bugün

entry'ler (24124)

zall ın online olması

anlık gelişmedir. beni şikayet edenin burnu düşsün!

uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı

sözlükte burçlara inanan erkekleri gördükçe diyorum ki, sıcacık, cehennem gibi sıcacık ortam.

yazarların birbirine yavşaması

enseste girer. sözlük yazarları kardeştir. düşünülemez bile.

en gey özelliğiniz

uludağ sözlük yazarlığı yapmak. burada her gün bir yolunu bulup ibne diyorlar.

sözlüğe 1 dklık saygı duruşu

ölüyü saygıyla anma ameliyesi.
sözlük ölmüş çocuklar. ben hesabı silip gidiyorum. öptüm hadi.

sözlük kızlarına bir soru

ben mi, yoksa taksim delisi cenk mi?

bildirimlerin lut kavmine dönmesi

oğlum yapmayın lan, şuan ne kadar troll varsa beni artılıyor, favlıyor falan. ben kötü biri değilim sizin gibi, troll'lük de yapmam, sevmem öyle şeyleri. hatta troll'lük yapanların gey olduğunu düşünürüm. troll'ler beni artılamasın lütfen, kötülerden yana olmuşum gibi geliyor.

kızları etkilemek için burçları öğrenmek

çok kötü bir maksatla, çok sığ bir harekette bulunmak. herkes bilir ki erkek adam burç iplemez, sadece kadın avlamak için burçlara önem veriyor gibi yapar. bu da üzücü ve avcı bir durumdur. yazık, çok yazık.

tek tokatta bayıltırım dediğiniz sözlük yazarları

tek tokat olmasına gerek yok, diğer illerde de bayıltabilirim talep olursa. çok güçlüyüm, kaslıyım, maçoyum!

yazar bayıltma fasilitesi.

sözlük yazarlarının çok sinirli olması

güneş boğa burcuna geçmiş, ondan. ahahahshshahdhsahashh

sadece arkadaşlarını oylayan yazar

normali bu. sevmediğim kimseyi artılamam mesela. adam seçen yazardır yani.

evleneceği kızı burcuna göre seçen erkek

erkek denmesi komik olmuş. bu tip erkekle evlenmeyin kızlar, belli ki ileride sizi başka bir erkekle aldatacaktır.

burçlara inanmak

gülmemi getiren konu. sene olmuş 2026 hala burç muhabbeti yapanlar var. erkekler yapınca daha da komik tabi, sadece avlanmak için burçları öğrenmek, yorumlamak falan, rezalet.

iki dakikalık iş denen şeyin iki dakika sürmemesi

lafın gelişidir hep bu iki dakikalık iş, ve işi küçümser. sonra on hafta dert olur başınıza, çözemezsiniz.

sözlük kızlarının elleri

görsel

10 yıl sonra kendinizi nerede görüyorsunuz

Sözlükte. Hadi inşallah.

heyt bea

Senin özelinde genele anlatayım, nick altı sildirmek çok kolay, umarım kimse sildirmez entry’yi.

Arkadaşlar hepimiz okul okuduk. Hepimizin sınıfında sosyal davranışları sorunlu, kimsenin arkadaşlık eTmek istemediği yanlız tipler vardı. Yanlız olmalarının sebebi nasıl davranmaları gerektiğini bilmediklerinden, ayarsız, itici tipler olmalarıydı. Arkadaşlarımız bize sövse güler, onlar aynı lafı etse döverdik. Ya ali de dedi, o’na bir şey demedin ama derlerdi, ali diyebilirdi, ancak sosyal davranışları bozuk sorunlu tip diyemezdi.

işte kardeşim senin durumun bu. Hep aynı savunmadasın, ama efe sana şunu dedi, ama velvet sana şunu dedi, onlar diyebilir, ben diyemez miyim? Sen diyemezsin kardeşim evet. Sen sosyal davranışları sorunlu, nerede ne yapacağı belirsiz, sevilmeyen birisin.

Evet efe bana arkadaşım olarak toto diyebilir, gülerim, hoşuma gider. Sen diyemezsin. Bu ayrımı güzelce anlatabildim umarım.

tansiyon ilacı içen yazarlar

Tadını seviyorum.

kavgacı biri sanılmak

olsa olsa yanlış anlaşılmaktır. insan kavgacı olur mu hiç? beni kavgacı sanıyorsunuz diye çok üzülüyorum, geceleri ağlayarak günlüğüme burnunu kırdıklarım beni kavgacı sanıyor falan yazıyorum. çok üzülüyorum sözlük.

sözlükte kaos olsun istenmesi

bir tanrılar kurban istiyor durumu. çok ayıp bir şey ya, siz dövüşün biz çekirdek çitleyerek izleyelim mantığı çok ayıp bir şey. ayrıca kaosu kendileri de yaratabilir, sözlük dramasının odağı olmak çok kolay. yok öyle siz dövüşün de biz izleyelim, bir kere de siz başrol olun! sinir geldi.
© copyright 2005 - 2026