bugün
- bütün eziklerin 80 ler paylaşımı yapması15
- kafasında konuşan sesi uzaylı zannetmek8
- uyudun mu11
- seksenlerde nasıl görünürdüm trend i22
- özgüven4
- şeffaf ayakkabı9
- sinek as6
- hayattan beklentiler7
- 81 ilde sığınak yapılması7
- queen ravenna ve cinleri14
- manifestten hangi kızla sevişirdin16
- deliler bize ne anlatıyor sorunsalı7
- bir zihinden diğer zihne geçen memler8
- mesleğinizi söyleyince muhatap olduğunuz sorular12
- insanı yoran duygular6
- kadın bacağı paylaşan mehdi4
- tavuğun neden kanatları var11
- beni affettiğini söylesin gideyim10
- patso3
- olgunlaştıkça farkına varılan şeyler4
- sözlükte üzdüğüm yazarlar11
- sueda uluca silvermist benzerliği11
- karabüyü yapılan kaynananın hala yaşaması7
- öğrenildiğinde ufku iki katına çıkaran şeyler5
- spora başladım4
- sözlük şifresinin uzaylılar tarafından çalınması6
- gebze yi gebze yapan şeyler3
- ahlak abartılmış balon bir kavramdır5
- at eti yemek3
- pandela 310
- adana dürüm vs adana porsiyon2
- 3 yaşındaki elif'i göz göre göre ezen kadın sürücü12
- taliban7
- sözlüğün en masum yazarları18
- izmir yanıyor5
- gammazların gizli hesapları görebilmesi2
- hayatın insana diz çöktürmeye çalışması5
- s'i l v'e r m'i s t35
- sözlüğün en kültürlü yazarı2
- uludağ sözlük size ne kattı27
- gocu34
- uludağ sözlük deli istilası4
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı8
- karton toplayan birini görseniz naparsınız5
- sonbahar depresyonu4
- queen ravennadan mesaj var11
- kız düşürmenin kısa yolu19
- kulaklık6
- öldükten sonraki ilk 1 milyar yıl4
- kaşarlı sucuklu menemen8
çetin'in oğlu: senin baban ölünce üzülürsün, ben üzülmem.
harun: ne biçim konuşuyorsun, benim babam ölmez lan it!
harun: ne biçim konuşuyorsun, benim babam ölmez lan it!
bu edaya birşey olmuş ya. bir garip görünüyor, acayip yorgun falan görünüyor. makyaj bile kapatamamış solgunluğunu.
an itibariyle figüranlar diziyi katletmektedir.
şevket ç. doktorla yemekte ettiği laflarla battıkça batmıştır.
garson: şevket bey başka bi isteğiniz var mı?
şevket ç psikoloğa: aa biz sizinle hiç vizitenizden bahsetmedik. ne kadara anlaştık biz şimdi? bi de ben çok geriliyorum, bu şeyi öyle her yerde yapamıyo... ne bakıyosun sen be? hasta doktor ilişkisi bu. git, istemiyoruz bir şey.
şevket ç psikoloğa: aa biz sizinle hiç vizitenizden bahsetmedik. ne kadara anlaştık biz şimdi? bi de ben çok geriliyorum, bu şeyi öyle her yerde yapamıyo... ne bakıyosun sen be? hasta doktor ilişkisi bu. git, istemiyoruz bir şey.
ben seninle mutsuzluğu da varım behzat, diyen savcıma haksızlık ediyor amirim.
ilk sezonda akbabuşun tek başına baskın yaptığı otel de 2. sezon itibariyle fuhuşa devam edildiğini gördüğümüz dizi.
dizide ki şevket karekterini izlerken bende hafiften bir erdal bakkal izlenimi uyandıran dizidir. iyidir, hoştur.
pazar günlerini çekilir hale getiren fenomeni olduğum dizidir. her bir karakteri ayrı ayrı seviyorum ama ege aydan ayrı bi güzel oynuyor onun olduğu her sahnede nasıl büyük kahkahalar atıyorum o güzel oyunculuğu ile ayrı bir keyif katıyor. fatih akman ise o yolda hızla ilerliyor. keyifle izlediğim tek dizisin behzat ç.
--spoiler--
şevket; şimdi ben nereye kadar gideyim
doktor; yani ne bileyim biraz daha aşağıya oturabilirsiniz
şevket; yok onu demedim çoçukluğuma dönücem ya
doktor; istediğiniz yaştan başlayabilirsiniz şevket bey.
--spoiler--
--spoiler--
şevket; şimdi ben nereye kadar gideyim
doktor; yani ne bileyim biraz daha aşağıya oturabilirsiniz
şevket; yok onu demedim çoçukluğuma dönücem ya
doktor; istediğiniz yaştan başlayabilirsiniz şevket bey.
--spoiler--
pisliğin içinden polis falan çıkınca, kaldırılmasından iyice korktuğum dizi. vay be ne kadar sindirilmişiz de haberimiz yok.
şevket reyizin behzat'ın yeni manitası mı olucak diye düşündüren doktora çaktığı bir sonla 2. bölümünü bitiren dizi.
son iki haftadir buram buram sanitarium kokan dizidir.
Ey senarist yapma etme gözünü seveyim her pisliğin altından bi polis çıkarsa yeminle kaldırılar bu diziyi çok söverim bak sonra sana behzat ç candır.
2 haftadır bölüm sonunda çalan şarkıyı bulmak için tepetaklak olunan dizi.
pilli bebek söylüyor tamam da, şarkının adı ne ulan?
pilli bebek söylüyor tamam da, şarkının adı ne ulan?
behzat amirin bunalımı ekran başında bizi de bunalımlara sürükledi. nolur çıksın artık bunalıdan yalvarıyorum.
hayaletin olayını tam çözemediğim bir bölüm babası terzi olduğu içinmi sıkıntılı?
akbaba'ya kumbaba diyen arkadaşım sayesinde daha bi sevdiğim dizi.
40. bölüm abartısız en sikindik bölümü olarak kayıtlara geçti.
nasıl desem bilmiyorum. bugün oturdum 40.bölüme hazırlık olsun diye 10 20 ve 30. bölümleri izledim. sonuna kadar ezbere bildiğim halde heyecanla zevkle izledim. ama dedim ya nasıl desem bilmiyorum. olmamış. hiç bu kadar keyifsiz ve sıkılarak izlememiştim bir behzat ç. bölümünü. ama kredisi sonsuz. görmezden gelinecekler klasörüne salladım gitti. haftaya affettir bize kendini ey senarist. erdal hocam gene süperdi o ayrı.
--spoiler--
akbaba: neyi var lan bunun dalıp dalıp gidiyor?
harun: ne bilim la ben, lan ben böyle dalsam beni de merak eder misin?
akbaba: ne diyon oğlum ya
harun: he zaten hep harun dalsın öyle kendine kendine
akbaba: ne diyon oğlum kırık mısın la sen?
behzat: tetikçiyi gördün madem niye bir şey demedin la
gören adam: ne bilim amirim basiretim bağlandı o an.
behzat: seni de basiretini de sikim.
hayalet'ten de çok güldüğüm ve adam haklı dediğim şu cümle geldi; bir daha da bi bok yiyosan kapıyı kitle lan
--spoiler--
akbaba: neyi var lan bunun dalıp dalıp gidiyor?
harun: ne bilim la ben, lan ben böyle dalsam beni de merak eder misin?
akbaba: ne diyon oğlum ya
harun: he zaten hep harun dalsın öyle kendine kendine
akbaba: ne diyon oğlum kırık mısın la sen?
behzat: tetikçiyi gördün madem niye bir şey demedin la
gören adam: ne bilim amirim basiretim bağlandı o an.
behzat: seni de basiretini de sikim.
hayalet'ten de çok güldüğüm ve adam haklı dediğim şu cümle geldi; bir daha da bi bok yiyosan kapıyı kitle lan
--spoiler--
"ben mi paranoyaklaştım yoksa son sahnede şule'nin arkasından bi herif mi geçti? son sahnede çalan şarkı neydi? neden korku filmi gibiydi nefessiz izledim. pilli bebek artık behzat ç. albümü çıkarsın!" feryatları eşliğinde tek başıma izlediğim dizidir kendisi. o değil amirim için endişeleniyorum lan. geçen bölümde intihar eğilimli olan adam şimdi salıncaklı şule'yi görüyor... Şule lan... Amirim... Ben de seninle beraber manyak oldum amirim. Canımsın amirim.
ha bir de arabada beklerlerken radyo tiyatrosu olayı mükemmeldi. Rutkay aziz'in sesini duymak ayrı güzeldi.
edit: Rutkay aziz değil de o genco erkal olacakmış. dort yaprakli maydonoza teşekkürler.
ha bir de arabada beklerlerken radyo tiyatrosu olayı mükemmeldi. Rutkay aziz'in sesini duymak ayrı güzeldi.
edit: Rutkay aziz değil de o genco erkal olacakmış. dort yaprakli maydonoza teşekkürler.
--spoiler--
yahu sikicem! hayalet küçüklüğünde babasının yanında oraletini çakıyor, o arada babası cekete isminin harflerini yazıyor falan. hayalet'in babasını biz bilmiyoruz. bu ölen adam değil ama onu biliyoruz. hayaletin babasının adı ali. ölen adamın ramazan. hayalet babasına ibnelik yapıyor yerini söylüyor falan oraları siktir ettim de babası terzi diye böyle uzaklara dalması anlamsız. babasıyla bu ölen adam ramazan'ın arasındaki ilişki ne? bi sikim anlamadım yardımcı olun kimse de yazmamış lan.
--spoiler--
yahu sikicem! hayalet küçüklüğünde babasının yanında oraletini çakıyor, o arada babası cekete isminin harflerini yazıyor falan. hayalet'in babasını biz bilmiyoruz. bu ölen adam değil ama onu biliyoruz. hayaletin babasının adı ali. ölen adamın ramazan. hayalet babasına ibnelik yapıyor yerini söylüyor falan oraları siktir ettim de babası terzi diye böyle uzaklara dalması anlamsız. babasıyla bu ölen adam ramazan'ın arasındaki ilişki ne? bi sikim anlamadım yardımcı olun kimse de yazmamış lan.
--spoiler--
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar