bugün
- 15 temmuz 2026 ingiltere arjantin maçı35
- iyi sevişen erkeğe aşık olunur mu7
- arjantin'e bir taktik ver9
- escort kadınla kondomsuz ilişkiye girmek4
- velvet'in silver'a benzemesi11
- ya arkadaşlar of6
- franz kafka3
- bir sözlük kızıyla saatlerce sevişmek11
- acıktım ama yiyemem3
- kadınlar ne zaman süt vermeye başlar4
- lionel messi4
- karnımızı içimize çekince nereye gidiyor7
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı3
- ingiltere milli futbol takımı7
- mason greenwood59
- timur neden geldi2
- bir insana akpliliği üzerinden saldırmak29
- burçlara inanan erkek9
- dünyanın en pahalı evi3
- neden dağ evimiz yok2
- tövbe etmenin felsefi anlamsızlığı5
- elfida2
- süleyman soylu14
- arkadaşlar bu nedir yahu2
- 2026 dünya kupası22
- kabataş olayı görüntüleri6
- kangal sucuk 1000 lira13
- kuantum sıçraması2
- tom ve jerry2
- haluk levent13
- dünya7
- kezo erkeklerin ortak özellikleri15
- uludağ sözlük bitti mi4
- ronaldo'nun yahudi olması2
- ingiltere8
- arjantin5
- true denen hadsiz namussuz karaktersiz9
- 15 temmuz 2026 ingiltere'ye çıkacak kırmızı kart3
- sözlük kızlarının gelinlikleri6
- insan olmaya ceyrek kala23
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler5
- arapların hain olması3
- fetö nün siyasi ayağı9
- 14 temmuz 2026 fransa ispanya maçı27
- anayasa değişmeli mi5
- kale3112 entry ni beğendi2
- etin üzerine tereyağı dökmek3
- gecenin güzelliği2
- allah'a hiçbir şey gizli kalmaz2
- spor yapan sözlük erkeği8
entry'ler (2924)
mehmet topal ın çok güzel nolito ya asist yaptığı maç olmuştur. öyle bir kazmadan bir stopper yaratmaya çalışmanın hatasını çekiyorlar. arnavutluk bile 90 dk sonunda 2 gol yemişti. türkiye ise 45 dakikada bu gururu alın götünüze sokun.
2015 2016 sezonun galibiyet serisini milwaukee ile bozmuştur . buda çok feci göt etmişti beni. o zamandan beri oturup takip etmiyorum. ayrıca her maçlarına 3lük ile başlamaları sinirimi bozuyor. napıyor lan bunlar. neyse bu akşam cleveland karşısında bu kadar hucuma dayalı bir oyun sergileyebilecekler mi ? sanmam ama. maç ise 200 altında bitecek, tabi cleveland show yapmaya kalkışmazsa.
bir arkadaşım uyarmıştı beni birini dinlerken çok dik dik bakıyorsun diye. ardından baya incelemiştim göz teması kuran ve kuramayan insanlar arasındaki farkları.
evet sosyal fobiymiş asıl nedeni. evet o dönem deli sosyaldim. haklılık payı var. şimdi sadece 5 yıl ve üzeri tanıdğım insanları dinlerken gözlerine bakıyorum. diğerlerinin konuşması itici ve sorunlu gelior.
kısacası iplememktir.
evet sosyal fobiymiş asıl nedeni. evet o dönem deli sosyaldim. haklılık payı var. şimdi sadece 5 yıl ve üzeri tanıdğım insanları dinlerken gözlerine bakıyorum. diğerlerinin konuşması itici ve sorunlu gelior.
kısacası iplememktir.
bu adam genel başkanken 7 seçim oldu 7 seçimde de bir başarı elde edmediği gibi chp nin bir çok tabanını kaybetti ve hala bu yer elması seçiliyorsa bu partiye ben bu işte bir gerizekalılık ararım...
ilk kolyaj maçımda 89 kere block yedikten sonra (player boyu 1.90) bune be guard oynuyoruz diye bu kadar yüklenilmez diyerek kapattığım oyun. bugun yine sıkıntıdan açtım, anam babam kız kardeşim zenci ben beyaz olarak oyuna daha fazla devam edemedim. ama ilk gözüme çarpan detay, her double team yapınca top kaybı olmamasıydı. Curry in turnikeleri de aynı gerçek hayattaki gibi havadan bırakması çok hoş olmuş.
update ile anamı babamı beyaz yapın lütfen.
update ile anamı babamı beyaz yapın lütfen.
dün gece evde oturup zap yaparken şak diye karşıma çıkmış kanal. ve kadınlara orgazm düblajı yapmak nedir omu bir türlü anlamadım. eskilerin kırmızı noktası gibi yayınlar vardı.
sabah kalkıp kocaman böcek olan adam ayg karnım acıyor bari birazda yana yatıp uyuyayım deyip uyumaya çalıştığı kitap. ilk okurken çok etkilemişti olaylar. şimdi bakıyorum da neden bu kadar meşhur oldu bu kitap.
yandaş medyadan başka haber ve kaynak okumayan, yandaş medya ne derse ona inanıp mukayese etme yetisini kaybetmiş olan siz akplilersiniz lakin biz dertlermizi ve gerçekleri dile getirince yavşak oluyoruz öyle mi ? adam açık açık 400 vekil istiyorum yoksa canınızı okuyacağım dedi. daha ne desin illa evinize girip ocağınızı mı söndürsün o zaman mı inanacaksınız, anlayacaksınız. sizin ananız babanızda kenan evrene hiç oy vermedi zaten. 15 yıl sonra biz ak partiye oy vermedik dersiniz yavşakça... asıl yavşak sizsiniz.
Herkesi camina kar topu atti diye bicaklayabiliriz
Birileri bize gazi verdi sokaklar bizim herkesi belleriz
Gerekirse esnafimiz polis gerekirse asker
Adam sulari dokmus diye kapiya beyzbol sopasi ile cikan bir esnafin akli dengesi ne kadar yerindedir bilinmez ama el yumrugu yemeyen kendi yumrugunu degirmen tasi sanirmis. Ben burada siddeti savunmuyorum ama yine turkler yapti yapacagini bir kisiyi ablukaya alip sopalarla sandalyelerle dovmek nedir ya?
Birileri bize gazi verdi sokaklar bizim herkesi belleriz
Gerekirse esnafimiz polis gerekirse asker
Adam sulari dokmus diye kapiya beyzbol sopasi ile cikan bir esnafin akli dengesi ne kadar yerindedir bilinmez ama el yumrugu yemeyen kendi yumrugunu degirmen tasi sanirmis. Ben burada siddeti savunmuyorum ama yine turkler yapti yapacagini bir kisiyi ablukaya alip sopalarla sandalyelerle dovmek nedir ya?
benim oyum olmadan da hdp barajı geçeceği için chp.
maksat chp nin oyları azalmasın.
maksat chp nin oyları azalmasın.
Pedal yuksekligi cok kotu olan arac.
https://twitter.com/mafiagame
köln de yapılacak olan fuarda tanıtılacak oyun. ağlıyorum.
5 ağustosta oyunun tanıtımını youtube kanalından yayımlayacaklar. umarım seneryosu 1 - 2 gibi güzel olur. ayrıca bağlantılı olursa tadından yenmez.
köln de yapılacak olan fuarda tanıtılacak oyun. ağlıyorum.
5 ağustosta oyunun tanıtımını youtube kanalından yayımlayacaklar. umarım seneryosu 1 - 2 gibi güzel olur. ayrıca bağlantılı olursa tadından yenmez.
Bostanci sanayi sitesine girisi tek seride dusurdukleri icin cikan karmasadir. Cekilmez.
Siz kadinlar hala bu adamlara guvenip beraber olun lan. Ac birakin ac.
Bilgi kirliliginden baska bir sey degildir. Buraya girip 100lerce insan goruyor bunu. Bilginiz kirli kalbiniz kirli o kadin rohson isso diye bir kadindir. Gozleriniz her cekik gozluyu cinli sandigi gibi her sarisinida ece dinc saniyor sanirim
21. yy içinde hala insanların düşünceleri ve dine bakış açılarından dolayı öldüğünü gösteren patlama. ve bir sürü ölümleri yarıştıran insanlar. işid metropollere indiği vakit, halkın kendisini koruması gerekecek. o zaman bu kadar zalimce konuşamayacağız.
4 kizla beraber izledim. Kiz kardesim haric diger kizlarin buzuserek birbirine sokuldugu anda hocanin kadina sopayla allaaah diye girismesinden sonra bende balatalarin kopup anirarak gulmeme neden olan film.
Dunyanin en guzel hissi eger karsinizda olan insan masumsa. Hatta gecmiste hatalari varsa ve ders cikarmisa bile guzel.
Kar yagan ve issiz olan her yer.
Para biriktirmeye ve yatirim yapmaya calistigi an. Eskiden 2 tl ye dondurma alir yalamaktan dilim siserdi ne ara boyle garip oldum anlamiyorum.