bugün

entry'ler (6535)

3 ekim 2023 manchester united galatasaray maçı

Ya sikerim skorunu da oyununu da. Ulan çok bişi istemiyoruz, 3 pas yapamıyoruz ulan 3 Pas.
Arkadaş bu türk basını hakkaten Türk futboluna en büyük düşman. Cılız takımlara oynadığımız futbolla uzay takimi falan gotleri havaya kaldırıyorlar. Ama bı dünya eksiği olan ve hakkaten cok kötü olan Man Utd karşısında 3 Pas yapamıyosun. Bırakın gidin allaaskina ya.

son picikan

Yok yok Alcam. Az önce fena kaymisim, lazım tabi.

son picikan

Ben bı duşa girip çıkayim. Boka bulastim da bı arinmam lazım.

son picikan

Beyler nickaltimda bı hıyar kokusu var, sanırım Lucas bi yerini kesmiş.
Siktir git buradan, senin çapın yetmez benim canımı sıkmaya. Sen diğerlerine ibret olsun diye yaratılmış beyinsizin tekisin.
Siktir git.

frank lucas vs hıyar

Hiyara ayıp oluyor amk.

3 ekim 2023 manchester united galatasaray maçı

Beyler sakin, fenerli ibnelerin gazına gelmeyin. Zor rakip, zor deplasman. Türk takımları için, Man Utd en kötü zamanında bile olsa daha üstündür. Yenilmek ayıp değil ama puan almak da mucize değil.
Ayrıca hakkaten su Avrupa maçında destek samimiyetsizligini bırakın amk. Delikanlı adam kalbinde ne yatiyosa onu söyler. Ben fenerin olduğu bır maçta rakip takımın kim olduğu farketmez, rakibi fenere vursun geçsin isterim.
Bjk için de aynısı geçerli ama onları çok da sikledigim söylenemez.
Burası şampiyonların ligi arkadaşlar,herkes herkesi yenebilir. Burda olmayanlar az bı açılsın, bı uzaklassin bakiyim burdan.

sözlüğün en yakışıklı adamı saracadır

Tamam kardeşim vallahi en iyisi sensin. Acayip yakışıklı farkli bı karizma falan.
Ama artık paylasma bak,nazar değecek.
Paylaşma kardeşim, göze gelirsin.
Paylaşma artık yeter.
Paylaşma amina koyacam artık ama.

sözlük yazarlarının nicklerinin anlamı

Yuh amk bir nick için şu kadar açıklama okuyamam kusura bakma.
Benim nickin anlamı ise üşengeçlik.

1 ekim 2023 boca juniors river plate maçı

Lan aslolan, Arjantin'de aynı takımı destekliyoruz amk.

fenerbahçe nin iptal edilen ikinci golü

Ya olum aynı pozisyonu mu izliyoruz biz ben itiraz edenleri vallahi anlayamadım. Ulan Rize atsa su golü gene iptal edilmesi lazım derdim. Basbaya elle temas var topa ve doğru karar.
Gol güzeldi evet ama kurallar böyle yapacak bir şey yok.

1 ekim 2023 fenerbahçe çaykur rizespor maçı

Fanatizminizi sikicem artık. Olum yeter biraz akıllı olun amk.
Şu ligde rakibini sikip öldüren fener ve Galatasaray var izliyoruz. Kör değiliz. Biri diyo Rize yatiyo, öteki diyo Ankaragücü top mu oynuyo vs. Oynayamazlar çünkü rakipleri karşısında cilizlar. Derbiler belirleyici olacak, o yuzden az bı sakin olun amina koyim mal misiniz olm siz? Fener rahat yenecektir.
Rize'nin anasının amina kadar yolu var inşallah her maç fark yer ibneler.

Edit: fenerin 2. Gölünün iptal olması doğru.

30 eylül 2023 galatasaray mke ankaragücü maçı

Son vuruşlarda bizimki kadar beceriksiz bir takim olamaz amk.

bir kızın içine bir gecede 2 kere boşalmak

Aynaya bak gör ne olacağını amk.

26 eylül 2023 galatasaray a verilen penaltı

Haksız basit penaltı mi? Olm siz kafayı yemişsiniz bak hakkaten.
izlemeyin futbol falan boşuna. Gidin boş holiganlik yapın.

23 eylül 2023 başakşehir galatasaray maçı

Barış, oliviera acil dışarı alınmalı. Lan onca transfer vs. Ama takımın hali içler acısı.
Zaha ve ndombili seneye anca hazır olur.
Tete, boey, davinson sanchez, Abdülkerim, torreira dışında kalanlar vasat kere vasat oyun oynuyor.

bayern münih 10 galatasaray 0

Lan isallah günlerinde olmazlar da 4 tane yer döneriz.

mauro icardi

Kafasına çarpmış diyenler var. Kafasına çarpmıyor, bildiğin köşeye kafasıyla vuruyor. Hem de ortaya da değil şuta.
Stadda izlerken ziyech attı sandık bütün tribün. Sonra aşkın olayım çalmaya başladı, anlamadım olayı. Telefondan açıp baktım, şok oldum amk.
Manyak lan bu adam.

bir erkeği en çok mutlu eden şey

Galatasaray maçına bilet. Cumartesi maçtayim. *

esenler

Harbi esiyo şu an. istanbul'a Ekim ayında gelinmeli hava açısından. Diğer türlü çok sıcak amk.

iyi hissetmemek

Bir rüya bir senelik kafa toplama çalışmasını tekrar başa sardirabiliyor.