bugün
- aktrollerin ibb davasını takip etmeyi bırakması6
- akepede kliklerin savaşı10
- 0 0 719
- israil9
- türkiye büyüyor3
- sanal ortamda sevgili arayan evli erkek4
- para parayı çeker mi4
- aktrollerin bana bir şey olmaz sanrısı2
- türkiye12
- ahmet burak erdoğan4
- bik bik'in aşuresi6
- tek başına uzun yol gitmek7
- bugün ne yaptınız5
- türk düşmanlığı allah'a düşmanlıktır2
- ona bir cümle bırak8
- neden sevgilim yok6
- türklerin pis olması6
- gocu4
- düşünmek hakkında düşünmek5
- evli kadınla beraber olmak4
- aşure vs waffle2
- eşini hiç aldatmamış mal erkek2
- okuyacak askere gidecek iş bulacak evleneceksin3
- aşure vs baklava vs kazandibi vs sütlaç3
- kadın yazarların daha fazla oylanıp takip edilmesi5
- filistin in ermeni soykırımını tanıması35
- yazarların özlü sözleri11
- garsona kötü davranmak3
- futbol33
- 30 haziran3
- rüyana gelmesi3
- yapay zeka ile kod yazmanin getirdigi tembellik3
- yazarlara gelen son mesaj7
- şile3
- günlerin artık kısalıyor olması6
- paraguay'ın almanya'yı penaltılarla elemesi4
- miroslav klose2
- türklerin soykırımdaki ustalığı15
- erkeklerin evlenmekten korkması2
- hangi sözlük yazarının tipini merak ediyorsunuz21
- 2026 dünya kupası39
- garsona kötü davranan insan2
- gürsel tekin3
- bugün brezilya japonya maçı saat 20 de trt 1 de4
- özgürlük ve disiplin paradoksu3
- erkekler neden evlenmekten kaçıyor15
- rüyama gir hasret giderelim2
- banana bread2
- velvet45
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle21
pers kökenli bir bitkidir. nemli ve serin alanlarda yetişir.
askerdeyken çok sıkan yiyecekti. tadı daima kötüydü tabi.
1870’de bir Alman kimyager Erich von Wolf, sebzelerdeki demir oranını araştırırken ıspanaktaki demir oranını yanlış yazmış.
100 gr ıspanaktaki demir oranını 3,5 mg iken, 35 mg şeklinde yazmış. geri kalan herkes "alman yazdıysa doğrudur" deyip, kontrol etmeden kabul etmiş ve ıspanaktaki demir oranı efsanesi ortaya çıkmış.
100 gr ıspanaktaki demir oranını 3,5 mg iken, 35 mg şeklinde yazmış. geri kalan herkes "alman yazdıysa doğrudur" deyip, kontrol etmeden kabul etmiş ve ıspanaktaki demir oranı efsanesi ortaya çıkmış.
Temel reis örnek gösterilerek çocuklara sevdirilmeye çalışılan sebze.
Çocukken sevmezdim ama liseden beri çok sever oldum sarmısaklı yoğurtlu, kıymalı, pirinçli.
Haşlanıp zeytinyağı limon ve pul biber ilavesiyle yapılan salatası da denenebilir.
Çocukken sevmezdim ama liseden beri çok sever oldum sarmısaklı yoğurtlu, kıymalı, pirinçli.
Haşlanıp zeytinyağı limon ve pul biber ilavesiyle yapılan salatası da denenebilir.
Yıkarken harcanan suyla duş alınır. Defalarca yıkamama rağmen hala kum bırakıyor.
Yikamasi dogramasi illet eder. Ama yapinca güzel oluyor. Erinmesem böreğini yaparim.
inek gibi boşu boşuna yemişiz yeşilliğidir. mööööö !..
Uzun zamandır yemiyordum. Özlemişim.. Neden yemiyordum çünkü yıkamak bir zulüm. Yıkanmış alayım diyorum bizimkiler de ona sıcak bakmıyor.
Neyse dün akşam annem de üşendi ama yaptı ıspanak yemeğini. Az önce iki kahve içince üst üste şekerim düştü eve zor geldim. Yoğurt ile mükemmel uyum sağlayan ıspanak yemeği bana çok iyi geldi. Şekerimin normale dönmesini beklerken bu entryi giriyorum arkadaşlar.. *
Neyse dün akşam annem de üşendi ama yaptı ıspanak yemeğini. Az önce iki kahve içince üst üste şekerim düştü eve zor geldim. Yoğurt ile mükemmel uyum sağlayan ıspanak yemeği bana çok iyi geldi. Şekerimin normale dönmesini beklerken bu entryi giriyorum arkadaşlar.. *
görsel
bu akşamki yemeğim olur kendisi.
bu akşamki yemeğim olur kendisi.
25 yaşıma kadar yememistim, tadını bilmezdim.çok şey kaybetmişim. Severek yiyorum şimdi.
sarımsaklı yoğurt döküp karıştırdığın zaman yemek yerine yanında yatacağın bir yemek. her türlü mamülü de güzeldir.
güç kaynağı bir yemek.
Az önce yanında başka yeşillikler de ekleyerek keyifle yediğim yemek.
temel reis denince akla gelen yemek.
yüksek k vitamini içerir ve safinazı kabasakaldan kurtarmak için tüketilen bi besindir.
bulunduğu her şeyi güzelleştiren bir ot. ama en sevdiğim orijinal sulu yemeği. üstüne bir de sarımsaklı yoğurt döktünmü değme keyfine.
Bugün kardeşim ıspanaklı bir kiş yapmış. Uufff yok öyle bir şey. Baya güzel arkadaşlar.
yumurtalı ıspanağa bayılırım ama pirinçli yemeği de çok güzeldir. özetle ıspanak her yönüyle hem besleyici hemde lezzetlidir.
yoğurt, sumak ve pulbibersiz gitmeyen lezzet.
bunu sade yiyebilen varsa inektir. harbi otçuldur.
bunu sade yiyebilen varsa inektir. harbi otçuldur.
yumurtalı, kıymalı, sarımsaklı yoğurtlu... her türlü gideri var.
Böreğini seviyorum evet azcıkta tel peynirli olursa dayanamam sanırım.
Temel reis çizgi filmi dışında dünyaya herhangi bir katkısı yoktur benim için. Olmasa da olurdu.
Yoğurtlu hali en sevdiğim yemek. Siz ne anlarsınız ipanalar!
temel reis'i akla getiren yemek.
güç kaynağı bir yemek.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar