bugün
- herkes yatsın iyi geceler7
- oğlum çok güzel lan4
- aklını yitirmek4
- istanbul un çok pahalı olması12
- the merich13
- manifest grubu3
- 50 tl ile rolling yapmak6
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- acıktım ben3
- cips olsa da yesek5
- matbaanın gecikmesine sebep5
- horoz hayası çorbası5
- 1 saatte 10 bira içmek19
- parayla dert dinlenir2
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- işini kaybetmek2
- tembel ve çalışmayan insan16
- yarın iş olduğu gerçeği3
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- nothing more never less2
- sözlük kızlarının kombinleri20
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- velvet vs nervio19
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- gemici düğümü2
- okulda felsefe dersinin gereksizliği tartışması2
- kadim kültürler4
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- velvet13
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- erzurum hassiko halayı2
- deuce2
- insan olmaya ceyrek kala13
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- bira cips6
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- fifa'dan dünya kupası finali soruşturması2
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- kane2
- gocusuz sözlük4
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- laptop5
- kalpte velvele yaratan güzel yazar4
- aga be şarkılar5
- kafanızdaki ses4
- slavko vincic15
- sözlük kızlarının burunları3
- age of empire 23
sevdiği entry'ler
beddua daha etkili ve yerinde olur.
Hadi canım, Osmanlı da okuma yazma oranı 1000' de 7' ydi. Bu istatistiği almanlar yapmıştı. Türkler çok cahil idi.
1000'de 7 bilgisi tamamıyla gerçektir. Gerisi sizin uydurmalarınız. Bildiğin saçmalık.
1000'de 7 bilgisi tamamıyla gerçektir. Gerisi sizin uydurmalarınız. Bildiğin saçmalık.
Bir gece önce atom parçalıyordu.
bir gece önce sanayi devrimini yapıp bir gece sonra tekrar kara sabanlı tarım toplumuna döndüüaağahahahohohaaaaa!
edibüdü: pardon, gülmekten yazamadım.
edibüdü: pardon, gülmekten yazamadım.
ayrıca mustafa kemal'in askerleriyiz.
ne mutlu türk'üm diyene.
ne mutlu türk'üm diyene.
"sensiz yaşayamam" diyen erkeklerin aslında söylemek istediği şey.
‘Ya devlet başa ya kuzgun leşe’ diye güzel bir söz vardır.
Moderatör moderatörlüğünü yapacak, sapıkların sözlükte cirit atıp kadın yazarlara sataşmasına müsaade etmeyecek. Şuna bakar mısınız adam başlık açmış ‘dayı kızına sert basmak’, ‘askerdeki arkadaşın karısına sahip olmak’, ‘tayt giyen dayı kızı’, ‘kızıl saçlı kadınların yollu olması’. Ya da durup dururken, daha önce herhangi bir konuşma veya tartışma bile yaşamadığı kadın yazarın nickaltına gelmiş şunu yazmış ‘inşallah memeleri büyüktür’. Daha ne entryler, başlıklar var da benim terbiyem müsaade etmiyor devamını yazmaya.
Ne ulan bu şimdi? Bu adamların sözlükten kökünün kazınması lazım. incellere, sapıklara bu sözlükte yer yok.
Moderatör moderatörlüğünü yapacak, sapıkların sözlükte cirit atıp kadın yazarlara sataşmasına müsaade etmeyecek. Şuna bakar mısınız adam başlık açmış ‘dayı kızına sert basmak’, ‘askerdeki arkadaşın karısına sahip olmak’, ‘tayt giyen dayı kızı’, ‘kızıl saçlı kadınların yollu olması’. Ya da durup dururken, daha önce herhangi bir konuşma veya tartışma bile yaşamadığı kadın yazarın nickaltına gelmiş şunu yazmış ‘inşallah memeleri büyüktür’. Daha ne entryler, başlıklar var da benim terbiyem müsaade etmiyor devamını yazmaya.
Ne ulan bu şimdi? Bu adamların sözlükten kökünün kazınması lazım. incellere, sapıklara bu sözlükte yer yok.
A Haber izleyen kitledir. Türkiye'den oran olarak daha fazla izliyor olmalılar; çünkü söylemlerinin başkaca izahı yok.
kılıcıyla orospu çocuklarını korkudan titreten şerefli asker.
özgür özel de askerimize sahip çıkacağına pkklı götü yalamakta bahçeli ile yarışmakta. yapacağınız muhalefeti sikeyim.
özgür özel de askerimize sahip çıkacağına pkklı götü yalamakta bahçeli ile yarışmakta. yapacağınız muhalefeti sikeyim.
AKP'lilerin zoruna giden asker.
AKP kadar ülkenin kurucusundan nefret eden başka bir parti yoktur.
AKP kadar ülkenin kurucusundan nefret eden başka bir parti yoktur.
Atatürk’e bağlılık yeminini Akp niye üstüne alınıyor?
Bu cümlelerin neresi batıyor akplilere?
Vatansız olana batar çünkü.
Bu cümlelerin neresi batıyor akplilere?
Vatansız olana batar çünkü.
helal olsun bu ablaya. sonuna kadar yanındayız.
Diplomasız birini, üstelik de Anayasada yazmasına ve 5 yaşındaki çocuğa sorarak 2 mi 3 mü cevabını alacak olmanıza rağmen üçüncü kez seçen biri mi "korsan yemin" diyor? Günün en komik fıkrası bu olmalı. Kusura bakma; ama has Skechers oradan! Evet has Skechers, korsan Skechers değil en hasından bi' Skechers! Bot değil; ama olsun!
ihraç talebiyle disipline sevk edilmiş. bir de hayatında bot bağlamamış tipler şu cocukların yaptıklarına korsan yemin demiyor mu insan çıldırmamak için zor dayanıyor.
Atatürk'ten korktukları kadar allah'tan korkmayanlar tarafından ayağı kaydırılan vatansever kadın teğmenlerden biri.
size yapacak iş mi yok? bırakın, bu milletin kaybı olsun.
size yapacak iş mi yok? bırakın, bu milletin kaybı olsun.
Kafam güzel olmasa seni cimere şikayet ederdim! Atatürk'e hakaret edeni türk polisi hoplatıyor. Yazdıklarına dikkat et!
Edit: pezo korkudan sildi Entryi. Tutuklanma korkusu adama neler yaptırıyor böyle. iyi ki atamız hakkında kanun var da bu gavatlar laf edemiyor,evet.
Edit: pezo korkudan sildi Entryi. Tutuklanma korkusu adama neler yaptırıyor böyle. iyi ki atamız hakkında kanun var da bu gavatlar laf edemiyor,evet.
maymunların profesör ünvanını alabildiği tek ülke türkiye'dir. diğer bir örnek de burhan kuzu'dur.
(bkz: deliye üstad diyen mal kitle)
(bkz: pabucumun profesörü)
(bkz: bu profesörse ben oxford rektörüyüm lan)
(bkz: deliye üstad diyen mal kitle)
(bkz: pabucumun profesörü)
(bkz: bu profesörse ben oxford rektörüyüm lan)