bugün

entry'ler (27711)

herkesi seven insan

Aradığınız kişiye ulaşılamadı. Bu biraz kimseyi ciddiye almamakla alakalı herhalde. Hayatın çemberinden geçtim, sizle menfaatim vs yok, siz kimsiniz ki duruşu. Hayatı ve kişileri de hafife alan bir durum. Hiç benlik değil. Elimde olsa sevmediğim herkesi öldürürüm.

seri gizli artı oy veren melek

Sözlüğün gizli kahramanıdır.

Ulan işte gözlerimi dinlendiriyordum, bir anda seri bildirim gelince bir şey oldu sandım! Meğersem sevgi görüyormuşum.

yanlış yönde yürüdüğünü fark ettiğin an

utanç dolu bir andır. öyle zınk diye ters istikamete dönemezsin. bir süre daha yanlış istikamette devam eder, sonra bir yavaşlar, sanki bütün dünyanın gözü üstündeymiş gibi utanarak doğru istikamete dönersin.

çapraz kesilen tost

düz kesileninden lezzetli olur nedense. herhalde kesim sırasında lezzet partikülleri falan filan.

çıplakken buzdolabının kapağını açmak

ayıp ve günah bir hissi vardır. nimetler var içeride.

çayı karıştırdıktan sonra kaşığı yalamak

çaya şeker atmakla ilgili bir sınıf problemidir. bilinir ki çaya sadece alt sınıftan insanlar şeker atar.

kedinin yanında kediyi çekiştirmek

bu çok yapılır. kediye ayıp mı diye de kimse düşünmez. iki arkadaş mesela, yanlarında kedi varken biraz sever, biraz oynar kediyle, sonra da kedi hakkında atıp tutmaya başlarlar. bunun tersi pis, sıkılınca ısırıyor vs. kedinin de çok da umurundaydı sanki fikriniz!

umumi tuvalette telefonundan video izleyen insan

farklı bir öz güven türü. bir kere umumi tuvalette çok afedersin sıçacak kadar pis bir insansın, yetmiyor bir de video keyfi yapıyorsun? delirmiş bunlar.

yumurtayı sivri tarafından kıran insan

sosyopattır, güven vermez. uykunuzda sizi boğarak öldürebilecek potansiyele sahiptir. yumurta ortasındaki tombul taraftan kırılır.

otobüsten inerken şoföre teşekkür etmek

yetersizdir. yanağından da bir makas almanız lazım.

tavuk pilav yiyen erkek

kilo vermeye, kilo almaya, ya da kilosunu korumaya çalışıyordur. bu tavuk pilav öyle bir şey. tavuğu göğüs eti olsun ama, en proteinli kısım göğüs.

çorap giyerken düşmek

komik olur. çoraplarınızı ayakta giyerseniz başınıza gelebilir çocuklar.

hık yap

çocuğunun burnunu silen anne kelamı. artık çocukların burnu akmıyor galiba, duymuyoruz bu kelamı.

sahilde ağlamak

Şöyle içmeli, salya sümük, geçenleri korkutmalı falan. Var bir hayalimiz…

en şerefsiz erkek isimleri

Allah sizi sınamak istediğin hayatınıza adı “an” şeklinde biten birini yollar çocuklar, bunu unutmayın.

ismet bay bey birader

milletin zoruna gider biraderdir. koştursun.

sözlük yazarlarının kol saatleri

ben bugün saat takmayı unuttum ya, kare saatimi takacaktım. bu arada bu saatin çok güzel ioçk, erkek modelinden bulursam ben de alacağım. meh meh meh

markette kaybolan yetişkin erkek

normaldir. çok üstüne gidilmemelidir, sonuçta bazen bisküvi reyonu karışık yerlerde oluyor.

son üç şifrenizle aynı olamaz

güvenlik önlemi gibi ama ömür törpüsü. ulan sordun mu beyninde dördüncü bir şifreye yer var mı diye!

ölümden korkuyor musunuz

içimde ukde bir şeyler olsa korkardım. isteyip de yaşamadığım şey olmadığı için ölüm artık romantik bile geliyor.
© copyright 2005 - 2026