bugün
- menuet'e burs veriyoruz kampanyası10
- türkiyenin en çirkin şehirleri12
- evleniceğin kadını kaybetmek16
- menuet'in beni favlaması13
- aykolik'e burs veriyoruz kampanyası14
- hayattaki amacınız ne27
- recep tayyip erdoğan11
- işten gelip hanımın sıcacık göğsünde uyumak18
- depremden korkan erkek8
- chp'nin cumhurbaşkanı adayına mecbur değiliz14
- 17 şubat 2025 ankara depremi15
- cumhurbaşkanına hakaret suçu12
- 17 şubat 2025 çaykur rizespor galatasaray maçı8
- selçuk bayraktar11
- gözleri kapatıp sadece kadın vücudu düşünmek10
- 16 şubat 2025 fenerbahçe kasımpaşa maçı16
- 17 şubat 2025 galatasaray'a verilen penaltı12
- sözlükte tek kalsanız yazmaya devam eder misiniz8
- bugün benim dogum günüm12
- evli erkeğin gözünün dışarıya kayma sebebi21
- mervelere diye mertlere giden sözlük erkeği9
- rte'nin hala yüzde 45 oy alabilmesi20
- uludağ sözlük 2025 hataları18
- bazı erkeklerin gerizekalı olması18
- gıdı liposuction11
- ekşi sözlüğün yazar alımına kapalı olması16
- bugün lahmacun yiyecek olmam19
- nervio'nun önceki hali vs sonraki hali9
- hatundan istemek11
- kayıplara karışanlar listesi15
- mevcuttaki sözlük kızı sayısı33
- sözlüğe görsel ekleyememek8
- instagram kullanmayanlar mağarada yaşasın18
- sözlüğün en ünlü yazarının ses tonu9
- para için birlikte olan kadın11
- kahtalı mıçı10
- galatasaray'ın üzerindeki kara bulutlar13
- instagram da stalklayan görülüyor mu9
- normal sözlüğe akın eden uludağ yazarları10
- beybi leydiye 14 şubat hediyesi olarak true almak10

entry'ler (3526)
görsel
bu nasıl?
bu nasıl?
görsel
bu olur mu? uygulamalı olarak deneyebilirsiniz.
bu olur mu? uygulamalı olarak deneyebilirsiniz.
"o" şahsın parmakla gösterdiği kişilere açtığı soruşturmalarla el pençe duran şahıs olarak bilinir kendileri.
görsel
domates yetiştiriyorum bugünlerde.
domates yetiştiriyorum bugünlerde.
görsel
kuşlar gibi yuva sahibi, arılar gibi balı üretebilen, çiçeklerim, meyvelerimi yetiştirebileceğim bir hayat... fazlası değil..
hepinize de aynısı diliyorum kardeşler.
kuşlar gibi yuva sahibi, arılar gibi balı üretebilen, çiçeklerim, meyvelerimi yetiştirebileceğim bir hayat... fazlası değil..
hepinize de aynısı diliyorum kardeşler.
isveçliyi bırak kendinize açıklayabiliyor musunuz son yaşananları, hatta son 20 yılda yaşadıklarımızı?
lan limonun kilosu 40 tl, domates 80, salatalık 80, dolmalık biber 120, zeytin, peynir daha sayamadıklarımızı kendinize açıklayabiliyor musunuz?
lan limonun kilosu 40 tl, domates 80, salatalık 80, dolmalık biber 120, zeytin, peynir daha sayamadıklarımızı kendinize açıklayabiliyor musunuz?
yaaa, bak sen! eeee daha daha anlat heyecanlı oluyor...
istifa denilen onurlu davranışı hiç bir zaman yapamayacak kadar onuru kalmamış bir şey..
sırf bu açıklama yüzünden tüm devlet kurumları kapatılmalı ve memurlar işçi sınıfına sokulmalı.
lan bu işin sorumlusu yok mu? ulan siz ne iş yapıyorsunuz yemekten başka çapsız, tipsiz, şerefsizler.
lan bu işin sorumlusu yok mu? ulan siz ne iş yapıyorsunuz yemekten başka çapsız, tipsiz, şerefsizler.
tüm devlet kurumları ve bünyesinde bulundurduğu memurcuklar.
o hikaye 25 yıl önce güzeldi, şimdi alkışladığınız kim ki ne olamasını bekliyorsunuz?
"sorumlular mutlaka cezasını bulacaktır, hepsini tek tek yakalayıp en ağır şekilde cezalarını vereceğim, bu işin savcısı benim. sabretmesini bilmelisiniz. alın size çay ve makarna. bu garip çilekeş bu zor günlerde bile sizi düşünüyor ey ümmetim".
biri o sırada hafifçe eğilerek "deprem bu" diye fısıldar, ama onun umurunda mı paketleri ümmetin kafasına kafasına atar...
biri o sırada hafifçe eğilerek "deprem bu" diye fısıldar, ama onun umurunda mı paketleri ümmetin kafasına kafasına atar...
seçime gerek kalmayacak bu gidişle. kendini dünyanın bulunmaz nimeti sanan şahsiyet kimden kıl kapsa içeri tıkıyor. onu bunu şunu demeden bir gün bakacağız hepimiz tutuklanmışız. dışarıda sadece kendi ümmeti kalacağı için seçimi unutun gitsin
hoş bu halde bile silip süpürür gibi görünüyor ne yazık ki!
hoş bu halde bile silip süpürür gibi görünüyor ne yazık ki!
ya arkadaş bu kaçıncı? bir dikiş tutturamadı gitti doğru kardeş. bu gidişle öbür taraftaki hurilere kalacak ne yazık ki!
adalet ve kalkınma partisi ve zeka! ? ? ? ?
ilginç, ikisi aynı satırda gülmeme neden olabiliyor ancak..
ilginç, ikisi aynı satırda gülmeme neden olabiliyor ancak..
evlerine gitmek mi? sokaklarından bile geçmiyorum, yanlışlıkla geçersem evlerini taşıyorlar yoksa ben onları taşlıyorum.
cemaat tarikat ve bu tür tüm pislik yuvalarının kapatılmasını yaktıkları ormanlar gibi alev almalarını diliyorum.
cemaat tarikat ve bu tür tüm pislik yuvalarının kapatılmasını yaktıkları ormanlar gibi alev almalarını diliyorum.
görsel
budur. kedisiz olmaz, kedi canlarını sevin onların.
budur. kedisiz olmaz, kedi canlarını sevin onların.
öretmen ne demek?
cola'nın zararlarını anan baban öğretemediyse, sen kendin bu bilince ulaşamadın da suçlu olarak senin yazmanla "öretmen" mi öğretecek ey bre zındık?
cola'nın zararlarını anan baban öğretemediyse, sen kendin bu bilince ulaşamadın da suçlu olarak senin yazmanla "öretmen" mi öğretecek ey bre zındık?
birilerinin uzun adam dedikleri yürümekte büyük sıkıntı yaşayan hasta adam önünü kesecek herkesi temizlemek için bu sefer kaset masalına başvurmadan hepimizi içeri tıkacak.