bugün
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- sinirli kadını sakinleştirmek17
- bugün açılacağım sözlük kızı12
- nervionun merak ettiği yazar19
- 40 yaş üzeri insanlar mesajlaşıyor mu sorunsalı12
- sözlükte en çok güldüğünüz yazarlar9
- istanbul üzerine nur gelecek4
- erecto biraderin roman olması4
- yazarları mutlu edebilecek küçük şeyler3
- nervionun kedisi5
- erkeklerin zeki kadın sevmemesi7
- sevgilinin giyimine karışmak9
- ahlaksız başlık açan çaresizler5
- atatürkün bilimden en uzak sözü8
- komşuları itici yapan detaylar7
- anıtkabire gitmek vs hacca gitmek8
- yakışıklı bir erkeğin yalnız olmasının nedenleri8
- doğum haritası3
- zengin bacanak5
- kürtler 5 yıl icerisinde türkiye yi ele gecirirler13
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak19
- bu sözlükte beni herkes tanır9
- arabalı kadın arabasız erkek ilişkisi yürür mü5
- ciguli vs velvet9
- selamın aleyküm desem kaç kişi aleyküm selam der11
- sapıkça başlık açan yazarlar7
- olgunlaştıkça duygusuz ve acımasız olmak3
- arkadaşlar çok pişmanım ya2
- yalnizca deli yalnizca sair21
- devlete güvenmeyip ahbap'a güvenmek2
- ton balığını kim yiyor sorunsalı10
- sevilen kızın ağzımıza vermesi6
- dikkatleri çeken sözlük kızı7
- starbucks vs kahve dünyası4
- atatürk peygamber mi sorunsalı4
- nickinde k harfi olan yazara olan aşkım15
- yapay zeka kontrolden çıktığında olacaklar7
- yeni seçimde akp halka ne vaadedebilir sorunsalı12
- merak edilen erkeğin patates çıkması7
- depresyonda olanlar için teselli cümleleri2
- arkadaşlar bakar mısınız21
- transfer dönemi3
- sünnetten akılda kalanlar6
- katatespizartmasi17
- kız arkadaşa gökyüzünü hediye etmek18
- sözlük kızlarından hiç astronot çıkmaması8
- türkiye çağ atlarken chp ne yapıyordu5
- kötü insana iyi davranarak iyi olmasını beklemek3
- bana kezban dediler4
- merak edilen sözlük erkeği6
entry'ler (2924)
mehmet topal ın çok güzel nolito ya asist yaptığı maç olmuştur. öyle bir kazmadan bir stopper yaratmaya çalışmanın hatasını çekiyorlar. arnavutluk bile 90 dk sonunda 2 gol yemişti. türkiye ise 45 dakikada bu gururu alın götünüze sokun.
2015 2016 sezonun galibiyet serisini milwaukee ile bozmuştur . buda çok feci göt etmişti beni. o zamandan beri oturup takip etmiyorum. ayrıca her maçlarına 3lük ile başlamaları sinirimi bozuyor. napıyor lan bunlar. neyse bu akşam cleveland karşısında bu kadar hucuma dayalı bir oyun sergileyebilecekler mi ? sanmam ama. maç ise 200 altında bitecek, tabi cleveland show yapmaya kalkışmazsa.
bir arkadaşım uyarmıştı beni birini dinlerken çok dik dik bakıyorsun diye. ardından baya incelemiştim göz teması kuran ve kuramayan insanlar arasındaki farkları.
evet sosyal fobiymiş asıl nedeni. evet o dönem deli sosyaldim. haklılık payı var. şimdi sadece 5 yıl ve üzeri tanıdğım insanları dinlerken gözlerine bakıyorum. diğerlerinin konuşması itici ve sorunlu gelior.
kısacası iplememktir.
evet sosyal fobiymiş asıl nedeni. evet o dönem deli sosyaldim. haklılık payı var. şimdi sadece 5 yıl ve üzeri tanıdğım insanları dinlerken gözlerine bakıyorum. diğerlerinin konuşması itici ve sorunlu gelior.
kısacası iplememktir.
bu adam genel başkanken 7 seçim oldu 7 seçimde de bir başarı elde edmediği gibi chp nin bir çok tabanını kaybetti ve hala bu yer elması seçiliyorsa bu partiye ben bu işte bir gerizekalılık ararım...
ilk kolyaj maçımda 89 kere block yedikten sonra (player boyu 1.90) bune be guard oynuyoruz diye bu kadar yüklenilmez diyerek kapattığım oyun. bugun yine sıkıntıdan açtım, anam babam kız kardeşim zenci ben beyaz olarak oyuna daha fazla devam edemedim. ama ilk gözüme çarpan detay, her double team yapınca top kaybı olmamasıydı. Curry in turnikeleri de aynı gerçek hayattaki gibi havadan bırakması çok hoş olmuş.
update ile anamı babamı beyaz yapın lütfen.
update ile anamı babamı beyaz yapın lütfen.
dün gece evde oturup zap yaparken şak diye karşıma çıkmış kanal. ve kadınlara orgazm düblajı yapmak nedir omu bir türlü anlamadım. eskilerin kırmızı noktası gibi yayınlar vardı.
sabah kalkıp kocaman böcek olan adam ayg karnım acıyor bari birazda yana yatıp uyuyayım deyip uyumaya çalıştığı kitap. ilk okurken çok etkilemişti olaylar. şimdi bakıyorum da neden bu kadar meşhur oldu bu kitap.
yandaş medyadan başka haber ve kaynak okumayan, yandaş medya ne derse ona inanıp mukayese etme yetisini kaybetmiş olan siz akplilersiniz lakin biz dertlermizi ve gerçekleri dile getirince yavşak oluyoruz öyle mi ? adam açık açık 400 vekil istiyorum yoksa canınızı okuyacağım dedi. daha ne desin illa evinize girip ocağınızı mı söndürsün o zaman mı inanacaksınız, anlayacaksınız. sizin ananız babanızda kenan evrene hiç oy vermedi zaten. 15 yıl sonra biz ak partiye oy vermedik dersiniz yavşakça... asıl yavşak sizsiniz.
Herkesi camina kar topu atti diye bicaklayabiliriz
Birileri bize gazi verdi sokaklar bizim herkesi belleriz
Gerekirse esnafimiz polis gerekirse asker
Adam sulari dokmus diye kapiya beyzbol sopasi ile cikan bir esnafin akli dengesi ne kadar yerindedir bilinmez ama el yumrugu yemeyen kendi yumrugunu degirmen tasi sanirmis. Ben burada siddeti savunmuyorum ama yine turkler yapti yapacagini bir kisiyi ablukaya alip sopalarla sandalyelerle dovmek nedir ya?
Birileri bize gazi verdi sokaklar bizim herkesi belleriz
Gerekirse esnafimiz polis gerekirse asker
Adam sulari dokmus diye kapiya beyzbol sopasi ile cikan bir esnafin akli dengesi ne kadar yerindedir bilinmez ama el yumrugu yemeyen kendi yumrugunu degirmen tasi sanirmis. Ben burada siddeti savunmuyorum ama yine turkler yapti yapacagini bir kisiyi ablukaya alip sopalarla sandalyelerle dovmek nedir ya?
benim oyum olmadan da hdp barajı geçeceği için chp.
maksat chp nin oyları azalmasın.
maksat chp nin oyları azalmasın.
Pedal yuksekligi cok kotu olan arac.
https://twitter.com/mafiagame
köln de yapılacak olan fuarda tanıtılacak oyun. ağlıyorum.
5 ağustosta oyunun tanıtımını youtube kanalından yayımlayacaklar. umarım seneryosu 1 - 2 gibi güzel olur. ayrıca bağlantılı olursa tadından yenmez.
köln de yapılacak olan fuarda tanıtılacak oyun. ağlıyorum.
5 ağustosta oyunun tanıtımını youtube kanalından yayımlayacaklar. umarım seneryosu 1 - 2 gibi güzel olur. ayrıca bağlantılı olursa tadından yenmez.
Bostanci sanayi sitesine girisi tek seride dusurdukleri icin cikan karmasadir. Cekilmez.
Siz kadinlar hala bu adamlara guvenip beraber olun lan. Ac birakin ac.
Bilgi kirliliginden baska bir sey degildir. Buraya girip 100lerce insan goruyor bunu. Bilginiz kirli kalbiniz kirli o kadin rohson isso diye bir kadindir. Gozleriniz her cekik gozluyu cinli sandigi gibi her sarisinida ece dinc saniyor sanirim
21. yy içinde hala insanların düşünceleri ve dine bakış açılarından dolayı öldüğünü gösteren patlama. ve bir sürü ölümleri yarıştıran insanlar. işid metropollere indiği vakit, halkın kendisini koruması gerekecek. o zaman bu kadar zalimce konuşamayacağız.
4 kizla beraber izledim. Kiz kardesim haric diger kizlarin buzuserek birbirine sokuldugu anda hocanin kadina sopayla allaaah diye girismesinden sonra bende balatalarin kopup anirarak gulmeme neden olan film.
Dunyanin en guzel hissi eger karsinizda olan insan masumsa. Hatta gecmiste hatalari varsa ve ders cikarmisa bile guzel.
Kar yagan ve issiz olan her yer.
Para biriktirmeye ve yatirim yapmaya calistigi an. Eskiden 2 tl ye dondurma alir yalamaktan dilim siserdi ne ara boyle garip oldum anlamiyorum.