bugün
- şeriatın gümbür gümbür geliyor olması10
- 2025 asgari ücret tahminleri15
- 5 yıl önceki kendime not11
- sözlükte moruq istemiyoz18
- zayıflamakicinyaratil mis11
- zeka geni çocuğa anneden geçiyor15
- sadece müslümanlar ölünce ağlayan çakma hümanist10
- kadınlar erkekleri sadece kullanır12
- anın görüntüsü8
- niye kitap satılmıyor yahu18
- gozlerinin meyhanesi14
- diyanetin bütçesi eğitimin üç katı olamaz21
- arka sokaklar8
- zalbert cart curt9
- sözlük kızlarının şapkaları11
- yarın sarma saracak olmam10
- sözlük hanımlarının bugünkü kıyafetleri8
- sevgilisi olan yazarlar çaylak yesin13
- sözlük erkeklerinin kombinleri8
- türk olup dubai çikolatası yemek8
- türkiye'nin başına gelen felaketler14
- yazarların en iyi seks deneyimi10
- evli yazarların sözlükte yazmaları ahlaksızlıktır18
- 28 kasım 2024 slavia prag fenerbahçe maçı16
- enflasyona sebep olan şey nedir9
- evli olduğu halde 31 çeken erkek10
- 28 kasım 2024 az alkmaar galatasaray maçı16
- geceye bir şarkı bırak9
- tanrıya mikrofon uzatılsa söyleyecekleri9
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle9
- izmirbeyefendisi11
- bir sözlük kızının içi polarlı çorabını yırtmak12
entry'ler (3425)
madem yapamıyorlar işi bilen bir ekonomisti işe alsınlar, mühendisler, yazılımcılar çözemiyorlarsa işi her işi bilen şahsiyet ne güne duruyor? çağırın halletsin sorunu.
görsel
şahlanmıştık ya sonu hüsran oldu ama sorumlusu ortada gezinip hiç bir şey olmamış gibi sırıtabiliyor.
millet olarak alkışlamaktan öte bir şey yapamıyoruz. sorunlu sorumlu ise ayakkabı kutularını beştepe'nin odalarına doldurdu.
şahlanmıştık ya sonu hüsran oldu ama sorumlusu ortada gezinip hiç bir şey olmamış gibi sırıtabiliyor.
millet olarak alkışlamaktan öte bir şey yapamıyoruz. sorunlu sorumlu ise ayakkabı kutularını beştepe'nin odalarına doldurdu.
görsel
bir uyansak, ah bir uyansak!
bir uyansak, ah bir uyansak!
başka derdiniz mi yok sizin? diyanet o kadar bütçeyle ne yapıyor diye soracağınıza 3 kuruş maaşla hayatta kalma başarısı gösteren cemaati soymayı ne zaman bırakacaksınız? camilerdeki sadaka kutusunun sonunun ne olduğunu bile sormaktan kaçınıp cami giderlerini karşılanmasını istemek hak mı?
öğretmenlerin maaşını sorgulayana kadar imamların maaşlarını sorgulamak hiç aklınıza gelmiyor değil mi? tabii bunu gündeme getirmek dinsizlikle suçlanmak gibi büüüüüyyyyyyyüüüüük bir sorun olur size.
öğretmenlerin maaşını sorgulayana kadar imamların maaşlarını sorgulamak hiç aklınıza gelmiyor değil mi? tabii bunu gündeme getirmek dinsizlikle suçlanmak gibi büüüüüyyyyyyyüüüüük bir sorun olur size.
bunu bebek nana'ya sormak lazım. onun işine engel olacak hiç bir kısıtlama yapılmamalı.
görsel
okul çıkışı parkta benim gibi bir canla sohbet ediyor, sizlerden bahsediyorum. onu öldürmek istediğinizden söz edince yüzüme bu şekilde baktı. anlayın artık sizlere nasıl selam söylediğini.
okul çıkışı parkta benim gibi bir canla sohbet ediyor, sizlerden bahsediyorum. onu öldürmek istediğinizden söz edince yüzüme bu şekilde baktı. anlayın artık sizlere nasıl selam söylediğini.
iznik sallanacak istanbul yıkılacak. aklının bir köşesinde tut. tahmini 7.5 civarı olabilir, sahillerden kaçının.
evdeki eşyaları sabitleyin ya da evinizi kendiniz yapın müteahhitleri boş verin onların yaptıkları üst üste yığılmış modern tabutlar.
evdeki eşyaları sabitleyin ya da evinizi kendiniz yapın müteahhitleri boş verin onların yaptıkları üst üste yığılmış modern tabutlar.
görsel
bana çıkan kimse bilmesin yolu.
bana çıkan kimse bilmesin yolu.
görsel
kırılmakla kalmaz hayatımdan tamamen çıkmak zorunda kalırsınız.
kırılmakla kalmaz hayatımdan tamamen çıkmak zorunda kalırsınız.
görsel
bu söz büyük resmi göremeyen at gözlüğüyle dolaşanlara söylenmiş olmalı.
bu söz büyük resmi göremeyen at gözlüğüyle dolaşanlara söylenmiş olmalı.
kendisi gibi olan "true woman" kim bilir nerelerdedir, bulamıyordur. kavuşurlar inşallah maşallah.
hayırlısı olur, çocuğumuza altın bir ajda bilezik takarız herhal.
hayırlısı olur, çocuğumuza altın bir ajda bilezik takarız herhal.
tur rehberi olması gereken sözlük yazarı. gezgin, yakışıyor kendisine. sağlıklı olsun ve gönlüne göre seyahat edebilsin.
görsel
hadi, cumaya bir şey kalmadı nerelerdesiniz? minareden bile görünmüyorsunuz hani hepiniz imanlıydınız? cami yine bir ateiste mi kaldı?
hadi, cumaya bir şey kalmadı nerelerdesiniz? minareden bile görünmüyorsunuz hani hepiniz imanlıydınız? cami yine bir ateiste mi kaldı?
görsel
lodos seyrediyorum, gözlerim açık.
lodos seyrediyorum, gözlerim açık.
ya judas zall'sa ya da zall judas'sa? yok yere birini zengin etmeyin çocuklar paranız cebinizde kalsın. onun ve ya onların zaten paraları saymakla bitmez.
hem judas iyi çocuktur ne istiyorsunuz bu vatandaştan, anlamak zor vallah billah.
hem judas iyi çocuktur ne istiyorsunuz bu vatandaştan, anlamak zor vallah billah.
gün aşırı tweet atarak "o çeteyi çökerttik, bu uyuşturucu baronlarını bitirdik, 100 teröristi etkisiz hale getirdik" diye bol keseden atmak kolay, icraata gelince her yol yokuş. atananlarla ancak bu kadar olacağını hala anlamamış bir yönetimle uçuruma doğru yol alıyoruz.
akşam yakalayıp sadece dosya açarak sabah yol verirsen bu şeref yoksunlarına olan polise, askere, vatandaşa olur.
akşam yakalayıp sadece dosya açarak sabah yol verirsen bu şeref yoksunlarına olan polise, askere, vatandaşa olur.
görsel
zamansız açmışlar, inadına yaşamak için güneşe dönmüşler yüzlerini sevdiğim güzellikler.
zamansız açmışlar, inadına yaşamak için güneşe dönmüşler yüzlerini sevdiğim güzellikler.