bugün
- birader yazar olmak13
- kemalist dünya13
- canımın sürekli hamburger çekmesi4
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı28
- nato zirvesini takip izni verilmeyen türk medyası5
- galatasaray lobisi9
- kadir mısıroğlu'nun soyu18
- ayağımla nah çekebilme yeteneğim3
- türkiyede açık hava genelevi gibi6
- do do do do do do do do do do do do do do do3
- erkeklerin her işi tek elle yapabilmesi8
- dilovası katliamı konuşulurken akp'lilerin gülmesi4
- cemevinde hain kemal sloganları8
- sözlük yazarlarının kombinleri2
- sigmund freud'un koltuğu4
- karınızın adını asfalta yazar mısınız2
- biraderilli del biraderiye2
- cik cik vs bik bik2
- devletin her şeye karışması3
- 26 haziran 20264
- aile evinde yaşamak6
- arda güler4
- üniversitelerin gereksiz olması8
- seri gizli artı oy veren melek2
- millileri eleştiren kemalistlerin sus pus olması6
- macron sabah koşusu yapacak diye park kapatmak6
- atilla olgaç2
- 85 milyon kişi uludağ sözlük'ü okuyor14
- allah6
- araplar puta taparken türkler tek tanrıya inanırdı8
- sözlüğü bırakmak istemek3
- arda güler'in 24 yıl sonra dünya kupası golü4
- kemalistler9
- aylık 312 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- okulların kapanması3
- fakirin sevmesi hak mıdır13
- pforzheim şu an 34 derece2
- gönüllü moderatörlük2
- 2026 dünya kupası23
- 25 haziran 2026 ekvador almanya maçı3
- nilsu berfin aktaş3
- futbol18
- her haltı atatürkçü olanlar yiyor13
- bulla dava açmak2
- kayra2
- gitme diye yalvarmak2
- demet evgar10
- sistem patlamış2
- nemden nefes alamamak2
- saian dan aforizmalar2
Yeryuzune gelmis en beter millettir. Egitimsizinden doktoruna kadar hepsi yavsak, guvenilmez ve medeniyet yoksunudur. Avrupada, amerika'da dogan, yasayanlari bile aynidir.
Dunyanin hamambocekleridir bunlar.
Asla Bir arapa guvenmeyin. Egitimi statusu ne olursa olsun.
Dunyanin hamambocekleridir bunlar.
Asla Bir arapa guvenmeyin. Egitimi statusu ne olursa olsun.
Yazın bursa’da Ve istanbul’da Türk’ten daha çok Arap görürsünüz. Ve ben henüz kibar, nazik olanına denk gelmedim.
Başarısız bir millettir. Nüfusları 400 milyon civarında, anayurtlarında her türlü doğal kaynağı olup, çoğu halka göre gelişmiş bir edebiyat birikimleri ve devlet geçmişi olmasına rağmen içlerindeki şanslı bazı şeyh çocukları dışında kalan halkı fakirlikten kırılan, ülkelerinde ordusu olan her devletin at koşturduğu başka bir millet bulamazsınız. Sonradan göçtükleri ülkelerde de (bkz: türkiye) (bkz: almanya) (bkz: belçika) toplumla uyuşmayıp, ellerine para geçse bile rezil yaşamaya devam eder bu insanlar.
Arap halkından olup temel beşeri becerilere sahip insan sayısı gözlemlerime göre %3'ü geçmez. O %3'ün de önemli bir kısmı biyolojik açıdan arap soyu taşımıyor olmalı.
Arap halkından olup temel beşeri becerilere sahip insan sayısı gözlemlerime göre %3'ü geçmez. O %3'ün de önemli bir kısmı biyolojik açıdan arap soyu taşımıyor olmalı.
Ulkeyi terk etme sebebidir.
Salt arap düşmanlığı islam düşmanlığıdır. Sanki yahudiler hıristiyanlar bizim kankamız gibi müslüman araplara her fırsatta çamur atmak art niyetliliktir.
isimden dolayi mecburen araplara iletisim halindeyim. Yeryuzune gelmis en sahtekar, yalanci, haram yiyen, dunya kadar parasi olmasina ragmen benden baska kimse kazanmasin mantigiyla hareket eden baska Bir millet gormedim.
Medeniyetsizlik timsalleridir. Bir arapa medeniyet ogretmek kediye fransizca ogretmeye calismaktan daha zordur.
Medeniyetsizlik timsalleridir. Bir arapa medeniyet ogretmek kediye fransizca ogretmeye calismaktan daha zordur.
Şu videoda kaptan abimiz gayet net şekilde anlatmış ne karakterde olduklarını.
https://youtu.be/rsBQKRdseaE
https://youtu.be/rsBQKRdseaE
dünyanın en rezil en aşağılık ırkıdır. gittikleri her yerde sorun, huzursuzluk çıkartırlar.
dünyanın en pislik milleti. ama kadınları seksi bence .
Türklerden nefret ederler.
Yeryüzündeki en pis, en hain millet araplardır.
Biz türkleri hiç sevmez hatta nefret ederler.
Türk'e karşı ne varsa orada arapları görebilirsiniz.
Biz türkleri hiç sevmez hatta nefret ederler.
Türk'e karşı ne varsa orada arapları görebilirsiniz.
ilkokullu bir çocukken bile haz etmediğim, ilkel bedevi kavmi. ilkokulda çinlilerin, arapların ne kadar iğrenç insanlar olduğundan, çinlilerin böcek yılan ne bulsa mideye indirdiklerinden, arapların pilavı bile elle yiyen medeniyetsizler sürüsü olduğundan ve suudi arabistanın ne kadar aşağı bir ülke olduğundan bahsederdik.
5 liraya mal edilen mali 3 liraya almak icin yapmadiklari I*nelik kalmayan, her seyi son dakikada yalan, her isleri emirivaki olan, Kaba, gorgusuz, karaktersiz, haysiyetsiz millet.
Bir de isleri bittikten sonra sizi tanimazlar.
Bir de isleri bittikten sonra sizi tanimazlar.
ingiliz istihbaratının maşası olarak osmanlıdan koptukları için ikinci mekkeleri ingilteredir.
Yahudilerin öz kardeşi. Semit millet.
insanlığa katkıları 0 dır.
insanlığa katkıları 0 dır.
çok şey söylemek geliyor içimden ama neyse...
Anaları tek babaları birden çok olan, dünyanın tuvalet kağıdı olarak nitelendirilen coğrafyada yaşayan, pilavı eliyle yiyen, medeniyetten ve insanlıktan yoksun gereksiz bir ırk.
Arap kavminin orttaya çıktığı ilk günden günümüz dünyasına kadar hep geri kalmış bir toplum olmuştur. islamiyet'in altın çağı olarak nitelendirilen dönem de kolpadir. Dünya üzerinde Yahudileri değil Arapları kırmak gerekiyordu.
yahudilerin semitik kuzenleri.
görgüsüz, terbiyesiz, gösteriş meraklısı bir millet. dünyanın en nefret edilen ırkı. ortadoğunun en kalabalık etnik grubu.
görgüsüz, terbiyesiz, gösteriş meraklısı bir millet. dünyanın en nefret edilen ırkı. ortadoğunun en kalabalık etnik grubu.
din kardeşlerimizdir.
Her şeyden önce insandır.gerisi boş.
avrupadayım, geçen yolda yürüyordum tahmini 5 ayrı ikilinin muhabbetine kulak misafirliği ettim, 2 si arapçaydı. adamlar tüm dünyaya açılmış aq.
Kuran Arapça diye kendilerini kutsal sanan millettir.Halbuki kitapta herkes eşittir kimsenin üstünlüğü yoktur diyor.Ben de kardeşliğe inanan biriyim fakat tarihi olayları baz alırsak bunlar ile sadece merhaba o kadar.
bugün a-101’de gördüm bağıra bağıra konuşuyor aq surileri. ne varsa doldurup aldılar. ben de öyle baktım. kasiyer kızları taciz etmesin diye de bekledim. ne olur olmaz
Ana vatanlari arabistan yarim adasi katar kuveyt b.a.e bahreyn. Irakin güneyi olup.lüblan misir libya gibi gibi ülkeler arapça konuşmasina rağmen yüzde yüz arap olmayan arap fasizmiyle asimile olmş bölgelerdir.hic arap kani yok demiyorum ama orjinal arap irki değiller.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar