bugün
- youtube4
- ciğer vs kokoreç8
- queen ravenna adlı yazarı kurt ısırması12
- sözlük yazarlarının ruh hali15
- ciğer yiyen midesizler10
- eyeliner çekme yöntemleri2
- nervioya açılamayan utangaç gammaz3
- kahverengi göz kalemi2
- hiç edirne ciğer tavası yediniz mi12
- tıkalı burnu nar ekşisinin anında açması2
- fatma betül sayan kaya63
- yarın yataktan kalkamayacak yazar6
- ciğer yemediği için evde kalan kız5
- tek adamın hiçbir şeyden haberi olmaması6
- yunan adalarına gitmek20
- sol frame akmıyor2
- dinci ahlaksızlığı19
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı15
- rutkay aziz2
- yunan aşığı tip15
- zengin koca bulup evinin hanımı olmak15
- bir sözlük kızını sözlükten çekip çıkartmak15
- yulaf yiyen insan5
- gönlü götü geniş sözlük yazarı8
- rüyada nervio yu görmek9
- hiram abas2
- filistin6
- nervio için ciğer yemekten vazgeçmek5
- boşanmaların artma sebebi4
- linç yiyeceğin bir şey söyle7
- yüz görünümlüğü5
- sözlük gammazları2
- aşerei mubeşşere2
- fatma betül sayan kaya'nın tutuklanmaması3
- nervio benimle evlenir misin5
- hayati yazıcı'nın oğlunun mal varlığına tedbir3
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi24
- ırakın bir bölümünün türkiyeye katılması13
- cadı büyücü tipli kadınlar3
- truesuz sözlük11
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- dertliyken dinlenilecek şarkılar2
- en lezzetli balık6
- insanlar size bakınca ilk ne ilgilerini çeker5
- rujlu erkekle öpüşmek14
- arjantinli erkekler6
- korkulan ölüm şekli5
- mony tontana2
- kışın duş alırken üşümemek için öneriler14
- ismet gürbüz'ü çarmıha germek3
bir şeyler olacak ama tam kestiremedim. banko en az 10 bölüm esra nın katilini aramakla geçecek bunu çıkarabiliriz.
90 dakikadan kısa sürmeyi başarmış süpersonik dizidir. izleyici için üzücü olabilir ama çalışanları için tadından yenmez. süresinin kısalmasının nedenini bilmiyorum ama kim yaptıysa bunu tebrik edilesi insandır.
sıkıcı bölüm denmiş ama behzat ç.'nin de olayı bu. yapbozun parçaları birleşecek ortaya bir şey çıkacak. ilk sezonu 10 numara 5 yıldızdı doğru. ama aslında ilk sezonuda böyleydi.
sıkıcı bölüm denmiş ama behzat ç.'nin de olayı bu. yapbozun parçaları birleşecek ortaya bir şey çıkacak. ilk sezonu 10 numara 5 yıldızdı doğru. ama aslında ilk sezonuda böyleydi.
sansürsüz işi yatmış olan dizi. 71. bölüm biraların buğulandığı, küfürlerin sansürlendiği şekildedir... demek ki geçen hafta ya test yaptılar, ya da basbaya farketmeyip sonra da salladılar.
Amirim kokaini yidi ya resmen yidi.
--spoiler--
dikkat çeken başka ayrıntılar;
- sezin akbaşoğulları, mine tugay gibi tepeden girmiş isim listesine. akbaba (berkan şal) hala aşşalarda ayıp ama
- harun'un bornozla ayılamasına koltuğa hopladığı sahnede eda işler güçler izliyordu
- akbaba kafadan zımbaladı adamı, lan oğlum vursane herifi götünden bacağından falan da konuşsun. bi ipnelik peşinde değilsindir inşallah?
- yeni gelen olay yerci dingil, dextervari olayların geçen sezon komiser suna tarafından tüketildiğini biliyor değil mi? bi ikincisi katiyen çekilmez. üstelik bu sezon, öyle bi sıkıcı süreci hoş kılacak bi hamet uğurlu da yok.
- tamer mi taner mi ne boksa bey olmamış. tecavüzcü coşkundan hallica kahkaha atıyor panpalarıyla. olmaz. başka dizide tamam da behzat'da a-ah. o ne la öyle?
- o değil de epeydir aspava yapmadılar bi şöyle? yapsalar ya?
netice itibariyle geçen sezon başında da tatava yapmıştık, sonradan dizi açılmıştı. hadi bakalım 3 bölüm daha bakalım nolecek?
--spoiler--
dikkat çeken başka ayrıntılar;
- sezin akbaşoğulları, mine tugay gibi tepeden girmiş isim listesine. akbaba (berkan şal) hala aşşalarda ayıp ama
- harun'un bornozla ayılamasına koltuğa hopladığı sahnede eda işler güçler izliyordu
- akbaba kafadan zımbaladı adamı, lan oğlum vursane herifi götünden bacağından falan da konuşsun. bi ipnelik peşinde değilsindir inşallah?
- yeni gelen olay yerci dingil, dextervari olayların geçen sezon komiser suna tarafından tüketildiğini biliyor değil mi? bi ikincisi katiyen çekilmez. üstelik bu sezon, öyle bi sıkıcı süreci hoş kılacak bi hamet uğurlu da yok.
- tamer mi taner mi ne boksa bey olmamış. tecavüzcü coşkundan hallica kahkaha atıyor panpalarıyla. olmaz. başka dizide tamam da behzat'da a-ah. o ne la öyle?
- o değil de epeydir aspava yapmadılar bi şöyle? yapsalar ya?
netice itibariyle geçen sezon başında da tatava yapmıştık, sonradan dizi açılmıştı. hadi bakalım 3 bölüm daha bakalım nolecek?
--spoiler--
hayaletin hep başkaları için koşturduğu dizi. akbaba'nın bile özel hayatı var,bırak akbaba'yı cevdet'in ev arayan sözlüsü var ama hayalet yalnız. mutluluğu en çok hakeden adam tek başına. senaristlere sesleniyorum hayalet mutlu olsun la.
senarist demişken birol tezcan ismi yazılmaya başlamış jenerikte. kalemine sağlık.
senarist demişken birol tezcan ismi yazılmaya başlamış jenerikte. kalemine sağlık.
bu haftayla iki haftadır boşa yayınlanan dizi. eski behzat ç'den gram eser yok. dağ gibi savcıyı vurdular. olayı tam doruk noktasında bırakıp tatile girdiler ama dönüş resmen bok gibi oldu.
jenerikten tut, yönetmene ve çekilen bölümlere kadar resmen bir hezeyan içerisinde.
jenerikten tut, yönetmene ve çekilen bölümlere kadar resmen bir hezeyan içerisinde.
3.sezona kötü başlamış dizi.
haftaya ercüment çözer geliyor, oradan umutluyum bak.
haftaya ercüment çözer geliyor, oradan umutluyum bak.
71. bölüm sansürsüz olarak pazar gecesi star tv internet sitesinden seyredilebilecektir.
organize amirinin sikerim prostatını küfürü nasıl olmuş merak etmiyor değilim.
organize amirinin sikerim prostatını küfürü nasıl olmuş merak etmiyor değilim.
behzatcığımın kokain çekti. afiyet olsun ona. o değil de bu bölüm öyle durgundu ki önümüzdeki haftaya dair merakım tavan yapmış vaziyette. ve bu konunun ercümentle ilgisi olmadığı fikrine bile inandırdım kendimi öylesi yalancıyım. of neyse de iyi ki varsın behzat ç!
"yeni bölümün bipsiz halini ise her pazar 00.00'da yine http://www.startv.com.tr 'de bulabilirsiniz."
https://twitter.com/behza...status/251704787526115328
hemen arkasından verseler daha iyi olurmuş. rtük buna da el attı herhalde.
https://twitter.com/behza...status/251704787526115328
hemen arkasından verseler daha iyi olurmuş. rtük buna da el attı herhalde.
71. bölümde behzatın içeri girmesiyle akbabanın incelediği dosyayı telaşla kapatıp endişelenmesinden bi boklar çıkacak.
stvde yayınlanan badem b (polis hikayeleri) dizini geçemeyecek dizi. *
stvde yayınlanan badem b (polis hikayeleri) dizini geçemeyecek dizi. *
en sahici dizilerdendir.
startv.com.tr internet sitesinde'de biplenerek verilmiş ve bizi dumur etmiştir. nedir la bu oradan bari bipsiz verin.
ayrıca şu muhabbet yarmıştır;
--spoiler--
yeni olay yeri incelemecisi çocuk ile bizim ekip arasında geçen diyalog;
- hayalet; gardeş sen nerden çıktın yav biz seni daha önce hiç görmedik
- eleman; olay yerine daha yeni atandım
- akbaba; daha önce nerdeydin?
- eleman; amerika
- harun; heeeee, tavrı ben şimdi çözdüm ha, bu gitmiş amerikaya izlemiş csileri (sieseyleri) miamileri gelmiş burda hava yapıyor
oğlum onların hepsi burada da var la alt yazılı veriyorlar hemde
--spoiler--
ayrıca şu muhabbet yarmıştır;
--spoiler--
yeni olay yeri incelemecisi çocuk ile bizim ekip arasında geçen diyalog;
- hayalet; gardeş sen nerden çıktın yav biz seni daha önce hiç görmedik
- eleman; olay yerine daha yeni atandım
- akbaba; daha önce nerdeydin?
- eleman; amerika
- harun; heeeee, tavrı ben şimdi çözdüm ha, bu gitmiş amerikaya izlemiş csileri (sieseyleri) miamileri gelmiş burda hava yapıyor
oğlum onların hepsi burada da var la alt yazılı veriyorlar hemde
--spoiler--
rtüğe inat alkol yerine kokayin * sert adam vesselam .
ergenleri bomonti*yle tanıştıran adam.
o olmasa herkes efes diye zırvalayacaktı.
o olmasa herkes efes diye zırvalayacaktı.
3. sezon 2. bölüm itibariyle behzat'ın walter white'a bağlayacağından şüphelenmekteyim.
(bkz: walter w)
(bkz: walter w)
akbabuş'un sakıncalı adam olduğuna inanmak istemediğim dizidir. daha öncelerinde de hayaleti rehin alanın kafasına sıkacakken isabetsiz olmuştur, bu kez tutturdum vurgusu olsun lütfen. Amirim de şeklli değiştirmiş çok tarz olmuş ya la.
bazı yazarların hayatlarına renk kattığı garanti olan dizidir.
dikkat!!! bu entry 71.bölüm ile ilgili spoiler içermektedir.
--spoiler--
uyarımızı yaptıktan sonra bölüm değerlendirmesine geçebiliriz.öncelikle dizinin başında neşet babayı anmaları hepimizi duygulandırdı.eylül karakterinin savcı esranın yerini alacağı falan söyleniyordu bence alsa alsa sunanın yerini alır.
bu sert takılma muhabbeti dönünce bende requiem for a dream deki gibi ass to ass falan bekledim meğer cocoymuş amk.
--spoiler--
--spoiler--
uyarımızı yaptıktan sonra bölüm değerlendirmesine geçebiliriz.öncelikle dizinin başında neşet babayı anmaları hepimizi duygulandırdı.eylül karakterinin savcı esranın yerini alacağı falan söyleniyordu bence alsa alsa sunanın yerini alır.
bu sert takılma muhabbeti dönünce bende requiem for a dream deki gibi ass to ass falan bekledim meğer cocoymuş amk.
--spoiler--
türk televizyon tarihinde kokain yenmesi bir ilktir. ve bu ilke behzo imzasını atmıştır.
amirim harbiden yedin kokoyu yahu.
amirim harbiden yedin kokoyu yahu.
sansürsüz bölümünün bu gece yarısı mı, yarın gece yarısı mı oldugunu anlayamadığım güzel dizi. kafam karıştı pazar 00.00 demek cumartesiyi pazara bağlayan gece demek olur heralde ya da mantık hatası var ben de.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar