bugün

entry'ler (2678)

yakışıklı olmanın zorlukları

görsel
önce insan olmanın merdivenlerini çıkalım da, yakışıklılık nasıl olsa yüzümüze yansır iyilikle.

bedava verilse alınmayacak şeyler

kapıya gelip promosyon kahve, çanta, çay, dini kitaplar vermeye çalışan (üstelik ne kadar istersen) adaletsizlerin hiç bir şeyini almadım, almayacağım. alırsam alanlar, dağıtanlar kadar namert olacağımı biliyorum.

sozlugun en guzel gozlu kadini

görsel
bırakmış buralarda beni, gitmiş başka diyarlara. belki bir gün döner diye beklemekteyim eflatun gecelerini..

rte anamın üstünde yakalansa o luk anamdadır

ya anan rte'nin üzerinde zıplıyorsa?

aradığınız kemalizme 80 yıldır ulaşılmıyor

görsel
sakın "ne demek istedin" diye mesaj atmayın, en azından bu atasözünden bir şeyler çıkarmaya çalışın.

günaydın sözlük

görsel
günaydın, evet fırtına, yağmur, çamur var ama olmazsa baharı göremeyiz, içimizdeki müzik hiç susmasın.

günaydın sözlük

görsel
günaydın, evet fırtına, yağmur, çamur var ama olmazsa baharı göremeyiz, içimizdeki müzik hiç susmasın.

et fiyatlarının çok artması

çok mu?

mübarek pırlanta, safir, kaşıkçı elması olma yolunda hızla ilerliyor! durduramıyoruz..

yakında birbirimiz ısırmaya başlayacağız.

tanrının evreni yaratma nedeni

"bu güzelliği; yarattığım, akıl verdiğim embesiller kaç asırda yok edecekler bakalım" düşüncesi olabilir.

en iyi yatırım

yaş kaç olursa olsun mutlaka bir yabancı dil öğrenin lütfen. yatırımın mutlaka olması gerekenidir.
ufkunu açar,
ülkede olan bitenin dışarıdan nasıl göründüğünü okur öğrenirsin,
iş bulma olasılığın bir tık ileri götürür seni.

evli müftüye cinsel istismardn 26 yıl hapis cezası

çocukları varsa mutlaka sosyal hizmetlerin kontrolünü gerektirir demek isterdim ama onlarında ne olduğunu biliyoruz. sonuçta "bir kereden bir şey olmaz" diye büyük bir söz var karşımızda bu sözü de adaletsiz partinin bağnazlarından biri beyan etmişti.

yakında salınır tayini çıkar gittiği yerde bademlenmeye devam ede yiğitleri.

cedidacer

düğmesine basanın düğmesine basacağına emin olduğum şahsiyettir.

not: ben beşiktaşlıyım ama onunla fener maçı izlerim.

yılbaşı adı altında hristiyanlaşmak istemiyoruz

ramazan ayında, şeker bayramında, hayvanlara kıydığınız kurban bayramında müslümanlaşmıyorum ama sizler 1 gecede hırıstiyanlaşıyorsunuz ha? ulan ne uçuk beyinlilersiniz anlamadım gitti!

tüm bu yaptığınız ibadetlerin temelini bile araştırmadan başlık açacak kadar moron ancak uludağ sözlüğe yakışır.

sözlüğün en güzel kızı

görsel
okuduğunu anlayandır.

hiç flörtü olmayanlar gece yatarken ne düşünüyor

yarın sınavda canlarını okuyacağım bu fırlamaların!

sanat tarihi okuyan kürdün amacı

etnik özelliklere göre mi seçiyoruz okuyacağımız bölümü?

adana daki hasarlı binanın betonundaki tepsi

ingiliz tasarımcı Kevin Mcloud'un özellikle görmesi gereken inşaat çalışanlarımızın büyük tasarımıdır.

adamın ufku açılacak çok daha minimal düşünceleri kabul edecektir.

son yıllarda türklerin yaptığı en büyük buluş olarak tarihte yerimizi yine aldık.

yazarlar 10 sene sonra kendilerini nerede görüyor

görsel
yine bilinmeyenlerin, anlaşılmayanların peşinde..

günaydın sözlük

görsel
günaydın sözlüğün hamarat kızları, rüzgar uçurmasın sizi bugün evde oturup çeyizinizle meşgul olun demek isterdim ama siz dinlemeyeceksiniz biliyorum. ceplerinize taş doldurun yoksa bu zayıflıkla uçarsınız aman ha...

frank lucas neden filistine gitmiyor sorunsali

ben gittiğini, hatta bugün takası yapılacak rehine pazarında geri postalanacak diye biliyorum. yine yanılttı bizi.