entry'ler (26763)

gocusuz sözlük

koala da öldü bensizlikten. sapanca’da tatildeyim. 2-3 güne gelirim.

friedrich hegel la bi cay icek

muhterem dostum hesabım izinde olduğu için dm atamıyorum. burayı görürsün umarım, mesajına 4 gün sonra dönebileceğim.

gocu bay birader bey

ismet profile bakarsan izindeyim kanki. nasıl koşturayım?

dünyadan düşmek

Tutunacak dal kalmayınca yer çekiminin de manasını yitirmesi durumu.

bir çuval inciri berbat etmek

Tarihte incir çok kıymetli bir meyve. Krallara falan sunarlarmış. Böyle bir kıymetliyi ziyan ettin diyor yani söz. Yaparız kendimize böyle kötülükler, insanız.

ama o da bana vurdu

Savunma sözü. Sen koskocaman adamsın, vursundu, vursunlardı, yenemedin mi egonu? Ne gerek vardı o gözlerini belerterek hırslara yenilmeye? Kontrolü kaybedip şarampole yuvarlanacak ne vardı bu kadar? Ha ama evet, o da bana vurdu.

küslük kaç tondur

Matematik ve fizik ilimlerini çaresiz bırakan soru. Belli ki korkunç bir ağırlığı var, ancak bir birim atayamıyorsun. insan ezen bir ağırlık, ne kadar taşınabilir, insan düşmeden bu birimsiz ağırlığı nereden nereye götürebilir? Hep seninle mi gezer mesela? Ya da tazeyken ağır, zaman aldıkça hafifler mi? Bedene mesela daha ağır yük taşımak öğretilebilir, zamanla bedenin taşıyacağı yük artabilir, kaslar güçlenebilir. Beynin kasları, kalbin kasları güçlenebilir mi? Bu yük ne zaman hafifler.

bana neden eksi verdiğinizi sorabilir miyim acaba

Siz söylemeden ben cevape vereyim, muhteşem argümanlarıma cevap veremediğiniz için. Kesinlikle böyle.

mod geldi mod geldi

ben az yokum çocuklar, işim var yani, ondan ötürü. kib.

15 mayıs

her şartta intikamı alınmıştır. zafer sananlar sürüm sürüm süründürülmüştür. üstelik bu daha başlangıç. dahası da beklemede.

kadın öğretmenler

--spoiler--
hayret... duyar kasanlar olmamis. kisiye göre duyar kasiliyor demek ki.

popüler yazar yapinca "hihihi alemsin";

sevilmeyen yazar yapinca "OVVVVVVVVVVVVVVV Oç s.git burdan"

iki yüzlülügünüz, sahte duyarliliginiz batsin.
--spoiler--

pardon ya, kendini true ile kıyaslayacak kadar düşük seviyede, hatta o'nu kıskanacak kadar aşağı bir yerde olduğunu düşünmemiştim. belki eğitilebilirsin diye iki tokat atmıştım, eğitimde şiddete inanırım, ama magmadan da dip biriyle kendini kıyaslayacak kadar aşağıda biriymişsin, eğitilemezmişsin. benim hatam.

zall buraya bak aslanım

istatistikler falan hep bozuk. bunları düzelt bir zahmet. dünün en beğenilenleri 1963'ten kalma entry'leri gösteriyor.

ayran içerken burunda ayran kalması

romantik anlara gebe durumdur. sevdiğiniz ihihih şapşik diyerek parmağıyla burnunuzdan ayranı siler, ve parmağını ağzına götürür. kuscam...

metal müzik dinleyen imam

gelir mi bir brutal ezan denemesi? pokeimam'ı hatırlayan varsa ezan okurkenki sesi buna uygun sanırım. bu arada tanım da tabi, günümüzde niş sayılabilecek keyifleri olan din adamıdır.

tarhana içenlerin köylü ve eğitimsiz olması

tarhanayı kültür seviye belirlemek büyük bir gaflet. halkımız bunu hak etmiyor. tabi ben asla içmem, eğitimli, istanbul'lu bir bireyim ama içeni de hakir görmem yani.

ilk buluşmada 13 pişi yiyen kız

maşallah tosunuma kızdır. on üçte neden durdu acaba sorusunu akla getirir.

sevgilinin omuzlarına ceketini atmak

sevgili üşümesin maksatlı eylem. yaz günü yaparsanız küfredebilir. bir de kalmadı artık üşüyen erkek arkadaşının omzuna ceketini atan kızlar, artık azarlıyorlar, evden çıkarken ceketini alsaydın diyorlar.

gemilerin denizde yüzmesi

kulaç da atmıyorlar, insan şaşırıyor.

çevreye duyarlı olmak

bu da toplumlar bilinçlendikçe zorlaşıyor. hep birlikte şimdi cam şişe, plastik, gıda atığı vs. bölmek gerekiyor. ne güzel işi yere çöp atmamakla çözüyorduk.

bugün ne yapsam

her günün yorucu sorusu. normalde spor günüm ama son seanstan sonra kasları fazla zorlamışım, ağrısı sürüyor. acaba vücudu dinlendirip, yürüyüşle mi geçiştirsem, yoksa ağrıları görmezden gelip spor mu yapsam. ne büyük dertler var değil mi çocuklar?
© copyright 2005 - 2026