamamen hayal ürünüdür ve gerçek kişi ve kurumlarla alakası yoktur.
--spoiler--
evet bitti acimiz buyuk behzat amirim bitti son bolumu ankarada sakarya caddesin efsane bir sekilde veda ettik bir suru seveni ile orada toplandik dinalimizi yaptik gururumuz sudur ki efsaneye sahitlik eden insanlariz butun sevenleri olarak ve yine butun sevenleri olarak sozumuz sudur;behzat c nin bitmesine sebep olan bu konuda emegi gecen herskesi amina koyayim..elveda behzat amirim sen bize dogrulari gostersin dogruyu gosterdin paketimizdeki aon sigaramiz gibi sebi sevmeye devam edecegiz.
(bkz: rakı koy la)
Dün ki finaliyle herkesi duygulandırmıştır. Televizyonlardaki bir ton saçma sapan diziden bin kat daha iyiydi bitmemesi gerekirdi.
dün geceki finaliyle beni hüzne boğan dizidir. twitterda dizinin bitmiyeceği falan söyleniyor. takip edip göreceğiz.
haberturk kanalinda an itibariyle hakkinda samimi aciklamalar yapilan dizidir.
sevenlerinin final bölümünü sakarya caddesinde izlediği, "ulan o kadar salak dizi varken, nasıl biter!!" cümlelerinin ağızlarda dolandığı, haberlerde erdal beşikçioğlu'ndan her ay "behzat ç'ye gidiyoruz" diye aylık sinema şölenine dönmesinin yüreklere su serptiği efsanevi dizi.
http://www.tvaktuel.com/h...ddesi39nde-izlediler.html
http://www.tvaktuel.com/h...ddesi39nde-izlediler.html
Bitmiyeydi iyiydi.bittiginde içimde bi burukluk oluşan tek dizidir.
biber gazı sıkmadan ağlatabilen polis. adam.
beni perişan eden finali ile artık ankara sokaklarında ''belki bugün behzat ç setine rastlarım'' diye fellik fellik gezerken yinelenen umutlarımı da tüketmiş dizidir.
ankara sokaklarında nerede cinayet nerede olay görsem yoksa dizi seti mi var diye heveslendiğim, beni manyak eden dizidir. halbuki ölen ölmüş kalan kalmıştır. ben de bir set bile göremeden finali yapmışlardır.
güncel Önemli Başlıklar