bugün

entry'ler (3597)

sözlük yazarlarının ruh hali

mutluyum huzurluyum paydos eve gidiyorum yarın görüşürüz DA:AS

gönlü götü geniş sözlük yazarı

alakasız belki ama El mahkum, göt gardiyan diyorum .

mela bedel

bi tek ben mi seviyorumm bu gacıyı , sesi çok iyi değil mi . sadece bana mı ünlü oldu bu kadın aw .

erkeklere tavsiyeler

bizim burada elini tutmaya kıyamadıklarımızın arka koltukta belini kırıyorlar . r

turşu suyu içen bayan

afiyetss.

insanlar size bakınca ilk ne ilgilerini çeker

gözlerim miş öyle diyorlar . evet evet hak veriyorum .

yazarların merak ettiği şeyler

evde kimse yokken sizde osururken sesi daha gür çıksın diye ıkınıyor musunuz .

takıntılı olduğunuz hareketler

--spoiler--

inmeden önce fotoğraflarını çeksene slak

--spoiler--

yahudi aklı buna da bi çözüm buldu şalteri indiriyorum ve kapıyı kitlemiyorum direkt çekiyorum .

neyse

bi sigara molası vereyim kendime ve sessizce kölelik saatimin dolmasını masamda bekleyerek tamamlayım .

aile

küçükken ailemin katı olmasına kızardım ama şimdi bu nesil hatunlara bakınca anlıyorum , beni ailem kurtarmış .

gelmesin bu saaten sonra

bir yar gider bin yar gelir kafasında değilim mümkünse hiç kimse gelmesin .

tıpta yeri yok ama

Battlefield oynamak iyileştirir .

takıntılı olduğunuz hareketler

evden her ayrıldığımda aşağı inerim arabaya binerim bu seferde aklımda deli sorular , kapıyı kitledim mi ? ışıkları kapttım mı ? aygazı söndürdüm mü vs vs böyle saçma salak triplere giriyorum .

ölmeyecek gibi yaşıyor millet

hakikaten çok garip , nereye götüreceksiniz aw mezara mı ? insanoğlu paylaşmayı bilmiyor , bilinçli değiller , kurban bayramında kurbanı kesip paylaşmayan buzluğuna koyup yiyenler işte kendilini kandıran bir bilinçsiz toplum var ki hep aynı düşünce benciller .

linç yiyeceğin bir şey söyle

Elin altınla doluyken nasıl olurda dua için açabilirsin .

sizce instagram ders sözlük de tenefüs mü

böyle bence , instadan bakıyorum dolanıyorum sıkılıyorum buraya geliyorum saçmalıklarlar gırla , anonim ortam misss .

yazarların merak ettiği şeyler

Valla şu saatten sonra gemi mi geliyor, liman mı yanıyor, kaptan mı ölüyor zerre umurumda değil .

en lezzetli balık

iyi pişmişse lezzetlidir .

bekir

bizim ofiste var bekir g2tü , tam 1 annesiz , tam bir oe , tam bir kaliteli p1ç , allah onu alsın .

bir sözlük kızını sözlükten çekip çıkartmak

pavyondan hatun mu çıkarıyorsun , bu nasıl bir başlık eyy zalımm .
© copyright 2005 - 2026