bugün
- akp türkiyesi dünyanın en rezil ekonomisi seçildi8
- uludağsözlük tatil arkadaşı ilanları9
- ateistler insan değildir12
- 26 mayıs 2025 fenerbahçe hatayspor maçı11
- türk soyu ve arap soyu birdir22
- 1 milyon 200 bin lira maaş alan rektör13
- yazın ferahlatan içecekler18
- uludağ sözlük dini hikayeler9
- 21-22 mayıs 2025 aykolik masklavi istanbul zirvesi8
- kemal kılıçdaroğlu'nu mumla arıyor olmamız17
- anın görüntüsü8
- bodrum'da 2025 yaz sezonu beach fiyatları20
- ilhan şeşen19
- chp ye kayyum atanması9
- gecenin şiiri18
- düşün ki o bunu okuyor8
- yazarların en dikkat çeken fiziksel özellikleri16
- tayyip erdoğan'ı bir kez daha başkan yapacağız25
- üniversiteli eskort kızlar8
- bizans kadınlarındaki türk yiğitlere verme isteği12
- kadınınız mini etek giyebilir mi15
- iq seviyesi 130 ve üstü yazarlar tam liste8
- yazarların özlediği şeyler14
- toplum içinde maske takıp başka birini oynamak8
- moğollar kardeşimizdir10
- zehra kınık'a 4 yıl 2 ay hapis cezası verilmesi15
- akıl ve ruh sağlığını bozan şeyler20
- arapça dünyanın en zengin dilidir20
- 25 mayıs 2025 fenerbahçe beko monaco maçı20
- sözlük yazarlarının en sevdiği tatlı8
- ihtiyaç sahibi yazarlar9
- şort mevsiminin açılması8
- sizden daha az kazanan meslek grupları9
- ulunun en hamarat 2 kadını14
- sözlükte kız var mı12
- datça11
- lazere giden erkek8

entry'ler (1068)
mal ve ötesidir. acilen defolup gitmesi gereken yazarımsı.
senin gibi geribeyinlileri öldürmeyip tedavi edelim diyeceğim de o kadar beyinsizsin ki çabalara yazık. (bkz: baslık sıçmak)
rasim sen misin ?
bitmedi bu metro rezilliği. artık duymayan da kalmadı ee o zaman almayın amk başka firma mı yok macera mı arıyorsunuz?
Koca ülke işi gücü bıraktı dedektifçiliğe soyundu. yok o oraya gitmiş yok o öyle demiş vay arkadaş iki insan ölmüş biri her ne kadar topluma mal olmuş olsa da kimsenin kimseye yargılama hakaret etme hakkı yok. geride kalan aileleri var yazık günah.
hiç evden çıkmadan tv izlemek.
benim sevgilim de geç uyumasına rağmen sabahın köründe bana günaydınımm diye mesaj atıyor. bence çok ince bi hareket.
başlık sıçmak.
Birinin al sana açık uçak bileti istediğin ülkeye git demesi. bavulu kaptığım gibi barcelona da alırım soluğu.
bana daha çok açlık geliyor o saatte.
adamlığından ödün vermeyene saygım sonsuzda yavşak olup bi taraftan da sanal alemin her dalından ona buna mesajlar atarak ya tutarsa diye sarkana sonra da çok seviyorum dediği kadına yalım yalım yalvarana zerre saygım yok.o anca elindeki ile idare eder.
babasının malı ile yapıldı ya o köprü allah'ın yobazı. bizim vergilerimizle yapıldı. çaldıklarından kalanı ile senin gibi mallara bi dernek kursa keşke akıl fikir
içimizi yakan saldırıdır. kaç gencecik fidan daha solup gidecek bunların iktidar hırsı uğruna.
adam mal beyanında bulunmuş. bizde kabul ediyoruz.
bence adamın 3 çocuk ısrarı bu çocuğu gördükten sonra oldu 4'e gerek yok dedi.
sanki çocuk yaştayım bana bilmeceler sor.
aşk bir yanılsama hadi yanılsana bana.
at fava bekle.
geçen hafta üç günlüğüne tüm güzel adalarını gezip gordüğüm ülke En sevdiğim ada santorini adası ve oia koyu yolunuz düşerse o yüksek tepelerden bembeyaz evlerin üzerinden sonsuz maviliğe bakın bol bol fotoğraf çekin. çekilmişleri için buradan buyrun gulsahgk instagram
geçen hafta üç günlüğüne tüm güzel adalarını gezip gordüğüm ülke En sevdiğim ada santorini adası ve oia koyu yolunuz düşerse o yüksek tepelerden bembeyaz evler üzerinden sonsuz maviliğe bakın bol bol fotoğraf çekin. çekilmişleri için buradan buyrun gulsahgk instagram