bugün
- en çok sevdiğiniz yazar11
- gocu26
- sona doğru yaklaşan akp hükümeti5
- bir gün öleceğini unutmak4
- japonya'da 10.000 kürdün karakol basması26
- hoşlanılan kızın haşemayla denize girmesi4
- kızılayın çadır satması5
- kendi ağzına vermek11
- muhsin bey3
- 17 temmuz 2026 bahis operasyonu gözaltıları28
- 17 temmuz 2026 oğuzhan uğur'un gözaltına alınması4
- 17 temmuz 2026 ümraniyespor galatasaray maçı6
- ülkeyi kimler yönetiyor5
- türk halkının kerem kınık'a özür borçlu olması17
- sigara içen erkeklerin daha çekici olması9
- sözlüğün tanrıçası olmak16
- renault toros'un kar kış dinlememesi4
- güzel zannedilen kadınların sıradan olmaları18
- 20 senedir aynı telefon numarasını kullanan insan8
- arkadaşlar opera dinlemeye başladım4
- türk milletinin çirkin olması3
- hayatın güzel olması3
- kuzey kıbrısta asgari ücretin 61 bin 677 olması6
- 35 yaşında evlenmemiş erkek15
- canımın sucuklu tost çekmesi9
- iranın bir türlü barış anlaşmasına yanaşmaması9
- baklavanın yanında kola içmek7
- arkadaşlar kek yaptım9
- sözlük yazarlarının numaraları6
- istanbul3
- plajda tanga bikini giyen evli kadın4
- yazarların kahve tercihleri5
- 2000 tl lik tişört giymek2
- özgür özel2
- yapay zeka ile kod yazmanın getirdiği tembellik2
- kerem kınık'ın kızının motosikletliye çarpması2
- uludağ sözlük haxball zirvesi2
- sarapci koala3
- sözlük kızlarının çorapları7
- hazret ktc8
- birader yazarlar birader baydırlar2
- merve şebnem oruç2
- kadın cinayetlerinin abartılması3
- seyir zevki olmayan sözlük kavgası4
- cem karaca5
- akrabalar ile görüşünce kavga çıkması8
- hoşlanılan kıza true'nun foto atmış olması13
- seviyeli bir yazar olmak4
- tanrı yok21
- restoranlara evcil hayvan girişinin yasaklanması4
entry'ler (2924)
mehmet topal ın çok güzel nolito ya asist yaptığı maç olmuştur. öyle bir kazmadan bir stopper yaratmaya çalışmanın hatasını çekiyorlar. arnavutluk bile 90 dk sonunda 2 gol yemişti. türkiye ise 45 dakikada bu gururu alın götünüze sokun.
2015 2016 sezonun galibiyet serisini milwaukee ile bozmuştur . buda çok feci göt etmişti beni. o zamandan beri oturup takip etmiyorum. ayrıca her maçlarına 3lük ile başlamaları sinirimi bozuyor. napıyor lan bunlar. neyse bu akşam cleveland karşısında bu kadar hucuma dayalı bir oyun sergileyebilecekler mi ? sanmam ama. maç ise 200 altında bitecek, tabi cleveland show yapmaya kalkışmazsa.
bir arkadaşım uyarmıştı beni birini dinlerken çok dik dik bakıyorsun diye. ardından baya incelemiştim göz teması kuran ve kuramayan insanlar arasındaki farkları.
evet sosyal fobiymiş asıl nedeni. evet o dönem deli sosyaldim. haklılık payı var. şimdi sadece 5 yıl ve üzeri tanıdğım insanları dinlerken gözlerine bakıyorum. diğerlerinin konuşması itici ve sorunlu gelior.
kısacası iplememktir.
evet sosyal fobiymiş asıl nedeni. evet o dönem deli sosyaldim. haklılık payı var. şimdi sadece 5 yıl ve üzeri tanıdğım insanları dinlerken gözlerine bakıyorum. diğerlerinin konuşması itici ve sorunlu gelior.
kısacası iplememktir.
bu adam genel başkanken 7 seçim oldu 7 seçimde de bir başarı elde edmediği gibi chp nin bir çok tabanını kaybetti ve hala bu yer elması seçiliyorsa bu partiye ben bu işte bir gerizekalılık ararım...
ilk kolyaj maçımda 89 kere block yedikten sonra (player boyu 1.90) bune be guard oynuyoruz diye bu kadar yüklenilmez diyerek kapattığım oyun. bugun yine sıkıntıdan açtım, anam babam kız kardeşim zenci ben beyaz olarak oyuna daha fazla devam edemedim. ama ilk gözüme çarpan detay, her double team yapınca top kaybı olmamasıydı. Curry in turnikeleri de aynı gerçek hayattaki gibi havadan bırakması çok hoş olmuş.
update ile anamı babamı beyaz yapın lütfen.
update ile anamı babamı beyaz yapın lütfen.
dün gece evde oturup zap yaparken şak diye karşıma çıkmış kanal. ve kadınlara orgazm düblajı yapmak nedir omu bir türlü anlamadım. eskilerin kırmızı noktası gibi yayınlar vardı.
sabah kalkıp kocaman böcek olan adam ayg karnım acıyor bari birazda yana yatıp uyuyayım deyip uyumaya çalıştığı kitap. ilk okurken çok etkilemişti olaylar. şimdi bakıyorum da neden bu kadar meşhur oldu bu kitap.
yandaş medyadan başka haber ve kaynak okumayan, yandaş medya ne derse ona inanıp mukayese etme yetisini kaybetmiş olan siz akplilersiniz lakin biz dertlermizi ve gerçekleri dile getirince yavşak oluyoruz öyle mi ? adam açık açık 400 vekil istiyorum yoksa canınızı okuyacağım dedi. daha ne desin illa evinize girip ocağınızı mı söndürsün o zaman mı inanacaksınız, anlayacaksınız. sizin ananız babanızda kenan evrene hiç oy vermedi zaten. 15 yıl sonra biz ak partiye oy vermedik dersiniz yavşakça... asıl yavşak sizsiniz.
Herkesi camina kar topu atti diye bicaklayabiliriz
Birileri bize gazi verdi sokaklar bizim herkesi belleriz
Gerekirse esnafimiz polis gerekirse asker
Adam sulari dokmus diye kapiya beyzbol sopasi ile cikan bir esnafin akli dengesi ne kadar yerindedir bilinmez ama el yumrugu yemeyen kendi yumrugunu degirmen tasi sanirmis. Ben burada siddeti savunmuyorum ama yine turkler yapti yapacagini bir kisiyi ablukaya alip sopalarla sandalyelerle dovmek nedir ya?
Birileri bize gazi verdi sokaklar bizim herkesi belleriz
Gerekirse esnafimiz polis gerekirse asker
Adam sulari dokmus diye kapiya beyzbol sopasi ile cikan bir esnafin akli dengesi ne kadar yerindedir bilinmez ama el yumrugu yemeyen kendi yumrugunu degirmen tasi sanirmis. Ben burada siddeti savunmuyorum ama yine turkler yapti yapacagini bir kisiyi ablukaya alip sopalarla sandalyelerle dovmek nedir ya?
benim oyum olmadan da hdp barajı geçeceği için chp.
maksat chp nin oyları azalmasın.
maksat chp nin oyları azalmasın.
Pedal yuksekligi cok kotu olan arac.
https://twitter.com/mafiagame
köln de yapılacak olan fuarda tanıtılacak oyun. ağlıyorum.
5 ağustosta oyunun tanıtımını youtube kanalından yayımlayacaklar. umarım seneryosu 1 - 2 gibi güzel olur. ayrıca bağlantılı olursa tadından yenmez.
köln de yapılacak olan fuarda tanıtılacak oyun. ağlıyorum.
5 ağustosta oyunun tanıtımını youtube kanalından yayımlayacaklar. umarım seneryosu 1 - 2 gibi güzel olur. ayrıca bağlantılı olursa tadından yenmez.
Bostanci sanayi sitesine girisi tek seride dusurdukleri icin cikan karmasadir. Cekilmez.
Siz kadinlar hala bu adamlara guvenip beraber olun lan. Ac birakin ac.
Bilgi kirliliginden baska bir sey degildir. Buraya girip 100lerce insan goruyor bunu. Bilginiz kirli kalbiniz kirli o kadin rohson isso diye bir kadindir. Gozleriniz her cekik gozluyu cinli sandigi gibi her sarisinida ece dinc saniyor sanirim
21. yy içinde hala insanların düşünceleri ve dine bakış açılarından dolayı öldüğünü gösteren patlama. ve bir sürü ölümleri yarıştıran insanlar. işid metropollere indiği vakit, halkın kendisini koruması gerekecek. o zaman bu kadar zalimce konuşamayacağız.
4 kizla beraber izledim. Kiz kardesim haric diger kizlarin buzuserek birbirine sokuldugu anda hocanin kadina sopayla allaaah diye girismesinden sonra bende balatalarin kopup anirarak gulmeme neden olan film.
Dunyanin en guzel hissi eger karsinizda olan insan masumsa. Hatta gecmiste hatalari varsa ve ders cikarmisa bile guzel.
Kar yagan ve issiz olan her yer.
Para biriktirmeye ve yatirim yapmaya calistigi an. Eskiden 2 tl ye dondurma alir yalamaktan dilim siserdi ne ara boyle garip oldum anlamiyorum.