bugün
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım8
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri23
- sinirlenince yaptığınız şeyler6
- yaşar dinleyen erkek7
- avm gezme kültürü7
- ince belli kızlar bakar mısınız6
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü36
- gocu kaç yaşında7
- gocu32
- yaşlandıkça ölüme yaklaşmak4
- tabağındaki yemeği bitiremeyen erkek5
- çirkin insanlara acımasızca davranmak2
- ezginin günlüğü açıp tek başına uzun yola çıkmak6
- tavuk döner sırasında hayatının aşkına rastlamak6
- balık etli kızlar bakar mısınız3
- yeni parti tüzüğü5
- çocuğunu bir proje olarak gören ebeveyn2
- öcalan için imralı da ev inşa edilmesi10
- atatürk diyor ki2
- nakit para akışı2
- nakit para taşımamak3
- kahvaltı9
- claude'un savaş ve casuslukta kullanılması5
- muhafazakar eşcinsel4
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu27
- akp'li şamil tayyar'ın mutlak butlan açıklaması2
- tissot la loche4
- öcalan için bahçeli ve konforlu bir ev yapılması6
- sözlük yazarlarına güvenmek19
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri6
- başım belada2
- pizzanın kenarlarını yemeyen erkek4
- nişantaşı nda 36 lı tuvalet kağıdıyla yürümek4
- aykolik bugün acaba nereyi gezecek3
- sanane demek yanlıştır4
- sıcak içeceği soğutarak içen insan3
- göbeklitepe de dikilen ilk sütunlar2
- her şeyin mizahı yapılmalı mı18
- insanın kendisine benzeyen kişiden hoşlanmaması6
- küpe takan adama kız vermem diyen baba10
- boyumun 2 cm kısalması22
- regl ağrısı çeken sevgiliye yapılacaklar12
- lahmacuna ketçap sıkmak3
- avi 8 spitfire2
- çorapla uyuyan erkek3
- çay tabağındaki çayı kafaya dikmek3
- dolma biberin kabuğunu yemeyen insan5
- uyudun mu mesajı14
- prenses gibi büyüyen kızlar9
- ona bir şey söyle9
şu an star tv internet adresinde hd ve sansürsüz hali yayınlanmakta olan dizi.
vay anasına avradına sayın izleyiciler özlemişim kendisini, dağıttı ya la amı götü gene amirim. reklamları bile seyrettim bişey kaçırırım diye amk.
not1 : uncfilm (mehmet çetin) ekibiniz efektlerde sıçmıştır, neydi lan o öyle nasıl araba patlatma nasıl balkondan adam atmak nasıl böcekler yapmayın etmeyin, sırım sırım sırıttılar hatta bölümü yediler. iyi efekt fark edilmeyendir.
not2: yeni jeneriği beğendim ya la.
not1 : uncfilm (mehmet çetin) ekibiniz efektlerde sıçmıştır, neydi lan o öyle nasıl araba patlatma nasıl balkondan adam atmak nasıl böcekler yapmayın etmeyin, sırım sırım sırıttılar hatta bölümü yediler. iyi efekt fark edilmeyendir.
not2: yeni jeneriği beğendim ya la.
erdal beşikçioğlu nun aynı sahnede 5 ayrı ruh halini canlandırarak oyunculuk dersi verdiği dizi . *
iki isteğim var. birincisi şu iğrenç efektleri halletsinler, ikincisi her bölüm böyle aşmış senaryo ve oyunculukla devam etsinler.
O behzat ç. şu behzat ç. gerçekmiş demeyin behzat ç. diğer behzat ç lerle kafasında senaryo kurdu boyle yaparsam sonucu bu olur şöyle yaparsam böyle olur gibisinden ve en son hepsinin mantıksız olduğunu anlayıp hepsine siktiri çekti. Budur yani
tam anlamıyla türk aile yapısına uygun dizi olmuş. biranın görüntüsü sansürlü, biranın lafı bile sansürlü. izledik, ders aldık, bir daha birayı ağzımıza koymuyoruz muhteremler.
yeni sezon ilk bölümlerini anlamama geleneğini sürdürdügüm dizidir.
rtük'le fena daşşak geçmişler, biraların buğulandığı yetmemiş, bira'yı da sansürlemişler. daha öncesinde de dizi başında bir sürü meslek erbabı sayıp "onlarla ilgimiz yoktur" kabilinden mizahi daşşak geçmece vardı. bu dizinin bu yönünü çok seviyorum...
ama ekseri mallar da anlamamış "türk aile yapısı" vs. deyip çakıyorlar. sazan mevsimi başlamış, maşallah ağlar full.
edit: startv'nin sitesinde hd ve sansürsüz izlenebiliyor, eda'nın "siktir et"i dahil sansürsüz, kaçırmayın ;)
ama ekseri mallar da anlamamış "türk aile yapısı" vs. deyip çakıyorlar. sazan mevsimi başlamış, maşallah ağlar full.
edit: startv'nin sitesinde hd ve sansürsüz izlenebiliyor, eda'nın "siktir et"i dahil sansürsüz, kaçırmayın ;)
sanırım harun'la eda'nın ayrı yatmasını gözümüzün içine sokmalarının sebebi diğer bir rtükle taşşak geçme mevzusuydu.
gelmiş geçmiş en güzel dizidir,kimi zaman da geçirmiş dizidir.
daha da televizyondan izlemeyeceğim dizi. starın sitesinden mis gibi bipsiz engelsiz izlemek varken niye bu ibne rtüke takılıyım.
artı reklamsız. duble mis.
artı reklamsız. duble mis.
starın sitede verdiği son bölümlde bok kelimesinin sansüre takıldığı dizidir. ağır küfürleri sitede bile veremiyorlar herhalde. çok sahane giriş oldu da araba 200 basmasa iyiydi.
izleyenlerini, 1 ekim'de yayın hayatına başlayacak olan günlük sol gazetesi'nin reklamına yer vererek şaşırtmamış bir dizi:
http://galeri.uludagsozluk.com/g/behzat-%C3%A7/
http://galeri.uludagsozluk.com/g/behzat-%C3%A7/
Star TV internet sitesinde bipsiz verilmesi, edanın siktir et'ini, akbabanın amına koyim'ini, behzat'ın siktirin gidin lan'ını sansürsüz duymak güzel. Şimdi tam bizden oldun Behzat Ç. !
o geldi ya la , şu yaptı ya la behzata yakışan ama onun dışında kimseye yakışmayan replikli dizi. *
bu gece fanatiklerinin özlemini dindiren dizi. yeni sezonu hepimiz için hayırlı olsun.
70. bölümünü izlemeyi şimdi bitirdiğim dizi.
tanımı yaptıktan sonra eleştirilere gönül rahatlığıyla geçiyorum.
jeneriğin o bize sunulan izleyicilerin yaptığı fazla slow jenerik olmadığına sevindim. önceden de benzetiliyordu ama 69. bölümden sonra behzat giderek max payne'e doğru kaymaya başladı. Umarım karakter keskin bir çizgiyle max payne'den ayrılır ve özgünlüğü konusunda hem fikir olup rahatlarız. Diyeceğim o ki jenerik aksiyon severler için daha sevindirici olacak gibi, sanki dizinin aksiyon yanı duygusal yanına göre daha ağır basacak gibi bu sezon.
Son olarak jenerikte Canan Ergüder ve Nejat işler'in birlikte yer alması ikisinin de flasbackler dışında dizide olmayacağı fikrinin net olarak ortaya koymakta.
Kronolojik sırayla gitmek gerekirse;
Şizofreniyle girince dizi bizi bu sefer şaşırtmayacak diye düşündüm, ama öyle olmadı. Yine ters köşelerden ters köşe beğendik. Tamam biraz Erdal Beşikçioğlu'nun harika oyunculuğunun boku çıkarılıp seyircinin gözüne sokmaya çalışılmış olabilir, şu nevrozlar, psikozlar çok uzatıldı. kabak tadına yakın bir tadı var. ama insanın kendi içinde verdiği savaşların kamera karşısında en iyi anlatılabilme biçimi bu olsa gerek.
ilk göze çarpan olay arabalar, senaristin gözden kaçıracağını sanmam illa ki önümüzdeki bölümlerde bir açıklama gelecektir.Koli bantlı behzat yeni sezonun en güzeli. erken bir yorum olabilir ama ilk iki sezonda behzat'in kisilik bunalimlari dizinin seyrini yavaslatiyor gibiydi. muhtemelen bu sezon bu deli behzat'i orijinalinin yaninda sürekli görecegiz. biri bunalim takilirken digeri ortaligin amina koyacak. (Javier Bardem olayından bahsetmek istemiyorum, herhalde yönetmenin/senaristin aklı o tarafa kaymamıştır, konduramıyorum. )Geçen sezonun en beğenilen 2 şarkısı uzun geceler (Nazlı Vural) ve haram geceler (pilli bebek) in es geçilmemesi beni bu bölümde en mutlu eden olay idi.
Eda'nın bile siktir et demesi durumun bokluğunu ortaya şlap diye koyar nitelikte bir kere. Hazır Eda demişken o ağlamaklı konuşma olayı her kadına aynı derecede yakışıyor, merak etmeyin.
Hayranlarından özür dilerim ama inanç Konukçu'nun oyunculuğu Erdak Beşikçioğlu'nun oyunculuğundan (tecrübe farkına rağmen) daha iyi olduğunu bağıra bağıra anlattığı bölümler gördük, o ne güzel korkma tripleri.
Akbaba'dan bahsetmiyorum, ona neler olacağını, Nazlı'ya ne olduğunu zaten göreceğiz önümüzdeki bölümlerde. Bu arada Akbaba'nın evinde bir kapı daha varmış, o nereden çıktıysa?
Aziz Başkomiser'e de ne olduğunu sonraki bölümlerde göreceğiz.
Cevdet ile Harun aynı zaten.
Boyun kırma sahnesinin amına koyum net. Doğan Ümit Karaca'nın taşaklarını emip emip sulandıralım. Yönetmen farkını ilk defa bu kadar net fark ettim.
Fark ettiyseniz o arabanın patlama sahnesinden hiç bahsetmedim, bahsetmeyeceğim.
tanımı yaptıktan sonra eleştirilere gönül rahatlığıyla geçiyorum.
jeneriğin o bize sunulan izleyicilerin yaptığı fazla slow jenerik olmadığına sevindim. önceden de benzetiliyordu ama 69. bölümden sonra behzat giderek max payne'e doğru kaymaya başladı. Umarım karakter keskin bir çizgiyle max payne'den ayrılır ve özgünlüğü konusunda hem fikir olup rahatlarız. Diyeceğim o ki jenerik aksiyon severler için daha sevindirici olacak gibi, sanki dizinin aksiyon yanı duygusal yanına göre daha ağır basacak gibi bu sezon.
Son olarak jenerikte Canan Ergüder ve Nejat işler'in birlikte yer alması ikisinin de flasbackler dışında dizide olmayacağı fikrinin net olarak ortaya koymakta.
Kronolojik sırayla gitmek gerekirse;
Şizofreniyle girince dizi bizi bu sefer şaşırtmayacak diye düşündüm, ama öyle olmadı. Yine ters köşelerden ters köşe beğendik. Tamam biraz Erdal Beşikçioğlu'nun harika oyunculuğunun boku çıkarılıp seyircinin gözüne sokmaya çalışılmış olabilir, şu nevrozlar, psikozlar çok uzatıldı. kabak tadına yakın bir tadı var. ama insanın kendi içinde verdiği savaşların kamera karşısında en iyi anlatılabilme biçimi bu olsa gerek.
ilk göze çarpan olay arabalar, senaristin gözden kaçıracağını sanmam illa ki önümüzdeki bölümlerde bir açıklama gelecektir.Koli bantlı behzat yeni sezonun en güzeli. erken bir yorum olabilir ama ilk iki sezonda behzat'in kisilik bunalimlari dizinin seyrini yavaslatiyor gibiydi. muhtemelen bu sezon bu deli behzat'i orijinalinin yaninda sürekli görecegiz. biri bunalim takilirken digeri ortaligin amina koyacak. (Javier Bardem olayından bahsetmek istemiyorum, herhalde yönetmenin/senaristin aklı o tarafa kaymamıştır, konduramıyorum. )Geçen sezonun en beğenilen 2 şarkısı uzun geceler (Nazlı Vural) ve haram geceler (pilli bebek) in es geçilmemesi beni bu bölümde en mutlu eden olay idi.
Eda'nın bile siktir et demesi durumun bokluğunu ortaya şlap diye koyar nitelikte bir kere. Hazır Eda demişken o ağlamaklı konuşma olayı her kadına aynı derecede yakışıyor, merak etmeyin.
Hayranlarından özür dilerim ama inanç Konukçu'nun oyunculuğu Erdak Beşikçioğlu'nun oyunculuğundan (tecrübe farkına rağmen) daha iyi olduğunu bağıra bağıra anlattığı bölümler gördük, o ne güzel korkma tripleri.
Akbaba'dan bahsetmiyorum, ona neler olacağını, Nazlı'ya ne olduğunu zaten göreceğiz önümüzdeki bölümlerde. Bu arada Akbaba'nın evinde bir kapı daha varmış, o nereden çıktıysa?
Aziz Başkomiser'e de ne olduğunu sonraki bölümlerde göreceğiz.
Cevdet ile Harun aynı zaten.
Boyun kırma sahnesinin amına koyum net. Doğan Ümit Karaca'nın taşaklarını emip emip sulandıralım. Yönetmen farkını ilk defa bu kadar net fark ettim.
Fark ettiyseniz o arabanın patlama sahnesinden hiç bahsetmedim, bahsetmeyeceğim.
izleyeni ağlarken bitip yazılar kaymaya başlayan değil, başladıktan 5 dakika sonra ağlatan, izleyenine pause yaptırıp el yüz yıkatan dizi.
yeni sezona da çok iyi giriş yapmış dizi. lakin star tv websitesinde sansürsüz yayınlanmaya devam ederse tv reytinglerinde büyük düşüş olabilir.
behzat ç nin 5 farklı görüntüsü içindeki 5 farklı duyguyu ve karakteri yansıtmakta tahminimce.
intikam, acı, çaresizlik ve neredeyse delirme aşamasına gelmesi. hepsi ayrı bir karaktere bürünmüş. sonuncu da zaten bizim bildiğimiz behzat ç.
aralarındaki mücadeleyi kazanan karakter, dizide bundan sonra behzat amirimin gerçek kimliği olacak. ama en yakın duran, finalde diğerlerine siktir çeken normal behzat ç*.
aq biz de manyak olduk sayenizde*. takip etmeyen biri okusa ne diyo bu aq dum diyecek*.
edit: benden önce de yazmışlar ya la. uyku mahmurluğuyla göremedim*.
intikam, acı, çaresizlik ve neredeyse delirme aşamasına gelmesi. hepsi ayrı bir karaktere bürünmüş. sonuncu da zaten bizim bildiğimiz behzat ç.
aralarındaki mücadeleyi kazanan karakter, dizide bundan sonra behzat amirimin gerçek kimliği olacak. ama en yakın duran, finalde diğerlerine siktir çeken normal behzat ç*.
aq biz de manyak olduk sayenizde*. takip etmeyen biri okusa ne diyo bu aq dum diyecek*.
edit: benden önce de yazmışlar ya la. uyku mahmurluğuyla göremedim*.
Sansürsuz behzat c ye hosgeldiniz efsane olmaya devam eden dizinin star tv tarafindan sansursuz yayinlanma kararı alabilecek en mükemmel karar olmuş dizimiz.
tekrar hyundai'ye dönen dizi. ne de olsa accent era kaliteli araba yakışmış.
ayrıca 5 behzat ç birden izlemek hoştu gerçi 1'i gerçek diğerleri hayal ürünü ama olsun. *
ayrıca 5 behzat ç birden izlemek hoştu gerçi 1'i gerçek diğerleri hayal ürünü ama olsun. *
--spoiler--
(bkz: erdal beşikçioğlu) sergilediği 5 ç karakteri ile oyunculuğunun hakkını verdiğini, bu işi bildiğini tekrar göstermiştir. çok yaşa sen.
--spoiler--
ayrıca (bkz: star tv)sitesinden sansürsüz olarak yayınlamıştır 70. bölümü. küfürleri canlı canlı duymanın tadı farklıymış. eğer böyle devam ederse artık televizyondan izlenmez bu dizi.
(bkz: erdal beşikçioğlu) sergilediği 5 ç karakteri ile oyunculuğunun hakkını verdiğini, bu işi bildiğini tekrar göstermiştir. çok yaşa sen.
--spoiler--
ayrıca (bkz: star tv)sitesinden sansürsüz olarak yayınlamıştır 70. bölümü. küfürleri canlı canlı duymanın tadı farklıymış. eğer böyle devam ederse artık televizyondan izlenmez bu dizi.
3. sezonu dün başlamış olan güzelim dizi. izleyemedim ya la.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar