bugün
- asgari ücretle geçinip vatan millet savunmak7
- ecevit denince akla gelen şeyler21
- recep tayyip erdoğan'ın ülkeye çağ atlatması21
- simko315
- simko3 memduh başkan dna testi kampanyası10
- rakıya verilen paranın göze batmaması4
- türkiye 0 7 fransa5
- manifest4
- çok şükür ki atatürkçü ve tırk değilim5
- memduh bashgan10
- sözlükte ki türk düşmanları10
- türk olmayan türkler5
- israil azerbaycan kardeşliği4
- türklerin dinsiz bir millet olması4
- esat oktay yıldıran3
- ölüm orucu3
- hewal ebo6
- tarih kitaplarının aşırı yalandan ibaret olması4
- bölücüye sövdük diye çaylak olmak3
- bir diktatörü diktatör yapan şeyler7
- sözlüğe fotoğraf yüklenmiyor4
- roman çöpü hagi4
- özel sektör vs devlet sektörü3
- durumumuz kudretlidir3
- işcep2
- devşirme orta asya köpeği memduh4
- amedspor'un kürt milliyetçisi bir takım olması3
- kürt memduh4
- kredi kartı borcu3
- etzincan kürdü memduh4
- filenin balonları3
- catwalk3
- siirt te patpat devrilmesi 7 yaralı3
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin35
- kafayı bir yere çarpıp sonra gülmek6
- s'i l v'e r m'i s t7
- sözlük moderatörleri sorgulanmalı2
- betray me8
- sözlüğün içler acısı hali ve zavallı yazar tayfası3
- 5816 atatürk ü koruma kanunu kaldırılsın mı2
- kürdistan da bulunmaktan şeref duydum2
- ligin ilk ikisinde amedspor'un ve cimbomun olması2
- trabzonspor 4 galatasaray 02
- trabzonspor taraftarı2
- yabancı bir şirkette mühendislik işi bulma yolları4
- husiler ve mekke ittifakı'nın ilk sınavı7
- arkadaşın eski sevgilisi3
- laiklik ile yönetilen tek ülkenin türkiye olması2
- kürt hareketinin erzincan daki oy oranı2
- fon dolandırıcılığı haberlerine kısıtlama4
kötü oyuncu seçimi neticesinde son derece yapay oyunculukların sergilendiği, hatta bu başarısızlığı ekrana rahatsız edici bir düzeyde yansıtan bir dizi behzat ç. alkolik, pejmürde, uzun saçlı ve melül gözlü bir komiser yaratmışlar ki insan görünce kolluk kuvvetlerinden tiksiniyor. buradan yapımda ve yayında emeği geçenlere sormadan edemeyeceğim. bundan sonra ne projeniz var? uşaklı şnorkel takmış pembe saçlı punkçu bir otobüs şoförünün lama çiftliğinde paralel bar olimpiyat elemelerine hazırlanışının öyküsü mü? bence behzat ç rolünde alp kırşan oynamalıydı. cast seçimindeki başarısızlık işte.
sosyal medyada en çok reklamı yapılan dizi ammaaa reytinglere gelince iş değişiyor. muhtemelen izleyicilerinin birçoğu da bu yüzden tercih ediyordur bu diziyi. elit olmanın cazibesi mi desem ne desem.
son bölümde kafama takılan bir nokta var. şimdi behzat reyis tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı yani adli soruşturma devam etmekte. behzat reyis sanık konumunda. bildigim kadarıyla adli soruşturma sonlanmadan önce memurluga geçiş yapılamaz ama behzat reyis geldi, çalışmaya başladı, odasının duvarını bile boyadı.
(bkz: tespit sıçmak)
edit: grotesquee uyardı. salıverilmiş reis.
(bkz: tespit sıçmak)
edit: grotesquee uyardı. salıverilmiş reis.
"seni kalbime gömdüm" filmindeki oyunculuğuyla çoğunluğun gözüne girmiş, fakat bir o kadar da maço ve alkolik olması her cümlesinin sonuna "lan veya len" yerleştirmesiyle belirli bir kesimin gözünden düşmüştür.
herkesin, izleyip anlayamayacağı dizi. buyrun, sizi "arka sokaklar" a alalım...
tehlikenin farkındamısınız;
dizide değişen kameraların ve çekim şeklinin seyir keyfini değiştirdiği,bu diziyi içine sindirmiş olan insanlar için biraz karşılanabilirde önemli olan o değil.
mekan değişiklikleri;
vakti zamanında yılmaz erdoğan'ın kendisinin düştüğü hataya düşmek üzereler gibi, gece kondu çocuğu dublex eve çıkınca bir garip karşılanmıştıki, bunu yılmaz erdoğan kendiside diyordu. mükremin karekteri gecekonduda salondaki çekyatta sevildi, o samimi halleri babasından kaçmak için arka camı kullanan insan. aynı viranede çay bardağından rakı içen, radyodan türkü dinleyen akbabuşun zorunlu ev arkadaşları gibi. masa temizlemekle uğraşmmak için masaya gazete seren insanlar gibi. harun'un ortaya atıp, hayaletinde onayladığı herkesin kendi odasının olduğu ortak paylaşım alanlı ev garipsenebilir. cinayet büronun yerinin değiştiği gibi. ayrıntıları ile sevilen dizinin ayrıntılarındaki samimiyetler değişmez umarım.
dizide değişen kameraların ve çekim şeklinin seyir keyfini değiştirdiği,bu diziyi içine sindirmiş olan insanlar için biraz karşılanabilirde önemli olan o değil.
mekan değişiklikleri;
vakti zamanında yılmaz erdoğan'ın kendisinin düştüğü hataya düşmek üzereler gibi, gece kondu çocuğu dublex eve çıkınca bir garip karşılanmıştıki, bunu yılmaz erdoğan kendiside diyordu. mükremin karekteri gecekonduda salondaki çekyatta sevildi, o samimi halleri babasından kaçmak için arka camı kullanan insan. aynı viranede çay bardağından rakı içen, radyodan türkü dinleyen akbabuşun zorunlu ev arkadaşları gibi. masa temizlemekle uğraşmmak için masaya gazete seren insanlar gibi. harun'un ortaya atıp, hayaletinde onayladığı herkesin kendi odasının olduğu ortak paylaşım alanlı ev garipsenebilir. cinayet büronun yerinin değiştiği gibi. ayrıntıları ile sevilen dizinin ayrıntılarındaki samimiyetler değişmez umarım.
yeni fragman geldi haaaanım.
http://www.startv.com.tr/...nkara-polisiyesi-108.html
--spoiler--
ve behzat konuşur.
(bkz: sskl)
--spoiler--
http://www.startv.com.tr/...nkara-polisiyesi-108.html
--spoiler--
ve behzat konuşur.
(bkz: sskl)
--spoiler--
42. bölümde sakalını kesecektir.
bugüne kadar izlediğim en iyi dizi.
hiçbir dizi beni bu kadar etkileyemedi.
hiçbir dizi beni bu kadar etkileyemedi.
gazi üniverstesi gölbaşı kampüsünde çekilen dizi. karakolun olduğu yer aslında küçük bi yer yanılmıyorsam , medikonun olduğu yerde yemekhanenin yanındaydı. dizi oyuncularını görmek henüz kısmet olmasada set ekibine sık sık rastlıyoruz.
beklenildiği üzere 2. sezonda behzat komserimizin ağzından çıkan ilk cümle saçma sapan konuşma la olmuştur.
(bkz: yürü be)
(bkz: yürü be)
--spoiler--
tekin'in ölümünün sanırım ercüment çözer 'le bir alakası var
--spoiler--
tabiki alakası var. sadece ercüment çözerle değil aynı zamanda abi dedikleri o eski paşayla da var. hatırlayın ercümentle malum abileri barıştıklaında o kadar pislik nasıl temizlenecek gibi birşey söylemişti ercüment. abisi de her pisliğin bir temizleyicisi olur tarzında racon kesmişti. e sonra tekin komseri vuran çakal mahkemeye çıkarken vuruldu. kim tarafından vuruldu, abi dedikleri adamın, ercümentin yanına verdiği eski trafik polisi, nişancı herif tarafından. yani cinayetlerin sebebi aynı zamanda ercümentin pisliklerinin temizlenmeye çalışılması. hülasa kim ki behzat reyisin suçsuz olduğunu ispatlamaya çalışırken bir adım ilerlerse sanırım onu da aynı son bekliyor olacak.
tekin'in ölümünün sanırım ercüment çözer 'le bir alakası var
--spoiler--
tabiki alakası var. sadece ercüment çözerle değil aynı zamanda abi dedikleri o eski paşayla da var. hatırlayın ercümentle malum abileri barıştıklaında o kadar pislik nasıl temizlenecek gibi birşey söylemişti ercüment. abisi de her pisliğin bir temizleyicisi olur tarzında racon kesmişti. e sonra tekin komseri vuran çakal mahkemeye çıkarken vuruldu. kim tarafından vuruldu, abi dedikleri adamın, ercümentin yanına verdiği eski trafik polisi, nişancı herif tarafından. yani cinayetlerin sebebi aynı zamanda ercümentin pisliklerinin temizlenmeye çalışılması. hülasa kim ki behzat reyisin suçsuz olduğunu ispatlamaya çalışırken bir adım ilerlerse sanırım onu da aynı son bekliyor olacak.
ulan sırf bu diziyi biramı yudumlaya yudumlaya ses soluk olmadan izlemek için odama televizyon almayı düşünüyorum.ev arkadaşlarım da diziyi takip ediyor ama geçen yıl hep tek izliyodum.kimsecikler olmazdı yanımda ne de güzeldi.ha bi de bi ricam var "amirim ne güzel küfretti yea", "adam nasıl yumruk sallıyo yeaa" diye diziyi izleyen ergenler izlemesin amnky....
http://www.youtube.com/watch?v=NyKAaSD9sWI
--spoiler--
ne olur yardım etmeme izin ver behzat!
yardım istemiyorsan, bana yardım et.
ihtiyacım var özledim seni,
iki aydır yolunu bekliyorum behzat!!!
--spoiler--
--spoiler--
ne olur yardım etmeme izin ver behzat!
yardım istemiyorsan, bana yardım et.
ihtiyacım var özledim seni,
iki aydır yolunu bekliyorum behzat!!!
--spoiler--
internetten değil, televizyondan izlenmesi gereken dizi. kaldıracaklar onu istiyosunuz galba.
son bolumunde dikkatimi ceken hemen kurtarıcı delillere ulasılması bu kadar kolay olmamalı ya da bunların altında birseyler olmalı. bir de besiktas macından sonra spikerin heyecanla starda betçet ç. var demesi ozet bolumunun oldugu gun.
bu kadar kişi "haydi ya başlasın behzat hadi hadi" dedi, saat saydı, dakika saydı, saniye saydı. sonuç: 39. bölüm reytinglerde 16.sırada. nasıl oluyor bu?
ya bu kadar kişi internetten izledi ya da kimse izlemedi. izleyen varsa da internetten izlemesin, reytinglerde 1. sırayı görmüş bir dizinin 16. sırada olması ayıptır, yazıktır. ikinci bir "diziyi yayından kaldırma" vakası yaşanmasın.
ya bu kadar kişi internetten izledi ya da kimse izlemedi. izleyen varsa da internetten izlemesin, reytinglerde 1. sırayı görmüş bir dizinin 16. sırada olması ayıptır, yazıktır. ikinci bir "diziyi yayından kaldırma" vakası yaşanmasın.
önümüzdeki pazar gösterilecek olan 40. bölüm senaryosunu Emrah serbes yazmamış. bu sezonun onuncu ve katları olacak bölümlerin * senaryosunu yazacakmış. ben emrah'ın yalancısıyım, bilemiyorum. *
Yeni fragmanında konuşuyordu la.
39. bölümünün finalinde çalan şarkıyı fellik fellik aradığım dizidir.
(bkz: şuku artı nickaltı)
editlemek zorunda kaldım: güzel arkadaşlarım hepiniz pilli bebek-fotoğraf yazıp gönderiyorsunuz, demek ki sorun sizde değil bende... ben iyi tarif edememişim hangi şarkı olduğunu. dediğiniz şarkı yazılar akmaya başladığı zaman çalan şarkı. halbüse benim sorduğum, behzat'ın şulenin haberini aldıktan hemen sonra hastane koridorunda belirdiğinde başlayan şarkı. elimden gelse link vericem de silinir şimdi entry. dediğim yeri açıp bi daha dinleyin, hala daha fotoğraf derseniz "ulan bu şarkıyı acaba bi tek ben mi duyuyorum, aslında burda böyle bi şarkı çalmıyor mu" diyerekten hastaneye başvuracağım. öptüm...
(bkz: şuku artı nickaltı)
editlemek zorunda kaldım: güzel arkadaşlarım hepiniz pilli bebek-fotoğraf yazıp gönderiyorsunuz, demek ki sorun sizde değil bende... ben iyi tarif edememişim hangi şarkı olduğunu. dediğiniz şarkı yazılar akmaya başladığı zaman çalan şarkı. halbüse benim sorduğum, behzat'ın şulenin haberini aldıktan hemen sonra hastane koridorunda belirdiğinde başlayan şarkı. elimden gelse link vericem de silinir şimdi entry. dediğim yeri açıp bi daha dinleyin, hala daha fotoğraf derseniz "ulan bu şarkıyı acaba bi tek ben mi duyuyorum, aslında burda böyle bi şarkı çalmıyor mu" diyerekten hastaneye başvuracağım. öptüm...
turkiye'de su zamana kadar cekilmis diger tum dizilerin, onunde diz cokup tovbe istedigi bir ruha sahip olan muthis basyapittir.
yeni sezonun yeni bölümünde erdal beşikçioğlunun hiç konuşmadığı dizi.
bu diziyi arkak sokaklarla karsilastiranlara kafam girsin. sacma sapan is yapmayin la.
amirim o seviyeye indirgenecek biri mi.
pazari zor bekliyorum. allahim sen aklima mukayyet ol.
amirim o seviyeye indirgenecek biri mi.
pazari zor bekliyorum. allahim sen aklima mukayyet ol.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar