bugün

entry'ler (969)

pkklı vs ümmetçi

birinde etnik aidiyet söz konusu iken diğerinde milli kimlik şuuru diye bir şeyin varlığından söz etmek mümkün değildir.biri sınırları olan bir devleti hayal ederken diğerinde sınır kavramı yoktur.

kadın bedeninde en sevdiğiniz yer

meme ve ayaklar deyip mikrofonu yurdum insanına uzatıyorum.

abd iran a girerse olacaklar

çekilişini zafer diye yutturmaya çalıştığı ırak yenilgisinden daha hazin bir sonla karşılaşması muhtemel olur.

akp nin iran sessizliği

filistin soykırımındaki sessizliklerinden daha vahim olamaz kanımca.

radikalizmin hayali tasarımları

ümmetistan ütopyası olabilir.

kürtleri sevmeme nedenleri

hdp 'nin ve akp 'nin aldığı oylardaki kürt ağırlığı ve gücü ayriyeten de türkiye'nin suç haritasındaki aslan payına sahip oluşları başlıca sebepler olabilir.

kürdün en büyük dostu türk tür

"hüdapar öyle değil. "öyle mi?... hani şu diyarbakır emniyet müdürü gaffar okkan'ı haince bir pusuyla katledip yine keza aydınlanmacı islam'ın önemli temsilcilerin islamcı feminist kadın yazarımız gonca kuriş'i domuz bağı ile vahşice öldüren bu sütü bozuklar kardeşlikten yana öyle mi. yiyenlere ve yemek isteyenlere afiyet olsun...

şeytan

Ortadoğu coğrafyasına pek uğramaz çünkü insansı avaneleri zaten bu bölgeyi avucunun içine almıştır.

bahçeli demek binlerce yıllık devlet aklı demektir

ne soğuğu be, buz gibi espri.

ateistlerin cevab veremediği sorular

şu dağları kim yarattı? Anında imana getiren replik.

ibadet

insanın yegane ve asıl sahibi ile bir oluşuna sebep yolların ismi.

genelev kuyruğu

bunun yerini başka ve duygusal kuyruklar aldı.

siyasal islamın özeti

ne notası müzik notası mı?

pişman olmak istemeyenlere tavsiyeler

kendinize insan olduğunuzu ve hatalı olabilmeye veya yanlışa düşmeye meyyalli aciz bir varlık olduğunuzu arada bir hatırlatmanız etkili olabilir.

yılmaz morgül ün ateşe düştüm şarkısını söylemesi

videolardan izlediğim ve dinlediğim kadarıyla şarkıyı asıl sahibi olan ve şarkıyı mırıldanarak söyleyen mert demirden kat be kat şahane ve hakkıyla seslendirmiş olup neden sosyal medyada ti'ye alındığını bir türlü anlayamamaktayım.şarkının orjinal seslendirmesi yani mert demirin söyleyiş biçimiyle icrası felaket olup asıl yılmaz Morgül'ün ağzından dinlenesi bir parça olduğu oldukça açıktır.

ispanyolların türk e benzemesi

Türklerin bir kısmının Araplara bir kısmının da Avrupalı erkeklere benzemesi kadar doğal bir analojikleşme olayıdır efendim.

iyi akşamlar diyene iyi geceler demek

bana müstahaktır.

analitik düşünme yetisi fazla olan insan

bazen büyük resmi kaçırabilir.

mesele tv sektörünün bozması değil çökmesidir

günümüzde izleyen sayısının oldukça düşük rakamlarda seyretmesi ve tv nin artık evlerde " yeter ki ses olsun "aparatına dönüşmekten öteye gidememesi gerçeğinin de bizlere gösterdiği üzere bu kutucuğun izlence ömrü sona ermiştir. ve bu ömrü kısaltan en önemli etkende internetin bizzat kendisidir.

erkeğin orospusu

yeri geldiği zaman benimdir.