bugün
- true'nin acile kaldırılması7
- türk vatandaşları türktür6
- ibadethanelerin ürkünç olması10
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci6
- sözlük yazarlarının kombinleri8
- ilk öpüştüğüm kız6
- canımın yubari kavunu çekmesi8
- eczacının sağlıklı günler demesi5
- almanyada çok insan öldü haklı mıydı4
- koreli ucube ile evlenen kadın3
- rusya'dan ingiltere'ye iha tehdidi2
- muadil ilaç2
- burası instagram değil sözlük4
- haftanın gammazları listesi26
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı20
- uzaylılara açıklamakta zorlanacağımız şeyler2
- şu an sizi ne mutlu ederdi3
- dünya asla vazgeçme günü4
- ince memed3
- günün tweeti2
- game of thrones taki kerhaneci2
- adana kebap10
- türkiyenin ukraynaya füze satışına putin uyardı3
- gece pencereyi açık unutup yatmak5
- osuruktan şiirler41
- tulumba tatlısı6
- zeynep bastık'ın beyaz külodu2
- bebek katili3
- devlet eliyle eğitim zorunluluğu2
- bir şeyler söyle6
- içimi dostuma döktüm umarım başkalarına anlatmaz2
- dünyanın sonunun fon müziği2
- arkadaşlar sizce bu balık mı rihanna mı3
- her şeyi hatırlayan insan2
- eyvah karakollara düştük2
- insanın ilkel olduğunu kanıtlayan hede2
- kimi yahudiler2
- başa dönüp aynı hataları yine ama daha iyi yapmak2
- türk kızı2
- irfan can kahveci4
- kanal ayarlama 1500 lira11
- okul kıyafeti zorunluluğu4
- ben geldim kerkenezler18
- sözlükten soğuma nedenleri17
- gece sokaklarda dolaşıp kedi ve köpekleri sevmek3
- claudian clouds22
- devletin temeli adalettir9
- erdoğan ve trump'ın kritik görüşmesi2
- iyi parti17
- açılım5
entry'ler (29)
(bkz: careful what you wish for) (bkz: texas)
iskoç grup texas'ın 2003 çıkışlı albümünün adı.
ankara 100. yıl'da tansaş'ın üst katındaki cafenin adı. iç mekanıyla birlikte ankara'nın donduran soğuk geceleri haricinde oturulabilecek bir balkonu da vardır. fiyatları da bir öğrenci için gayet uygundur. "bir nargile için taaa kızılay'a mı inecez bee?" diyen yorgun odtü'lü bünyelere ilaçtır, sığınaktır.
orta doğu teknik üniversitesi'nde eğitim gören kızlara verilen genel ad.
(bkz: entry başlığı tanımlamalıdır)
(bkz: entry başlığı tanımlamalıdır)
oasis'i ünlü yapan şarkı olmasının dışında, %100 oasis imitasyonu bir grubun da adı.
oasis'in temel direği ilah gitarist ve söz yazarı. kardeşi manyak liam gallaghera göre daha aklı başında gelir bana. oasis'i oasis yapan bütün şarkıların bestecisidir ayrıca. solak olmasına rağmen gitarı sağ eliyle çalar.
ingiliz yazar andrew mango'nun yazdığı,türkiye yakın tarihini büyüteç altına alan kitabın adı.
msn'de kişisel iletiyi kullanarak yapılmaya çalışılan durum. sadece kişisel iletiye bir şeyler yazarak değil, ayrıca da "ne dinliyorum" özelliğini açıp şarkılarla da bir şeyler ima etmeye çalışılabilir(miş). (bkz: ben bugün bunu gördüm)
şu anki galatasaray'ın haline bakılarak haklılık payının olduğu düşünülüyorsa saçma olan düşünce. 7 yıl geçmiş aradan, galatasaray'a 100'den çok futbolcu gelmiş geçmiş, ve şu ana göre bakılıp varsayım yapılıyor,yazık. işin gerçekten boyutuna gelecek olursak,galatasaray o seneki şampiyonlar ligi'nde son maçında* son dakikalardaki gollerle uefa'ya katılma hakkı kazanmıştı, ama uefa'da hiç bir maçta ezilmedi, ve ben final maçında* uzatmalardaki taffarel'in mucizevi kurtarışı* dışında sıradışı, mucizevi bir şey hatırlamıyorum. dakika 120, hagi atılmış, bülent'in kolu sakatlanmış, takım hâla tam saha pres yapıyor, bu mudur tesadüf, bu mudur mucize?
hepsinin seks makinesi olduğunu düşünmek.*
cidden seven, deliler gibi aşık olan babaların aşık olduğu insanla değil başka biriyle evlendikten sonra yapma olasılığı olan eylem. eşi bilmedikten sonra kanımca bir zararı yoktur. ayrıca da kızına eski aşık olduğu kadının ismini vermekle eski aşkını unutması gayet kolaylaşacaktır. örneğin ( eski aşkın adı x olsun) babaya eskiden x adı doğal olarak eski aşkını çağrıştırmakta, hatırlatmaktadır; kızına o adı verince eski sevdiği kadını bir nebze olsun daha unutabilecektir, çünkü artık "x" ona biricik kızını hatırlatacaktır.
aralık sonunda bacağı kırılan, all-stara yetişmesi zor görünen, bu seneye kadar çok büyütülen ( bu seneki oyununa lafım yok) çinli pivot. ha david stern onu all-star'da reyting yüzünden tek bacakla da oynatır, oynatacaktır o ayrı.
motorola'nın ince telefon modellerinden biri. fiyat/performans açısından bakıldığında gerçekten bayağı iyi bir telefondur, lakin video/fotoğraf/mms/bluetooth özelliklerini barındırmaktadır içinde. ayrıca bi ortamda her zaman dikkat çeker bu telefon*. ancak; ekranı bayağı küçük, pikseli de düşük ve kalitesiz, içindeki hafıza kartı değiştirilemiyor(ki içindeki kart 11-12 mb olunca değiştiresi geliyor insanın) ,ve fotoğrafı da 640*480 çözünürlüğünde çekiyor. telefon için fazla para harcamam diyorsanız az-orta miktardaki paranızı gönül rahatlığıyla verin bu telefona, ortamların gözde çocuğu olun*.
odtü'deki özel yurtların öğrenci arasındaki genel adı. ebi 1 yurdunda erkek kız katları karışıkken ebi 2 de kız erkek ayrı bloklardadır. girişte duran abi/ablalar pek girene çıkana karışmazlar, böylelikle odanıza dilediğiniz arkadaşınızı atabil -aman davet edebilirsiniz. odalarda banyonun olması büyük bir avantaj bu yurtlarda, ancak odtüdeki diğer yurtların aksine her katta mutfak yok (çocuk bu yurtta kalıyosa yemek memek yapmakla hayatta uğraşmaz diye düşünülmüş herhalde) ve tabii ki de bu yurda verilen para miktarına değer mi değmez mi bu da her zaman tartışılacak bir sorudur.