bugün
- sözlük kızı ile iletişim kurmak4
- iyi bir insanın kötü bir insana dönüşme süreci12
- kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz5
- putin türkmüş11
- giysi fiyatlarının uçması6
- herkes ülkeden şikayetçi ise sorunlu kim8
- en gıcık olunan şoför tipleri5
- şeriatçıların başarılı olduğu şeyler7
- trileçe3
- true'nin libidosu neden yüksek7
- true'nin acile kaldırılması9
- türkiyeli olmak4
- ince memed4
- kankinizin sevgilinizi götürmesi5
- türk vatandaşları türktür8
- ibadethanelerin ürkünç olması10
- sonsuza kadar yaşamak3
- devlet eliyle eğitim zorunluluğu3
- osuruktan şiirler41
- patlayan şekerli matcha2
- sözlük yazarlarının kombinleri8
- kemal kılıcdaroğlu2
- 1000mbit internet2
- tek adam4
- ermeni ünlüler2
- mahalle kültürünün yok olması4
- canımın yubari kavunu çekmesi8
- sözlük erkeklerinin şortları2
- dinci şairler4
- kıza fotoğraf yolladıktan sonra olabilecekler4
- diyanet'in japonya da ne işi var3
- ilk öpüştüğüm kız6
- eczacının sağlıklı günler demesi5
- adana kebap10
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı20
- babülmendep boğazı2
- kill bill vol 33
- vexillarius the slayer3
- sözlükte kimsenin kalmadığını hissetmek2
- almanyada çok insan öldü haklı mıydı4
- 18 ağustos 2026 kuduz paniği2
- devlet bahçeli3
- gece pencereyi açık unutup yatmak5
- burası instagram değil sözlük4
- ben geldim kerkenezler18
- dünya asla vazgeçme günü4
- claudian clouds22
- rus milfi3
- sözlükten soğuma nedenleri17
- bebek katili4
çikolata fabrikası istanbul cevizlibağ'da bulunur. günün her saati yoğun bir çikolata kokusu olur burada.
yakın geçmişe kadar mâlum din taciri kesimlerimizin göz bebeği iken, merkezini londra'ya taşımış, adını da ülker'den yunanca karşılığı pleiades'e çevirmiş ingiliz atıştırmalık şirketi.
görsel
görsel
tombi cipsi günümüzde ne kadar isim hakkı pepsico'da olsa da zamanında piyasayla tanıştırmış firmadır.
yemeyin yedirmeyin.
Gıda Dedektifinden sonra imajı baya bir düştü.
gıda dedektifinden önce de imajı düşüktü. ama evet, gıda dedektifi her şeyi gözler önüne serdi.
gıda dedektifini dinlemeden ülker in tek bir gofretine bile el sürmeyin.
https://www.youtube.com/shorts/an8sShmGgXI
https://www.youtube.com/shorts/an8sShmGgXI
Eti varken yakınından geçmem.
Bunlarla rekabet etmek uğruna eti de kendini bozdu. Palm, kanola, glikoz şurubu vs...
2008 yılındaki kırmızı paketli çikolatasını açtığımda buram buram süt ve çikolata kokardı. yanımdakinin canı çekince ikram etmek zorunda kalırdım.
ne zaman kalitesi eski haline gelir, o zaman almaya başlarım. ülkenin ekonomik durumunun bu halde olması ülker'in suçu değil. Ancak düşük kaliteli ürünler üretmek tamamen sizin sorumluluğunuzda!
Gıda dedektifi aldı youtube kanalını takip etmenizi öneririm. Ülker'in, Eti'nin ve hatta diğer markaların ürünlerinin içerik analizini paylaşıyor.
ne zaman kalitesi eski haline gelir, o zaman almaya başlarım. ülkenin ekonomik durumunun bu halde olması ülker'in suçu değil. Ancak düşük kaliteli ürünler üretmek tamamen sizin sorumluluğunuzda!
Gıda dedektifi aldı youtube kanalını takip etmenizi öneririm. Ülker'in, Eti'nin ve hatta diğer markaların ürünlerinin içerik analizini paylaşıyor.
Korkunçlu sübliminal mesajlı 1 nisan şakası reklamı nedeniyle fetöcülükle itham edilmişti yıllar önce hiç şüphesiz.. Eti'yi kendisine tercih ederim şahsen.
Bu arada Gıda dedektifi ile de çok iyi anlaşırlar sjsj..
Bu arada Gıda dedektifi ile de çok iyi anlaşırlar sjsj..
ulker cikolatali gofret sevmeyen var evet. ama sor bi neden? aslinda seviyorum bazen, ama her sey de oldugu gibi bir seviyorum bir sevmiyorum. hayatim papatya fali gibi gercekten.
Çikolata konusunda nestleymiş falanmış filanmış hepsinin içinden geçer bence.
Boykot etmeliyiz. Hem ülke'nin kötü yönetilmesine kaynak sağlarken hem de insanların sağlığıyla oynayan bir şirket.
sıçtıktan sonra sıvama moduna geçen marka. tarihinde ilk defa dindarlar ve sekülerler tarafından aynı anda boykota uğruyor. çünkü hem siyonist markalarla işbirliği yapıyor, hem marketleri ve ürünleri sağlıksız, hem de iktidar yandaşı imajını üstünden atamıyor. beter olsun.
türkiye'deki içinde en fazla kimyasal madde bulunan gıdaların üreticisidir.
Boykot ediliyorum diye saldırmadık yer bırakmıyor ama seni o pis içeriğinle kim alsın artık. Onu bütün katkı maddelerini çocukların yediği çikolatalara keklere koyarken düşünecektiniz. Yahudi sevdalıları. Ülker, şok boykot. Ki bir taraf boykot etmiyor sol seküler kesimde boykot ediyordu bunları
erdem özveren'in açıklamalarına göre ''boykot dedektifi'' uygulamasını ve sosyal medya hesaplarını kapattıran büyük(!) firma.
Tanım: halk sağlığı ile oynayan firma. işin en kötü yanı, türk gıda kodeksi'nin de bu firmanın çöplerine onay veriyor olması. Şuna vereceğiniz paraya yazık cidden. Kakaoyu, Peyniri, fındığı, fıstığı binde oranlarla koydukları yetmiyormuş gibi palm yağını basıyorlar üzerine de etmeyecek paraya satıyorlar.
Yaklaşık 3 yıldır almıyorum, mutluyum. Almayın, aldırmayın.
Yaklaşık 3 yıldır almıyorum, mutluyum. Almayın, aldırmayın.
Artık tüketmiyorum eski kalitesinden eser kalmadı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar